182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
shumika #105099
-
én meg szarnék az egészre és nézném a tájat -
shumika #105097 Sztem kula+hugy+orgazmus lenne nálam legalábbis.... -
énis tervezem hogy egyszer gó ki németbe, és menni egy pár kört :)
De dizel astra nem oda való :D
Majd talán omega, kisebb átalakítások után :D -
Nordon Driftelve végig jönni? Ki az az idióta? Hát szétszakadna a gyerek...áhh szépen végig egy sportos utcai autóval kis felfügg állítás meg verseny gumik és vrüümm...Ááhh isteni lehet főleg a 3. szektor egyenese. Tuti ráélveznék a pedálokra vagy összehugyoznék félelmembe. Vagy simán beszarnék :D. Nem tudom de isten császár lehet végig menni a Nordon. Majd ha lesz pénzem :). -
IXEMGabeo #105094 ez a régi pálya baromi hangulatos volt az erdő mellett így:O, áá lehet hogy veszélyesebb volt, de itt még tényleg igazi autóvezetésről és veszélyről szólt minden, ami a pilótán múlt főként... -
Inkabb liftet tanuljon meg kezelni.:) -
IXEMGabeo #105092 az igaz, hogy 58-ban műszaki gondja volt és Hawthorn lett a világbajnok, dehát sajnos ilyen az élet...;( -
shumika #105091 nem tudom gondoltam hogy nordon veszélyes lenne -
Nordon biztos hogy nem :D
A GP-n szokott lenni a 3. szektorba. -
IXEMGabeo #105089 így van irigység...és még vitatni meri, mindig lesznek ilyen emberek, főleg, akik azért keserűek, mert rohadt jók voltak, de mindig akadt náluk egy jobb, emiatt 4x vb második volt, nem tudom mit pofázik köze nem volt az öregnek 90-es évekhez, vagy akár a 21. század elejéhez...ez meg egy hülye duma, hogy lerombol mindent:D semmit se rombolt le, nem vették el a 7 vb címét:D Damon Hill pl már azt nyilatkozta, hogy futamokat fog nyerni, előtte meg lehúzta ő is róla a forró drótot a sárga földig...Hill legalább egy picit optimistább, de a nyugdíjas taták már nem változnak;)
íme itt van Bernie, üzletember maradt mindenhez ragaszkodik, és ahogy öregszik a rengeteg pénzből mostmár mindenből pénzt akar csinálni, régebben legalább tett is a sportért, mostmár csak a pénz, ami élteti:D:D -
shumika #105088 Október végén volt drift csak nem tom hogy a nordschleiffen vagy a GP-n.
Áprilisban tervbe van egy kör..... remélem összejön -
Egyszer majd muszáj lesz menni minimum 1 kört az életbe :D -
Cöhhh.. sima ügy...bármikor. :D. (de mennék ezen a pályán ba........g). :$ -
shumika #105085 

-
Kiegyenlített mezőny????
Azt tudjuk hogy kik tudnak nagyon jól körbe körbe folyamatosan jó időket hozni, spórolni, taktikázni...na de hogy előzni???....Mert hogy Vettel bebizonyította idén hogy neki az fixen nem megy az biztos. És azt hiszem ha értelmes autósportot nézek az első dolog amit látni akar az ember (a tömeg crashek után) az előzés.
Ja és a 7ből 2 Vb címhez kifogástalan Benetton kellet...ja. De az előtt ez miért nem sikerült másoknak? Akárcsak a Ferrarinál? -
Elég őrültnek kellet lenni hogy ezen a pályán egy versenyt végigmenj hiba nélkül :D
-
ebből is látszik nem normális :d -
A tata a szarbol is penzt csinal.:D
-
A Ferrari szar volt amikor Sumi odakerült.
Sumi csinált belőlük csapatot.
Most megteszi ezt a Mercédesszel is.
-
Kellett hozzá egy olyan Ferrari ami kifogástalan volt évekig és olyan ellenfelek akik nem és persze nagyon kellett Sumi is, de nézd meg hogy most mennyivel nehezebb címeket védeni vagy mondjuk kettőt egymás után bezsebelni, ami csak Alonsonak sikerült a három meg már szinte lehetetlen kategória. Sokkal kiegyenlítetebb a mezőny, és ez a szabályozásoknak is köszönhető. -
Miért nem a pilóta tehet? Miért Mansell minek köszönheti hogy világhírű lett? -
Arról nem a pilóták tehetnek, amúgy nem mond hülyeséget, de ehhez túl kellene látni azon hogy csak Sumi fikázás. -
Milyen fájó lehet hogy az elmúlt jó pár évben nem sikerült jó pár angol pilótának annyi VB címet szereznie összesen mint 12 éven belül egy Németnek... -
IXEMGabeo #105075 szenilis, angol vénmarha.... -
Hát pedig korlátok között sztem veszélyes... egyszer akadsz el valamelyik korlátban és véged :) -
WNW #105073 Azt akarta irni, hogy nem noi kerekparral teket egy kerekparuton, hanem terepen, vagy hegyen.. Persze korlatok kozott, mert azert vigyaznia kene magara... -
Downhill,Cross Country stb... -
Extrémebb fajtáját??? Az milyen? Ülés nélkül tolja vagy mi? :DDDDDDD -
ja csak egy vb esélyesnek lehet nem az idény végén kéne nagy bringásnak lennie :) -
Hát nem is hazafele tartott a sarki boltból:) Webber nagy bringás, de az extrémebb fajátáját űzi. -
haverjával mentek, elesett előtte ő meg átment rajta és úgy esett el -
Hát, ha volt ennyi esze (persze tudom nem direktbe törte el a vállát) hogy eltörje a vállát, idény közben...
Azért f1 csapatok rendesen megkötik mit csinálhatnak a pilóták idény közben.
Ráadásul bicóva vállat törni, nem egyszerű, inkább nagyobb ugratóknál. -
IXEMGabeo #105066 óó ez magyarázná a hirtelen belassulást? ez pont Japántól kezdve lenne igaz... -
Elesett állítólag. -
Megint elütötték? -
Bicaj. -
hogy törte el? -
"Mark Webber törött vállal versenyezte végig az idény utolsó négy Formula–1-es futamát. Ezt a Red Bull ausztrál pilótája árulta el új könyvében, amelyet hétfőn adtak ki Ausztráliában." -
IXEMGabeo #105060 jó is lenne
Rosberg