182279
  • Nyiri
    Ket het mulva vasarnak reggel 5:40 kor kezdodik az F1? Bakker :(
  • Punker
    rögtön jobb nem?
  • Punker
    fizetnek.....ne tagadd le siettél hogy meg ne melegedjen a pia :)
  • G_ArchAngel #32854
    igen, de attól veszem el az időt, amiért fizetnek...

Ez?
  • Punker
    banyek nehogy már az időpont legyen a fő infó benne, menjen a dátum alá picivel ott nem zavaró, ennél azért csak több szépérzéked van ha ilyesmiből élsz.....
  • G_ArchAngel #32852
    jobb dolgom sincs, elküldöm a .psd-t, aztán faragd:)

nem a műsorújsággal képzeltem el eredetileg:)
    utána csináltam egy animált képújságot, de az nagy lett...

majd alakítok vmit rajta...
  • Random work
    Az infó azért maradjon meg!
  • Punker
    ezt faragd át mert így nagyon csúnya lett :(
  • edeleny
    Megha helyesen is tudnek irni.....
  • edeleny
    A gumi gyartok a tesztek alapjan altallaban ketfajta szaraz,es egy -egy fajta Monsun,illetve Intermedier gumit visznek egy egy versenyre.A csapatok a helyszini tesztek (pentek-szombat) valasztjak ki a kopas es a taktikanak megfelelö kevereket a versenyre,annyi megkötes van,hogy az idömerö elöttig el kell donteni melyik kevereket hasznaljak,kesöbb nincs csere,illetve a ket fajtabol összesen 7 szettet vetelezhetnek.Tehat elöfordulhat,hogy a Honda,a Renault,es a McLaren ugyan olyan gumikon fut,söt valoszinü,mint ahogy most mar ugyan azt kapja a Ferrari,a Williams,es a Toyota is.
  • edeleny
    Azert ezzel vitatkoznek,az a "bün rossz" auto nyert 18-bol 15 futamot,de valo igaz mar nem a tavalyi szabalyokhoz volt optimalizalva,igaz attol meg feküdhet nekik az Albert-park.Az igaz i kerdes,az addig lesz e valami valtozas a szabalyokban.
  • Lteebee
    Tök jó, köszi.
  • G_ArchAngel #32845
    Valaki legyen szíves kicserélni a bannert, köszönöm!
  • G_ArchAngel #32844
    köszi
  • Random_
    04:50 Forma 1 - Ausztrál Nagydíj
    - Melbourne
    Az időmérő edzés közvetítése (élőben)

05:40 Forma 1 - Ausztrál Nagydíj
    - Melbourne
    A futam közvetítése (élőben)

• G_ArchAngel #32842
    htx

amint megvan a pontos TV műsor belerakom, de egyelőre a PORT.hu-n sincs...
  • Magic Boy
    Aki úgy dönt, hogy szivesen beszálna a tippelésbe az írjon privát-ot durkop-nak.
  • Snecie Smicie
    emlékeztek arra hogy tavaly Ausztráliában a bűnrossz f2004M versenyképes volt, ráadásul Barrichello alatt?
    Szerintem feküdni fog nekik az Albert Park.
  • Snecie Smicie
  • desigo
    Ismét jó lett a banner!!!
  • Magic Boy
    Látom itt többen szeretnek tippelni a futamok eredményére és hasonlókra!
    Az Origo F1-es fórumán lehet tippelni minden időmérő/futam első 8 helyezettjére és pár versenyel kapcsolatos kérdésre.
    Bár 2 forduló már lement, de ez még ne olyan nagy hátrány és minnél többen vagyunk annál jobb/izgalmasabb!
    Mindenkit szeretettel látunk!
  • Snecie Smicie
    loál :)
  • Sil3nt
    ahha értem, koszi a gyors valaszt...
  • Punker
    nincs más más, van pár fajta keverék és a teszt alapján választanak.
  • Sil3nt
    ropke kerdesem lenne: - a gumik kiosztasa az elore levan fixalva? ugyertem hogy pl. a mostani futamon meleg volt es magas paratartalom...akkor ilyen gumik kellenek ra...ezt a teszteles alatt valasztjak ki? illetve mindegyik csapatnak [pl.michellinen belül] mas-mas gumi fajtaja van? ha igen mitol fugg hogy milyeneket kapnak?
  • G_ArchAngel #32832
    Neked meg amúgy is hepíbörzdéjtújú:)
  • G_ArchAngel #32831
    szeretnéd?:)
  • Roolcsy
    Dehogy csak ő is egy ilyen lekönnyítés (spórolás) áldozata lett!
  • a.carkey
    McLarennél halt volna meg Senna?
  • M@TriX
    a felső bannerbe a Melbourne helyett át kellene írni Mel(l)bourne. így lenne te(l)jes a banner ;)
  • M@TriX
    szerintem egyszerűen antimázlista Raikkonen, bár azért két hét alatt 2xer felfüggesztés elszállás, bár utóbbi egy kis segítséggel ;)
  • Punker
  • Istencsászár
    A Ferrari hajlandó módosítani az első szárnyon

Ha tuti szabályos és rizikó mentes lenne akkor nem változtatna, ezt a többiek tudják hogy erősen a határt feszegeti és a ferrari cselekszik, mintsem viszgálat, ovás, stb kezdődjön amiben ujabb turpisságok derülhetnek ki.

Ezzel meg is oldódik a helyzet és mindenki happy lesz.
  • Bandee1987
    Na, az a 2 tiltakozó csapat is bek*ph*tja...
  • Roolcsy
    Nem akarok vitát szítani ne értsen férre senki sztem lehet hogy az FIA-nak a McLarennél is szét kéne nézni a fölfüggesztések körül. Jó lehet hogy hülyeség hogy nem kockáztatnak de ott van példának Senna halálos kimenetelű balesete.
  • M@TriX
    na örülök, hogy valaki még így nézi rajtam kívül ;)
  • BuzzFuzz
    A McLaren valós erejére még nem derült fény

„Már alig várjuk, hogy megérkezzen az autó új aerodinamikai csomagja, melyet a két hét múlva megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjon mutatunk be a továbbfejlesztett motorral egyetemben. A többi csapattal ellentétben, megbízhatóságunkra nem lehet panasz, ami mindenképpen pozitív jel Melbourne-re nézve.”

Hajrá!
  • M@TriX
    szerintem egyszerűen nem egy mázlista és ennyi...
    elég szerencsétlen gyerek én is drukkoltam neki, hogy izgalmas futam legyen, de nem kellett sokáig ;)
  • BuzzFuzz
    Kezdem azt hinni, hogy Raikkonen-t direkt szaboltálják a versenyen... mindenesetre egy pici lökéstől nem törik el a felfüggesztés.... ilyen lámák miatt kell szívnia Kiminek ez több mint dühítő
  • MrTressy
    Köszi a linket.Magyar közvetitésböl nem igazán derült ki miért is szállt el kimi.Palikék meg mindig hülyeséget beszélnek,mondjuk most az egyszer véletlenül az igazat