182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De vazz....Mondd már el ennek most mi az értelme.Ha meg a toyota lenne gyorsabb 1 mp el akkor meg ott lenne az élen és lehet Trulli vezetné a vb-t.Ha.....,ha....,de mégsem az van! -
Hú de utálom az indexes cikkeket
.
-
Kurvák, szarszag, Forma-1
ehh...
A mol kút tényleg olcsó, legalábbis az ottani árakhoz képest, de még a bolti árakhoz képest sem túl drága. -
Aha, csak hogyha egy mpvel gyorsabb kocsijuk lenne és Michelin lenne a gumijuk akkor Schumi legalább 1,5 mpt adna körönként az egész bagázsnag -.- -
A Ferrari alakulata az idei esztendõben mindössze egyetlen gyõzelmet könyvelhetett el magának, míg 2004-ben tizenötször állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A Scuderia csapatvezetõje, Jean Todt a 'Gazzetta dello Sport' címû lapnak elárulta, hogy õ maga sem tudja, mikor nyerhetnek legközelebb.
"Nem tudom mikor fogunk újból diadalmaskodni. El lehet képzelni, hogy mekkora fájdalom ez nekem, hogy ilyet kell mondanom. Jelenleg az is zavarba hoz, ha a minimum célokról kérdeznek." – így Todt.
A Német Nagydíjat követõen Schumacher és Todt is a gumikat tették felelõssé a gyengébb teljesítményért, ám a csapatvezetõ most mégis védelmébe vette a japánokat. "Ha egy olyan autónk lenne, ami egy másodperccel gyorsabb, az abroncsok nem számítanának. Talán más tényezõk is szerepet játszanak. Az nem igaz, hogy a Ferrari már csak 2006-raösszpontosít. Minden, amit tapasztalunk – beleértve a hibákat is – hasznos lehet a jövõ év szempontjából -
hát nemtom, én itt lakok a pályától másfél km-re, sztem itt nincs olyan rossz idő, bár vannak felhők. Bár jobb, hogy most nem 36 fok van, hanem kb. 31-32 fok lehet. -
hajra sato :@ -
Nekem T-stormot mutat a weatherfox a jobb alsó sarokban 
Bár az elmúlt 1 hónapban kb 10x mutatott ilyet és kb 1x jött is be... de azért reménykedek, jó poén lenne ha futam közben leszakadna az ég :D -
Hát jah mi is így gondoltuk, de mivel fóton van ilyenkor a tábor(ismerős lakik ott) ezért felesleges lenne erre pénzt költeni.Így is jó bulik vannak este ha sütögetünk a kertben.Ha vidékről jönnék fel akkor viszont így csinálnám. -
Jah én is, de nagyn sokan vannak akik minden évben itt vannak és nem csak kint.Csomó egyedi zászló van amit már megismerek:) -
lol -
de az állvány nem rossz 5let. Kifizeted a kemping árát, bérelsz állványt 3 napra, és kimentek a haverokkal, de nem ott veszitek a kaját, hanem pl. vesztek egy egész disznót és ott megsütitek, ahogy ők teszik. -
A 2. képen lévőket ismerem, ők St. Pöltenből(azaz Ausztriából) jönnek, amióta Forma-1-re látogatok ki, minden évben látom őket szinte ugyanazon a helyen, ők mindig is honda drukkerek voltak :) -
Schumacher: nem stratégia volt
Jól beszél :\ -
A Renault csalódott -
Barrichello: Nelson többet tud, mint én
-
Bridgestone: fellélegeztek a japánok -
SATO BEST :@@@@@@@@@@@ -
Sato ugysem fog nyerni kispatyo :@.ADS -
sumaker
-
az elmúlt 2 évben 3 kiálláson volt úgy, hogy 1:19.109-et kvalizott, figyelembe véve az autók lassulását az előző idényekhez képest, valószínű 4 kiálláson lesz(amin persze menet közben tudnak változtatni)
illetve lehet eltolt a taktika, de tuti kevés az üzemanyagja
egyébként kiminek volt 2 kisebb hibája, de nem számottevő -
Minden évben kint vannak.Évről évre ugyanazok az arcok vannak kint.Mi is gondolkoztunk, hogy ki kéne vinni 1 ilyen állványt és arról nézni vagy bérelni egy qrva nagy kosaras Ácsgépet:)Najó utóbbi már csak komolytalanul futott át az agyunkon. -
újj gumilyai?:D
nem az új gumijai?
Szerintem a futamon nem lesz ilyen előnye, de már nagyon várom a futamot. -
Az első helyett EZT akartam
-
Élelmes külföldi szurkolók a pályán kívül ... 
Kép1
Kép2 -
Úgylátszik jók a Ferrari újj gumilyai!
MiSchu-nak áll holnap a zászló! -
Jó, mondjuk most a szar az relatív :\ Én Schumacherhez mérem értelemszerűen, mivel ő az első. -
Montoya meg Trulli se ment szart.Schumi ment nagyon jó kört, de ezt írtam az előbb is. -
Ha nem használjuk azt hogy "ha" akkor Raikonnen tényleg szart ment, ugyanis Schumitol 1 mp-re van lemaradva. -
Megint megy a hülyeség látom.Lteebee vs Kimi fanok.:)
Szerintem Kimi nem baszta el ezt nem értem mi alapján mondod LTB.
Scumi tényleg nagyot ment, de azért ne istenítsétek már:)
Ezek a ha ez meg az lett volna....meg nagyon vicces.Erre csak azt tudom mondani, "de nem úgy lett". -
Schumacher súlyos csapást mért a mezőnyre -
Nem azt mondtam hogy lágy, hanem lágyabb (mondjuk mint pl. Barichello-é).Nem ez lenne az első hogy ilyen mértékben kockáztatna schumi....Ha holnap hidegebb lesz (márpedig nagyon úgy néz ki) akkor igencsak jól jár.Itt csak 2 kört kellett mennie lágyabb gumival.... -
Na akkor úgy látszik nem az én gondolkodásommal van baj.
Vagy már ketten vagyunk nagyon elvakultak.
-
Nem ő baszta el!
Köztudott,hogy a ring kibaszott poros pálya és így akik először mennek ki azok nagyon megszívják! -
4. K. Räikkönen -
LTeeBee-nek ment -
Miről is beszélsz? Tényleg ő a kedvencem, de nem vagyok elvakult.
De miért is baszta volna el? Ezt magyarázd el, mert olyan "vak" vagyok, hogy nem értem. -
Semmi értelme ugyanis egyebet mondani.
Ha valaki olyan elvakult kimifan, hogy nem látja be, hogy a kedvence elbaszta az időmérőt, akkor csak ennyit lehet mondani. -
Nyiri #24780 50 fokos palyan lagy kevereket hulye lenne hasznalni. Remelem nem gondolod komolyan. Azert elegge tapasztalt ahhoz, hogy ilyet ne tegyen -
lol
Látom mást nem nagyon tudsz mondani.
Jó tudom sportba nincs olyan,hogy "ha".