182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #31248 Neel Jani, vmi svájci fazon asszem... -
Dodo55 #31247 Ki az a Jani? -
G_ArchAngel #31246 SATO A PÁLYÁN!!!:DDD -
Dodo55 #31245 Tudom, de amikor mondta, akkor még semmi történés nem volt a live timing-on. -
G_ArchAngel #31244 már megy... -
Dodo55 #31243 Honnan tudod? Mit nézel? A live timingon még nincs semmi.
Vagy a tvben nézed? Melyik csatornán? -
Nyiri #31242 2 kek mar a palyan :) -
Dodo55 #31241 Még 10 perc -
nagyszerű :D -
Dodo55 #31239 Itteni idő szerint így lesznek a dolgok:
-
na ezt benézttem..
mikor is van az első szabadedzés itteni idő zserint? -
persze, mert 9-től van
-
G_ArchAngel #31236 régen mindig az F1-Live.com-on néztem, de most úgy tűnik fizetős lett...
az f1zona.hu-n meg nem megy... -
formula1.com, vagy f1zona.hu livetimin -
G_ArchAngel #31234 Hol lehet LiveTiming-et nézni?
Mert a f1live-com-on nem találom...:( -
Ha technológiailag elég fejlett verdát tudnak dobni és a megbízhatóságban sem romlanak, akkor a maximálisan 2 elfüstölő motor/hétvége mellett 2 autójuk tuti dobogós, de sok esetben az első 4 is az övék lehet.
A rengeteg taktikai lehetőségről ne is ejtsünk szót! -
G_ArchAngel #31232 A McLaren B csapatot indíthat a Forma-1-ben
Faludi Zoltán, 2006. március 9. csütörtök [17:56]
A McLaren befejezte Wokingban fekvő régi főhadiszállásának felújítását, mely a tervek szerint a gárda B csapatának adhat majd otthon a közeljövőben. Bár egyelőre még semmi nem biztos, a csapat már elkezdett mozgolódni az ügyben.
hirdetés
Már az elmúlt év végén felreppentek olyan híresztelések, melyek szerint a McLaren istálló fiókcsapatot indítana a királykategóriában, melyet japán befektetőjük, a Direxiv is komolyan támogat.
Ron Dennis elmondta, a McLaren B csapata akár a jelenlegi autójuk régebbi elemeit is használhatná, ám az igazgató nincs meggyőződve arról, hogy ez engedélyezett.
A jelenleg is érvényben lévő Concorde Egyezmény ugyanis kimondja, tilos más – a sportban aktívan jelenlévő – csapat régebbi karosszériáit és fejlesztéseit alkalmazni, hiszen minden egyes komponenst magának a cégnek kell kifejlesztenie és legyártania.
Dennis mindezek ellenére bevallotta, nem tartja kizártnak a második csapat elindítását, ám csak abban az esetben, ha azt a kereskedelmi feltételek lehetővé teszik.
„Úgy gondolom, tisztáznunk kellene, hogy mit tehetünk meg és mit nem – azaz használhatunk-e elemeket a jelenlegi autónkból a következő évben” – magyarázta Dennis. „Nem akarom összekavarni a szálakat, de tisztáznunk kell ezt a helyzetet, hogy mindenki megtudja az igazságot.”
„Teljesen felújítottuk régi gyárunkat. Úgy gondolom, hogy több csapat is megirigyelné a komplexumot. Nem titok, azért fektettünk pénzt a régi gyár felújításába, hogy lehetőségünk legyen a jövőben egy második csapatot indítani.”
„Nem fogunk hezitálni, és készen állunk még több pénzt költeni a második csapatunkra, ha úgy érezzük, az üzletileg megéri.”
EZ A KIRÁLYKATEGÓRIA LÉNYEGE!
nem a költségcsökkentés, hanem a csúcstechológia fejlesztése - aki nem bírja az F1 költségeit, az menjen GP2-be...
...és az sem mellékes, hogy ilyen előkészületekkel illik elindítani egy második cspatot, nem pedig kapkodni az utolsó pillanatban... -
Bugatti Veyron....
V16, 8000 ccm , 1000 LE , 0-300 13 mp , 1250 NM . ....
Itt találsz elég sok jó képet , gögesd lejjebb míg látod a nevét . -
G_ArchAngel #31230 asszem az alagútfúró és bányagépekben van több tízhengeres is, de gondolom ilyenek nem érdekelnek:) -
G_ArchAngel #31229 igan, van ilyen megduplázott V12-es (W24) egy luxusszekérben, asszem a legnagyobb Bentley-ben... -
-
Gabor_(HSF) #31227 V12+1 inditó henger némelyikben,soros-ból pedig 6 a max..
ennek egyszerű oka a főtengely,nem ildomos,talán nem is lehetséges 6 nál tövább leosztani a hajtókar csapokat......
egyszer hallottam egy v24 es megoldásról,nemtudom alkalmazzák-e azt valahól,de az is gyakorlatilag v12-ö,csak megduplázták a hengereket -
;} -
Kockafej 2 -
lol..Liuzzinak nem egyszerü feje van
-
edeleny #31223 Ha szimplan a hengerek szamat nezzük,akkor a hajo motorok teren kell szetnezni,nem tudom,sok. -
MrTressy #31222 ez mekkora hülye marketing duma 

-
Dodo55 #31221 De azok hány hengeresek? Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi a legtöbb henger egy motorban rekord. -
Sprint Car-okban -
talán ami a Sprint Carokvab van? nem tudom.. -
Dodo55 #31218 "Szerintem nagyonsokszor azert nem latunk most elözest,mert 1 pontert nem kockaztatnak."
Szerintem ebbe van valami igazság -
Dodo55 #31217 Csak úgy kíváncsiságból: hány hengeres a világon létező legtöbbhengeres V motor, és hány hengeres a világon létező legtöbbhengeres soros motor? -
edeleny #31216 Nalatod erre nem is gondoltam,jo ötlet,de en nem vonnek le a pilota pontjaibol,eleg bünti,hogy bena volt es kiesett.Egyebkent ez a pontozas nekem is szurja a szemem.Vagy jo lenne a regi 10-6-4-3-2-1,vagy ha mar mindenaron több celbaeröt akarunk pontozni akkor 15-10-7-5-4-3-2-1.Igy böven nem lenne mindegy,hogy fel tud e allni a dobogora,vagy nem,vagy ha igen hova,a 7. meg a 8. hely annyit erne mint amennyit megerdemel,semmit.Szerintem nagyonsokszor azert nem latunk most elözest,mert 1 pontert nem kockaztatnak. -
hát igen, nekem is -
ettől függetlenül tudat alatt hiányozni fog -
valamelyiknak megnéztem az ITV idei season preview-jút..hát én azt mondom hogy hangra sok különbséget nem fogsz sokat észre venni tv-n keresztül. -
2005 március 6. óta nem voltam ennyire felkokozott állapotban 

-
azok max nyűszítenek :( -
na, aludjon mindenki egy jót, mert holnap kezdődik az őrület, felbőgnek a V8-asok :) -
Räikkönen: minden az autókon múlik