182283
  • Jacek
    Nem olvasom vegig de latom hogy az Alfonzo drukkerek szerint el kellett volna engednie???WTF???

De szerencsere alfonzo megint megmutatta milyen szemelyiseg is o.........
  • mcmoha
    Alonso magaval szurt ki.:)
  • Murder3
    meg volt egy rakás múszaki meghibásodása is pl kórea
  • baaka
    mindegy.szánalom amit Petrov csinált, most neki ez jobban eset, hogy miatta dőlt el minden, annyira sokat számított neki az az egy pozíció?ugyan már.Futamok óta eldobálja a vasa,t azért van még mindég a renault-nál mert a szponzorai jó lóvét hoznak.
  • passatgt
    az nincs beleszámolva, és átlagban, versenyzőre lebontva is 80%-al több előzés volt mint mint tavaly
  • chalezlopez
    Most mondd azt, hogy az életedbe nem szúrtak úgy ki veled, hogy nem mondtad sosem, hogy a kurva anyád! És bizony Petrov kurvára kiszúrt vele ha nem láttad volna. Más kérdés, hogy Petrov a saját versenyét futotta. De ez csak egy dolog...
  • IXEMGabeo
    ja mert én látok benne vb címet a kora ellenére, nagyon hajtós pilóta, dehát nyílvánvaló volt a végén, hogy Vettel az akit istenítettek...RB egy kétszínű istálló, de végeredményben ők nem alkalmaztak csapatutasítást, nem, mint a Ferrari burkoltan, tehát még sokak szemében tisztességesek is maradtak...hát én azért RB istállót nem bírom, elismerem amit csináltak, de nem szurkolok nekik, viszont Vettelt a Toro Rossos idők óta nagyon bírom és szinte tuti volt, hogy világbajnok lesz egyszer szval grat neki!!! hálistennek nem Alonso lett az..
  • kifli
    mert jött 3 csapat gp2-es autóval...
  • kifli
    hát ha vezetett volna pontversenyben sok ideje, azzal kicsit hatásosabban bizonyította volna, hogy megérdemli a vb-t.

Szerintem vettel nem érdemelte meg abbol a szempontból, hogy sok hibája volt (alonso vs vettel pl)

Viszont tényleg van olyan gyors hogy megérdemelje a vb-t. Bár azért ebbe redbull is benne van rendesen...
  • karajjj
    el kell, mert eddig úgy tudtam, hogy a versenyben mögötte állót senki nem engedi előre, de magyarázd már el, akkor, hogy hogy kellett volna csinálni
  • danikarate
    Akkor oké :)
  • passatgt
    2010-ben kétszer annyi előzés volt, mint 2009-ben
  • G_ArchAngel #104252
    Williams-nek is makja volt, maradtak a FI elott a konstuktori VB-ben...
  • Norbi1990
    Ja. Pont akkor vonult vissza amikor VB tudott lehetett volna :D
  • Ulvar
    Nem mondtam hogy fontos, csak megemlítettem :D.
  • madmanic
    köszönöm!

MOST teljes az érzés..
  • Murder3
    lol
  • G_ArchAngel #104247
    Jordan Coulthardnak: "Te vagy ennek a csapatnak a nagyapja" :DDD
  • kifli
    mióta abba az irányba kell fejleszteniük, hogy ne akadályozzák a mögöttük haladót a légörvényekkel, nuku előzés van :D
  • baaka
    hát ha neked ezt el kell magyarázni.....
  • Murder3
    sztem meg pont webber az aki csak azért olyan jó mert a red bull egyeduralkodó volt.
  • danikarate
    És ez a fontos? Hogy ki vezette? Szerintem az, hogy a végén ki lesz az első, de te tudod...
  • G_ArchAngel #104242
    English Word: monkey

Spanish Word: el mono, mico
  • Ulvar
    Nekem is tetszik :D. 15. körben megmondtam hogy ki a bajnok...jééé és tényleg ő nyert. DE KÉSZ VAGYOK AZ IDEGENVEZETŐI JEGYZETEMMEL WUHUUUU XDDD
  • HöfEE
    Enyhe ellentmondás a hsz-edben. Pontosan ezzel bizonyította be hogy egy nagyképű ripacs.
  • LordVenom
    Webbert én is sajnálom...nekem ő volt az idei kedvenc. Remélem jövőre valami frankó istállóhoz szerződtetik,és nem másodpilótaként kezelik.
  • vass17
    Így van, most látszott igazán, hogy teljesen eltüntették a szélárnyékot...egyszerűen hihetetlen, hogy ekkora egyenesben semmi szívóhatás sincs...
    Jó lenne, ha jövőre ez pozitív irányba változna.
  • madmanic
    Tehát te sem nem tudod hogy van a majom spanyolul...

• Ulvar
    Aki egész idényben nem vezette a VBt
  • danikarate
    Mit avatkozik be a vb sorsába? EZ EGY VERSENY! LOL...
  • LordVenom
    Hihetetlen,hogy egy unalmas verseny után mennyire jókat nevetek a kommenteken...sokkal szórakoztatóbbak vagytok,mint a futam volt... :)))
  • IXEMGabeo
    és Sebastian megcsinálta! az utolsó 2 futam alapján megérdemelte...Alonso pedig még mutogat a végén OMG:D Red Bullnál mehet a buli...viszont Webbert sajnálom, mert a végére pszichésen totál kikészítették...
  • karajjj
    és miért?
  • G_ArchAngel #104232
    A legszebb pillanat az volt, mikor egyutt mutattak Hamilton es Button baratnojet

A legnagyobb szopas pedig VB-t unnepelni alkohol- es szensavmentes pezsgovel

Ami tetszett, hogy harom VB allt a dobogon es tudtak orulni
  • danikarate
    Wháhá nyert a legjobb bárki, bármit mond!
    Aki meg szidja az kapja be!
  • baaka
    ja.Nem kellett volna beleavatkoznia a vb sorsába.
  • Murder3
    jövőre vb győztes lesz petrov:D
  • Ulvar
    De szar volt ez a futam...semmi nem ment pályán...ezért lesz jó jövőre ha leveszik a difit. áhh mind1. Remélem jövőre több lesz pálya való előzés.
  • desigo
    haha xDDDDDDDD
  • ShaiHulud
    MEGVAAN GZ VETTEL! :D