182279
  • G_ArchAngel #25714
    Afrikai Nagydíj pályaterve

• NuCLEARScoRp
    Miért van olyan érzésem, hogy a moderátorok már nem tudják mibe kössenek bele...

Amugy harjá Kimi
  • Istencsászár
    mondjuk néha érdekes a felfogása a moderálási dolgokról néhány modinak egyik tag pl most 2 napja szó szerint anyázott irtam modiknak semmit nemkapott.. azt tegnap beirtam a szöveget f1es topicokba amihez közevan szorosan ez akkor bűn? és az anyázás meg nem érdekes.. mindenesetre én ezt nemtudtam hogy ilyeneket büntetnek Lnézést... és én senkit nemküldtem hozzád meg ilyesemi..csaktudd
  • Lteebee
    Nekem is mind3 a kedvenceimnél van és engem meg zavar.
    Őszintén szólva elég lenne egy f1 topic az összes helyett szvsz.
  • Lteebee
    Egyébiránt majd 2007-ben meglátjuk mi lesz.
    Vagy jövőre, ha mutatják, hogy vki aláírt 2007-re.
  • Amse
    nem vagyok a cimbijük csak tényleg nem érzem úgy, hogy ilyenért bünti járna.írtam, hogy nekem mind3 topic a kedvenceimnél van mégsem zavar az, hogy 3x látom a cikket, de miért kell mindíg (általánoisítok:)) rosszra gondolni.
  • G_ArchAngel #25708
    engem sem érdekelt a dolog addig, míg a CNN-en nem láttam, igaz ott felemerülő kérdésként kezelték, nem tényként...
  • Lteebee
    Szerintem okés az is, ha linkelt cikkeket is megvitatunk.
    De ha valamihez nincs értelme kommentet fűzni, akkor nem is kéne.

Még annyit tennék hozzá, hogy ha valaki ugyanazt a linket vagy cikket 3-4-5-... f1-hez kapcsolódó topicba is beszúrja, ne küldje a cimbijeit kérdezősködni hogy miért kapott büntit!
  • Gabor_(HSF)
    Sztem meg lassan átkellene nevezni ezt a topicot F1-ről " idióta újságírók számolatlan marhaságainak idézése itt" név-re..
    Próbálom megérteni ,hogy ez vajon mire is jó teleszurkálni a fórumot ezekkel a hmm"cikkel"? vagy minek nevezzem..vagy talán célszerübb lenne,ha a saját véleményünket vitatnánk meg az F1-ről egymás között.
    Mert sztem utóbbinak van helye itt..
    Az újságírásban az a legföbb gond,hogy csak a lap tetején lévő dátum felel meg a valóságnak,de van amikor még azt is elírják.......................
  • Bucser
    "Michael Schumacher és Kimi Räikkönen csapatot cserélnek. Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. - számolt be egy német napilap tegnapi kiadványában."

Melyik volt a német Blikk vagy a BILD???
  • G_ArchAngel #25704
    Cáfolat v1.0
  • G_ArchAngel #25703
    Schumacher: közeleg a visszavonulás ideje?

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.26. 09:24]

Meddig marad az F1-ben a hétszeres bajnok?

Michael Schumacher és Kimi Räikkönen csapatot cserélnek. Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. - számolt be egy német napilap tegnapi kiadványában. Habár több érv is szól amellett, hogy Schumacher a Mercedesnél folytassa pályafutását, a hétszeres világbajnok cáfolja a híreket, mivel még ő maga sem tudja, hogy hogyan tovább a 2006-os évadot követően.

"Számomra nem jelentene problémát, ha 2007-ben egy csapatban kellene versenyeznem Kimivel. Eddig nem hoztam döntést annak kapcsán, hogy mi lesz 2006-ban. De időben dönteni fogok. Nem tudom, hogy mikor jön el a visszavonulásom ideje. De nem hiszem, hogy még túl sok év állna előttem." – nyilatkozta Michael Schumacher.
  • Kit--Kat
    Gianni Agnelli mondta: "Ha ki vonnák a Ferrarikat a Forma1-ből akkor, eltűnne a verseny varázsának a fele." Es milyen igaza van:)
  • Istencsászár
    Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:

A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen előszerződést kötött az olasz istállóval.

A Ferrari szóvivője, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendő kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövő évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzőnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendőre."

Räikkönen szerződése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerű kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.

"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendőn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttműködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzővel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis.
  • Lteebee
    Williams?

Hajrá!
  • Istencsászár
    én arra leszek kiváncsa hogy a ferrari és a redbull hogylesznek egymáshoz képest...
  • Bandee1987
    majd meglátjuk, szerintem a honda sem rossz...
  • G_ArchAngel #25697
    jövőre lehet a Cosworth aláz mindenkit, ugyebár nekik elég kemény V8-as múltjuk van...
  • Bandee1987
    már gyúrnak rá.
  • Bandee1987
    Érdekes, sztem már belenyugodtak abba, hogy idén nem nyerik meg a vb-címet. 2000-től 2005-ig ők voltak a királyok, a többieknek meg csak sírt a szája, hogy változtassuk meg a szabályokat, mert képtelenek vagyunk beérni a Ferrarit. No, idén sikerült legyőzniük őket, a sok anti-Ferraris meg röhög a markába, kíváncsi vagyok, hogy jövőre milyen arcot fognak vágni...
  • Lteebee
    És mi lenne a csapatsorrend?
  • Nyiri
    Meg szar is.
  • G_ArchAngel #25692
    20 meki a jelenlegi pilótákkal? szép is lenne az...:P
  • Nyiri
    Akkor irj peticiot hogy csak McLaren legyen az F1-ben.
  • G_ArchAngel #25690
    sehogy, ez tényleg off...
    hagyom is abba, de rögtön...

Szóval nálam a McLaren jelenti az F1-et...:P
  • Lteebee
    Szerintem kisarkítod a dolgot és nem értem, miért.
    Hogy jön ide a zsuzsirokk, meg a germánhausz?
  • G_ArchAngel #25688
    inkább "gagyigettórapet" hallgatok, mint tizenévesek divat sulirockzenéjét, vagy rángatozótérdű-légykergető-mosógépzenések mástól lenyúlt számait újrapörgetve...
    (bár a rep-et sem szeretem, de ez már mindegy, fentieknél az is jobb...)
  • Lteebee
    Hülyére verette a buciját.

:D
  • Lteebee
    Akkor mostmár merciről és bmwről is beszélünk?

Aszittem Ferrari, Mclaren és Williams a téma. Ezekről beszél egy f1 rajongó.

A gagyigettórappereket a merci meg a bmw érdekli.

• Punkerwork
    és?
  • G_ArchAngel #25684
    Tyson pl. McLaren-rajongó...:P
  • Nyiri
    Kit erdekelnek a feka videok? :) Nekem sem a Merci sem a Ferrari nem tetszik utcai autokban. Inkabb egy 2005-s Ford Mustang kellene. De az nagyon :P
  • Punkerwork
    mi köze az F1-hez a gettó szökevény fekáknak?
  • Kit--Kat
    Na jó 1 az már rég rossz ha az a mérvadó:)
    2. Ferrarit-Mercire??:S-nem 1 kategória a 2..
    És a Merci 1általán nem = a Mclarennel....
  • G_ArchAngel #25680
    ...főleg, hogy a feka videókban leváltották a Ferrarikat Mercedes-re a srácok...
    az összes soul/r'n'b/funky csokipacsirta Merci kabriók elején fetreng...
    (pl. Destiny's Child: Cater 2 U - Mercedes SLR McLaren edition)
  • Kit--Kat
    ő csak a teljesítménye alapján, viszont a Ferrari 1 szimbólum, a versenyautók versenyautója, ha megkérdezel 1 Cart versenyzőt valószínűleg a Ferrarit mondaná, mert arról tudja, hogy híres sport márka, a McLaren meg a Williams nem érne többet neki az üres szavaknál.
  • Lteebee
    Épp tegnap gondolkoztam ilyesmiken.
    Lehet, hogy brad piit nem is dugta jennifert, és most sem angelinát, csak a címlapok miatt vannak együtt és amúgy a szabadidejében mindenki amerre lát.
  • Punkerwork
    vagy egyszerűen csak kellett valami jó kis botrányos címlap, manapság már semmit se lehet tudni a kib@szott média g@cik az annyukat is eladják ha kell....
  • Punkerwork
    lehet annak a valószínűsége nagyobb hogy a digók vérszemet kapnak és jövőre megint lealázzák a mezőnyt, mint annak hogy a merci 5 év küzködés után végre olyan kocsit csinál ami folyamatosan jó, vagy csak észnél a kimi gyerek és nem akar egy csapatnál kiégni mint jópáran.....
  • Lteebee
    Csak Bugatti nincs F1-ben.
    Van Williams, Mclaren, Ferrari.
    De a Williams az most éppen nem is annyira Williams, a Mclaren sem simán Mclaren.