182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ne kelljen már berakni 1 SPAM OFF advice-ot.;) -
nem az én memóriámmal semmi gond...ellenben a te fejeddel sajnos van úgy látom.
na mindegy -
dav1d #20369 Ugy néz ki s hosszú távú memoriádal egy kis gáz van.De mind1 nem akarom hogy ismét moderálásra szoruljon dolog mint a multkor ,vagy ha már arra sem emlékszel...
Egyébként bocsi nem pont neked szántam (pedig oda tettem a hszbe hogy néhányan) -
elolvastam. szerintem nem szeded rendszeresen a gyógyszereket...vagy elkártyáztad??
arra akarok kijukadni hogy pont te vagy az elvakult only rönós csak nem veszed észre...
én nem vagyok semmilyen ellendrukker vagy amiket még ott írtál...
sry nem én ingem volt, fel se vettem -
dav1d #20367 Csak mindössze néhány mondatot akartam megértetni veled (és másokkal) a lentebb írott #20354 hszből. De te az olvasásban csak idáig jutottál "Én csak arra akarom ráébresztni az emberkéket hogy én pl a Renaultnak szurkolok"
De mind1 feladom győztél.. -
[ő igen] -
úristen nem látod hogy azt próbálom kihajtani belőled hogy MONDD MÁR MEG MI AZ ISTENNYILA BAJOD VAN MOST PONT VELEM!??! -
mé Montit szereti itt valaki rajtam kívül?
[ERŐS GYANÚJA,HOGY SENKI]
:-ppp -
dav1d #20363 talán mert ronda kék sárga az autója vagy mert hernyó szemödökű :P -
Kuzsé ;) én is Kimi szurkoló vagyok!És nem értem miért kell most Alonso-t utálni úgy mint eddog Schumi-t.Szarok én rájuk és csak Kiminek szurkolok. -
dav1d #20361 Nah ez a gáz fikázol össze vissza de egy normális érvet nem tudsz kiizadni magadból...
[elvakult Kimi szurkoló] -
hát ebben semmi jó nem is tudom miért mondod :) -
dav1d #20359 Akkor ezentúl minden versenyen azt kivánom hogy Kimi kapjon defektett fuson a palánknak füstöljön el stb , nem értem mi ebben a jó? Légyszíves magyarázd el igazán nem értem... -
énis:PPP -
dav1d #20357 hajjajjjjj :P eről beszélek -
értek én mindent no para...:))
[tudom hogy elvakult alonso fan vagy...]:D -
dav1d #20355 huh látszik hogy fáradt vagyok :) -
dav1d #20354 Én csak arra akarom ráébresztni az emberkéket hogy én pl a Renaultnak szurkolok de nem a többi 18 csapat ellen.Nem szoktam akkor sem örömömben felugrani amikor ép a kedvencem elől esik valaki.Éppen tavaly történt az az eset amikor a Nürburgringen Kimi kiesett szárnyleválása miatt,erre a lelátón a Ferrarisok felugrottak örömükben és elkezdtek tapsolni ...
Csak ezt néhányan nehezen értik meg úgye ÁjjLe Bobbi :)
A másik az hogy nincs olyan ember a mezőnyben akit komolyaban utánék vmi miatt
pl nem akarom hogy Shumi még elmenjen még néküle nem lenne teljes a mezőny... -
"ajj, hagyd már, így is szivtunk eleget ma..."
érdekes hozzáállás.
Nem azért mondom,mert sajnálom Sumitól a pontokat,felőlem legyen neki,de milyen dolog ez,hogy szabálysértésért,ráadásul olyan szabálysértésért amit a TV is közvetít,semmit sem kap? Ha bárki akár a 18. helyről csinálná meg ugyanezt teljesen mind1,hogy pontszerző-e vagy sem megbüntetnék.. -
Szerintem itt nem sok ember utálja Alonso-t, csak nem neki drukkol, és objektíven lát néhány dolgot. Ennyi. -
én inkább arra lennék kiváncsi, hogy MS mit akart a testvérétől. hogy családi alapon ajándékozzon neki egy pontocskát? -
omg :)) -
Viszont nagyon jó futam volt, végre! 
-
Én nem utálom Alonsot, de amit ma csinált azokkal a levágott kanyarokkal, azért az nem volt szép... -
dav1d #20347 Jut eszembe Alonsot miért utálja mindenki ennyire?
Talán azért mert nagyképűen nyilatkozik ? Na és ? Még mindig jobb mint a Kimi féle elalszok riport közben.A másik meg hogy szerintem van mire nagyképünek lennie a maga 24 évével.Csak tudjátok az az érdekes amíg csak a középmezőnybe volt elég az autója akkor is ugyan így nyilatkozott nem változott semmit! De akkor még nem törödött vele senki most meg hogy vezet a pontversenyben mindenki nekiáll höbörögni pff. -
dav1d #20346 Én azért ennyire nem írnám le a Renault-t mert idén ha még Mclaren el is veri akkor is szép amit idáig elértek!A Mclaren után a Renault a leggyorsabb csak ez a futam nem kelett volna a képbe :) Kockáztattak amikor bejött az SC és jól rá is fáztak dehát ez van..És gondolom Alonsonak se ez volt a legjobb napja de sebaj most csak egyhét és
-
#20276 -
kiskenus #20344 bocs de lemaradtam a mai futamról.kik lettek a dobogósok??
köszi
-
Uristen.. Hova fajul ez a világ.. Megelőzik az embert és dühös rá, meg elkezd reklamálni... nc -
Hát azé mert akkor érik el az ideális hőmérsékletet a gumik. -
Velszeg nem büntetik meg, hisz később mégis megelőzték, más kérdés, hogy a fair play azt diktálta volna, hogy ha így elsőnek is jön ki, hagyja elmenni a másikat kigyorsításkor, hát ő nem hagyta, amivel nem biztos hogy kivívta a semleges nézők szimpátiáját...
Trulli bevállalta, számomra a finn mellett mindenképpen a nap embere ő volt, még akkor is ha közben leamortizálta a kocsiját... Sajnos egyre kevesebb ilyen bevállalós arc van a mezőnyben, aki oda meri tenni magát, ezért kedvelem annyira az olaszt, nagyon szurkolok neki idén.
Villeneuve egyszerűen elszámolta magát, ilyesmi előfordult már mással is ebben a kanyarban is és más pályákon is. Én csak azért nem szólnám meg, mert előzni akart. -
A szabály az szabály. Mindíg mindenkire vonatkozik.(Ideális esetben) -
dav1d #20339 Ez valóban nem volt szép Alonsótól.Eddig még nem láttam ennyire idegesnek 
De ne büntessék meg hiszen nem szerzett vele előnyt.A gumik miatt a biztos második helyét vesztette el mondjuk így azért valamennyire érthető hogy ennyire zavarodott volt. -
örülök a Williamsnek, hogy végre odaértek(egyel több csapat a dobogón), különösen
Webber
produkciójának. Alonso amikor nem tudta hogy tartsa fel a BMW-ket már jó hogy nem tolatott... Elég gázul menekült, jó volt nézni ahogy a két BMW leiskolázza!!!!!!
Trullit sajnáltam, pedig nagyon odab@szott a Renaultnak.
A Ferrari ha most nem tudta kihasználni az alkalmat (amikor nincs itt a BAR), hogy normális helyen érjen be akkor nem tudom mit akarnak, ez után csak nehezebb lesz!!!!
a palik meg emigrálhatna már igazán, vagy menjen dünét lesni -
kevés teszt -
Marseille #20336 Én egyszerűen nem értem, hogy a Bridgestone miért nem tudja a lépést tartani a Michelinnel. A japánokra ez a hanyatlás annyira nem jellemző. Ők a munka megszállotjai hietetlen ez a bénázás.
Komolyan mondom én a Briedgstone helyében már rég beküldtem volna egy kémet a Michelinhez, hogy nézzen már utána a dolgoknak. :)) -
Ezt írtam a multkor, hogy nem értem a Ferrarit. A gumik nyilván hamarabb is jól tapadnak, csak annyira teletankolják, hogy a jó tapadás mellett addigra fogy el eléggé az üzemanyag, hogy gyorsak legyenek. Nem értem, miért tankolják annyira tele. -
Barichellonak nem dühösnek kéne lennie.
Miért nem nyomta le ralfot?! -
Barrichello dühös Schumacherre az előzésért -
hát max pénz, Alonso viszont lehet kap valamit mert megérdemelné