182279
  • Amse
    De vazz....Mondd már el ennek most mi az értelme.Ha meg a toyota lenne gyorsabb 1 mp el akkor meg ott lenne az élen és lehet Trulli vezetné a vb-t.Ha.....,ha....,de mégsem az van!
  • rezsofiz
    Hú de utálom az indexes cikkeket .
  • Bandee1987
    Kurvák, szarszag, Forma-1
    ehh...

A mol kút tényleg olcsó, legalábbis az ottani árakhoz képest, de még a bolti árakhoz képest sem túl drága.
  • rezsofiz
    Aha, csak hogyha egy mpvel gyorsabb kocsijuk lenne és Michelin lenne a gumijuk akkor Schumi legalább 1,5 mpt adna körönként az egész bagázsnag -.-
  • báttyó02
    A Ferrari alakulata az idei esztendõben mindössze egyetlen gyõzelmet könyvelhetett el magának, míg 2004-ben tizenötször állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A Scuderia csapatvezetõje, Jean Todt a 'Gazzetta dello Sport' címû lapnak elárulta, hogy õ maga sem tudja, mikor nyerhetnek legközelebb.

"Nem tudom mikor fogunk újból diadalmaskodni. El lehet képzelni, hogy mekkora fájdalom ez nekem, hogy ilyet kell mondanom. Jelenleg az is zavarba hoz, ha a minimum célokról kérdeznek." – így Todt.

A Német Nagydíjat követõen Schumacher és Todt is a gumikat tették felelõssé a gyengébb teljesítményért, ám a csapatvezetõ most mégis védelmébe vette a japánokat. "Ha egy olyan autónk lenne, ami egy másodperccel gyorsabb, az abroncsok nem számítanának. Talán más tényezõk is szerepet játszanak. Az nem igaz, hogy a Ferrari már csak 2006-raösszpontosít. Minden, amit tapasztalunk – beleértve a hibákat is – hasznos lehet a jövõ év szempontjából
  • Bandee1987
    hát nemtom, én itt lakok a pályától másfél km-re, sztem itt nincs olyan rossz idő, bár vannak felhők. Bár jobb, hogy most nem 36 fok van, hanem kb. 31-32 fok lehet.
  • báttyó02
    hajra sato :@
  • GregSB
    Nekem T-stormot mutat a weatherfox a jobb alsó sarokban

Bár az elmúlt 1 hónapban kb 10x mutatott ilyet és kb 1x jött is be... de azért reménykedek, jó poén lenne ha futam közben leszakadna az ég :D
  • Amse
    Hát jah mi is így gondoltuk, de mivel fóton van ilyenkor a tábor(ismerős lakik ott) ezért felesleges lenne erre pénzt költeni.Így is jó bulik vannak este ha sütögetünk a kertben.Ha vidékről jönnék fel akkor viszont így csinálnám.
  • Amse
    Jah én is, de nagyn sokan vannak akik minden évben itt vannak és nem csak kint.Csomó egyedi zászló van amit már megismerek:)
  • Punker
    lol
  • Bandee1987
    de az állvány nem rossz 5let. Kifizeted a kemping árát, bérelsz állványt 3 napra, és kimentek a haverokkal, de nem ott veszitek a kaját, hanem pl. vesztek egy egész disznót és ott megsütitek, ahogy ők teszik.
  • Bandee1987
    A 2. képen lévőket ismerem, ők St. Pöltenből(azaz Ausztriából) jönnek, amióta Forma-1-re látogatok ki, minden évben látom őket szinte ugyanazon a helyen, ők mindig is honda drukkerek voltak :)
  • rezsofiz
    Schumacher: nem stratégia volt

Jól beszél :\
  • rezsofiz
    A Renault csalódott
  • rezsofiz
    Barrichello: Nelson többet tud, mint én
  • rezsofiz
    Bridgestone: fellélegeztek a japánok
  • báttyó02
    SATO BEST :@@@@@@@@@@@
  • rezsofiz
    Sato ugysem fog nyerni kispatyo :@.ADS
  • báttyó02
    sumaker
  • gPROject
    az elmúlt 2 évben 3 kiálláson volt úgy, hogy 1:19.109-et kvalizott, figyelembe véve az autók lassulását az előző idényekhez képest, valószínű 4 kiálláson lesz(amin persze menet közben tudnak változtatni)
    illetve lehet eltolt a taktika, de tuti kevés az üzemanyagja

egyébként kiminek volt 2 kisebb hibája, de nem számottevő
  • Amse
    Minden évben kint vannak.Évről évre ugyanazok az arcok vannak kint.Mi is gondolkoztunk, hogy ki kéne vinni 1 ilyen állványt és arról nézni vagy bérelni egy qrva nagy kosaras Ácsgépet:)Najó utóbbi már csak komolytalanul futott át az agyunkon.
  • Amse
    újj gumilyai?:D
    nem az új gumijai?
    Szerintem a futamon nem lesz ilyen előnye, de már nagyon várom a futamot.
  • 0ppika
    Az első helyett EZT akartam
  • 0ppika
    Élelmes külföldi szurkolók a pályán kívül ...
    Kép1
    Kép2
  • Magic Boy
    Úgylátszik jók a Ferrari újj gumilyai!
    MiSchu-nak áll holnap a zászló!
  • rezsofiz
    Jó, mondjuk most a szar az relatív :\ Én Schumacherhez mérem értelemszerűen, mivel ő az első.
  • Amse
    Montoya meg Trulli se ment szart.Schumi ment nagyon jó kört, de ezt írtam az előbb is.
  • rezsofiz
    Ha nem használjuk azt hogy "ha" akkor Raikonnen tényleg szart ment, ugyanis Schumitol 1 mp-re van lemaradva.
  • Amse
    Megint megy a hülyeség látom.Lteebee vs Kimi fanok.:)
    Szerintem Kimi nem baszta el ezt nem értem mi alapján mondod LTB.
    Scumi tényleg nagyot ment, de azért ne istenítsétek már:)
    Ezek a ha ez meg az lett volna....meg nagyon vicces.Erre csak azt tudom mondani, "de nem úgy lett".
  • Magic Boy
    Schumacher súlyos csapást mért a mezőnyre
  • CodeRed
    Nem azt mondtam hogy lágy, hanem lágyabb (mondjuk mint pl. Barichello-é).Nem ez lenne az első hogy ilyen mértékben kockáztatna schumi....Ha holnap hidegebb lesz (márpedig nagyon úgy néz ki) akkor igencsak jól jár.Itt csak 2 kört kellett mennie lágyabb gumival....
  • Taylor
    Na akkor úgy látszik nem az én gondolkodásommal van baj.
    Vagy már ketten vagyunk nagyon elvakultak.
  • Magic Boy
    Nem ő baszta el!
    Köztudott,hogy a ring kibaszott poros pálya és így akik először mennek ki azok nagyon megszívják!
  • Lteebee
    4. K. Räikkönen
  • Taylor
    LTeeBee-nek ment
  • Taylor
    Miről is beszélsz? Tényleg ő a kedvencem, de nem vagyok elvakult.

De miért is baszta volna el? Ezt magyarázd el, mert olyan "vak" vagyok, hogy nem értem.
  • Lteebee
    Semmi értelme ugyanis egyebet mondani.

Ha valaki olyan elvakult kimifan, hogy nem látja be, hogy a kedvence elbaszta az időmérőt, akkor csak ennyit lehet mondani.
  • Nyiri
    50 fokos palyan lagy kevereket hulye lenne hasznalni. Remelem nem gondolod komolyan. Azert elegge tapasztalt ahhoz, hogy ilyet ne tegyen
  • Taylor
    lol
    Látom mást nem nagyon tudsz mondani.
    Jó tudom sportba nincs olyan,hogy "ha".