182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #25714 Afrikai Nagydíj pályaterve
-
Miért van olyan érzésem, hogy a moderátorok már nem tudják mibe kössenek bele...
Amugy harjá Kimi
-
mondjuk néha érdekes a felfogása a moderálási dolgokról néhány modinak egyik tag pl most 2 napja szó szerint anyázott irtam modiknak semmit nemkapott.. azt tegnap beirtam a szöveget f1es topicokba amihez közevan szorosan ez akkor bűn? és az anyázás meg nem érdekes.. mindenesetre én ezt nemtudtam hogy ilyeneket büntetnek Lnézést... és én senkit nemküldtem hozzád meg ilyesemi..csaktudd -
Nekem is mind3 a kedvenceimnél van és engem meg zavar.
Őszintén szólva elég lenne egy f1 topic az összes helyett szvsz. -
Egyébiránt majd 2007-ben meglátjuk mi lesz.
Vagy jövőre, ha mutatják, hogy vki aláírt 2007-re. -
nem vagyok a cimbijük csak tényleg nem érzem úgy, hogy ilyenért bünti járna.írtam, hogy nekem mind3 topic a kedvenceimnél van mégsem zavar az, hogy 3x látom a cikket, de miért kell mindíg (általánoisítok:)) rosszra gondolni. -
G_ArchAngel #25708 engem sem érdekelt a dolog addig, míg a CNN-en nem láttam, igaz ott felemerülő kérdésként kezelték, nem tényként... -
Szerintem okés az is, ha linkelt cikkeket is megvitatunk.
De ha valamihez nincs értelme kommentet fűzni, akkor nem is kéne.
Még annyit tennék hozzá, hogy ha valaki ugyanazt a linket vagy cikket 3-4-5-... f1-hez kapcsolódó topicba is beszúrja, ne küldje a cimbijeit kérdezősködni hogy miért kapott büntit! -
Gabor_(HSF) #25706 Sztem meg lassan átkellene nevezni ezt a topicot F1-ről " idióta újságírók számolatlan marhaságainak idézése itt" név-re..
Próbálom megérteni ,hogy ez vajon mire is jó teleszurkálni a fórumot ezekkel a hmm"cikkel"? vagy minek nevezzem..vagy talán célszerübb lenne,ha a saját véleményünket vitatnánk meg az F1-ről egymás között.
Mert sztem utóbbinak van helye itt..
Az újságírásban az a legföbb gond,hogy csak a lap tetején lévő dátum felel meg a valóságnak,de van amikor még azt is elírják....................... -
"Michael Schumacher és Kimi Räikkönen csapatot cserélnek. Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. - számolt be egy német napilap tegnapi kiadványában."
Melyik volt a német Blikk vagy a BILD???
-
G_ArchAngel #25704 Cáfolat v1.0 -
G_ArchAngel #25703 Schumacher: közeleg a visszavonulás ideje?
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.26. 09:24]
Meddig marad az F1-ben a hétszeres bajnok?
Michael Schumacher és Kimi Räikkönen csapatot cserélnek. Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. - számolt be egy német napilap tegnapi kiadványában. Habár több érv is szól amellett, hogy Schumacher a Mercedesnél folytassa pályafutását, a hétszeres világbajnok cáfolja a híreket, mivel még ő maga sem tudja, hogy hogyan tovább a 2006-os évadot követően.
"Számomra nem jelentene problémát, ha 2007-ben egy csapatban kellene versenyeznem Kimivel. Eddig nem hoztam döntést annak kapcsán, hogy mi lesz 2006-ban. De időben dönteni fogok. Nem tudom, hogy mikor jön el a visszavonulásom ideje. De nem hiszem, hogy még túl sok év állna előttem." – nyilatkozta Michael Schumacher. -
Gianni Agnelli mondta: "Ha ki vonnák a Ferrarikat a Forma1-ből akkor, eltűnne a verseny varázsának a fele." Es milyen igaza van:) -
Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:
A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen előszerződést kötött az olasz istállóval.
A Ferrari szóvivője, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendő kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövő évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzőnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendőre."
Räikkönen szerződése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerű kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.
"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendőn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttműködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzővel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis.
-
Williams?
Hajrá! -
én arra leszek kiváncsa hogy a ferrari és a redbull hogylesznek egymáshoz képest... -
majd meglátjuk, szerintem a honda sem rossz... -
G_ArchAngel #25697 jövőre lehet a Cosworth aláz mindenkit, ugyebár nekik elég kemény V8-as múltjuk van... -
már gyúrnak rá. -
Érdekes, sztem már belenyugodtak abba, hogy idén nem nyerik meg a vb-címet. 2000-től 2005-ig ők voltak a királyok, a többieknek meg csak sírt a szája, hogy változtassuk meg a szabályokat, mert képtelenek vagyunk beérni a Ferrarit. No, idén sikerült legyőzniük őket, a sok anti-Ferraris meg röhög a markába, kíváncsi vagyok, hogy jövőre milyen arcot fognak vágni... -
És mi lenne a csapatsorrend? -
Nyiri #25693 Meg szar is. -
G_ArchAngel #25692 20 meki a jelenlegi pilótákkal? szép is lenne az...:P -
Nyiri #25691 Akkor irj peticiot hogy csak McLaren legyen az F1-ben. -
G_ArchAngel #25690 sehogy, ez tényleg off...
hagyom is abba, de rögtön...
Szóval nálam a McLaren jelenti az F1-et...:P -
Szerintem kisarkítod a dolgot és nem értem, miért.
Hogy jön ide a zsuzsirokk, meg a germánhausz? -
G_ArchAngel #25688 inkább "gagyigettórapet" hallgatok, mint tizenévesek divat sulirockzenéjét, vagy rángatozótérdű-légykergető-mosógépzenések mástól lenyúlt számait újrapörgetve...
(bár a rep-et sem szeretem, de ez már mindegy, fentieknél az is jobb...) -
Hülyére verette a buciját.
:D -
Akkor mostmár merciről és bmwről is beszélünk?
Aszittem Ferrari, Mclaren és Williams a téma. Ezekről beszél egy f1 rajongó.
A gagyigettórappereket a merci meg a bmw érdekli.
-
és? -
G_ArchAngel #25684 Tyson pl. McLaren-rajongó...:P -
Nyiri #25683 Kit erdekelnek a feka videok? :) Nekem sem a Merci sem a Ferrari nem tetszik utcai autokban. Inkabb egy 2005-s Ford Mustang kellene. De az nagyon :P -
mi köze az F1-hez a gettó szökevény fekáknak? -
Na jó 1 az már rég rossz ha az a mérvadó:)
2. Ferrarit-Mercire??:S-nem 1 kategória a 2..
És a Merci 1általán nem = a Mclarennel.... -
G_ArchAngel #25680 ...főleg, hogy a feka videókban leváltották a Ferrarikat Mercedes-re a srácok...
az összes soul/r'n'b/funky csokipacsirta Merci kabriók elején fetreng...
(pl. Destiny's Child: Cater 2 U - Mercedes SLR McLaren edition) -
ő csak a teljesítménye alapján, viszont a Ferrari 1 szimbólum, a versenyautók versenyautója, ha megkérdezel 1 Cart versenyzőt valószínűleg a Ferrarit mondaná, mert arról tudja, hogy híres sport márka, a McLaren meg a Williams nem érne többet neki az üres szavaknál. -
Épp tegnap gondolkoztam ilyesmiken.
Lehet, hogy brad piit nem is dugta jennifert, és most sem angelinát, csak a címlapok miatt vannak együtt és amúgy a szabadidejében mindenki amerre lát. -
vagy egyszerűen csak kellett valami jó kis botrányos címlap, manapság már semmit se lehet tudni a kib@szott média g@cik az annyukat is eladják ha kell.... -
lehet annak a valószínűsége nagyobb hogy a digók vérszemet kapnak és jövőre megint lealázzák a mezőnyt, mint annak hogy a merci 5 év küzködés után végre olyan kocsit csinál ami folyamatosan jó, vagy csak észnél a kimi gyerek és nem akar egy csapatnál kiégni mint jópáran..... -
Csak Bugatti nincs F1-ben.
Van Williams, Mclaren, Ferrari.
De a Williams az most éppen nem is annyira Williams, a Mclaren sem simán Mclaren.