182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mondjuk egy dolog igaz..Kimi tényleg "jégember"....képzeljétek el pl. Alonso reakcióit, ha ugyanolyan pech-sorozata lenne, mint a finnek... -
ennyire nemlehetsz elvakult!
-
Szerintem bemutatta, hogy ha akarná, simán be tudna mutatni egy előzési kísérletet. -
és az baj ? én pl az NHL szabályait sem értem teljessen, mégis szeretem nézni.. -
Emlékszel mindenki arrol beszélt, hogy nemakaraja megelőzni aztán seperc alatt utolérte és bemutatott egy előzési kisérletet (bemutatta, hogy, ha akarná símán megtudná előzni Alondo-t) majd újra lemaradt tisztességes távolságra. -
Simán?
Na persze. -
érzésem szerint pont ilyen oknál fogva nem támadta már igazán Button Raikkonent, inkább spórolt Malajziára.. -
Ha akarta volna akkor símán megelőzi, de ezerszer elmondta már, hogy az első pár futamon max eveszíteni lehet a világbajnokságot megnyerni nem! -
G_ArchAngel #32009 hülye Stoddart!
csak szólnia kellett volna Zsoltinak, és az ment volna, mint a tökön rúgott teve...:P -
LOOOOL -
Pitti #32007 Schumacher azért nem tudta megelőzni Alonsot, mert a kutya se mondta neki, hogy mennyen 1 másodperccel gyorsabb köröket... pedig csak ennyin múlott volna... bezzeg Rosberg... 
-
Nem tudják ők se. Egyszerűen kevés a cucc.
A versenyt arra használták, hogy adatokat gyűjtsenek ezért volt 2 külön taktikán Ralf és Jarno.
Tsutomu Tomita - csapatfőnök
“Az évad első hétvégéje sokkolt minket, és nem csak a csapatot, de a szurkolóinkat is. Ezen a délutánon a megbízhatóság jónak bizonyult, és Ralf valamint Jarno mindent megtettek. Az autó azonban nagyon lassú volt. Már tudjuk, hogy teljesítmény tekintetében a többi csapattól nagyon le vagyunk maradva, és sokat kell dolgoznunk, hogy megértsük ennek okait. Feszült a légkör, de meggyőződésem, hogy minden követ megmozgatunk majd, hogy a következő futamokon újra versenyképesek legyünk.” -
Semmi kül.. Csak megint korán készítették el az új autót, így másoknak volt idejük jobbat készíteni. Évek után 2005-ben végre kezdtek mutatni valamit, a V8-as szabállyal meg ugye lehetet sokmindent újrakezdeni. Na, itt valamit elrontottak. pedig én azt hittem, hogy jól fognak alkalmazkodni a váltáshoz.
(ami azt illeti, a motorral nincs is semmi gond) -
ok
1.: időmérőn:TEccenek látni ott a háttérben??Ez tipikus homokvihar előtti csend:DDD
2.: Beszóltak Rosbergnek hogy menjen gyorsabban 1 sec el és megcsinálta:DDDD
várom a többit:))) -
Palik egy nagyarcú fa..kalap. Túl sokat képzel magáról a srác! Rohadtúl jól szok esni, ha nem a Palik a kommentátor! A Másik+ a Pozsgai tolmácsolása. Na attól is fel áll a hajam! -
G_ArchAngel #32002 ha okoskodni akartok, akkor magyarázátok meg, hogy mi a lókuki van a Toyotával? -
OK, téma lezárva, inkább idézzünk pár baromságot Paliktól :D -
Nem tudok többet tenni, mint hogy azt mondom: igazad van.
Erre te újra elmondod, amit már írtál. -
Ó, hagyjuk már :) Csak gyanús, hogy mindig Fisi alatt megy tönkre a legmegbízhatóbb autó :Ð -
Ok, igazad van. -
Emléxem én.. De ez azután volt, miután a boxban javítottak az autón. Nem körözgettek egy olyan kocsival, amelyik sebváltója bármikor megadhatja magát. -
G_ArchAngel #31996 Szegény DC, ezt megszívta...:(
-
Például amikor a toyota vagy a honda 5-6 boxkiállással körözget, mert versenyben nincsenek, de rengeteg adatot szolgáltatnak.
Memória roxxx! -
Hát nemtudom... Más versenyzőket vissza szoktak hívni a boxba ilyenkor, nem hagyják, hogy veszélybe sodorja magát, és a többi versenyzőt. Az pedig több, mint gyanús, hogy tavaly is egész évben Fisi Renault-ja volt rossz, idén is már az első versenyén elromlik, amikor elvileg a Renault messze a legmegbízhatóbb a mezőnyben.. -
Ja, és holnap délben már hétvége. -
De mit mondtak volna neki?
Látták, hogy nem gömbölyű a dolog.
Az adatok miatt kellett kinnmaradnia, ez nem vitás.
Ez a dolga.
Azt meg nem hiszem, hogy direkt raknak alá elromlós autót. -
á, csaknem :) -
dejó..már csak 5 nap :) -
G_ArchAngel #31989 Marsi Anikót kellene betenni Palik mellé, megnézném, hogy neki bemerne-e szólni:) -
Nem mer visszaszólni neki :) -
G_ArchAngel #31987 PL: "Fogadjunk Gyula, hogy Montoya nem megy be többet a boxba!"
CGy: "Szerintem bem..."
PL: "Nem fog bemenni, Gyulám!"
12,45 másodperc múlva:
PL: "És Montoya kimegy a második boxkiállására!"
CGy csendben ül és hallgat... -
"Olyan a forgalom, mint délután a Kossuth utcán, és a két Super Aguri a 7-es busz, ami feltartja a forgalmat" -
Jjjjja.. Esetleg keresztül... -
Na meg Palik hogy mondhat olyat, hogy Alfonzó "keresztbehajt" a boxon? -
Kisebb baj, ha a boxból indították volna, vagy kihívják, amikor észlelik a problémát. Ha más helyen hibásodott volna meg az autó, komolyabb bajt okozhatott volna a mezőnyben. De a csapat bíztatta, hogy nyomja nyugodtan, de lehet, kiesik... EZ az undorító az egészban :-c -
az új szabályok miatt sokat nem tudnak tenni :( -
A Renault-ból is elegem van... Nem igaz, hogy Fisivel ennyire nem törődnek. Már az időmérőn rossz volt a kocsija, nem nyúltak hozzá... Verseny közben is azt mondják, nyomja nyugodtan, de készüljön fel, hogy kiesik... Bravó.. -
G_ArchAngel #31980 remélem valaki megbuzerálja a GPS-ét a következő Dakaron, hogy ne találjon ki a sivatagból...:P
(ha egyáltalán elér odáig...) -
Pitti #31979 Na ez a másik, azt az esetet pl Gyula látta, csak Palik nem, és kedves Gyuszikánk akkor sem merte neki elmagyarázni, hogy mi történt, hagyta hogy ez a majom Palik mondja a magáét. Pedig próbálkozott finoman de aztán feladta, szóval miért fosik mindenki ettől a hülyétől en nemtom :-( -
Egy ideig azt hittem, látja, hogy amikor Alfonz a fékre lép, melyik pontján van a pályának és Suhamért is látja, de aztán rájöttem, hogy ez képtelenség.
Azt se vágta, amikor a célegyenes végén Kocka a porra ment, hogy miért tette.