182283
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És ki mondta, hogy ezeket az energia forrásokat nem fogja fölváltani más?
Az viszont igaz, hogy túl sokan laknak a földön már most is és ezt a növekedési folyamatot állítani és valahogy csökkenteni kell a föld népességét. -
IXEMGabeo #105022 rendben ez mind igaz, Globális mesét, nem is úgy értettem, hogy nem következik be, hiszen már benne vagyunk jócskán, csak éppen az igazat nem fogjuk megtudni, mert a mi életünk valószínűleg még belefér. Neked is, ha sikerül leélned az életed akkor sem fogod megtudni az igazat bármennyi előadást végighallgatsz mind kárba vész, mert aztán ki tudja mi van, ha mégis kibírja 200 évig a Föld? tévedni emberi dolog a tudósoknak is...
ha évre pontosan behatárolták a tudósok, amit leírtál mi még talán kibírjuk, aztán onnantól bármi megeshet... -
IXEMGabeo #105021 matekból sosem voltam jó, azt beismerem utáltam mindig is... -
IXEMGabeo #105020 csakhogy tudd 90%-os földrajzom lett kár is kiokítanod... -
valamiről beszélni kell mér a 131 nap múlva kezdődő futamról kéne? Vagy hogy Maldonado a Williamsnél van? :DDD -
ShaiHulud #105018 nem a vilagnak lesz vege, hanem a foldi nyersanyagoknak amik kellenek a forma1-hez is :) -
shumika #105017 Nah gyerekek frankón ezen vitatkozunk hogy mikor lesz vége a világnak egy F1-es totyikban?? OMG
Am senkise tudja h mikor lesz vége..... -
Látszik hogy nem tanultál földrajzot rendszeresebben :DDDD.
Magát a népességet nem fogja elbírni a Föld nyersanyaggal legyenek azok fosszilis energia hordozók vagy étel víz...Egyszerű matek, mondjuk nézd meg Afrika lakossága milyen ütemben növekszik :). És már most mai nap is 1 milliárd ember éhezik, illetve a klíma változásokat nem lehet elkerülni az egy természetes körfolyamat :).
De nyilván te, a több 10 éves tapasztalatú doktoroknak és professzoroknak ellent mondasz illetve a természet törvényének :).
Na jó ez már tényleg túl OFF de komolyan mondom gyere el pár előadásra hidd el ez nem BP TV :).
Ja és hogy ilyen jövő megmondó buzikkal meg maják meg isten töke azokkal nem tudom miért foglalkozol :).
És de bizonyítva van évekre pontosan
Szén tartalék 100 év Kőolaj és Földgáz tartalék 50 évre elég.
Kenya népességét nézd meg wikin és szorozd meg 17 évente 2-vel. És sorolhatnám...az ember saját magát pusztítja. -
IXEMGabeo #105015 az oké, de, hogy mondjuk nem lesz élet 200 múlva ez erős kijelentés...ez nincs bizonyítva évekre pontosan...Nostradamus megjósolta, hogy 2000-ben lesz a világvége azóta is az van, már vagy 10 éve:D -
ShaiHulud #105014 ha mese, ha nem, valtoznak az eghajlati ovezetek ez teny. -
holnap lesz. -
IXEMGabeo #105012 de a lényeg 2210-ben sztem már nem is F1 lenne, hanem galaktikus verseny a cirkálók közt xD -
IXEMGabeo #105011 nem fogod azt már megélni, világvége nem 2012-ben lesz...tehát nem tudhatod, bármivel is tömik a fejedet, mivel sztem az élethosszunk simán kitart mielőtt világvége lenne...és tegyük fel olyan 2070-80 körül lesz akkor már...sok mindentől függ, sokféle elmélet létezik, de semmi sem biztos, az is lehet, hogy 10654-ben lesz világvége -
Elhiszed hogy nem mese? :)
Gyere el egy két előadásra Nyíregyi Főiskola TTK B épület 2. emelet legvége. :) Olyan mesét hidd el te is beveszed :). -
IXEMGabeo #105009 mivel bizonyítod?:D elhiszed a Globális felmelegedős mesét? -
néztem,de amit írtam nem a film alapján írtam :DDDDD csupán realitás :D -
nézted egy kicsit a legenda vagyokot? :D -
toltad egy kicsit az F1 2010-et? :D -
shumika #105005 MICHAEL SCHUMACHER DA 2011 WORLD CHAMPION OF 2011 FoRMULA 1 GRAND PRIX!! -
200 év múlva nem lesz ember a földön,lehet már 150 év múlva sem -
ahh, rájöttem valamire!!!
Ha megnézitek a vidit, csak a rötyő használja az idei autóját. Idén csak azért nem nyerték meg a vb-t mert ők már előre gondolkoznak. -

-
Ami igazan aggaszto az az hogy, 200 ev mulva meg mindig Ecclestone fogjairanyitani az F1-et.
-
200 év múlva már nem kell emiatt hogy fájjon az emberek feje, ugyanis egy sem lesz :). -
IXEMGabeo #104999 Damon Hill utódja ott lesz, elő fog kerülni addigra;) -
WNW #104998 200 ev mulva az utodaink a varosok helyen megmarado szetmalott betonsivatagokban fognak koborolni, vasbeton bunkokkal fogjak egymast kupanvagdosni, es max. mutans csotanyok vontatta kordekkal fognak versenyeket rendezni.. Az utolsot meg unnepi korulmenyek kozott elfogyasztjak... Lesz tetje a versenynek...
-
Ugyanez jutott eszembe nekem is :D
Mármint a rákéta. Nem a szárnyak dőlésszögével variálnának, hanem a rakéták dőlésszögével. Minél laposabb, annál kisebb a leszorítóerő, de annál gyorsabban mész :D -
200 év múlva ki tudja mi lesz? ha arra gondolok 200 éve mi volt..benzines autó nem az tuti :)) -
WNW #104995 A gravitacio a tomegvonzas.. Minden testnek van, ami a tomegetol fugg alapvetoen.. A holdon ez a foldi 1/6-oda.. Az F1-eseken kepzett leszoritoerohoz legkor kene, ami a holdon nincs.. Ami vegulis kivalthato lenne fuggolegesen felfele beepitett, es folyamatosan mukodo raketahajtomuvekkel.. Nos csak nem tul koltsegkimelo megoldas...
-
egyébként egyetemisták nem tudták rá a választ napjainkban...ami elég gáz a hazai oktatásra nézve..szociban általánosban tanultam fizika órán.. -
leesik...csak lassabban :) -
Van légkör, csak 100-trilliószor (10^20) ritkább a földi légkör sűrűségénél :D
wiki :) -
leesik, de csak egy picit:) -
holdon is van gravitáció csak 1/6-a a földnek. -
miért szerinted ha egy tollat elejtesz a holdon, akkor a tollal mi lesz? -
IXEMGabeo #104988 addigra valami Fúzios energiával fogják tölteni a kocsikat, biztos költségkímélő megoldás:D -
Érdekes lenen a mérlegelés, higannyal töltenék meg az autót, hogy meglegyen a 600 kiló, vagy mennyi kell
-
[vagyis van, gravitáció néven, de amit hagyományosan annak hívunk, tehát ami a szárnyak által keletkezik, na olyan nincsen] -
IXEMGabeo #104985 talán 200 év múlva megvalósítható...addigra már 10 emberöltő is lemegy... -
Légüres környezetben nincsen leszorító erő.