182279
  • rezsofiz
    :DDDD
    egyszerre veri:DDd
  • báttyó02
    hüa :0
    de ladaba marad 1500-ös motor v. zsigulit tesznak be 1200-es v. 1300-as mocival5
    mer nemindegy,mer 1500-ös man rönot meg ferarit egyszere veri
  • rezsofiz
    : O
    minardi az hardcoreba keni az ipart : O
    ladak berobbannak, azt mennek a polért : C dd
  • báttyó02
    na akor meglesz vegre a minardi fö vetejtarsa
  • rezsofiz
    lada samara lesz, sry.
    .d
  • báttyó02
    *lada (H)
  • báttyó02
    am az iugaz e hogy lesz zsiguli 2006-tol formaegybe?
  • báttyó02
    meg rajkönenek rak a mejjebe·^ .ddddddd
  • rezsofiz
    ^^
  • báttyó02
    hudeutalomaztaalonzogyarakat
  • báttyó02
    max enyit: ^^
  • báttyó02
    kb.
  • rezsofiz
    A megnyilvánulással van a gond. Olyan nagypofájú beképzelt pöcs...
    Btw igazat mond, de akkor is.. kis geciláda
  • rezsofiz
    Hát ez kb olyan nagypofáju mint Alonso.
    Asszem ehhez nem lehet mit hozzáfűzni. A szánalmas talán a legjobb szó.
  • Lteebee
    És nem is hibázott!
    Ezt a kis tetüt!
  • dav1d
    áz
  • Punker
    ha a kis spanyol nem nyer a franciák tuti kinyírják
  • dav1d
    dobáljuk meg sárral mert első lett és nem lassított

• Punker
    Alonso
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    kiindul az első rajtrácsról mert nemnéztem?
  • Lteebee
    Briatore meg egyértelműen reklámból mondja, hogy több sajtója legyen a csapatnak és örüljenek a szponzorok.
  • Lteebee
    De ron nem nagyképű, hanem... ő...izé...

Mi is?
  • Kaplan
    De az is jó ha kimi nyer mert akkor a fogadás érvényét veszti :)
  • Kaplan
    Remélem Alonso nyer és Schumi mondjk 2.-3. lesz :)
    MErt ha nem bukom a konzoljaim s a játékaim :)
    Ha meg Alonso télleg nyer lesz nekem egy 50cm plazma tévém :)
    PLS Szurkoljon mindenki nekem :P
  • CHEAPBOY
    En nem emlekszem Alonsotol egy ellenfel gyalazo nyilatkozatra sem... amikor a meki belejott mondta nagyon jok, s mindig mondta sohasem fogja leirni a Ferrarit. Briattore mondja a kemenyeket, de az nem Alonso. A ferrari mint irtam is teljesen korrekt csapat. Ok a kivetelek, de a tobbiek ha odakerulnek mind mind megnyilik a kicsi szaj:)
  • Nyiri
    Figyu... Nekem leginkabb az a problemam, hogy a Ferrari 4 evig volt verhetetlen es megsem volt egyetlen egy Ferrari-s csavotol leszolo es egoista nyilatkozat. Mindig is a realitas talajan alltak es soha nem szidtak masokat. Azert, mert nehany futamot megnyert Alonso meg nem kellene leszolni a masik felt es szem elott kellene tartani, hogy tudni kellene viselkedni.
  • CHEAPBOY
    en azert ezt nem hiszem, maga FIsico is azt mondta hogy ugyanazt kapja (bar lehet gangsztahh Briáttore magnumot tartott a fejehez e nyilatozat kozben:DDD), mint Nánndinnyho:)
  • CHEAPBOY
    Szerintem ezredesk dontottek volna, de Fernando tokeletesen vette az uccso sikankt (ahogyan tette tavaly is, s annak koszonhettek akkor -is?- a Polet). EN jubilalok mert tavaly pont a francia nagydij ota drukkolok Fernandonak (nem a pole miatt, hanem mert ledobbentett milyen ugyesen tudja venni azt sikant, s ez halalkomooly:D). IDen sem okozott csalodast... csak nehogy MSC elverje....
  • ÁjjLe BoBBi
    detto...fisico jóarc...teljesen olyan mintha az a két bunkó nagyképű majom kiutálta volna...leszarják stb.
  • CHEAPBOY
    Giancarlo egyre inkabb ugy tunik nem fogja lenyomni Alonsot (s most nem mondhassatok hogy mert fisico mindig sokkal elobb jon ki az edzesen). Vannak nyilatkozataik a sracoknak (de mindnek, kivetel a Ferrarit, ok valahogy nem arcoskodnak). De Kimi is kivant kiesest Alonsonak s forditva. Miert csak a renaultos nyilatkozatok fajnak az embereknek a legjobban? Mert most ok vezetnek? (nem itt franciaban, hanem a bajnoksagban.). S mikor ROn dennis 2000ben azt mondta hogy a Ferrari most az egyszer orulhet a VB cimnek, de ujabb 20 evig megint csak leshetik... az nem volt eros nyilatkozat?:) (plane tudva mi jott azutan?:D)
  • ÁjjLe BoBBi
    így van. de te is láttad hogy kimi elbaszta egy csöppet a sikánt. de ez benne van sietett, vagy a beállítás szar nem tudom, de elbaszta. ez van. ettől függetlenül lehet hogy ha sikerül egy elég erős idő lett volna. de ezt már nem tudjuk meg
  • CHEAPBOY
    ha T mobilos vagy akkor ezt smsben is megteheted, nem kell sietni sehova:)
  • Nyiri
    Azota kezdtem megutalni Britatore-t es Alonso-t, miota rohadt nagy pofajuk lett es mar nagyon varom hogy akar a Ferrari es a akar a McLaren istentelenul elkenyje a szajukat, mert mar fortelem ami moslek folyik ki rajtuk.

Giancarlot meg mindig csipem es azt varom, hogy lenyomja Alonso-t.
  • CHEAPBOY
    naugye, ahhoz kepest hol volt az hogy leirtam mi a helyzet szerintem?:) Persze tudom hogy kimi gyors, de ma pl. Fernando gyorsabb volt nala, pedig kesobb jott ki mi:)
  • CHEAPBOY
    Ha nagyon beut a krekk a mekinel s a renaultnal ( a mekinel maris beutott egy) akkor meg barmi lehet, koszonhetoen Indynek.
  • ÁjjLe BoBBi
    sietek még hátha feladhatom akkor :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ott a söpredék van :)
  • CHEAPBOY
    aha, blikk:D pontosan. Lottozal, tuti nyernél:D
  • CHEAPBOY
    en nem alaztam, elismerem, csak azert leirhatom a sajat velemenyemet rola? Igen nem? Ez egy istenverte forum, nehogymar kussoljak mert vkinek nem tetszik, mikozben nem is anyaztam senkit s semmit. a5.hun mitcsinalnatok sirva fakadnatok? Ott meg a kokemeny szemet gyalazas balrol jobbra.
  • ÁjjLe BoBBi
    mint pl BLIKK ?:):DA?S_:D?:ASD?: