182283
  • Kit--Kat
    A pontegyenlőség mellett érdemes megnézni Hamilton mennyit szopott azévben és Alonso mennyit.

Így még értékesebb Hamilton csapaton belüli győzelme.
  • nonicks
    akkor Baumgartner is sokat kihozott az autóból??előle is csak kiperegtek az emberek
  • Kit--Kat
    Jó alapból Kimit is gyorsabbnak gondolom, de most azt akartam kihozni belőle, hogy egy hasonló kaliberű pilótával nem osztaná meg a csapatát újra. 2007-ben sem a jóindulatán múlt, ki hitte volna, hogy egy újonc lepofozza...
  • Tomy Lee
    Remélem kövi szezonra jobb lesz Ferrari és Massa helyett 1 jobb másodpilóta pl.N.Rosberg!!
  • kifli
    A ferka tudásához képes, alonso nagyon sokat hozott ki az autóból, és csoda hogy az utolsó versenyre úgy jöttek, hogy ő vezet...
  • IXEMGabeo
    taktikai fail?:D utolsó 2 versenyt a tapasztalatlansága miatt bukta el...szépen rá is fázott Mr nagyarc
  • Tomy Lee
    Még mindig nem tudom felfogni,hogy vb győztest hoztak ki ebből a nyálas vettel-ből de mind1 is mert a szezont nézve Alonso mester volt a toppos!!
  • Totti5
    Menedzsere volt, de érdekelne hogy mit intézett el:)
  • Totti5
    Mennyit is bukott el taktikai fail miatt, 20+ akárhányat? Évad vége előtt VB lehetett volna...
  • IXEMGabeo
    mégis egyenlő pontszám volt évvégén...
  • bardocz
    Bizonyára Lonzi ezért volt lassabb nála.
  • IXEMGabeo
    ja, mert a faterja mindent elintézett Ron Dennisnél...
  • Palinko
    és valszeg ezzel meg is van oldva hogy nem fog egyik évről a másikra elmenni más top csapathoz...
  • bakkerman
    vagyis hát hülye vagyok,nem Horner szerint,hanem Börni szerint IS,meg az FIA szerint is,meg úgy általánosságban :)
  • bakkerman
    ebből a cikkből kiderül,miért neki kellett nyernie Horner szerint..."A Red Bull sok-sok fiatal tehetség közül 1996-ban kiválasztotta az akkor kilencéves Vettelt, aki így részt vehetett az energiaital-gyárosok tehetséggondozó programjában, bekerült a Red Bull juniorcsapatába, ami elsősorban anyagi támogatást jelentett. Vagyis Vettel 2010-ben egy 15 éves együttműködés gyümölcseként ért fel a technikai sportok csúcsára és hódította el mind az egyéni, mind a konstruktőri Forma-1-es világbajnoki címet a Red Bull Racing istállójával. "

Ugyan ez volt a szitu Hamiltonnal is.
  • Magic Boy
    20 éve autóban ül a 23 éves világbajnok
  • bakkerman
    nekemis agybajom lett volna attól,hogy címvédő vagyok,és egy fekete,újonc,tejfölösszájú gyerkőc jobb nálam :)
  • madmanic
  • bakkerman
    nagy különbség!
  • Totti5
    Hamilton nem megegyező volt, hanem gyorsabb!
  • Kit--Kat
    Nem véltelenül... Alapból kétlem, hogy a McLarenes kaland után Alonso elviselne egy vele megegyező tudású pilótát a csapatban.
  • n003
    ABC: "Vettel tönkretette Alonso álmát." ezt biztos hozzáértő szakújságíró írta :D
  • n003
    :DD
  • kifli
    lehet van benne igazság
  • bakkerman
    már csak 148 nap 18 óra 37 perc 45 mp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • IXEMGabeo
    LOL Britney
  • Ulvar
    tavaly is így volt...szerintem tökéletes.
  • benőmenő
    Tudom, hogy f1 topic meg minden, de azért a msec számláló a bannerban, már kicsit durva nem?
  • vinc3nt
    Egész évben hisztiztél hogy Alo ne nyerjen mert hogy "bemákolt" már 2vb címet (megint sokadszorra leírom neked hátha egyszer a büdös életbe felfogod az hogy a Mclaren nem tud/tudott autót építeni NEM ALONSO MÁKJA hanem KIMI RAIKONENN balszerencséje) B+ nyomilton az utolsó futamon mákkal megszerzi a vb-t az téged nem zavar vettel egy bazi nagy mákkal megnyeri az idei évet erre van bőr a képeden itt rázni a rongyot? Én már összeraktam rólad a képet = Te faszkalap ellendrukker vagy. Mind1 ki csak Alo ne nyerjen
  • vinc3nt
    különben kíváncsian vártam/várom mikor nyögöd be hogy vettel nem érdemelte meg a címet mert mákkal nyert
  • vinc3nt
    ?...erre ne vegyél mérget!
  • Palinko
    és akkor vettel mutogatott, legalább azt ne csinálta volna...
  • WNW
    LOL Marko elszolta magat....
  • G_ArchAngel #104469
    sajto
  • Norbi1990
    De legalább próbálkozott :D
  • Ulvar
    őőő az utolsó bekezdésre még annyi.

Alonso mögött ment egy bizonyos Webber...:)))). Hámozd ki mit akarok mondani :).
  • Ulvar
    Mi egy futamot néztünk? Nem előzgetett ő kibaszott mindenkit a pályáról :D ez lett a veszte is :D. Előzni tudni kell nem kilökni...azért ez a 2 elkülönül egymástól.
  • Palinko
    szerintem már a sportpszihológus átmosta az agyát és ezt beleültette :D
  • G_ArchAngel #104464
    was written by PR management of Scuderia Ferrari, Maranello, ITA
  • Palinko
    "Nem tagadom, nehéz volt az ébredés a tegnapi csalódás után. Fájó, hogy ilyen közel volt a cél, és látni azt, ahogy az kicsúszik a kezedből. De a sportban ez megy, és el kell fogadnunk azt. A záró jelenet nem törli ki az összes pozitív dolgot, amit ebben az évben tettünk. Ismétlem, ez volt a legjobb évem eddig. Csodálatos pillanatokat éltem meg. Ilyen például a Monzában aratott győzelem, ami mindig is az emlékezeteimben fog élni. Ezeket az emlékeket már soha nem leszek képes kitörölni.

Egy csapat vagyunk. Együtt nyerünk, és együtt vesztünk. Boldog vagyok a Ferrarinál. Büszkeséggel tölt el az, hogy ennek a családnak a része lehetek. Egy nagyszerű csoport vagyunk, és megmutatjuk – különösen ezekben a nehéz pillanatokban, amikor mindenki keserű ízt érez a szájában.

Tudom, hogy Maranello-ban mindenki keményen fog dolgozni az új autón, hogy az versenyképesebb legyen a jövő év kezdetére. Tudom, hogy az itt (Yas Marina) lévő szerelők ismét készen állnak a tesztelésre.

Alig várom már s pénteki megérkezést, amikor visszatérek Abu Dhabi-ba kipróbálni az új Pirelli gumikat szombaton.

Az embereink azonnal reagálnak, még keményebben akarnak dolgozni a győzelmért. Ez tett engem még inkább szerelmessé a Ferrariba, ami napról napra csak erősebb lesz."
    Üdv:
    Fernando Alonso