182279
  • Zsoltika 007
    Pontosan! Nekem is ezért ellenszenvesek. Pl Jean Todt is mindíg kínosan ügyelt hogy ne legyen nagyképű nyilatkozata. Ezért volt amire nem is reagált inkább.
  • rezsofiz
  • JGTC
    A Williams több éve nemmúlta magát alúl ennyire!!4
    Sajnálom azért őket, különösen a pilótákat!!!
  • Nyiri
    En Briatore-t utalom, mert minden alkalmat megragad arra hogy Sumi + Ferrari-t fikazza. De nem erte miert. Todt es Sumi soha nem szolta le a masik csapatot. Nem ertem mit elvezkedik. Ezert is varom mar hogy minel hamarabb alazzak szarra a kek tragacsukat. Nem erdekel melyik csapat teszi csak tortenne mar meg. Bizom bennem nem az ovek lesz a VB.
  • Zsoltika 007
    "Per pillanat ugyanolyan erősek vagyunk, mint a McLaren" - fogalmazott Briatore a RAI-nak.
    Ez a5 stílusban szólva: MUHAHAHAHAHAHA
  • rezsofiz
    F1: Briatore a fellegekben, nyomoz a Williams
  • rezsofiz
    Nem lehetetlen, csak nehéz. Tudod a 2 más.
  • Lteebee
    Mégis többeknek már sikerült.
  • rezsofiz
    Erről van szó.
  • Lteebee
    Nem akarok beleszólni, de a LEGO szerintem meghaladja a képességeit.
    Persze nem biztos, hogy ez így van, csakhát a múltbéli hsz-ai alapján...
  • Lteebee
    Akkor valszeg nehéz olyat találni, ami nem olyan...
  • Gabor_(HSF)
    Te aztán tényleg egy ritka tudatlan egy bunkó vagy..maradj inkább a LEGO-nál, az a neked való
  • rezsofiz
    bláh majdnem mindegyik nyilatkozata olyan..
  • Lteebee
    Azt hiszem, kicsit kezdem megint unni a modorodat.
  • Punkerwork
    és a mi hibánk hogy "sz@r" a kocsija?
  • Felfedező
    Schumacher 2001,2002,2004-ben is egy olyan autóval versenyzett, mintha egy Mercivel állt volna ki egy zsigulik ellen, toronymagasan jobb volt az összes autónál a Ferrari... ugyhogy be lehet fogni a pofátokat.... Mindig is a kocsi a döntő, a pilóta csak másodlagos...

Kimi tehetséges és ha nem lenne ilyen szerencsétlen és megbízhatatlan a McLaren
    már magasan vezetné a VB-t...
  • Lteebee
    De hogy ijedt volna meg kicsit?
    Mire kiszállt az autóból valszeg már tudta jól, hogy nem lett semmi baja.
  • Zsoltika 007
    Ha nem lenne rá más lehetőségem persze hogy örülnék. Nem ez a baj! De ha nyerek akkor nem nyilatkoznék ilyeneket. Ez nagyon csúnya volt. Lehetett volna abból komolyabb baj is. Pl ha Kimi-nek eltöri a kerék a kezét vége ennek az évnek. Erre ő meg itt élvezkedik hogy de édes volt a győzelem. Legalább mondana valmi olyat hogy egy picit megijedtünk mikor leszakadt a kerék de szerencsére nem történt semmi baj. És utánna már csoroghatna a nyála hogy ilyen jók meg olyan de az ilyen győzelem SOHA se lenne számomra édes.
  • Lteebee
    Nem attól volt édesebb a győzelem, hogy "csak a biztonsági kötél mentette meg attól hogy porrá zúzza a kezét amelyet reflexből az arca elé emelt", hanem hogy kiesett előle a nagy rivális és mindjárt 10 ponttal nőtt az előnye.
  • Punkerwork
    én mindig azt mondta hogy a legszebb öröm a káröröm, mert az mindig őszinte

de úgy tűnik itt mindenki más grál lovag csak én nem
  • Punkerwork
    nézőpont kérdése, ha megnyersz valamit azért mert a másik elb@sza és tudod hogy máshogy nem lenne rá esélyed te nem örülnél?
  • Zsoltika 007
    Hát én azóta nagyon nem csípem mióta leszakadt Kimi kereke, és csak a biztonsági kötél mentette meg attól hogy porrá zúzza a kezét amelyet reflexből az arca elé emelt.(Emlékezzünk rá hogy nem is 1x már elszakadt ez a kötél!) Erre ven pofája lenyilatkozni hogy így még édesebb a győzelem. Más ilyet soha sem tenne. Ez igen is nagypofájúság!
  • Lteebee
    Azzal az autóval egy majom is...

Ahogy Mansell mondaná.
  • Punkerwork
    Kimi-nek csak kellett előzgetnie ha feljött 13. helyről nem?
  • Lteebee
    Ja.
    Taktikázott az összes csapat.
    És ha valaki jól taktikázik és jó a technikája(jó=gyors és megbízható), az nyerhet, de mindenképpen ott lehet elöl.
    Ja, és kell egy jó pilóta is.
    Talán a 3 legjobb volt a dobogón, talán nem.
  • Laffite
    tulajdonképpen engem ez az egész Alonso-vita nem nagyon érdekel, mert sajnos a legnagyobb baj, hogy a versenyek még mindíg nem előzésekben, hanem taktikákban dőlnek el :(

ezt a mostani futamot is felvettem, mert sajnos/szerencsére nem láttam élőben, de 25 perc alatt végig is pörgettem, mert kb annyit is ért... :(
  • Lteebee
    Látnod kellett volna, ahogy azt mondta: "néhány apróbb"!
    Annyira durván beképzelt volt ennél a résznél...

És az öt ujja!

Szörnyű.

Persze ez nem is tűnne fel, ha elvakult alonso fan lennék, de így kívülálló kimi rajongóként...

:DD

Eddig az ment, hogy sumi nem tud előzni, de mostantól alonso a beképzelt fasz.

Gratulálok.
  • Punker
    "Nagyon büszke vagyok arra, hogy győzni tudtam itt, a csapat, a Renault, a nehéz heteket megélő Michelin és az ide kilátogató szurkolók miatt is. A verseny elég könnyű volt. Az első tankolásokig keményen nyomtam, azután pedig tartottam az előnyömet, mindössze néhány apróbb módosítást eszközöltünk a kocsin. Nagyon örülök az újabb győzelemnek, ugyanakkor a bajnokságban nem sok minden változott. Jelentős előnyöm van Kimivel szemben, de még mindig sok verseny van hátra. Minden megtörténhet, tudjuk, hogy ellenfeleink nagyon gyorsak lesznek Silverstone-ban a jövő héten. Egyelőre azonban inkább élvezem azt, amit ma véghez vittünk."

itt is nagypofájú mi?
  • Lteebee
    Ja, arra én is kiváncsi lennék.
  • Punker
    mutassatok már 1 cikket ahol nagypofájú f@sz volt.
  • dav1d
    Azon kivül viszont Montoya elismerést érdemel mert szegény volt és Kolumiából küzködte be magát oda ahol most van..
  • dav1d
    Montoyán viszont régen a durva vezetési stilusán is látszott hogy én vagy az Isten viszont szerencsére Alonso csak a pályán kivül nyilatkozgat egyest mást :)
  • rezsofiz
    Persze, hát ő sem mindig olyan nagy arcu, most egész norm, de amikor előveszi a nagyarcot akkor begurulok .@
  • dav1d
    ja , okay

mondjuk szerintem aki az f1 be bekerül egy normális csapathoz king-kongként verhetné a melleit de ez csak az én véleményem :)

Olvasd el Alonso nyilatkozatát a mai versenyről nem mindig tűnik olyanak mint ha...
  • rezsofiz
    Hát nem tudom nekem a beképzelt versenyzők közül egyik se szimpatikus.. nemcsak Alonsot, Montoyát se szeretem :/
  • dav1d
    Amugy meg még egy kérdés aztán hagyjuk a Flémet :D

Ha valóban ezt hiszed miért zavar ennyire? , van még nem egy pár nagy arcúnak tűnő F1 es versenyzőnk
  • rezsofiz
    .DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    te beteg vagy:Ddd
  • rezsofiz
    De övék a legjobban :DD
  • dav1d
    pl:Webber
  • dav1d
    Nem csak Alonso és Briatore nyilatkozatai beképzeltek...