182279
  • Istencsászár
    Fisichella letaszítaná Alonsót a bajnoki trónról / ehhez briatorrénak is lesz 1-2 szava /
  • Istencsászár
    nem :)
  • Lteebee
    Mondott újat?
  • ÁjjLe BoBBi
    hi^^
  • Istencsászár
    [URL=http://formula.hu/?lap=cikk&id=4570]Briatore: "Alonso az új Schumacher!"[/URL] :P / sumahert senkisem győzheti le és főleg senki sem léphet a helyébe hogy rámndhassák ő az uj sumaher.. ő a modern kori etalon /
  • Lteebee
    Egyikhez sincs értelmes gondolatom.

Talán a buzi olaszok, akik nem is éltek, amikor már ott volt a forma1 befoghatnák.
    (mondjuk fogalmam sincs, mióta van ott futam, de valszeg régen)
  • Istencsászár
    vót má
  • Istencsászár
    áh csak gondoltam feldobok 1-2 témát de alszik mindenki:D
  • G_ArchAngel #28595
  • G_ArchAngel #28594
    egyszerűbb, ha belinkeled a www.formula.hu-t:)
  • Istencsászár
    Egy kis reggeli csemege:
    Servia: Bourdais gyorsabb, mint Alonso és Räikkönen

A Red Bull rossz fényt vethet a BMW-re?

Montoya: nem szabadott volna elengedni Genét
  • Istencsászár
    Veszélyben az Olasz Nagydíj omg ilyen embereket lekéne csukatni... nembirnak ki pár napot órát? ( ha monacoban kibirja a nép akkor ezek meg kussoljanak.. )
  • AnuluWork #28591
    Magyar sikerek :)
  • Punker
    Discovery-n F1-ről van szó Kocka a 93-as cuccokat teszteli kicsit még fiatalabb :)
  • Istencsászár
    Trulli: elegem van a szabálymódosításokból

[URL=http://formula.hu/?lap=cikk&id=4555]Montoya: a látszat csal "Nem is olyan merev a McLaren csapata..."[/URL]
  • Istencsászár
    Sam Michael: Button nem tartozik az élversenyzők közé végre valaki nem isteniti
  • Kit--Kat
    Teljesen igaza van, én örülnék ha 2007ben 1 tök olasz Trulli-Fisichell páros indulna a Ferrarival, maximális hátérel tuti hoznák az egyénit meg a csapa VB-t 1 jó kocsival.
  • Kit--Kat
    Én örülnék Fisichonak ha a Ferrariba átigazolna, több lehetősége lenne, mint abban a trágya Rönóban elnyomva... És akkor most jöttök a de barichello is..........
    De nem, mer ha jobb lene Fisi akkor az úgysi látszana, és több lehetősége lenne 2. pilótaként is a Ferrariban, na meg 2007ben ha jól menne lehetne első, na mind1...
  • Nyiri
    Szegeny fisco... Nem kap ferrarit.
  • Istencsászár
    Fisichella: Jobban megérdemelném a Ferrarit, mint Rossi
  • ÁjjLe BoBBi
  • Andora
    Jó kis mecs volt az öregek közt!Mensell és Fittipaldi szép harcot vívott!
  • DJ Bee18
    már tapasztaltam én is. Főleg azt utálom, amikor bemegyek egy problémával, és hülyének néznek első körben.
  • Istencsászár
    mer nemértenek hozzá... bemegyek egy boltba és sokszor elcsodálkozok hogy mi minden badarásgot összehord a kedves eladó...
  • DJ Bee18
    pedig jó kis gép :))))
  • Punker
    emlékeim szerint én mondtam hogy oda a 400W a minimum!

Ralf szerintem a Jordan-nél volt a legjobb aztán a BMW-nél kicsinálták agyilag, szal nekem olyan unottnak tűnik néha nem 100%-on megy.
  • Istencsászár
    toyotából nemlehet megitélni hogy mennyire jók a pilótái ( trulli már bizonyitott, ralf is ) mer amit lehetett a toyota szépen eltaktikázta és dobogos helyeket dobott el..
    Ralfról meg annyit hgy nyert versenyt és a nemjó, átlagos pilóták nemnyernek ( ütőképes autoval sem! )lásd: az isten megérintett Buttont :D:D:D:D:D:D
  • G_ArchAngel #28576
    kész, csak nem tudom, hogy a tisztelt számítástechnikusok, hogy gondolták, hogy egy 3.2-es P4 + 2 GByte ram + X800 + 2 DVD/RW + 2 HDD konfignak elég egy nyamvadt 300W-os táp...
  • Kit--Kat
    jó nincs a bátyja szintén, de amikor jól kijött neki akkor azért ment nagyokat, volt amikor csak ő tudta tartani a bátyjával az iramot, Montoya meg sehol sem volt, és Toyotából egész sokat hozott ki idén.

• Lteebee
    Az a sok most is szídja, de mivel most nem csak azért jönnek ide, nincs baj.

És Ralf "meg is sérülhettünk volna" Schumacher nem túl nagy ász.
  • Kit--Kat
    B kategóriás pilóta.....
    Te vagy a megtestesült "demokrácia" ugyebár aki eddig védte Alonsot mert a sok "rohatt" szidta szegényt az érdemtelen VB-jéért.
    Akkor Ralfot se ócsárold...
  • Lteebee
    Vegyél UPS-t!!!

Persze tőlem :DDD
  • G_ArchAngel #28571
    5-kor keltem, három "blackout" volt a tápomnak, ideigileg kivagyok...
    ilyenkor még az ironizálás sem megy...:(
  • Lteebee
    Tőled ez gyenge volt.

(mástól sziporkának venném)

:)
  • G_ArchAngel #28569
    most is egy olyan menedszere, hátha Ralf szerencséjét is meghozná...:P
  • Lteebee
    Furcsáltam is, hogy hozod össze briatorét egy b-kategóriás pilótával.
  • G_ArchAngel #28567
    HÜLYE VAGYOK, HÜLYE VAGYOK, HÜLYE VAGYOK....

Michaelnek olvastam...:PPP
  • G_ArchAngel #28566
    ebből még lehet vmi...:)
    lehet, hogy Vili jó pénzt kapott volna, ha MS elmegy a McLarenhez, viszont neki a Ferrarihoz húz a szíve, vagy lehet, hogy Biatore lesz a menedzsere?:)
  • NuCLEARScoRp
    Button biztos az csak jól titkolja...
  • a.carkey
    Hoppá, hoppá!