182279
  • dav1d
    Már akinek, nekem inkább debilnek tűnik a két szarv :)
  • dav1d
    Ezért tettem zárójelbe ezt a mondatot (ha te észjárásoddal veszük)
    Én tudom hogy a Forma 1 ben nincs olyan hogy 'ha'...
    És azt is hogy nincs olyan hogy valaki szerencsével győz...
  • G_ArchAngel #21786
    Ő Mika húga lehet?
    :PPP
  • Magic Boy
    Mi a véleményetek Mia Hakkinen-röl,mint F1-es versenyzőröl?
  • G_ArchAngel #21784
    nem tehetek róla - sokkal szebbek, mint a többi autó:PPP
  • dav1d
    Te mondom hogy ne csak a Mclareneket nézd...
  • G_ArchAngel #21782
    sok a ha... mivan ha Kimi autója kibírja azt a két futamot, ahol vezető helyről esett ki - felajánlanám érte Alonsonak a kanadai győzelmet, hidd el...
  • G_ArchAngel #21781
    Monacoban mikor volt közük a McLarenhez? a paddockban?:PPP
  • dav1d
    Monaco ahol megpróbáltak egy taktiát ha az bejön...
    (ha te észjárásoddal veszük)

Ezért mondom hogy hülyeség nincs olyan hogy valaki szerencsével nyer...
  • G_ArchAngel #21779
    az uccsót mákkal, de melyik lenne a másik?
  • PeeTeR
    milyen szerencse? neked az szerencse amikor rajt-cel gyozelmet csinal ugy hogy 35-38secs elonye vegig a verseny alatt es a boxkiallas utan is lazan vezet plussz a vegen is 15-18secs elonnyel megy be mert a vegen mar biztonsagra autozik?
  • dav1d
    Az utóbi négy versenyből 3-mat nyert Kimi ha a te észjárásod szerint vesszük 2-őt mákkal...
  • dav1d
    Te nem nézed a versenyeket?
    Hány futamról eset ki eddig Fisichella? Picit gyanus hogy mindig az ő kocsija romlik el...
  • G_ArchAngel #21775
    ???
    Hát nem a technikai fölényükkel nyertek az utóbbi 4 versenyből 2-t, hanem a szerencséjükkel...
    Persze jó csapatnak abból is kell lennie egy adaggal...
  • rezsofiz
    És ezért nyeri mostanában mindig a Renault a versenyeket? Milyen romlásrol is beszélsz?
  • rezsofiz
    Hát lehet naivság, de benne van a pakliban hogy nem működött rendesen a rádio vagy mittudomén. Sztem is ideges volt, de ez nem azt jelenti hogy az volt.....
  • oneal1
    meg a Naomi val:DD
  • dav1d
    nem is :D
  • G_ArchAngel #21770
    jééé, vmiben 1etértünk :)))
  • dav1d
    Biatore egy ezt mondtam már lejebb is de akkor leugatatok...
    Mondom szívem szerint úgy kirugnám a Renault-tól hogy lába sem érné a földet, ez az ember csak a pénzével meg a reklámmal törödik ami a csapat romlásához vezet...
  • G_ArchAngel #21768
    „Ez egy nagyon kemény időszak a pályafutásomban. Nagyon, de nagyon szomorú vagyok.” – mondta Giancarlo a verseny után adott nyilatkozatában. „És ezzel még nincs vége a történetnek, hiszen a hétvégén megrendezésre kerülő Amerikai Nagydíjon még nehezebb helyzetbe kerülők, mivel korán kell már kihajtanom az időmérő edzésen.”

Versenyzője nyilatkozata után a csapatfőnök – és egyben az olasz pilóta márkatársának, Alonsonak a menedzsere – Flavio Briatore nemtetszésének adott hangot, és semmiféle sajnálatot nem érzett Fisichella iránt.

„Azért fizetünk neki, hogy versenyezzen, nem azért, hogy megsértődjön és felkapja a vizet, majd bedobja a durcást.” – magyarázta Briatore az olasz Gazetta dello Sportnak adott interjújában. „Ha nem szereti ezt a helyzetet neki, akkor szabad a választása: más csapat után kezdhet el nézelődni.”

Biatore akkora paraszt, hogy Torgyánt simán válthaná a néha kisgazda párt élén...
    Azt hiszi, hogy ez a szerencsétlen olasz azért ment a Renaulthoz, mindig szétmenjen alatta ez a szar talicska?
  • G_ArchAngel #21767
    már tavaly is volt, ebből is annyi lesz igaz, mint a J.Walker-McLaren-Mercedesből...
  • IMYke2.0.0.0
    Képek Danica Patrick-ről... a lehetséges Forma 1-es pilótanőről.
    Több, mint mutatós.

Cikk a hétvégi próbaköreiről...
  • Random_
    Persze nem azt jelenti. :D Hát akkor mit jelent? Vagy fél vagy ideges.
  • dav1d
    Nem hiszem különben elengedte volna Alonsot...
  • dav1d
    Alonso csapatrádióban elmondott mondatai:
    1. Gyorsabbnak érzem magam.

2. Gyorsabb vagyok nála mit csináljak?

Hm hol van itt követelőzés?]
  • Magic Boy
    először ordibált pár körrel később pedig szinte követelőzött(mint 1 gyerek),hogy mikor szolnak már a csapattársának,hogy engedje el!
  • rezsofiz
    Istenem, az hogy ordibált, nem biztos hogy azt jelentette hogy ideges volt..
  • Magic Boy
    Tény,hogy ordibált(más beszélgetését is beadták már a box-al és az normális hangerejü volt)és nem viseli jól a feszültséget(lásd a multkori és a mostani versenyt)!
  • rezsofiz
    Hát a 3.ra annyit tok mondani hogy akkor Fisichellanak már gondjai voltak az autoval..
  • Lteebee
    Hagyd már!

Most alonso az ügyeletes szemétállat, mert vezet.
    Ja, hogy vezet?
    Akkor miért is jobb fisicho?
  • CHEAPBOY
    Osszessegeben is jobban teljesitett Alonso a meghibasodasok ellenere, en is sajnalom Fotocellat, de hat ez van sajnos, nem en rontom el a Renaultjat, elhiheted:)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát végülis igaz. spanyolviasz olyan sok nagydíjról volt kénytelen kiállni különböző meghibásodási gondok miatt...igazad lehet.
    bár ha az 1. versenyt nézzük akkor meg biztos mákja volt fisichellának...
  • CHEAPBOY
    S ki jott fel a 3ik helyre a 13rol s futotta a verseny leggyorsab koret?:)

Utana ne is beszeljunk Malajziarol, ahol FIsico kesobb jott ki mint Alonso korozni s megis ki lett a Pole, s a versenyben amikor meg mindket renault jol ment, ki huzott el kitol? Alonso talán? lehet rosszul emlekszek:...:)
  • Random work
    Ki nyerte az év első futamát? Szerintem arról meg nem tehet, hogy szétmegy alatta a gép.
  • Random work
    Akkor egy dologra gondoltunk.
  • CHEAPBOY
    Meg az eszedbe se jut hogy lehet Nando sem gyilkolt s ugy volt gyorsabb? A veget mar sohasm tudjuk meg, nah ez a lenyeg. Majd Indianapolisban lehet vagizni:)
  • CHEAPBOY
    Jajj:D Hagyjuk mar, iden Fisico messze Alonso mogott teljesit, akarmerrol is nezzuk nah. Ez va ezt kell szeretni, Fisico is jo Pilota de Nando jobbnak bizonyul. S most ha vki azzal jon hogy mert Alonsonak jobb az autoja o vele kedveznek, az jobb ha nem is ervel vele, mert 1 hulyeseg, 2 nem erdekel egyaltalan a fiktiv felvetes.:)
  • G_ArchAngel #21750
    Giancarlo Fisichella: "Nyilvánvalóan nagyon csalódott vagyok. Fantasztikus volt a rajtom, aztán csak annyira nyomtam, hogy vigyázzak a fékekre és a gumikra. Amikor tankoltam, sok üzemanyagot kaptam, ez volt a legjobb taktika számunkra.
  • Random work
    A nyilatkoztában is ez olvasható az A5.hu-n.