182279
  • Kit--Kat
    Nem nem, ugyani 1más után 4címet nyerni, úgyse lesz megdöntve soha, szal szerintem senki se gizdul rajtad kívül:DD
  • Punker
    nana kocka teljesen más kategória :)
  • G_ArchAngel #28481
    Mr. Állkapocs? Ez lehet a MázlisFiú is, sőt DC is, mindháromnak olyan feje van, hogy szorulna rájuk Darth Vader sisakja...:P
  • NuCLEARScoRp
    Newey egy álszent majom... nem lennék meglepődve ha 1-2 év mulva a ferrarinál kötne ki...
  • NuCLEARScoRp
    Ne is figyelj oda a sok Schumacher fanatikusra... össze vissza köpködnek kínjukban ... nem bírják felfogni hogy a Mr Állkapocs korszaknak vége van.. a legrosszabb hogy az Lteebee-hez hasonló moderátorok még adják is a bunkók alá a lovat,,,gondolok itt nyiri-re.. van egy olyan érzésem hogy a repülés az agyára ment,,,
  • Kit--Kat
    Toyota visszaesett?!?! Szerintem jövőre még a forma1et is nézhetnéd, egész jó szórakozás
  • desigo
    nem biztos,hogy indul mert parázik
  • G_ArchAngel #28476
    majdnem 60 éves az öreg...
    király lesz!
  • Andora
    má várjátok az a idősek versenyét pl.amin Fittipaldi is elindul?
  • Istencsászár
    Robotpilóták a mai versenyzők, véli Villeneuve
  • bigapó
    új motortípus, ergo tabula rasa, azaz tiszta lappal indul mindenki. most az dönt, hogy kinek milyen fejlesztő-brigádja van és, hogy ki mennyire jó pilóta és hogy alkalmazkodik az új járgányhoz. mondjuk később (2007) meg megint lehet hozzászokni az új dologhoz, pl a hátsószárny változáshoz:))
  • G_ArchAngel #28472
    évek óta az, sőt lehet, hogy már közelebb is marad hozzá ezentúl, mint az Öreg...
  • Lteebee
    Még lehet belőle vb-aspiráns.
  • AnuluWork #28470
    Ne felejtsétek el, hogy Kimi még nincs 30 ...
  • Istencsászár
    Massa elég jó nekik hogy 1-2 évig ott arcoskodjon majd, de ő ugyis aláirta a "énvagyok a 2. számú szerencsétlen akik segiti sumit minden áron" ha a ferka dobogóra képes lessz
  • Istencsászár
    A McLaren-Mercedes alakulatát nem lepte meg Adrian Newey távozása, aki a Red Bull Racing istállónál folytatja a munkát. "Ez egy hosszú gondolkodási idő volt, amely már a 2001-es szerződéshosszabbítás óta tart." – nyilatkozta a sportigazgató, Norbert Haug a 'sid' munkatársának.

Habár Newey kulcsfontosságú szerepet játszott a Mercedes sikereiben, távozása mégsem hagy akkora űrt maga után, mivel az évek folyamán számos kiváló szakember csatlakozott a brit-német istállóhoz. "Széles látóterünk van, ami a csapat filozófiájának a részét képezi. Jól el vagyunk látva kiváló szakemberekkel."

A 2006-os autó építése Newey közreműködésével vette kezdetét, ám Haug megérti brit munkatársa döntését. "A Formula-1-ben is küzdenie kell az embereknek. Egyszer mindenkinek új kihívásra lesz szüksége. Szívesen folytattuk volna a közös munkát tovább Adriannel, de örülök a ránk váró csatáknak is. Mindenképpen élvezetes lesz."
  • Lteebee
    Hát a mai Ferrari nem elég jó senkinek szvsz.
    Schumacher sokat hibázott, ez kétségtelen.
  • G_ArchAngel #28466
    MS mennyit hibázott az első 3-4 évben? Mégis jó lett a Ferrarinak...
    Az éremnek két oldala van: nem biztos, hogy Kiminek elég jó lesz a Ferrari...
  • Lteebee
    Én azt mondtam, hogy szerintem többet hibázik, mint ami jó a Ferrarinak.

Nem sok Schumacher hibára emlékszem az utsó futamot leszámítva.
  • G_ArchAngel #28464
    csak annyira, mint amit Te osztottál a Kimi-fanoknak tegnap...
  • Lteebee
    Az össze-vissza lámázó kicsit erős volt.
  • AnuluWork #28462
    Ironizáltam. Kimiről volt szó, és Michael mennybe meneteléről. Csak ugye vannak tények ...
  • Nyiri
    Ha nem fikazod akkor mit csinalsz?
  • AnuluWork #28460
    Mindkettő én vagyok, csak a munkahelyemről megy a mostani! :D
  • AnuluWork #28458
    Amúgy az idei Honda jópár nagydíjon el sem indult, azonkívül egy személyes csapat volt, a Toyota meg roppant mód visszaesett tavalyhoz képest.
  • G_ArchAngel #28457
    ez igaz, de míg Alonsot segítette a McLaren technikai csapata, addig MS-t segítette Monteiro vagy Pizzonia és egy teniszbérlet:)
  • AnuluWork #28456
    Hol fikázom! Nézz már körül! Amúgy takarodj Te!
  • Nyiri
    Kurva gyorsan allj le Sumi fikazasaval. Ha meg nem birod akkor takarodj inne. Meg mindig O a legjobb a mezonyben a tobbi meg a laba nyomaba sem er. Az idei uberszar ferrarit is behozta a 3. helyre. Meg a szar gumival / autoval sem tudta megfogni sem a Honda sem a Toyota...
  • Lteebee
    Hagyjadmá!
    Ralfról ki beszél?!

:DDD
  • a.carkey
    Kapott ennél többet Mika 2001-ben, és kb. ennyit 2000-ben.
  • a.carkey
    Melyik Schumacherről? :)

Az idei összevissza lámázó kipörgő, vagy a 2002-es übermuksóról, esetleg Ralfról, akiről az elmúlt tíz évben csak akkor beszéltek igazán, amikor a feleségéről megvásárolta az összes kikerülő fotót? :)
  • a.carkey
    MS idény végi "teljesítménye", különösen az utolsó GP sem volt semmi. Amit nyomott az súlyozottan is minimum "két és fél Kimi", de legalább "négy és negyed" Fisco ... :D
  • a.carkey
    Az, hogy Palikék szerint ki hibázott és egyébként melyik volt igazából vezetői hiba, szerintem különböztessük meg!
  • a.carkey
    Én bírom Zsótit, nyugi! :)
  • G_ArchAngel #28448
    hááát jah...
    Talán Prost apó mondta, hogy idén annyi szerencsétlenség érte Kimit, hogy egy átlag embernek egy életre elég lett volna...
  • Istencsászár
    persze akkor nemezt mondanák ha nemlett volna idén annyi technikai problémája...
  • Kit--Kat
    Szerintem azért az kicsit erős, hogy nem elég jó a Ferrarinak.
  • lac coo
    Ennyi hülyeséget végig sem olvasok :DDD
  • lac coo
    Finlandia reklám arca....
    LOLOL.....
    Mondasz valamit :DDDDDD
  • Lteebee
    Schumacher rosszabb volt mentalitásban mint Kimi, ez nyilvánvaló.
    A ma kívánatos "harcmodor" azonban a mai Schumacherről másolandó.