182279
  • Lteebee
    :)
    Rossz emberismerő vagy ám!
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #28561
    hetek óta az első őszinte mondatod, gratulálok!
  • oneal1
    az!
  • DJ Bee18
    Maradjon csak a Ferrari a McLaren és a Williams, mert a többieknek nincs múltjuk, nem érdemlik meg hogy az F1 ben legyenek :DDD
  • Istencsászár
    Ferran szerint Button őstehetség, a BAR pedig győzelemre született
  • Lteebee
    Jah, simán!

És Alonso monnyon le, mert nem is érdemli meg, mert mákkirály!
  • DJ Bee18
    Ne csak az Erzsébet hidat foglaljuk el, hanem a Lánchidat is :DD
  • Lteebee
    Követeljük, hogy számolják újra!!!!!!!!!!!!!!!!!444
  • DJ Bee18
    még mindig ez a ki érdemli meg duma? :DD Ezt a fociban is utálom, amikor egy gólnál azt vitatják, hogy a játék képe alapján megérdemelte-e az adott csapat a gólt, vagy nem. Nem tök mindegy, ha nem csalt, akkor az az eredmény, és kész. Most mit kell ezen ennyit vacillálni? :D
  • Lteebee
    Hát nagyon halkan jegyezd meg, mert én még fülhallgatón sem zenézhetek itt, nemhogy tv...

:DD
  • G_ArchAngel #28552
    csk halkan megjegyzem: Discovery-n a "Forma-1 titkos élete" megy...
  • Istencsászár
    nemfogom minden hszemhez odairni hogy szerintem szóval hogy ne vitázz képzeld mellé " SZERINTEM "
  • Lteebee
    Hát tényleg nem vitázol: "de ez igyvolt és pont".

Egyszerűen kijelentesz és aki nem ért egyet, az azért, mert ovisnak néz.
  • Istencsászár
    de kár akár 1 mondatot is beirnom ide mer ugyragálsz rá mintha ovis, kis tudatlan lennék..
  • Istencsászár
    ha észrevetted volna nemagyalok, nemállok le vitázni, nemugatok vissza főleg dávidnak mer szétflémelne mindent mostis csak annyir irtam hogy zárjátok le a témát mer értelmetlen... vagy hogyirjam hogy észrevedd? kussoljatok? vagymi
  • Lteebee
    Te agyalsz, meg Rezső, meg dav1d.
    Mindenki más rátokhagyja.

Ilyenkor megmondom, mi a tuti módszer: menjetek ki a Parlament elé és követeljétek a pontok újraszámolását.
  • Istencsászár
    jóhát lehet hülyének nézni engem, de ez igyvolt és pont, de nemmind1 megtörtént ezen mitkell agyalni még mostis?
  • Lteebee
    Napersze.
  • Istencsászár
    de nem erőből csinálták mint ahogy jópár évig a ferrari hanem mák, szerencse azér ez nagy kül.
  • Punker
    az hogy generáció váltás mond neked valamit? :)
  • Lteebee
    Igazságtalan világ.
  • G_ArchAngel #28541
    az F1 rajongóknak nagy általánosságban a pilóta személye a legfontosabb, második a csapat, harmadik befutó pedig úgy tűnik a gumiszállító, csak ezután jut eszünkbe a motorszállító...
    A BMW is ezért hagyja meg a Sauber nevet, mivel egy nagyobb rajongótábort tarthatnak meg maguk mellett...

Ha megkérdezel vkit Villeneuve vb címéről, akkor a Williams jut eszükbe, azt meg magasról lesz@rják, hogy milyen motor volt benne...
  • Lteebee
    Ezek a csapatok meg(kivéve a Ferrarit) addig alszanak, amíg nem kapnak a "többiektől" rendes motort...

köhhömmviliemszrönó...
  • G_ArchAngel #28539
    Bár rühellem a francia csapatot, de már tavaly látszódott, hogy élcsapatok között van a helyük...
    Persze nyomába sem érhet a Ferrari-nak, McLaren-nek, Williams-nek az életben, ők az F-1 Istenei, a többiek addig játszhatnak, míg ezek a csapatok alszanak...
  • Lteebee
    Arra.
  • dav1d
    Arra a gyengélkedő Ferrarira meg Mclarenre gondolsz amely a csapatpontversenyben a 2. és a 3.dik helyen végzett???
  • GregSB
    Én lemaradtam erről a GP Master-ről. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni? Torrenten nem találom :/
  • Narcotic Syntax
    ott volt régi nagy kedvencem is ricardo patrese:):)

hát igen a mai tizenéveseknek nem sokat jelent egy mansell, senna, berger, alesi...
  • Magic Boy
    Helytálna,de csak a futottak még kategóriában!
    Soha se lett volna világbajnok,ha a Ferrari és a Mercedes nem gyengélkedik!
  • Lteebee
    Nem neked írtam, hanem annak, aki szerint nando sem állna helyt:)
  • Istencsászár
    "nem nyere" miért nem nyerne? mer béna láma? nemhinném..
  • Lteebee
    Éppen azért írtam huánt.
    Nem nyerne, de látványosat alkotna és mindig lenne kire fognia.
  • Magic Boy
    Alonso nem(massze nincs ezen a szinten és nem is hiszem,hogy lessz)Button talán,Mantoya pedig túl forrófejü!
  • Lteebee
    Szerintem Button és Nando is, meg Huán is.
  • Magic Boy
    Kimi és Schumi tudnűk,de a többiekben kételkedem!
  • bigapó
    akkor sorry, nem figyeltem mindkét füllel:))
  • Kit--Kat
    Szerintem azért Kimi és Schumi is tudná ezt minimum, attól, hogy lebutítottabb már a Forma1, ők jó pilóták.
  • Magic Boy
    Ezek a versenyzők még tudják mi az autóversenyzés!
  • Magic Boy
    Nelson Piquet:1952 Agusztus 17.-én született tehát bőven túlvan a minimumkorhatáron ami 45 év!