182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:)
Rossz emberismerő vagy ám! -
-
G_ArchAngel #28561 hetek óta az első őszinte mondatod, gratulálok! 

-
az! -
Maradjon csak a Ferrari a McLaren és a Williams, mert a többieknek nincs múltjuk, nem érdemlik meg hogy az F1 ben legyenek :DDD -
Ferran szerint Button őstehetség, a BAR pedig győzelemre született -
Jah, simán!
És Alonso monnyon le, mert nem is érdemli meg, mert mákkirály! -
Ne csak az Erzsébet hidat foglaljuk el, hanem a Lánchidat is :DD -
Követeljük, hogy számolják újra!!!!!!!!!!!!!!!!!444 -
még mindig ez a ki érdemli meg duma? :DD Ezt a fociban is utálom, amikor egy gólnál azt vitatják, hogy a játék képe alapján megérdemelte-e az adott csapat a gólt, vagy nem. Nem tök mindegy, ha nem csalt, akkor az az eredmény, és kész. Most mit kell ezen ennyit vacillálni? :D -
Hát nagyon halkan jegyezd meg, mert én még fülhallgatón sem zenézhetek itt, nemhogy tv...
:DD -
G_ArchAngel #28552 csk halkan megjegyzem: Discovery-n a "Forma-1 titkos élete" megy... -
nemfogom minden hszemhez odairni hogy szerintem szóval hogy ne vitázz képzeld mellé " SZERINTEM " -
Hát tényleg nem vitázol: "de ez igyvolt és pont".
Egyszerűen kijelentesz és aki nem ért egyet, az azért, mert ovisnak néz. -
de kár akár 1 mondatot is beirnom ide mer ugyragálsz rá mintha ovis, kis tudatlan lennék.. -
ha észrevetted volna nemagyalok, nemállok le vitázni, nemugatok vissza főleg dávidnak mer szétflémelne mindent mostis csak annyir irtam hogy zárjátok le a témát mer értelmetlen... vagy hogyirjam hogy észrevedd? kussoljatok? vagymi -
Te agyalsz, meg Rezső, meg dav1d.
Mindenki más rátokhagyja.
Ilyenkor megmondom, mi a tuti módszer: menjetek ki a Parlament elé és követeljétek a pontok újraszámolását. -
jóhát lehet hülyének nézni engem, de ez igyvolt és pont, de nemmind1 megtörtént ezen mitkell agyalni még mostis? -
Napersze. -
de nem erőből csinálták mint ahogy jópár évig a ferrari hanem mák, szerencse azér ez nagy kül. -
az hogy generáció váltás mond neked valamit? :) -
Igazságtalan világ. -
G_ArchAngel #28541 az F1 rajongóknak nagy általánosságban a pilóta személye a legfontosabb, második a csapat, harmadik befutó pedig úgy tűnik a gumiszállító, csak ezután jut eszünkbe a motorszállító...
A BMW is ezért hagyja meg a Sauber nevet, mivel egy nagyobb rajongótábort tarthatnak meg maguk mellett...
Ha megkérdezel vkit Villeneuve vb címéről, akkor a Williams jut eszükbe, azt meg magasról lesz@rják, hogy milyen motor volt benne... -
Ezek a csapatok meg(kivéve a Ferrarit) addig alszanak, amíg nem kapnak a "többiektől" rendes motort...
köhhömmviliemszrönó... -
G_ArchAngel #28539 Bár rühellem a francia csapatot, de már tavaly látszódott, hogy élcsapatok között van a helyük...
Persze nyomába sem érhet a Ferrari-nak, McLaren-nek, Williams-nek az életben, ők az F-1 Istenei, a többiek addig játszhatnak, míg ezek a csapatok alszanak... -
Arra. -
dav1d #28537 Arra a gyengélkedő Ferrarira meg Mclarenre gondolsz amely a csapatpontversenyben a 2. és a 3.dik helyen végzett??? 
-
Én lemaradtam erről a GP Master-ről. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni? Torrenten nem találom :/ -
ott volt régi nagy kedvencem is ricardo patrese:):)
hát igen a mai tizenéveseknek nem sokat jelent egy mansell, senna, berger, alesi... -
Helytálna,de csak a futottak még kategóriában!
Soha se lett volna világbajnok,ha a Ferrari és a Mercedes nem gyengélkedik! -
Nem neked írtam, hanem annak, aki szerint nando sem állna helyt:) -
"nem nyere" miért nem nyerne? mer béna láma? nemhinném.. -
Éppen azért írtam huánt.
Nem nyerne, de látványosat alkotna és mindig lenne kire fognia. -
Alonso nem(massze nincs ezen a szinten és nem is hiszem,hogy lessz)Button talán,Mantoya pedig túl forrófejü! -
Szerintem Button és Nando is, meg Huán is. -
Kimi és Schumi tudnűk,de a többiekben kételkedem! -
akkor sorry, nem figyeltem mindkét füllel:)) -
Szerintem azért Kimi és Schumi is tudná ezt minimum, attól, hogy lebutítottabb már a Forma1, ők jó pilóták. -
Ezek a versenyzők még tudják mi az autóversenyzés! -
Nelson Piquet:1952 Agusztus 17.-én született tehát bőven túlvan a minimumkorhatáron ami 45 év!