182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem,nem nemezt tegnapi kijelentéseidre #25785 #25787 :))))))))))))) -
dav1d #25834 "na nemakarsz mondani valamit:))))"
de: a Renault a legjobb 2005-ben -
Sajnos a Mclarennél az utóbbi pár évben a hibák nagy része nagyon sokszor motorhiba volt...és így hiába pokoli gyorsak, a megbízhatatlanság miatt nem tudnak vb-t nyerni. -
miért ne:D még igyis tudnak vbt nyerni:D:D:D:D -
G_ArchAngel #25831 azért az én első autóm vinné a pálmát:)
1., kipufogógáz a váltóharang mellett dölt vissza az utastérbe, ez miatt soha nem lehett az ablakot felhúzni
2., csomagtartóba tilos volt bármit tenni, mivel nem volt fenéklemeze (elrohadt)
3., nagyobb fékezésnél mindig az ölembe esett a kürt nyomógombja, a kormány közepéből...
Édes kis FIAT 126-osom, imádta a 190/90-es méretemet cipelni:) -
már kb 10éve nem tudnak össze rakni 1 strabíró motort, mér pont jövőre? -
Mindjárt megszakad a szívem.
:))
3 ajtós fekete. Elég rajul nézhet ki. -
G_ArchAngel #25828 lehet, hogy lesz egy fekete 3 ajtós 4 éves 1.6-os Clio is eladó, abban viszont minden van, amit bele lehetett rakatni... (klíma, napfénytető, alufelni, vonóhorog...) - a srác 1-es bömöst akar vanni, de előtte megvárja, hogy lesz e új A3-as, mert ha az szebb lesz, akkor inkább Audit vesz...
)jó haverjaim vannak, mi? én meg hónapokig koplalok egy 300e-s objektív miatt) -
Clioban bírná a klímát az 1.4-es, nem véletlenül mondtam.
Mindegy, ha lesz ára, azért szólj! -
G_ArchAngel #25826 1.4-es autóba klíma?
így is wermacht-indulókat kell énekelnem, mikor Velence után felakarom hajszolni az M7-es emelkedőjén... -
Klíma nélkül rázós ügy. -
G_ArchAngel #25824 9 éves, nem gondolkodtam az árán még, de ideje lenne túladni rajta, az össz. xtrája a központizár/riasztó, meg az alufelni:) -
Hát nem csodálom, hogy lassú.
Clioba való az a motor.
Hány éves? Milyen?
Mennyi a matek? -
jah:D csak közbe COD warozok azt meghaltam gyors irtam:D:D:D:D -
G_ArchAngel #25821 ezt sikerült magyarosra kihoznod...:P
én is jobban szeretném, ha a McLaren-nel lenne VB, de ha jövőre is bukja, közben visszatér a Ferrari, akkor tuti véglegesítik a szándéknyilatkozatot...
amúgy van egy eladó 1.4-es piros Renault Megane-om, kell vkinek? Megbízható, semmi baja sincs, motorja kibír mindent, csak kicsit lassú...:) -
én ebbe nemhiszek bár ez senkit nemérdekel saját problémám kimi sztem marad a mekinél jó sokáig hameg jövőre öszerakják ezt a szerencsétlen motrto a mercinél és odaver mindekit akkormeg főleg nemfog -
G_ArchAngel #25819 dehogyis, ez csak egy átlagos pillanat a McLaren-Mercedes életében...
nagyon érik ez a Räikkönen - Ferrari páros...
és sajnos szerintem be is fog következni, mert a F1-hívők úgy vallják, hogy MS visszavonulása után a csakis a legjobb pilóta foglalhatja el a Maestro helyét... -
na nemakarsz mondani valamit:)))) nemtudm hogy észre e vetéttek de kimi körében amikor belső kamerából mutatták 1 pillanatra kihagyott a motor rossz előjel.. -
Nem a legjobb??? Finoman fogalmaztál! -
juzosch #25816 A szar elég tág fogalom. A merci a mezőny leggyorsabb autója, megbízhatóságban viszont nem a legjobb. -
dav1d #25815 Miért? Az autó jó a motor szar. -
nem nem. az a mezőny legszarabb autója.
-
dav1d #25813 Az a szar köré van építve a mezőny leggyorsabb autója. -
juzosch #25812 Hát nem a motoron múlik az biztos -
jaja látod és ezzel a szarral gyalázza szarba a mezőnyt...
-
juzosch #25810 Ahhoz képest, hogy még csak nem is erős, még el is használódik gyorsan. Ez aztán a jó motor:P -
MrTressy #25809 motor csere fákk megcsinálhatná merci rendesen azt az ISTENVERTE motort
-
Nem hinném, hogy veszélyben lenne a kettős győzelmük az idők alapján.
Majd a boxban lehagynak mindenkit ügyesen. -
Inkább a Monty -
Kár érte.
Bár szvsz így is megnyeri. -
Egy -ka utótag még nem gúnyolás! -
end -
RAIKKONENNEK MOTORCSERE!!! -
Szerintem ez a többséget egyáltalán nem érdekli. -
dav1d #25801 na mind1 , akkor sem értem miért szükségesek.
-
Most miért kell így?!
Minek személyeskedni? -
Rajtad kívül senkit nem zavar.
Szokd meg! -
te beteg vagy?:oooo
mik vannak...;)))))) -
ÉS akkor az ő helyére érkezett a kis Schumi, mer lesérült??? -
dav1d #25796 a gúnynevek:
1. baromira zavaróak , tiszteletlenek
2. csak is arra megy ki hogy cukkolja a másikat