182283
  • G_ArchAngel #35584
    főleg, mert Kimi és Fernando nem az a típus, MS vagy Mika sem...

talán Coulthard, Liuzzi, Button akik elölelgetik rajongókat, megjelennek showműsorokban, bemutatják a villájukat, yachtjukat, biciklizen PR rendezvényen...

a többiek alkalmatlanok...
  • b-type
    Igen de ezzel szvsz megint az van, hogy majd mi megmondjuk hogy mit tehetsz VB-ként a sport népszerűsítéséért..
    Pl. Vale' Rossi kitalálta magának a poénjait, amik jók voltak és embereket vonzott, többen nagyon jópofának tartották (én is),és ez kétségtelen nagyon jó hatással volt a sportra, ezért aztán ezt még egy kicsit menedzselték is.

Most Bernie azt akarja hogy a tesztelések, PR rendezvények, szponzori marhaságok között Alonso még mint VB még pr-kodjon?
    Mert gondolom nem azt akarja hogy legyen önmaga és kicsit lazuljon..

Sztem Ecclestone sem tudja mit vár Alonso-tól..:)
  • Punker
    pár napja felvetettem pár teóriát miket szervezhetnének a szponzorok stb.
  • Istencsászár
    Micsodát? Elmondta hogy részt vesz a rendezvényeken meg ahol kell stb...stb.. 7 egyik felében teztel, másikban pihen azt jön a versenyhét ahol megint a munka azt 7vége és igy tovább... De mondja meg Börni mit csináljon máshogy, szeverzzen, tegye köteleőzés a programokat, ahol nemcsak a bajnok hanem mindeki résztvesz... Nemhiszem hogy pl Kimi többet tenne mint Alonso, de őt miért nem baszogatja? Nemszeretem Alonsot, de akkor is kicsit már idegesítő hogy ezen lovagol, ahelyett hogy tenne már valamit.
  • Punker
    kivételesen igaza van, hamár VB lett akkor tegyen valamit az F1 népszerűsítéséért
  • Istencsászár
    Az öregnek kezd az agyára menni ez a dolog...
  • G_ArchAngel #35578
    Ecclestone személyesen tárgyal Alonsoval

A Formula-1 vezetője, Bernie Ecclestone az elmúlt héten a világbajnok Fernando Alonsot kritizálta, aki meglátása szerint nem foglalkozik eleget a rajongókkal. "A világbajnokunk nem sokat tesz. Ezek a srácok megnyerik a címet, és sokat szakítanak a sportból – nemcsak anyagilag – ezért arra is gondolniuk kellene, hogy mit adhatnak vissza ebből." – nyilatkozta a 75 esztendős úriember.

A téma Barcelonában ismét terítékre került. Ecclestone személyesen kívánja felkeresni a spanyol címvédőt, hogy felhívja a figyelmét az íratlan kötelességekre.

"Tudom, hogy ő a világbajnok, de előtte is voltak már bajnokok. És meggyőződésem szerint minden bajnok tartozik valamivel a közönségnek. Tenniük kell valamit a rajongókért. Beszélni fogunk erről. Ez éppen úgy a mi hibánk is, mivel nem mondtuk meg neki, hogy mit várunk el tőle."

Nagypapi előveszi a kis Alfonzót! El lesz fenekelve!
    (Megj.: még jó, hogy nem a finn a bajnok, mert tiszteletlenül elaludna a beszélgetés közben...)
  • DJ Bee18
    de akkor te se hülyézd, ha nem vagy biztos
  • G_ArchAngel #35576
    Red Bull Racing
  • nearo
    És hova igazolt át Newey?
  • DjDano
    Nos én már év elején megmondtam, hogy Adrian Newey elvesztése nagy érvágás lesz, ez most igazolódni látszik, bár kétségtelenül más bajok is vannak, de a fő ok az ő hiánya, a tavalyi fellágolás is az ő érdeme volt...
  • G_ArchAngel #35573
    folyamatosan!
  • G_ArchAngel #35572
    Szerintem Ron és Norbert már tudják, hogy jövőre nem lesz Kimi a pilótájuk - nincs értelme kifogásokat vagy másban hibát keresni: a motor gyenge, a karosszéria rossz...

McLaren mélyrepülés következik 1-2 évig...
  • Gabor_(HSF)
    És lám..a mercinél is tunak hibázni....:DDDDDDDDD
  • G_ArchAngel #35570
    Haug: nem ezt vártuk

Juan-Pablo Montoya nem tudott bejutni a harmadik etapba a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén, így a tizenkettedik pozícióból kell rajtolnia a holnapi versenyen. Kimi Räikkönen is csak a kilencedik rajtkockát tudta megszerezni.

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug csalódott a teljesítmény láttán. "Csalódás ez az eredmény. Nem ezt vártuk." Montoya a második etapot követően az újságírók kérdéseit sem volt hajlandó megválaszolni. Csupán annyit mondott: "Nem szeretnék most ehhez semmit hozzáfűzni."

A csapatnyilatkozatok során vélhetőleg bővebb tájékoztatást ad majd a csapat.

Mint sejteni lehetett, ezt csapatszinten baltázták el...
  • Gabor_(HSF)
    Talán marad az F1 ben,mert a GP2 ben nagyobb motorok vannak és az lehet megerőltető lenne...:)
  • nearo
    légyszi majd holnap itt közvetítsétek a futamot, mer buliba meek aztán nemtom mikor érek haza holnap meg milyen állapotban
  • Istencsászár
    "következtethetni lehet" nekem ne mond hogy nem értem mer a falra mászok... te is csak egy elméletet gyárottál ami lehet igaz, de hogy lehet nem...
  • Gabor_(HSF)
    Az a baj te csak nézed,de nem érted..
    tök mind1 mikor jönnek ki,mert nem tankolnak,a lényeg mikor futja meg a gyors kört..
    ha az elején akkor kevés a benya,ha végén(mint Sumi) valószinű,hogy több..
    ez az a kis infó amiből következtethetni lehet..
    És valahól ott látom énis,hogy kb + 3-4 köre lehet Suminak,ahogy ezt talán most Wgabby is eltalálhatta..
  • Istencsászár
    és előtte a 3 rönó alázat?:D részemről is akkor legyen "megérzés", majd erre holnap visszatérünk:))
  • DJ Bee18
    :DDDD
  • DJ Bee18
    Megérzés, a múlt hét, az edzések, az időmérő. Majd meglátod
  • G_ArchAngel #35562
    Briatore a visszavonulását fontolgatja

A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore már tavaly is a visszavonulását fontolgatta, ám a kettős címszerzést követően úgy határozott, hogy marad még egy évig. Idén már nem biztos, hogy hosszabbít.

"Egy hónappal ezelőtt kaptam kézhez a Renault ajánlatát, és Carlos Ghosn elnökúrral is beszéltem már, de még nem döntöttem. Már nem érzem olyan jól magam a Formula-1-ben, és csökkent a motivációm is." – nyilatkozta Briatore a Marca című lapnak.

Az olasz csapatvezető Michael Schumachert követően Fernando Alonsot is világbajnoki címhez segítette. Briatore az idei évad végeredményétől függetlenül dönt majd jövőjéről. A magyarázat látszólag egyszerű: "A Formula-1 környezete unalmassá vált."

Ez kész ez a faszi - akkora arca van, hogy csak busszal tud utazni...
  • Istencsászár
    Mondtam, ez a vékony orr akkor se, most se jött be:/ R.I.P.
  • Istencsászár
    Na mond akkor miből... mer lasabb volt a Ferrari?
  • G_ArchAngel #35559
    Mi lenne, gondolom elővették a 2004-es autó terveit...
  • G_ArchAngel #35558
    ha létezik technikai sportban versenyintelligencia csapatszinten, akkor abban messze a Ferrari a legjobb...
  • DJ Bee18
    nem kiállásból következik...
  • DJ Bee18
    Kimiékkel mi a fene van?? Pedig izgalmas lenne ha 3-an csatáznánk elöl
  • Istencsászár
    Honnan tudod? én nem láttam semmi erre utaló jelet, egyszerre jöttek ki a boxba.. Nem mondom hogy tuti, de ebből nem következik hogy könnyebb lenne.
  • G_ArchAngel #35554
    Jó helye lesz jövőre...:PPP
  • dav1d
    Alllooonnnsssoo
  • G_ArchAngel #35552
    A McLaren 2008-tól a F1-ben vagy a GP2-ben indul?

Ron Dennis nagyon bután nézett a kvalifikáció végén a levegőbe...

[KIMI MENEKÜLJ!]
  • DJ Bee18
    pedig igaza van
  • Istencsászár
    Ilyen hülye ez a Gyulám... Képes és elmondja 10szer hogy könyebb a Rönó... Sumi a középeső részen szinte üres autóval mente azt a kört, és most Alonso ugyan azt ment, míg Sumi nem tudta... Azér ennyire nem kell a Rönót leírni hogy csak könnyű autóval tudja megverni a Ferrarit...
  • kirol
    Hát jó kis futam lesz holnap. Az egyértelmű volt, hogy Alfonso lesz az első a hazai közönség előtt az időmérőn (benin miatt), de holnap érdekesebb lesz a helyzet. Viszont Fisichella tuti fel fogja tartani Schumit.
  • [Jakuza]
    Jo kis verseny lesz holnap. *dorzsoli a tenyeret*
  • nearo
    ?!?
  • Nyiri
    Nembaj :D Ez meg nem a futam. Ismeros helyzet :) A sok kek/sargaba oltozott sotetarcunak kellett hogy mutasson valamit a kisfiu. Mar penteken azt tippeltem, hogy a futamot lehet bealdozza a Ronyo az idomero javara.
  • nearo
    Basszuskulcs