182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #104818 2. Szerző: Gabriel Dátum: 2010-11-26 09:26
sztem 7 ponttal kevesebbet szerzett volna :)

-
IXEMGabeo #104817 már vártam ezt a cikket, hogy előjön...ebből vita lesz úgy érzem;) -
Azért 1 nyolcvan éves öreggel emberkedni...
ezt a cikket nem olvastam de az F1live-on az van hogy börni ellen állt és úgy sérült meg, ezt azért én kétlem ki tudja nem e nyomaték jeléül kicsit megkarcolták.
Apropó Bernie nem testőrökkel közlekedik ???!! -
[URL=http://www.motorsportal.hu/forma1/kiraboltak-ecclestone-t-c38000.html]"Szerintem olyan áldozatot kerestek, aki gyengének és lassúnak látszik – okos és ravasznak tűnő embereket nem támadnak meg."[/URL] -
RIP! Nagyon sok volt még benne... :( -
:( -
G_ArchAngel #104812 OFF
Az a magas, vékony srác, tudod? Az a zseni - 5 éve ment el Richard Burns
ON -
89;) -
Ez nem 88volt, ahol ha a Ferrari nem füstölt el, azt megnyerték! :D -
Persze, mert megoszlottak a két pilóta köztött a pontok. -
madmanic #104808 életem egyik legszebb pillanata lenne..
a két rágycsáló a ferrarinál...
kis pikének is lenne megint ülés, teljes lenne a csapat
-
IXEMGabeo #104807 104772#:
ez akkor mi?;)
104797#:
kárörvendés:) gyerekes dolog
ezért nem érdemes személyeskedni:);) -
Csak szimplán igazam van, mert te úgy beszélsz mintha olyan rohadt egyszerű lenne 2. 3.nak lenni. És én vagyok a hülye...természetes.
A tipikus Magyarhoz lenne mit hozzáfűzni de inkább hagyom, élvezd csak hogy mondhattál valamit :).
Visszatérve.
Nézzük meg a Ferrari teljesítményét idén hol voltak ők a Red Bullhoz képest, és ehhez mérten még is tudtak valamit alkotni hogy az első helyen volt a pilótájuk az összetettben. Marha érdekes. És ki ne felejtsem az ugyanilyen szinten kiszámíthatatlanul erős és gyenge Mclarent.
Arról meg nem is beszélve hogy múltkor írta a motorsportál hogy kik indulhattak az első 3 helyről a futamokon. 2x nem volt Vettel ha jól emlékszem. Ehhez viszonyítsunk. -
IXEMGabeo #104805 és Webber nem egyszer villantott edzésen úgy, hogy kb a 3. vagy 4. helyre kvalifikálta magát, addig a csapattársai sehol se voltak, kivéve Heidfeld...
2003. Brazília
2005. Malaysia
2006. Malaysia
2006. Monaco
-
IXEMGabeo #104804 jaa és mindenki elfelejti, hogy a korábbi szezonokban mindkét pilóta (Vettel, Webber) időmérő edzés menőnek számított...Webbertől olykor olykor csoda volt, hogy 2007-08 as szezonokban bevitte a Q3-ba a Red Bullt, Coulthardnak csomoszor nem sikerült...Vettel pedig avval a kb 5-6. leggyorsabb Toro Rossoval is be tudott a Q3-ba kerülni, előtte senkinek nem jött össze (Bourdais, Speed, Liuzzi...stb) -
IXEMGabeo #104803 legtöbbször a Mclarennek volt erős versenytempója, ez avval magyarázható, hogy a sok RB baki után vezették a táblázatot...Button is és Hamilton is gyors tudott lenni legtöbbször a futamokon...Abu Dzabit is így zárták -
Webber mindig is tudott vezetni, csak vas nem volt alatta ami alkalmas lett volna látványosan nagy dobásokra.
A Red Bull pedig csak időmérőn volt fölényben, a futamokon általában kicsi előnyük volt, vagy még annyi sem. -
IXEMGabeo #104801 csak vidéki xD -
tipikus cinikus,irónikus magyar vagy. -
vass17 #104799 Inkább úgy fogalmaznék, hogy a Red Bull ekkora erőfölénnyel is alig tudta megnyerni az egyéni vb-t. Elég csak megnézni a pole pozíciók számát, hidd el, nem véletlenül voltak olyan gyorsak minden pályán és ne mondja nekem senki, hogy Webber hirtelen megtanult vezetni, szóval az autó.. ehhez képest...:) -
Azt a rohadt...milyen okosnak tetszik lenni! Kapitány, TÉNYLEG? Hát ha én ezt tudom ... hmmm. Hogy mik vannak. Holnap megdöntöm Schumaher összes rekordját mert én olyan ügyes vagyok. -
savanyú a szőlő a ferkánál,muhaha :)) elég lett volna 2. helyen bejönnie,és nem elbasznia az egész fuatmát,és akkor 3x vébé... -
IXEMGabeo #104796 nem bírnak veszíteni... -
Nem vettem eszre, hogy "vótmá".
-
WNW #104794 Te hatarozottan rosszat akarsz a Ferrarinak...
-
G_ArchAngel #104793 sose láttuk még ezt itt, annyira új ez a hír...
-
-
Szivattak egy kicsit Rosberget. 
http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/nicobritneyrosbergpassport.jpg -
G_ArchAngel #104790 Koztudott, hogy Alonso nem a haverom es a Ferrari sem a szivem csucske - meg a Raikkonenes evek alatt is kaptak tolem hideget-meleget - de szerintem jot tenne a csapatnak egy eros verfrissites, kezdve onnan, hogy Biatore-t allitanam a banda elere. Olasz, gatlastalan, Alonsot a fiakent szereti... -
Sajnos az a röhej, hogy mindenki az utolsó nagydíjon nyújtott teljesítményre alapozva állítgatja, hogy EMIATT veszítették el ezt v. azt a vébét, mintha az évad nem is számítana. A nagy lópéniszt nem számít.
Inkább az a ciki, hogy míg a RB kétszemélyes csapat volt az utolsó nagydíjon IS, addig a Ferrarinál Massát ÉV KÖZBEN lehúzták a klotyón és Alonsonak rendelték alá, és még ÍGY SEM tudtak vébét nyerni. -
Mindent meg kell magyarázniuk. Lehet, hogy jövőre már nem áll alkalmazásban a fél csapat. :) -
A nagy részük gyerek. 12-17 éves korig. :) -
A kommentelők a szokásos benyelünk mindent kategória :). De jókat szoktam röhögni rajtuk :). -
elég a címet olvasni. baszott nagy hülyeség. -
G_ArchAngel #104784 Jaj!
Remelem ez csak egy seggfej ujsagiro koholmanya, ennyire nem lehet gerinctelen a Ferrari (Costa) sem... -
:DDD -
IXEMGabeo #104782 nagy arc :D -
G_ArchAngel #104781 Mi az előzések titka?
Kamui Kobayashi: "Mivel japán vagyok, keskeny a szemem és emiatt nem látom a többieket."
-
IXEMGabeo #104780 + 2 tt*** -
IXEMGabeo #104779 2008-ban is megmondta, hogy nagyon ott lesz a 2009-es évük, amikor nem tudták, hogy a Honda kiszáll és így is lett...Mercedes érdeke szintén, hogy Rossék, ütőképes versenyautót csináljanak...Ross ismét megmondta, hogy erősek lesznek én elhiszem neki, mert zseniális az, amit csinált eddig is. Az, hogy valakik a Ferrarira és a Mclarenre esküsznek nem jelenti azt, hogy a Mercedes (amivel Fangio világbajnok volt) már nem is létezik és szarok maradnak. Ez az idei gépük hulladék volt Schumitól függetlenül Rosberg is panaszkodott, és ez nem Ross Brawn hibája volt..anyagi hátterük is egyre jobb lesz, szóval remélem alázás lesz 2011-ben. Ha nem lesznek sikeresek, akkor legalább a Red Bull majd tesz róla, hogy megtörténjen a címvédés. Egy kicsit a nagyképű Ferrarit és az örökké támadó, sunyi Mclarent el kellene hallgatatni