182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #21788 Már akinek, nekem inkább debilnek tűnik a két szarv :) -
dav1d #21787 Ezért tettem zárójelbe ezt a mondatot (ha te észjárásoddal veszük)
Én tudom hogy a Forma 1 ben nincs olyan hogy 'ha'...
És azt is hogy nincs olyan hogy valaki szerencsével győz... -
G_ArchAngel #21786 Ő Mika húga lehet?
:PPP -
Mi a véleményetek Mia Hakkinen-röl,mint F1-es versenyzőröl? -
G_ArchAngel #21784 nem tehetek róla - sokkal szebbek, mint a többi autó:PPP -
dav1d #21783 Te mondom hogy ne csak a Mclareneket nézd... 
-
G_ArchAngel #21782 sok a ha... mivan ha Kimi autója kibírja azt a két futamot, ahol vezető helyről esett ki - felajánlanám érte Alonsonak a kanadai győzelmet, hidd el... -
G_ArchAngel #21781 Monacoban mikor volt közük a McLarenhez? a paddockban?:PPP -
dav1d #21780 Monaco ahol megpróbáltak egy taktiát ha az bejön...
(ha te észjárásoddal veszük)
Ezért mondom hogy hülyeség nincs olyan hogy valaki szerencsével nyer... -
G_ArchAngel #21779 az uccsót mákkal, de melyik lenne a másik? -
milyen szerencse? neked az szerencse amikor rajt-cel gyozelmet csinal ugy hogy 35-38secs elonye vegig a verseny alatt es a boxkiallas utan is lazan vezet plussz a vegen is 15-18secs elonnyel megy be mert a vegen mar biztonsagra autozik? -
dav1d #21777 Az utóbi négy versenyből 3-mat nyert Kimi ha a te észjárásod szerint vesszük 2-őt mákkal... -
dav1d #21776 Te nem nézed a versenyeket? 
Hány futamról eset ki eddig Fisichella? Picit gyanus hogy mindig az ő kocsija romlik el... -
G_ArchAngel #21775 ???
Hát nem a technikai fölényükkel nyertek az utóbbi 4 versenyből 2-t, hanem a szerencséjükkel...
Persze jó csapatnak abból is kell lennie egy adaggal... -
És ezért nyeri mostanában mindig a Renault a versenyeket? Milyen romlásrol is beszélsz? -
Hát lehet naivság, de benne van a pakliban hogy nem működött rendesen a rádio vagy mittudomén. Sztem is ideges volt, de ez nem azt jelenti hogy az volt..... -
meg a Naomi val:DD -
dav1d #21771 nem is :D -
G_ArchAngel #21770 jééé, vmiben 1etértünk :))) -
dav1d #21769 Biatore egy
ezt mondtam már lejebb is de akkor leugatatok...
Mondom szívem szerint úgy kirugnám a Renault-tól hogy lába sem érné a földet, ez az ember csak a pénzével meg a reklámmal törödik ami a csapat romlásához vezet... -
G_ArchAngel #21768 „Ez egy nagyon kemény időszak a pályafutásomban. Nagyon, de nagyon szomorú vagyok.” – mondta Giancarlo a verseny után adott nyilatkozatában. „És ezzel még nincs vége a történetnek, hiszen a hétvégén megrendezésre kerülő Amerikai Nagydíjon még nehezebb helyzetbe kerülők, mivel korán kell már kihajtanom az időmérő edzésen.”
Versenyzője nyilatkozata után a csapatfőnök – és egyben az olasz pilóta márkatársának, Alonsonak a menedzsere – Flavio Briatore nemtetszésének adott hangot, és semmiféle sajnálatot nem érzett Fisichella iránt.
„Azért fizetünk neki, hogy versenyezzen, nem azért, hogy megsértődjön és felkapja a vizet, majd bedobja a durcást.” – magyarázta Briatore az olasz Gazetta dello Sportnak adott interjújában. „Ha nem szereti ezt a helyzetet neki, akkor szabad a választása: más csapat után kezdhet el nézelődni.”
Biatore akkora paraszt, hogy Torgyánt simán válthaná a néha kisgazda párt élén...
Azt hiszi, hogy ez a szerencsétlen olasz azért ment a Renaulthoz, mindig szétmenjen alatta ez a szar talicska? -
G_ArchAngel #21767 már tavaly is volt, ebből is annyi lesz igaz, mint a J.Walker-McLaren-Mercedesből... -
Képek Danica Patrick-ről... a lehetséges Forma 1-es pilótanőről.
Több, mint mutatós.
Cikk a hétvégi próbaköreiről...
-
Persze nem azt jelenti. :D Hát akkor mit jelent? Vagy fél vagy ideges. -
dav1d #21764 Nem hiszem különben elengedte volna Alonsot... -
dav1d #21763 Alonso csapatrádióban elmondott mondatai:
1. Gyorsabbnak érzem magam.
2. Gyorsabb vagyok nála mit csináljak?
Hm hol van itt követelőzés?]
-
először ordibált pár körrel később pedig szinte követelőzött(mint 1 gyerek),hogy mikor szolnak már a csapattársának,hogy engedje el! -
Istenem, az hogy ordibált, nem biztos hogy azt jelentette hogy ideges volt.. -
Tény,hogy ordibált(más beszélgetését is beadták már a box-al és az normális hangerejü volt)és nem viseli jól a feszültséget(lásd a multkori és a mostani versenyt)! -
Hát a 3.ra annyit tok mondani hogy akkor Fisichellanak már gondjai voltak az autoval.. -
Hagyd már!
Most alonso az ügyeletes szemétállat, mert vezet.
Ja, hogy vezet?
Akkor miért is jobb fisicho? -
Osszessegeben is jobban teljesitett Alonso a meghibasodasok ellenere, en is sajnalom Fotocellat, de hat ez van sajnos, nem en rontom el a Renaultjat, elhiheted:) -
hát végülis igaz. spanyolviasz olyan sok nagydíjról volt kénytelen kiállni különböző meghibásodási gondok miatt...igazad lehet.
bár ha az 1. versenyt nézzük akkor meg biztos mákja volt fisichellának... -
S ki jott fel a 3ik helyre a 13rol s futotta a verseny leggyorsab koret?:)
Utana ne is beszeljunk Malajziarol, ahol FIsico kesobb jott ki mint Alonso korozni s megis ki lett a Pole, s a versenyben amikor meg mindket renault jol ment, ki huzott el kitol? Alonso talán? lehet rosszul emlekszek:...:) -
Ki nyerte az év első futamát? Szerintem arról meg nem tehet, hogy szétmegy alatta a gép. -
Akkor egy dologra gondoltunk. -
Meg az eszedbe se jut hogy lehet Nando sem gyilkolt s ugy volt gyorsabb? A veget mar sohasm tudjuk meg, nah ez a lenyeg. Majd Indianapolisban lehet vagizni:) -
Jajj:D Hagyjuk mar, iden Fisico messze Alonso mogott teljesit, akarmerrol is nezzuk nah. Ez va ezt kell szeretni, Fisico is jo Pilota de Nando jobbnak bizonyul. S most ha vki azzal jon hogy mert Alonsonak jobb az autoja o vele kedveznek, az jobb ha nem is ervel vele, mert 1 hulyeseg, 2 nem erdekel egyaltalan a fiktiv felvetes.:) -
G_ArchAngel #21750 Giancarlo Fisichella: "Nyilvánvalóan nagyon csalódott vagyok. Fantasztikus volt a rajtom, aztán csak annyira nyomtam, hogy vigyázzak a fékekre és a gumikra. Amikor tankoltam, sok üzemanyagot kaptam, ez volt a legjobb taktika számunkra. -
A nyilatkoztában is ez olvasható az A5.hu-n.