182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mit nekünk a szakma, amikor sokkal jobban értünk hozzá!
:DD -
Kicsit elfogult, ahogyan te is. -
dav1d #27557 Schumacher: Alonso megérdemelte a VB-címet , az egyik világbajnok a másik segítségére siet
így látja ott mindenki aki a Forma1 közelében van... -
Nyiri #27556 Szar is, foleg ha mellette meg fikazza is akit a nezo bir. -
A Japán Nagydíj utolsó körében a McLaren-Mercedes versenyzője, Kimi Räikkönen megelőzte Giancarlo Fisichellát. Az olasz pilótát emiatt több támadás is érte, az egykori Formula-1-es versenyző, Partick Tambay úgy nyilatkozott, hogy ez 'Fisico' állásába is kerülhet.
Marc Surer ennél is keményebben bírálta a Renault pilótáját. "Számomra Fisichella csődöt mondott. A sikánban indokolatlanul választott veszélyesebb ívet, aminek következtében majdnem kirepült. Teljesen jobbra húzta az autóját, holott senki nem veszélyeztette őt, Kimi sem volt támadó pozícióban. Kimi még messzebb volt. Fisichella rosszul jött ki a kanyarból, így Kimi számára felkínálkozott a lehetőség az előzésre."
"Fatális, ha egy versenyzőt az utolsó körben előznek meg. Biztos vagyok benne, ha Alonso ült volna az autóban Kimi nem tudott volna elhaladni mellette. Az év előzése számomra azonban nem ez volt, hanem Alonso manővere Schumacher ellen 320 kilométeres óránkénti sebességgel a 130R-ben. Fernando bátran viselkedett, Michael pedig tudta, hogy nem szerencsés megkockáztatni egy ütközést 300 kilométeres óránkénti sebességgel."
szép,szép volt Alonso előzése.. de Kimi is előzőtt sőt Fiscot is és nyert, kissé elfogult a tag:))) -
Igen,szerintem is! -
Szar lehet, ha a kommentátor imádja, akit valaki gyűlöl. -
paliknál minden idegesítő! -
csak figylejétek meg mennyi baromságot mond az a 2 majom, komolyan néha az az érzésem ők nemis az f1et nézik mer más amiről ugatnak mint ami a képernyőn van:D
na azmeg a másik hogy alonso a kedvence ( mindekinek van kedvence ) de akkor ne a tvbe kapjon szívrohamot pl canada amikor alonso falhozcsapta a kocsit... stb.stb..
Ez Paliknál is megesik néha de vagy korrigál és kijön belőle vagy elpoénkodja igy nemidegesítő.. -
Ibron #27550
....Ferarri szurkoló vagy?Én igen...csak gondoltam,hogy attól még nem kéne rögtön ki paterolni a muksót...idővel bele tanul akkor is szerintem.
-
Nyiri #27549 Szol hulyesegeket az oke. DE!!! Amikor alonso megvakarja a bukosisakot maris onanizalva frocsogve ordit hogy mekkora ember ez az aloso...
Barki mas barmit csinal, foleg ha sumi akkor meg lekezeloen mondja a vakokat.
Annyira szanalmas volt mikor imolaban es a hungaroringen vegig arrol pofazott hogy nem hiszi el hogy a ferrari ilyen olyan amolyan egesz ido alatt csak az indokokat sorolta. En is reszrehajlo vagyok de nem kozvetitek. Amit ez a gyula muvel mar szanalmas. -
Ibron #27548
....dilettáns fasz..
.Jó,tény,hogy néha szól hülyeségeket,de szerintem yo csávó azért...jó kommenzátor..majd beletanul az állásba...ha meg nem,akkor legfeljebb Dávid Sándor jön a helyére,mint régen...én szívesen látnám Palik mellett.
-
Nyiri #27547 Iden nem volt bajom palikkal. Sokszor leszerelte gyulat mert fikazta ferrarit. Neha mikor Weber gabi volt a kommentator az is odaszolt gyulanak mikor faszsagokat mondott. Nem is ertem miert nem takaritjak ki onnan azt a dilettans faszt, aki meg a clio kupaban is otvar, de a szaja az nagy. -
Ibron #27546 
.
-
És Palik megint vinnyog majd... -
Ibron #27544 De jövőre jobb lesz 
.
-
Nem jutott a 3. hely, hanem jelenleg ott áll.
Ha huán összeszedi magát, átveszi Kínában. -
A Kínai Nagydíj eredménytől függetlenül az idei évad lesz az egyik legsikertelenebb szezon Michael Schumacher számára a Ferrarinál töltött évei közül. Schumacher és a csapat számára is harmadik hely 'jutott' a világbajnoki tabellákon. De mi az oka annak, hogy így lecsúszott a Ferrari? A német RTL munkatársai megpróbáltak utánajárni a kudarcok okának.
1. Öt-hat konstruktőri címet követően már el kellett érkeznie a mélypontnak. A csapat telített volt, a motiváció csökkent. A csapat teljesítménye csak öt százalékkal volt rosszabb a korábbi évekhez képest, de ez a mai viszonylatokban már elegendő ahhoz, hogy lekerüljenek az élről.
2. A Ferrari nem reagált megfelelően az új szabályokra.
3. Az F2005 túlságosan későn készült el. Csak a harmadik futamon került bevetésre. Késő is volt – és nem is volt megfelelő az az autó. A Scuderia Ferrari rosszul tervezett. -
Nyiri #27541 Erdekes. Most olvastam egy masik cikket amibe azt mondta a menedzser hogy TALAN 2008 de lehet tovabb nyomja... Most akkor mivan? Miert kell ilyen cikk cimekkel etetni a nepet? Kurva media. -
Schumacher 2008-ban vonul vissza -
Már várom a riportot 20 év múlva.
Meg a csalódott ex-alkalmazott könyvét: Eladtuk a szezont!
lol -
Nyiri #27538 Persze hogz belemenne. Es nem a penzert. A sport nepszerusiteseert. :) -
Szerintem belemenne.
Ő már nem az a balhés, forróvérű, mindent egyszerre akaró újonc.
Már régen egy fegyelmezett, fegyelmezhető profi autóversenyző ő.
Pénzért csinálja és tudja, ahogy ott mindenki tudja, hogy ő a legjobb. -
Idegbeteg. :)))))) -
olyan nehéz azt kijelenteni ( amit a ferrari megtett már ) többiek jobbak nálunk!! ennyi semmi érdekes nincs ebbe. Ferrarinak volt egy időszaka amig kimagaslóan őkvoltak a legjobbak idén nem és már egyből jönnek az ilyen idiótaságok... ezalatt a pár év alatt a többiek sem ültek tétlenül dolgoztak és idén sikerült nekik igen, legyőzték a ferrarit.. -
ja persze persze, szerinted sumaher belemenne ekkora megalázkodásba? és a tibbiek is? ez ugyan olyan teóriagyártás minthogy kimi aláirt a ferrarihoz meg megy a toyotához meg a barhoz kamu kamu hátán.. sajnálattal látom hogy ezt ti el is hiszitek... -
Nyiri #27533 Ez is igazolni latszik hogy eladtak az evet. Miert van az hogy mindenki atom nyugodt. Se Todt, se Brawm, de meg a bridge is csak mellebeszel. Olyan nincs hogy egy gumigyarto 1 ev alatt nem bir normalis gumit csinalni foleg hogy elotte 6 evig levert mindenkit. Sumi sorozatban 5 VB cim utan alig birja betolti az autot erre mikor kerdezik atom nyugalommmal nyilatkozik. :)
Elertek a celjukat. Tobben nezik az F1-t. Jovore johet a cim visszaszerzes. -
de lényegtelen 1-2 verseny volt ahol sumi jolment de szerintem az az ő tudása miatt nem a gumik miatt.. persze találnak egy jó gumit pl: sanmarino azt köv versenyre meg nemhozzá el mer nincs több? nemkülönös?
a tavalyi módosított csodagumi lehet jobbvolt valamivel de igyse képes a dobogra amit bekell látni nem csak a gumi a hátrány hanem a kocsi se ütőképes.. -
Szerintem közepes pilóta, aki egy időben hihetetlen jó technikát kapott. -
Az év első felében nem akartam ezt elhinni, de kezdem elfogadni a gondolatot. -
Nos, ha nem így lenne, lett volna már aki cáfolja a nyilatkozatot. -
Villeneuev max kicsit meg vadul néha, amatőr semmiképp sem, kicsit többet ért el a Forma1ben mint Monty. 1 Vb és kb 12 győzlem. Monty hogy is áll ehhez képest?? -
Montya vs kamerás ember :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Nyiri #27526 Ezt az evet a nezettseg miatt eladta a Ferrari :)
-
4. lett, te elhiszed hogy utolso futamokon jönnek rá hogy jééé tavalyi gumi egy része milyen jóóó, merha tényleg igyvan akkor a bridstone elég amatőr... -
És hányadik lett sumák a tavalyi bridgestone-nal idén Braziliában? -
"bridgestone agyonveri a michelint" nefelejtsd el ahhoz az agyonverő gumihoz kellett egy agyonveró kocsi is ami idén nemvoltmeg... -
Szerintem van félnivalójuk.
Ha ugyanis egy guminak nem kell egy futamot kibírni, a bridgestone agyonveri a michelint. -
mér fosna? nekik jó ez a szabály idén összes versenyt őknyerték..
persze kerékcsere jöjjön vissza mer hozzátartozik f1hez és biztosnásogsabb is -
jah, durva volt...nagyon igi volt