182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nemnagyon tudok fritzül
Lesz a ringen is WTCC? -
off
Lehet menni szurkolni majd a Hungaroringre, Norbinak! -
G_ArchAngel #107378
-
Kers meg az új hátsó szárny -
IXEMGabeo #107376 utolsó sort mikor mondta?
amúgy összevissza mondanak ezek mindent, Rosberg kampányolt a biztonság mellett így meg úgy, ehhez képest a veszélyesnek nyilvánított mozgatható hátsó szárnyas megoldásra azt mondta király!
-
IXEMGabeo #107375 azért ngy forma volt amikor a drága sisakját kivágta a nézőtérre h nesztek, meg a monacoi lubickolásnál is nagy volt, sőt még a Brazíl nagydíj előtt oldotta a feszültséget azzal a poroltohoz hasonló készülékkel is:D ja és ő nyilatkozta azt, hogy nincs sok veszitenivalója, nem lesz bánatos, ha nem nyeri meg a vb-t... -
szerintem meg pont nem :D
Én valahogy nem bírom...
Amúgy szoktak így beleszólogatni egymás interjújába :) -
az nem poén gyáros hanem egy fasz..
szerinte az nem verseny ahol körönként 4-5 előzés van.. -
IXEMGabeo #107372 mai mezőnyből talán csak a Webber az, aki úgymond poén gyáros... -
Ugyanez szemből LINK
XD -
IXEMGabeo #107370 azért az Irvine nagy fazon volt:D -
WilliamsÉrdekességek az F1 krónikájából: A hatkerekű -
f1toto #107368 össze sem lehet hasonlítani a két játékot, mivel az egyik helyen (f1 totó 2011) kapsz 15 kérdést, arra kell választ adnod,(elég nagy szerepe van a tudásnak) a másik helyen (tippjáték) egy kérdés van a végeredménnyel kapcsolatban. -
IXEMGabeo #107367 miért amúgy mi bajod a tippjátékokkal?:D
toto oldalon semmi nincs, de mivel F1-el kapcsolatos miért írtad, hogy reklám/ban? -
IXEMGabeo #107366 lényegesen jobb sztem -
Szabi1991 #107365 reklám /ban -.-" -
:DDDD -
IXEMGabeo #107363 f1toto.hu t kell beírni -
Szabi1991 #107362 A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.nicknevem.hu helyen. -
f1toto #107361 Hello mindenkinek, minden Forma1 rajongót várunk a nicknevem.hu :-) oldalon az egész évados totó játékra. -
off
van egy cikk ami Talmával foglakozik. De ebben elhangzik az is, hogy a volt menedzsere lesz Kiss Pál Tamásnak is.
itt -
IXEMGabeo #107359 xD az gáz, mert, ha az is elkopik akkor létrejöhet a nem kívánt köztes állapot és egy bizonyos emberi keverék jöhet létre:D:D:D -
rotfl
Te beteg vagy.Inkább másfajta gumit koptatnál ennyire akkor nem lenne időd ilyen baromságokra ;). -
Nem fogunk hidd el. -
Ambrus Gergely #107356 velem?
Több slick gumit koptattam el mint te valaha fogsz...
És minden keverékből.
fantasztikus gumik ezek, és nekem tetszik amit a pirelli gyárt, te biztos valami pirelli fan vagy -
Ne foglalkozzatok vele inkább. -
Ambrus Gergely #107354 az f1 challange 2010 be lemodelleztem a szezont, osztottam szoroztam és arra jutottam hogy a mostani gumik túl lágyak, nyúlósak!
És ezt a pilóták is alátámasztották.
De idén tényleg nem csak rnya, látszik a gumikon h nagyon kopnak, és nagyon lágyak.
Nincsb ennük a tartóságot jelentő anyag. -
Mérnök úr, ezt miből szűrte le? :). Tavaly is annyi rinya volt a teszteken hogy eszméletlen a gumik miatt, aztán lásd Vettelt Monzába, vagy Button egy két húzását... -
Ambrus Gergely #107352 hú az a kék gumi biztos jó fog tapadni! -
Ambrus Gergely #107351 akkor se fog bírni semmit az a gumi nagyon maximum 7 kört.
Az én szuperlágy gumijaim is hamar szemcsésednek, és kopnak.
De 25 kört kibír legalább. -
Szóval azt írtad... -
Ambrus Gergely #107349 nem azt írtam
én csak a szuperlágy gumikról írtam
-
-
Ez nagyon okos hsz volt, gratulalok
Tehat szted csak azert fejlesztett ki a Pirelli egy gumit, h utana senki ne hasznalja... omg...
-
Elvileg most év végén jár le a ratyi klub szerződése. Olyan hírek is voltak nemrég, hogy ratyiék amikor átváltanak HD-re akkor átmennek fizetős csatornának. Szóval szerintem az lesz a vége hogy az m1-en köt ki a közvetítés. -
cobranco #107345 Jogdijat kell fizetni...?...melyikre nem kell jogdijat fizetni?
Aki tudja nézni a MotoGP-t HD-ban,az tudja mi az amit"minőségi közvetitésnek" hivnak,bár az tény,hogy a lakosság harmada tudja csak fogni...ott van viszont az M1,technikailag alkalmas rá,ráadásul tudjuk,hogy Palik/mikor még"valaki" volt/ bulizta ki az RTL-nek a közvetitési jogot...most,hogy repült valaki igazán újrapályáztathatná a dolgot.
Egyébként nincs az RTL-el semmi bajom,de azért 2011-ben 4:3-as kép...röhögnöm kell,még a zimbabwei TV is előttük jár a technikai fejlesztésben. -
WNW #107344 En is, a volt DSF-en...:) -
mit tüntettek el? tegnap is néztem.. -
Ambrus Gergely #107342 Szerintem nem sokan fogják használni a szuperlágy gumit, mert még 1 időmérős kört se bír ki, és ha azzal lesz valaki első, akkor futamon 2 kört se fog tudni megtenni.
Szerintem defektek is lesznek.
Izgalmas lesz. -
WNW #107341 A Digisport inkabb ne, a Moto GP-t mar eltuntettek a kinalatbol..