182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
asszem 2 évre írt alá Villeneuve a Sauberhez! -
Attól hogy Schumacher mindig nyert, és mi Sumi fanok vagyunk, attól nem feltétlenül volt izgalmas számunkra a verseny mindig. -
Lehet, nem emléxem már teljesen. -
Nem a törmelék felelős Schumacher kieséséért -
én is örülnék ha így lenne, de gondolnia kell arra is, hogy bent legyen a versenyekben, mert így is kikerült már a köztudatból...mégha most visszakerült is. (megérdemelten)
-
Szvsz kár lenne ha egy lepukkant csapathoz igazolna ott azért nem lenne képes ilyesmire. -
így van, ahoz képest, hogy mit veszíthet, ahoz képest jóval több amit nyerhet.
Pláne ha igaz, hogy ha nem váltja Monty-t, akkor most ezzel nagy eséllyese van Villeneuve helyére ha tényleg elpattintják.
Amin azért csodálkoznék,...bár nem tudom, hogy szerződtek.. -
Pedro tudta hogy villantania kellet, a többieknek óvatosabbnak kell lennie ennél. -
pedig nagyon jó futam volt, szerintem nem volt unalmas -
Hát ha te a felvezetőn elalszol akkor tényleg nem neked való. Nem hiszem, hogy sok izgalom várható a rajt elött. :) A tegnapi verseny hosszú idő óta számomra a legszórakoztatóbb volt főleg ugye Pedro miatt. Megmutatta, hogy ezek az F1-es autók nem cukorból vannak és lehet próbálkozni ha meg kicsúszik hát visszamegy és folytatja. Ez hiányzik a többi pilótából nem tudom mikor lesznek kicsit bevállalósabbak. -
Nekem mindegy,hogy Schumi,vagy nem Schumi,unalmasak ezek a versenyek,próbáltam megnézni,de elaludtam,egyszerűen kiüt.Még a felvezetőt sem láttam,és amikor felébredtem már vége volt,pont annyit aludtam,mint a futam,pedig megakartam nézni.Kénytelen voltam tájékozódni utánna itt a neten,hogy mi lett a vége.
Sajnos az utóbbi évek hozzászoktattak a tök érdektelen versenyekhez,a semminemtörténik dolgokhoz,nehéz visszaállni,és sajnos nincs is akiért odaüljek a tv elé,hogy szurkoljak.Kell még jópár év,akkor talán visszajön az igazi F1,ha nemcseszik mégjobban szét. -
G_ArchAngel #18553 "Kicsit szomorúak vagyunk Giancarlo miatt, ugyanakkor tudjuk, Imolában visszavág."
Fisico, a sötét Jedi...:DDD -
G_ArchAngel #18552 ehe...
bár nem szeretem MS-t, de max 5 kört adtam volna még Alonsonak, ha kitart a Ferrari, elég erősen koptatta az első szárnyakkal a Renault hátsó gumiait a német...
-
Alonsóra hajt a Ferrari -
Maguk a csapatok se biztosak ebben, hát még mi, akik csak nézők vagyunk, nem látunk bele minden dologba -
Ezt te így kijelented 16 futammal a VB vége előtt?? Ne röhögtess már 
-
Irwine nagyon öreg már?
:DDD -
G_ArchAngel #18547 azért még másnaposan is rendesen tudja taposni a padlót...
igaz, néha keskeny a pálya, de ki ne tudná, milyen holt másnaposan vezetni...:P
-
Kémkedik, vagy lesajnál? :) -
szerintem Kimi kb Bari szinten van + feszt másnapos bamba pofája van
-
G_ArchAngel #18544 Erről annyit, hogy Niki Lauda olyasmit csepegtetett a warm-up előtt, hogy Kimit fogja a jövőben leváltani Pedro...
Ugyebár a Ferrarinál az élpilóta lassan visszavonul, és valószínűleg a fiatal tehetségek közül csak Kimi lesz szabad, mivel Biatore nem adja Alonso-t...
És ha jól tudom Kiminek 2006-ig él a szerződése...
Persze ez lehet, hogy Niki összeesküvés elmélete vagy az én hiányos német nyelvtudásom eredménye - személy szerint nem ürölnék, ha lenne valóságalapja a dolognak...:( -
Egyébként még a Schumacher-fanok is elismerhetik, hogy éppen itt az ideje, hogy ne minden csak a Ferrariról szóljon. Jó volt, ügyes volt, de ennyi elég is. Jöjjenek a fiatalok. Üdv -
Lehet, hogy Monty elveszítheti az állását..... :D Ez a Pedró gyerek olyan agresszívan és élvezetesen vezetett, hogy öröm volt nézni. Persze, amit Montoyara mondtam, az csak vicc. -
Kcsit más:Az unalomról.
Itt mindkét tábornak igaza van.
Nkem 4 éven át unalmas volt a sorozat,mert nem szeretem Sumit,s unalmasok voltak a versenyek.
Természetesen a Ferrari/Sumi fanoknak ez az igőszak izgalmas volt.
Most pont a fordítottja van. A Sumi fanok unalmasnak tartják a futamokat. Nekem pedig pont most izgalmas az F1.
Ráadásul nekem tetszett az előzö és ez a futam is nagyon,s nem feltétlen azért,mert szeretem Alonsót (bár nem ő a fő kedvencem),hanem mostanság azért végre produkáltak jópár előzést is. Pedro De La Rosa überkirály volt!!!!:-)
Szóval ezzel csak arra szeretnék célozni,hogy mindenki másként látja. Nem kell egymást bántani.
A Sumi drukkereknek unalmas ez a szezon akik viszont nem szeretik Sumit azoknak izgalmasabb.Ennyi.
Ezen sztem nem érdemes vitázni. -
oks -
fair play mi? -
FIA GT-ben van ilyen hogy asszem az első 3 helyezet kap valamennyi súlyt de lehet hogy első 5 vagy 10 nemtom -
Ilyet itt is be akartak vezetni és szerintem megfontolandó ötlet lett volna. -
szal érted?
nem kifejezetten arra gondoltam, hogy hátrányba hozni dolgokkal, hanem hogy mentalitásban nem szabad elfogadni, hogy kész vége, ugysem tudom megverni, mert megverhetetlen fogom fel.
A Ferrari nem oka ennek, és MS sem, ha a drukkerek, ellendrukkerek azt hiszik hogy egy autó ha piros, akkor már másodpercekkel jobb, az baj,...
ha MS-nek hívják az baj, nem.
itt teljesítés van, mindenkit meg lehet verni, vagy legalábbis csak ezzel a tudattal érdemes versenyezni sztem. -
félreértettél :)
úgy értettem, hogy nem szabad elkönyvelni, hogy ő a legjobb.
Ez nem szabad, hogy tudatosuljon.
várj, van egy írás vhol...
"Minden kis pszichológiai előnyet mindenki másnál jobban ki tud használni. Túlságosan is a figyelem központjában áll. Nyilvánvalóan Ő a legjobb versenyző - például Biaggi is abszolút jó versenyző, de Vale jobb - és szerintem ha Biaggi feláll a rajtrácsra a gyári Honda nyergében, minden tökéletesnek tűnik és átnéz a válla felett... Úristen, ott van Rossi. Ezzel pedig már félig verve van.", mondta Scott."
forrás: motogphirek.hu (most nem elérhető..gondolom most frissül) -
"soha egyetlen sportban, technikai sportban sem lehet a legjobbat azzal súlytani, hogy ő jelen pillanatban, vagy már jó ideje a legjobb.
"
Ez nem így van. Van olyan széria,most hirtelen nem tudom melyik(valamilyen GT asszem),de majd más itt megmondja,ahol a gyöztes kocsijába súlytöbletet tesznek a következő futamra.Minnél többet nyer annál nagyobb a súlytöbblet,szóval ez amit írtál nem igaz! -
Gabor_(HSF) #18533 HEEE???? inkább tavalyelőtt ..nem? -
jó igaz az 1. helyért ismét nem volt harc, de legalább nem piros színű volt a járgány amelyik először átfutott a célvonalon. -
persze. én is azt mondom. ne úgy nyerjen mint az utóbbi 1-2 évben MS
meg az eddigi teljesítményére értettem -
chungey #18530 Méghogy izgalmasabb futam! rönó, rönó, rönó...
Miután sumi kiesett ki akartam kapcsolni a tv-t. De elbóbiskoltam. Arra kaptam fel a fejem hogy button lefulladt. Aztán delarózsa ébren tartott... -
nana, nyerjen de "dolgozzon" is meg érte neki drukkolok de kemény csatákat akarok láttni, olyat mint Schumi vs. Mika nyomott anno -
és nyugodt szívvel adnám oda Alonsonak a VB címet is... -
:))) -
A Palik mellet nem volt esélye megszólalni.Most meg mond mindent ami pár év alatt felgyülemlett benne.
-
Komolyan úgy érzem petíciót kellene írni, hogy küldjék már el Czollnert. Az elmúlt pár évben csak azt nem tudom eldönteni, hogy siralmas vagy inkább röhejes amit ott művel :(