182283
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jelenlegi mezőnyből egy van aki vele egy szinten van vagy egy kicsit jobb nála
őt meg Michael Schumacher-nek hívják... -
IXEMGabeo #103266 áá a Ferrari erősített év végére és nyílvánvaló, hogy lehagyták a Mclarent...Koreában kiderült az is, hogy Massát abszolút visszafogják én sztem Hockenheim óta ez megy...abszolút visszafogják, de év eleje óta hisztizett Alonso, amikor Massa előtte volt, hogy engedje már el elég Ausztráliára, Malajziára..stb gondolni...ettől függetlenül ez érthető mert már Alonso van csak harcban a vb-ért, dehogy gyenge legyen a Ferrari és Alonso megint csodát" csinál azt kétlem...
Monacoban, Valenciában, Spaban, Kínában (rajtnál pl) nem igazán tudott taktikus lenni, Silverstone-ban is le kellett vágnia a sikánt max úgy tudott elmenni Kubica mellett...ja és igaz, hogy lekörözöttek által, de Montrealban elszúrta a futamgyőzelmi esélyét, Hockenheimben kihisztizte Massa elől a győzelmet...ami jó futama volt és megérdemelte az a Monza, Szingapúr ezenkívűl a többi győzelmet azt nem kis szerencsével vagy hathatós segítsggel szerezte meg -
Gabor_(HSF) #103265 Jó helyen kell lenni jókor..ez is hozzátartozik a játékhoz....
Hozzáteszem,Alonson kívül,csak Hamit utáltam jobban..
a 96-97-es Sumira emlékeztet,amit abból az autóból kihoz... -
IXEMGabeo #103264 valljuk be, hogy nem kis mázlival vezeti Alonso a tabellát, de 103254-es HSZ-ben írtam az is igaz...úgy gondolom ennek ellenére nem fogja megnyerni a vb-t, RB megcsinálja sztem, de tudod mit holnap az edzés után okosabbak leszünk ki, hogy s mint -
elsorolnád azokat akik jobbak nála?
már megint kezded ezt a beteges dolgot -
Gabor_(HSF) #103262 ezzel is vitatkoznék! -
Gabor_(HSF) #103261 Hogy mit csinál?
Komolyan te klinikai eset vagy,sőt már az se!
Alonso az aki szinte sosem hibázik,taktikusan,okosan versenyzik,hogy ez mire elég,jövő héten kiderül...
Abban a Ferkában az van,amit Massa hoz............ -
IXEMGabeo #103260 év végére erős lett a Ferrari, egyébként év elején gyengus volt mellesleg pont az év eleji teljesítménye miatt nem érdemli meg...Webber szinte végig jó volt idén... -
Nem olyan gyenge az a Ferrari, Alonso teljesített idén kritikán alul, már önmagához mérten, a sok bakijával. Amit mit ad isten a sors megint kompenzált azzal, hogy az ellenfelei futószalagon estek ki vezető és dobogós helyekről. El ne kelljen ájulni ő méltóságától, hogy szokásához híven megint az ellenfelek elfüstölésével ér az első helyre...
Komolyan én lennék az első aki gratuláló levelet küldene Ovideoba, ha egy VB-t nem mások kárán nyerne meg, hanem hihetetlen saját teljesítménnyel.
Ha idén véletlenül Webber még elé keveredne tuti elfüstöl, a tendenciát nézve, erre egy nagyobb vagyont feltennék, ha lenne ilyen fogadási lehetőség. -
IXEMGabeo #103258 edzésen mindig a RB a nyerő kivéve Montreal és Monza...Szingapúrban Alonsonak mázlija volt az edzésen... -
de úgyis csak Q3 ban látjuk meg mivan. -
IXEMGabeo #103256 ha az edzésen is RB dominancia lesz, és Alonso nem lesz se 3. se 4. akkor gáz lesz nála...Webber így, ha egyet is megnyer a két futam közül már nyert helyzetben van... -
blogozashoz #103255 Sziasztok,
aki szeretné tudni a szabadedzések eredményeit:
Szabadedzések eredményei
Ha minden igaz akkor holnap-holnapután, élő közvetítés is lesz...(azt csiripelték
)
-
IXEMGabeo #103254 azért az is nagy szó, hogy a tabella élén van és érték idén őt is balszerencsék.....ahhoz képest ez nem rossz Alonsotól, hogy elvben gyengébb autóban ül még akkor is ha szerencséje van:S nekem se tetszik nyugi, de ez azért nem gyenge h ott van így is elől...az tény h Vettel és Webber balszerencsések sajnos. -
pippo88 #103253 Köszi. -
G_ArchAngel #103252 annak kell lennie, mert mar a harmadik VB-jet fogja nala jobb pilotak mellett bezsebelni es csodara csak a szentek kepesek:))) -
IXEMGabeo #103251 persze mivel Alonso drukker vagy...sokat olvastam az oldalt kíváncsi voltam 1-2 kommentre, de komolyan mondom mintha Alonso valami szent lenne úgy van beállítva az egész... -
a címferdítés igaz,meg a komment is,a többiben nem értek egyet -
Gabor_(HSF) #103249 Vettel meg mehetett volna pályacsúcsot..
Az első edzésen 1.12.1-et ment a keményebbel,webber 5 tizedre tőle,hami meg majdnem 1 mp-re a 3.
A másodikon meg vége felé tette fel a lágyat,ment három 1.11 es kört,aztán pihentetett végig -
Gabor_(HSF) #103248 Sumi fel sem tette a lágyabb gumit!!
Egyébként ezt az időt már megfutotta az első szabadedzés első harmadában..
A 2 RBR kivételével,nincsenek messze,pár tized -
"A Ferrari előrejelzései szerint kis esély van arra, hogy délután esni fog az eső. Az olaszok inkább holnap számolnak csapadékkal. " -
IXEMGabeo #103246 komolyan hányok ettől az oldaltól, mert olyan szinten utálják a Red Bullt, és olyannyira Alonso és Hamilton imádó oldal, hogy szinte hányinger, ráadásul rengeteg elvakult Kimis van, aki még mindig nem bírta felfogni, hogy a kedvencük a rallyban van...kommenteket nem érdemes olvasni, és olykor még a címet és annyiszor elferdíti az oldal, hogy néha félreérthető... -
f1-live.hu-n verseny előtt pár órával ki szoktak rakni linkeket -
áháá
értem
köszi:) -
pippo88 #103243 Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet követni interneten keresztül a futamot? Ergo van valahol netes közvetítés? -
9. Rosberg Mercedes 1:13.333 + 1.365
10. Schumacher Mercedes 1:13.346 + 1.378
egetvero volt ma a kulombseg:D -
Eső várható? -
Szabi1991 #103240 Sakon Yamamoto-t kb, kirúgták, Christian Klien marad a helyén valószínű "véglegesen"
ezért köti be Klien a Yamamoto szemét a rajzon.. -
akkor viszont nem értem:D -
:D -
igen,és? -
Gabor_(HSF) #103236 Érdekes 2 szabadedzésen vagyunk túl.. -
adja!! -
Aszt hittem hogy nem lehet felülmúlni a kengurus politikust, de ugytünik sikerült... -
-
Formula-1: egy brazil ügyész börtönbüntetéssel fenyegeti Massát -
akik szeretik a statisztikát -
Szabi1991 #103230 -
bal oldali 2 az ki? -
Azért az kemény,hogy szinte körre pontosan megmondják előre,hogy mennyit fog bírni a motor.