182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi megy a ferkához.. ok, a nagy Massával milesz?:) és Sumival? megy a redbullhoz? stb stb.. -
Biztos a T-Mobile.
-
Hiányzik még róla a Vodafone jel.
Kiváncsi vagyok Marlboro után ki lesz majd a Ferrari főtámogatója ezek után:/ -
jáj de ronda -.- -
-
Ja erről az 1évről meg is feledkeztem:DDD
Amúgy szerintem közel sem Schumi szintű pilóta, de ez a magán véleményem. -
ez így igaz
ezért kell Alonsonak letennie valamit az asztalra jövőre (is). -
Hát ahogy alakulnak a dolgok, egy havi fizetésem rátenném hogy Kimi a Ferrarinál köt ki :D -
Csakhogy MS abszolút világsztár volt 2VB címmel, és ő a Forma1be is bomba ként robbant be! -
Sok a hasonlóság Schumi és Alonso karrierének alakulásában..
Mind a ketten Briatore szárnyai alatt lettek világbajnokok először, és mind ketten 4 évet vezettek le az első csapatuknál, mielőtt eligazoltak (hozzáteszem, ugyanekkora bombaerejü hír volt 11 éve MS átszerződése is) -
Jól fog álni a foga és az agya szinéhez a narancssárga! -
nem, a Prost Senna pároshoz hasonló szerintem már sohanem lesz.
2 akkora tudású ember soha nem lesz egy csapaton belül. -
Nyiri #29071 Nem kell elajulni Alonsotol. 1 VB cim egy olyan mezonyben ahol a Ferka szenvedett, Meki autoja csoda hogy beert a szezon elso feleben. Majd ha ugy is VB-t szerez, hogy van ellenfel akkor majd lehet ajuldozni. Meki nemtom mit var a spanyol szerzodtetesetol. Megvaltast? Valszeg koppanni fognak. Jovore minden kiderul, lehet a Meki Alonso nelkul is alazni fog vagy a Ferka visszater es a Renault sirva fog a parnajaba fordulni. Akkor mi lesz? Vagy ha mondjuk Kimi megnyeri a VB-t. Felvagjak az ereiket, hogy ezt elcsesztek? Szerintem elhamarkodott dontes volt.
Kimi-Alonsot nem tudom elkepzelni. Ne lenne jo paros. Egymas kozti rivalizalas csak kart okozna a csapatnak. De a Meki egye meg amit fozott. -
Hát eléggé lutri... hogy mik lesznek az erőviszonyok 2007-ben... -
Nyiri #29069 Prost-Senna? :) -
Nyiri #29068 Te ki vagy? Huzz inkabb a gumiba... -
Látod Alonso is hülye volt.
Most lőre megjósolom, hogy a legjobb V8asa a Fercsinek lesz. -
Ki tudja..lehet hogy 1 év múlva úgy fogunk állni, hogy a legjobb választás az F1ben a BMW vagy a Red BUll lesz.. -
Nincs annyi pénze a Mclarennek, hogy fenn tartas mind a 2pilótát, mer gondolom komoly pénzmaggal csalogatta magához Alonsot, akkor Kimi 2x olyan pénzmagot fog kérni. -
A Ferrariba nem megy Kimi... a Ferrari már a multé... 

Egyébként Kimi mondta, hogy 2006 év végén dönt az esetleges váltásról... elöbb hülyeség is lenne!!! -
az f1 valaha volt egyik legerősebb párosa lehetnének, azt hiszem nem túlzok..
Csakhát a nagy kérdés az, lenne, hogy kihez hogyan állnak.
-
hát nemtom...ha a Mclaren megegyezik Kimivel (mert Montoyával nem nagyon hiszem, max ha Kimi elmegy máshova) akkor érdekes lesz az Alonso-Raikönnen páros. -
Várjál, mindjárt jön a Kimi - Ferrari hivatalos bejelentés:DDDDDDD -
G_ArchAngel #29060 így elb@szni a szülinapomat! -
Lewis Hamilton - Alonso párosítás lesz a Mclarennél 2007-ben szerintem..figyeljétek csak meg. -
beszarás... -
Szerintem Briatoret alapból kirúgják idén, vagy jövő évvégén magától távozik a Röncitől. Kimi meg jön a Ferrariba. -
Ja tényleg, kilett velük b*szva:DDD -
A hírre reagálva... Anno ugyebár volt a híres Senna - Prost páros... akkor a Meki váltig állította, hogy nincs első és második számu versenyző... de egyértelmű volt
hogy a csapaton belül Senna-t favoritzálták...
Egy esetleges Alonso - Raikkonen párosításnál ugyanez lenne a helyzet!! És Kimi nagyon jól tudja ezt... arról nem is beszélve, hogy szerintem Briatore minden meg fog tenni Kimi megszerzéséért...
Egy biztos nagyon felkavarták az állóvizet ezzel ai igazolásssal -
Ez az egész a pénzről szól. Az a rengeteg Alonso fan, aki hirtelen megejelnt a lelátókon Renault-s overallban, baseballsapkában meg zászlókkal most cserélhetik le az egész garnitúrát Mekisre :DDDD -
Az a gond, hogy a Ferrarit szeretem (és a McLarent is), de amióta ott van Schumi, nem igazán bírom őket.
Érdekes helyzet lesz. De remélem vagy Schumi mellé megy majd Kimi, vagy marad Alonso mellett, és végre tényleg lesz egy jó csapat. -
Én meg a merci miatt hanyagolom majd Alókát:)) -
Nem tudom honnan olvastad ezt a nem volt jó szava dolgot, de kevered az emberkéket. Flavio fikázta Kimit, Dennis viszont tök semlegesen nyilatkozott Alonsoról ... -
Kellett volna hozni a safety 2. helyeket és több lett volna az esély. -
Kimi nem hinném, hogy megijedne Fernandotól. Szvsz marad.
Mellesleg, ha Kimi elmegy, ismét nem lesz kedvenc a Meki. :(
Kimi sem a kedvencem, de Mika utóda volt, ráadásul bírom ahogy vezet.
Ha Alonso odamegy, és Kimi eljön, egy ideig hanyagolni fogom a McLarent, ahogy most hanyagolom Schumi miatt a Ferrarit. -
és kimondta hogy kimi volt a baj lehet hogy monty? a vb meg nem kimin mulott igy arra nemlehet 1 szavase sőt nincs is -
Kimi és Sumák együtt kizárt, mivel a meki egyik vb-a bizonyosan Alóka lesz. -
Lehet hogy feleszméltek a Mclarennél, hogy mégiscsak nem Raikkonen az "ő" emberük..
Ezzel viszont Ron Dennis csinált segget a szájából több dolog miatt is
1. Egész évben nem volt egy jó szava sem Alonsora, holott mostmeg őt említi a Mclaren csapat megfelelő tagjának
2. Ezen lépésükkel valahol beismeri Dennis, hogy a Raikkonennel nem jött be a számítása, ugyanis hiába a tervezőzseni, a hypermodern szélcsatorna, ha az egész elmélet megbukik a pályán..
-
2 világbajnok nem a legjobb? sőt 2 fiatal titán, de ettől függ. nekem Kimi&Monty a legjobb pár -
nem