182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
miért? -
Mi van veled ?
-
nem csináltok neki egy tini fánklubbot?
ott fényesre nyalhatjátok mindenét... -
IXEMGabeo #106537 én elfogadom, hogy Archangel Kimis cikkeket tesz be ide. Nem szerettem sose a szöszit, de, ha rajong érte nem gond, legfejjebb nem olvasom el ennyi, hadd tegye be, ha akarja ezt is tiszteletbe lehet tartani. És mivel F1-es pilóta volt, ráadásul világbajnok szerintem bármikor betehetők róla a dolgok. Cserébe ne boruljon ki, ha Schumi végleges visszavonulása után mondjuk én is betennék több mindent;) -
Az a rally pilóta világbajnok F1-es pilóta.
Bármilyen megmozdulása többet ér mit akármelyik hátul körözgető soha pontokat nem szerző jelenlegi F1-es nép.
Kimi amit letett az asztalra azzal bőven kiérdemelte,hogy elférjenek a vele kapcsolatos hírek ebben a topikban. -
hogy jön ez ide?
azt mondtam hogy idegesít a gyerekes vieslkedése hogy egy rally pilótáról linkel egy nap 5 semmitérő cikket... -
Olyan egetrengető faszságokat még anyám sem tud összehordani, mint amit tűzkavics barátunk... -
Jogos :DDD -
Egy szóval nem mondott olyat, hogy neki, van fogalma az f1-ről, mértne mondhatná. -
"és fingja nincs a F1-ről, meg semmi motorsportról"
:D és ezt pont te mondod :DDD -
Inkább az olyan Kimi/akárki haterek az idegesítők itt, mint te, vagy mondjuk Firerock, aki rögtön ugrik mindenre, és fingja nincs a F1-ről, meg semmi motorsportról. -
G_ArchAngel #106529 gyenge volt, ujra pls:) -
HRT ist krieg... -
még mindig nem tudja elviselni hogy kirúgták a kedvencét...
-
+1 -
shumika #106525 Schumacher the World Champion! -
engem konkrétan érdekelt a dolog, mivel egy volt f1 pilótáról van szó, még bele is fér a topic-ba.
Meg miaz hogy lenyomjaa torkotokon? :D
Átgörgeted kész, nem kötelező ám elolvasni...
Amúgy én nem látom a napi szintű kimi-s hírek linkelését, nemis értem miről beszélsz... -
G_ArchAngel #106523 Ennyire nem akartalak ravezetni, de ha mashogy nem megy:
1., irtam, hogy OFF
2., egy komment verte ki a biztositekot, ami viszont az F1-hez kapcsolodik:
"oszt majd befekhet kubica melle egy nemsikerult kor utan, kb mint a cipesz jol sikerult motoros karrierje..." -
Ha kimis híreket akarunk olvasni akkor felmegyünk efegylájvra, de ne legyen már az hogy lenyomod ezeket az érdektelen sz@rokat a torkunkot. Ez egy F1-es fórum, persze ettől még lehet róla beszélni, de már a f***om is ki van azzal hogy egy nap 10 kimis hírt linkelsz amninek 99%-a arról szól, hogy "kimi ma felkelt" meg hasonlók. Senkit nem érdekel. Ha megnyer egy WRC versenyt akkor majd lehet róla beszélni mert lesz miről, bár igazából az sem ide tartozna de mivel volt F1-es belefér. Lehet hogy te szereted meg imádod, de vannak akik nem ennyire elvakult rajongói, és nem azért jönnek fel egy F1-es fórumra hogy napi 20 kimis baromságot lásson. -
Ne várj mást, vagy ha vártál ne írd, mert zavar...olyan stresszelős érzés :)
..szal szvsz ez nálad olyan mint Maszka-nál a Bmw..nincs gáz, csak érted...most mi érdeklődésre tarthat számot az hogy Kimi milyen motocross csapatot menedzsel, jó Kimi csak félig legyen off, ..legyen neked, de motocross már dupla magyarázkodást igényel...és vz a csaja, háza..kedvenc fenőköve mikor lesz téma?
..érted. -
G_ArchAngel #106520 Oke, de reszemrol MS csak a 2. legnagyobb alakja az F1-nek, ellenben erdekelnek a hirek rola. (nem Kimi utan, nyugi)
Emlekeim szerint ugyanugy linkeltem Villeneuve vagy Montoya hireket is, ha erdekesnek talaltam.
Ha Kimi 10 eve vonult volna vissza, akkor jogos lenne a keresed, de mivel folyamatosan szereploje az F1-es oldalaknak, ezert vegkepp nem ertem mi a bajod. Egyelore vannak kapcsolata, megha bulvar szinten is - pl. Kubica helyettesitese - az F1-gyel.
Nem egyszer van olyan tema, ami egyszeri es baromsag lenne uj topicot nyitni miatta, de mondjuk par embert erdekel.
Rengeteg az offolas mas kategoriakbol, de en orulok neki, mert nem mennek mas topicba ez miatt, de itt elolvasom es ha erdekel tovabbi infok utan nezek.
Egyebkent doglodott a topic, csak a Kubica szerencsetlen balesete inditotta ujra.
Azt hittem, hogy hosszu, itt eltoltott evek utan ezt mar elnezzuk egymasnak.
Hogy egy kezdo troll, aki minden Kimi bejegyzesre ugrik es meg uj itt nem erti, azt megertem, de Toled mast vartam. -
helyesírás on: -
bsszus, de mondom most akkor mi lesz, minden volt F1-s versenyzőt idehozunk, Igen MS téma, ..és téma is lehet, mivel a legnagyobb alakja az F1-nek.
Nekem nyolc, hozd ide az összes volt versenyzőt, inkább azt javasolnám hogy reggelj beegy Kimi rajongói oldalra, és ott bizots hogy nagyobb érdeklődéssel, és több megértéssel találkozol.
Mert enek már kezd olyan barikádharc jellege lenni, aztmegmifenének? -
G_ArchAngel #106517 /ignore -
Ennek mi köze van ide? Egy WRC versenyző motorcsapatáról van szó. :S -
G_ArchAngel #106515 Ugy emlekszem MS motoros probalkozasa senkit nem zavart itt... -
?
sztem ez most már tényleg inkább egy rajongói oldalra tartozik.
..Anthony Davidson mit csinál mellékesen?..vagy mostanában Yamamoto, Speed, Albers?
.. -
G_ArchAngel #106513 Kicsit OFF: érdemes megfigyelni, hogy itt is van jóindulatú kommentelő... -
#106478-as hozzaszolas masodik kepen a tuzolto folott a hatterben latszik a templom.;) -
valami félre lett fordítva -
Aszondja az egyik cikk:
"A 26 esztendős Kubica a Ronde di Andora-Memorial Roberto Melotto elnevezésű viadalon, Genova közelében Skoda Fabiájával a cél felé tartott, lecsúszott az útról, a szalagkorlátnak csapódott, majd nagy sebességgel egy templom falának ütközött."
Én nem látok templomfalat :O -
bodajoci #106509 Szimuláció Kubica balesetéről -
húú nagyon szép ez az új hispania, így biztos jobban fog majd kapartatni rajtnál meg farolni! -
Világbajnok konstruktőrök az F1-ben - 5.rész: Lotus -
madmanic #106506 lehet, hogy olcsóbban vették meg a dupla annyi reklámfelületet..
-
igen a régire -
G_ArchAngel #106504 Nekem az a furcsa, hogy a TATA, ami egy nagyon tokeeros indiai cegcsoport a Lotus Renault-t es a HRT-t tamogatja, de az indiai Force India-t nem.
Vagy csak en nem talalom a logojat...? -
komolyan mondom hogy ez az eddigi legszebb:) -
IXEMGabeo #106502 egyre több a narancssárga árnyalat -
IXEMGabeo #106501 mostani Lotus-Renault i nagyon bejön, ez a fekete arany...gondolom a régi Lotusra gondolsz az valóban gyönyörű volt