182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #107260 nem azért írtam, tudom én Nino Farina kb 46 évesen lett világbajnok 1950-ben. vagy ott volt pl Reg Parnell, Maurice Trigtingnant, J. M Fangio és számos pilóta, akik 40 éves koruk felett versenyeztek. Igaz ők az 50-es években főként, akiket felsoroltam.
Csak a mai modern F1-ben elég érdekes és rég volt ilyen. Manapság a legtöbb pilóta 35-36 évesen felakasztja a sisakot lásd pl DC vagy Fisichella is... -
50 évesen még lehet aktívan csapatni. Ott van Mansell aki Le Mans-ba indul, de a GP Mastersba is eléggé csapatta ahogy a többi öreg róka is nagy elemében volt ahogy autóba ültek, de kár hogy a sorozatot kinyírták. Sainz meg Dakaron harcol évek óta a győzelemért ami aztán nem kis melő. -
IXEMGabeo #107258 bocs az F1live-ért:D ez kemény -
Atomerőművek miatt már drámázik is a sok ostoba euban... -
WNW #107256 Japan esemenyek a foldrengessel kapcsolatban.. Folyamatosan frissitik.. -
WNW #107255 Es jelenleg Japanban kaosz van.. Persze japan modra, de egyelore par atomreaktor leolvadofelben van, tobb ezer embert keresnek, aram/elelmiszer ellatasi problemak vannak.. Szerintem nem a legnagyobb gondjuk egy versenypalyat kitatarozni... -
a pálya tele lett repedésekkel és az épületekben is estek károk. -
shumika #107253 OMG ennyi hónap halasztáás??!!! -
off
a földrengés miatt április 24-ről október 2-re halasztották a MotoGP-t.
http://www.motogp.com/en/news/2011/Japan+GP+postponed
szerencsére Suzuka-i verseny is októberben lesz és nem most.. -
IXEMGabeo #107251 Melbourne-ben remekül alkalmazkodott az esőhöz, 2. lett és előzött is
Malajziában is jól ment
Kínában is ott volt az elejében!
Montrealban nagy akcióban volt, ott még büntetést is kapott, viszont tömérdek előzése volt
Szingapúrban lealázta a mezőnyt a kerékcserét követően, mindenkit előzött ahol ért igaz friss gumikon:D
Suzukában keményen ott volt a Red Bullok között, amíg a 3. körben ki nem esett...
Abu Dzabiban is gyors volt, remek taktikával még Petrov elé is visszament, Hamiltont jó ideig tartani tudta... -
IXEMGabeo #107250 +1
:( és a Lotus Renault (bármennyire is ott van Heidfeld) morálisan gyengébb lesz tutira a hangulat a csapatnál...Kubica nagy inspiráló hírében áll, nagyon hasonlít Alonsora és Schumacherre ezen tulajdonságában (igazi vezetőtípus)... -
Nem volt az egyátalán szar, még Petrov is tartotta vele Alonsot ami azért nem kis meló volt. Kubica kihozta belőle a maxot, ott volt és zsákolta a pontokat, de ennyi. Ezt Nick is hozhatja. Amúgy én arra írtam hogy "rengeteg csata elfog maradni". -
Áhhh hol...csak egy szarnak beállított és alapból egy szar és romhalmazaiból épülő Renaultval TOP10ben volt nem egyszer nem kétszer...sőt...végül is egész évben erről beszélgettünk itt is. -
Nick is van olyan harcias, csak ő csöndben szokott gyilkolni a pályán. Olyan sok Kubica momentum nem rémlik tavalyról, vagyis nem volt kiemelkedő szerepkörben egyátalán. -
Streameket akarok!!!! Így :) HDben. Amúgy Kubica nélkül szegényebbnek érzem a mezőnyt és egyre erőteljesebben érzem...szegényesebb, és azt hiszem rengeteg csata elfog maradni...iszonyat kár. -
-
IXEMGabeo #107244 nagyon fasza logód van
-
Már túl lennénk az első futamon!Még két hét!
-
-

-
G_ArchAngel #107240 Mennyire jonak es izgalmasnak tunik ilyen talalasban a vilag talan legunalmasabb motorsportja:)))
Egy ilyen video utan az is megszeretne, aki soha nem hallott rola, de 3 futam utan visszakuldene ez anyamba...:/ -
IXEMGabeo #107239 unatkoztam kicsi:) ma kellene, hogy futam legyen;) csak ugye Bahrein... -
Ezt is nagyon meg csinálták,mint a többit!
-
vót -
IXEMGabeo #107236
volt már? -
Biztos $ milliókat fektetett a csapatba!
-
és az neked miért fáj? -
a szabályok úgy vannak kitalálva, hogy Börninek mindenképp meglegyen a pénze, de amúgy idén lehet addig se jutnak el, hogy lekörözzék őket -
Miért? Nem fizették ki a nevezési díjat? Nem felel meg az versenygépük a szabályoknak?
Hispániánál volt már sok gyengébb csapat az F-1 ben és addig amíg a szabályoknak megfelelnek addig miért ne versenyezhetnének. -
akkor meg nem kellene engedni indulni őket -
Volt elég tesztlehetőség amit egyesek ki is használtak, mások minden nap lerobbantak... aki meg nem képes idénnyitóra elállni az autóval az nem az FIA hibája, bármilyen furán is hangzik. -
Hát, igen ahelyett hogy a méreg drága FIA mocsok brigád felajánlana 1 tesztnapot! egy közeli vagy ugyanaz pályán az már luxus lenne...nyilván. Had szopjanak csak...Ne próbáljunk segíteni, inkább hagyjuk őket a szarban, így van értelme...na ez inkább szánalmas szerintem. De biztos én vagyok a hülye :). -
nah nézhetjük majd a szerencsétlenkedésüket
Egyetlen méterre sem próbálhatták ki a Hispania Racing új autóját a barcelonai Forma-1-es teszteken, mert a lengéscsillapítók fennakadtak a vámvizsgálaton.
A másodéves csapat pénteken mutatta be idei fejlesztésű autóját, hiába. "Ilyen az élet, majd túltesszük magunkat rajta" - mondta Colin Kolles csapatfőnök.
Az F111-es azonban amúgy sem tudott volna érdemben edzeni, mivel szombaton heves eső áztatta a circuit de catalunyát.
Narain Karthikeyan és Antonio Liuzzi a melbourne-i idénynyitó pénteki szabadedzésén, március 25-én próbálhatja ki először az új gépet. -
IXEMGabeo #107227 Ross Brawn most bizakodó lett, úgy tűnik hatottak a fejlesztések a 2 pilóta mondandói is alátámasztják...végleges választ márc végén kapunk kb...
reálisan nézve a Red Bull nagyon erős, tán még mindig ők a legerősebbek, a Ferrari pedig megbízhatóan gyorsnak tűnik, én a Mercit picivel mögéjük sorolnám. Viszont a Mclarent tuti lehagyták, legalább is a megérzésem és a teszt eredmények alapján nekem ez a meglátásom. Persze még a Lotus Renault se mutatta meg a foga fehérjét, de sztem ott, hogy nincs Kubica sokat levesz az ő csapat moráljukból...Williams, ha még gyorsnak tűnik is, egyelőre megbízhatatlan és sokat szenvednek a KERS-sel...
meglátjuk majd... -
A mai teszt végképp nem ért semmit. -
IXEMGabeo #107225 és basszus...nem lesz ez így jó, ha a Pirelli nem fogja bírni az esőt. Lesz megint nyavalygás, ha elkezd zuhogni már előre látom... -
IXEMGabeo #107224 jó a Merci szerencsére... -
nem kell ide parádé, nekik még tesztelni se kell, olyan jó a kocsi:) -
"A jelentések szerint a Hispania bemutatója tegnap meglehetősen amatőr módon volt szervezve, egyszerűen csak lerántották a leplet az F111-ről, utána pedig egy szobában várták az újságírók kérdéseit. A fotósok pedig hirtelen arrébb álltak, amikor elhúzott a célegyenesben a Ford GT 40-nel köröző Adrian Newey, és inkább róla készítettek képeket"
-
Hát ha ott voltak az autók akkor azoknak annyi :(