182279
  • Shiwo
    Mondjuk egy dolog igaz..Kimi tényleg "jégember"....képzeljétek el pl. Alonso reakcióit, ha ugyanolyan pech-sorozata lenne, mint a finnek...
  • Magic Boy
    ennyire nemlehetsz elvakult!
  • Lteebee
    Szerintem bemutatta, hogy ha akarná, simán be tudna mutatni egy előzési kísérletet.
  • Shiwo
    és az baj ? én pl az NHL szabályait sem értem teljessen, mégis szeretem nézni..
  • Magic Boy
    Emlékszel mindenki arrol beszélt, hogy nemakaraja megelőzni aztán seperc alatt utolérte és bemutatott egy előzési kisérletet (bemutatta, hogy, ha akarná símán megtudná előzni Alondo-t) majd újra lemaradt tisztességes távolságra.
  • Lteebee
    Simán?

Na persze.
  • Snecie Smicie
    érzésem szerint pont ilyen oknál fogva nem támadta már igazán Button Raikkonent, inkább spórolt Malajziára..
  • Magic Boy
    Ha akarta volna akkor símán megelőzi, de ezerszer elmondta már, hogy az első pár futamon max eveszíteni lehet a világbajnokságot megnyerni nem!
  • G_ArchAngel #32009
    hülye Stoddart!
    csak szólnia kellett volna Zsoltinak, és az ment volna, mint a tökön rúgott teve...:P
  • oneal1
    LOOOOL
  • Pitti
    Schumacher azért nem tudta megelőzni Alonsot, mert a kutya se mondta neki, hogy mennyen 1 másodperccel gyorsabb köröket... pedig csak ennyin múlott volna... bezzeg Rosberg...
  • Random work
    Nem tudják ők se. Egyszerűen kevés a cucc.
    A versenyt arra használták, hogy adatokat gyűjtsenek ezért volt 2 külön taktikán Ralf és Jarno.

Tsutomu Tomita - csapatfőnök
    “Az évad első hétvégéje sokkolt minket, és nem csak a csapatot, de a szurkolóinkat is. Ezen a délutánon a megbízhatóság jónak bizonyult, és Ralf valamint Jarno mindent megtettek. Az autó azonban nagyon lassú volt. Már tudjuk, hogy teljesítmény tekintetében a többi csapattól nagyon le vagyunk maradva, és sokat kell dolgoznunk, hogy megértsük ennek okait. Feszült a légkör, de meggyőződésem, hogy minden követ megmozgatunk majd, hogy a következő futamokon újra versenyképesek legyünk.”
  • Marki
    Semmi kül.. Csak megint korán készítették el az új autót, így másoknak volt idejük jobbat készíteni. Évek után 2005-ben végre kezdtek mutatni valamit, a V8-as szabállyal meg ugye lehetet sokmindent újrakezdeni. Na, itt valamit elrontottak. pedig én azt hittem, hogy jól fognak alkalmazkodni a váltáshoz.
    (ami azt illeti, a motorral nincs is semmi gond)
  • oneal1
    ok

1.: időmérőn:TEccenek látni ott a háttérben??Ez tipikus homokvihar előtti csend:DDD
    2.: Beszóltak Rosbergnek hogy menjen gyorsabban 1 sec el és megcsinálta:DDDD

várom a többit:)))
  • Cream78
    Palik egy nagyarcú fa..kalap. Túl sokat képzel magáról a srác! Rohadtúl jól szok esni, ha nem a Palik a kommentátor! A Másik+ a Pozsgai tolmácsolása. Na attól is fel áll a hajam!
  • G_ArchAngel #32002
    ha okoskodni akartok, akkor magyarázátok meg, hogy mi a lókuki van a Toyotával?
  • Marki
    OK, téma lezárva, inkább idézzünk pár baromságot Paliktól :D
  • Lteebee
    Nem tudok többet tenni, mint hogy azt mondom: igazad van.

Erre te újra elmondod, amit már írtál.
  • Marki
    Ó, hagyjuk már :) Csak gyanús, hogy mindig Fisi alatt megy tönkre a legmegbízhatóbb autó :Ð
  • Lteebee
    Ok, igazad van.
  • Marki
    Emléxem én.. De ez azután volt, miután a boxban javítottak az autón. Nem körözgettek egy olyan kocsival, amelyik sebváltója bármikor megadhatja magát.
  • G_ArchAngel #31996
    Szegény DC, ezt megszívta...:(

• Lteebee
    Például amikor a toyota vagy a honda 5-6 boxkiállással körözget, mert versenyben nincsenek, de rengeteg adatot szolgáltatnak.

Memória roxxx!
  • Marki
    Hát nemtudom... Más versenyzőket vissza szoktak hívni a boxba ilyenkor, nem hagyják, hogy veszélybe sodorja magát, és a többi versenyzőt. Az pedig több, mint gyanús, hogy tavaly is egész évben Fisi Renault-ja volt rossz, idén is már az első versenyén elromlik, amikor elvileg a Renault messze a legmegbízhatóbb a mezőnyben..
  • kirol
    Ja, és holnap délben már hétvége.
  • Lteebee
    De mit mondtak volna neki?
    Látták, hogy nem gömbölyű a dolog.
    Az adatok miatt kellett kinnmaradnia, ez nem vitás.
    Ez a dolga.

Azt meg nem hiszem, hogy direkt raknak alá elromlós autót.
  • Marki
    á, csaknem :)
  • Snecie Smicie
    dejó..már csak 5 nap :)
  • G_ArchAngel #31989
    Marsi Anikót kellene betenni Palik mellé, megnézném, hogy neki bemerne-e szólni:)
  • Marki
    Nem mer visszaszólni neki :)
  • G_ArchAngel #31987
    PL: "Fogadjunk Gyula, hogy Montoya nem megy be többet a boxba!"
    CGy: "Szerintem bem..."
    PL: "Nem fog bemenni, Gyulám!"
    12,45 másodperc múlva:
    PL: "És Montoya kimegy a második boxkiállására!"
    CGy csendben ül és hallgat...
  • Marki
    "Olyan a forgalom, mint délután a Kossuth utcán, és a két Super Aguri a 7-es busz, ami feltartja a forgalmat"
  • Marki
    Jjjjja.. Esetleg keresztül...
  • kirol
    Na meg Palik hogy mondhat olyat, hogy Alfonzó "keresztbehajt" a boxon?
  • Marki
    Kisebb baj, ha a boxból indították volna, vagy kihívják, amikor észlelik a problémát. Ha más helyen hibásodott volna meg az autó, komolyabb bajt okozhatott volna a mezőnyben. De a csapat bíztatta, hogy nyomja nyugodtan, de lehet, kiesik... EZ az undorító az egészban :-c
  • Punker
    az új szabályok miatt sokat nem tudnak tenni :(
  • Marki
    A Renault-ból is elegem van... Nem igaz, hogy Fisivel ennyire nem törődnek. Már az időmérőn rossz volt a kocsija, nem nyúltak hozzá... Verseny közben is azt mondják, nyomja nyugodtan, de készüljön fel, hogy kiesik... Bravó..
  • G_ArchAngel #31980
    remélem valaki megbuzerálja a GPS-ét a következő Dakaron, hogy ne találjon ki a sivatagból...:P

(ha egyáltalán elér odáig...)
  • Pitti
    Na ez a másik, azt az esetet pl Gyula látta, csak Palik nem, és kedves Gyuszikánk akkor sem merte neki elmagyarázni, hogy mi történt, hagyta hogy ez a majom Palik mondja a magáét. Pedig próbálkozott finoman de aztán feladta, szóval miért fosik mindenki ettől a hülyétől en nemtom :-(
  • Lteebee
    Egy ideig azt hittem, látja, hogy amikor Alfonz a fékre lép, melyik pontján van a pályának és Suhamért is látja, de aztán rájöttem, hogy ez képtelenség.

Azt se vágta, amikor a célegyenes végén Kocka a porra ment, hogy miért tette.