182279
  • Firerock
    nemnagyon tudok fritzül
    Lesz a ringen is WTCC?
  • Dietrich
    off

Lehet menni szurkolni majd a Hungaroringre, Norbinak!
  • G_ArchAngel #107378
  • Jeffjohnson
    Kers meg az új hátsó szárny
  • IXEMGabeo
    utolsó sort mikor mondta?

amúgy összevissza mondanak ezek mindent, Rosberg kampányolt a biztonság mellett így meg úgy, ehhez képest a veszélyesnek nyilvánított mozgatható hátsó szárnyas megoldásra azt mondta király!

• IXEMGabeo
    azért ngy forma volt amikor a drága sisakját kivágta a nézőtérre h nesztek, meg a monacoi lubickolásnál is nagy volt, sőt még a Brazíl nagydíj előtt oldotta a feszültséget azzal a poroltohoz hasonló készülékkel is:D ja és ő nyilatkozta azt, hogy nincs sok veszitenivalója, nem lesz bánatos, ha nem nyeri meg a vb-t...
  • kifli
    szerintem meg pont nem :D

Én valahogy nem bírom...

Amúgy szoktak így beleszólogatni egymás interjújába :)
  • Dietrich
    az nem poén gyáros hanem egy fasz..
    szerinte az nem verseny ahol körönként 4-5 előzés van..
  • IXEMGabeo
    mai mezőnyből talán csak a Webber az, aki úgymond poén gyáros...
  • Jeffjohnson
    Ugyanez szemből LINK

XD
  • IXEMGabeo
    azért az Irvine nagy fazon volt:D
  • MaSzKa
    WilliamsÉrdekességek az F1 krónikájából: A hatkerekű
  • f1toto
    össze sem lehet hasonlítani a két játékot, mivel az egyik helyen (f1 totó 2011) kapsz 15 kérdést, arra kell választ adnod,(elég nagy szerepe van a tudásnak) a másik helyen (tippjáték) egy kérdés van a végeredménnyel kapcsolatban.
  • IXEMGabeo
    miért amúgy mi bajod a tippjátékokkal?:D

toto oldalon semmi nincs, de mivel F1-el kapcsolatos miért írtad, hogy reklám/ban?
  • IXEMGabeo
    lényegesen jobb sztem
  • Szabi1991
    reklám /ban -.-"
  • Dietrich
    :DDDD
  • IXEMGabeo
    f1toto.hu t kell beírni
  • Szabi1991
    A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.nicknevem.hu helyen.
  • f1toto
    Hello mindenkinek, minden Forma1 rajongót várunk a nicknevem.hu :-) oldalon az egész évados totó játékra.
  • Dietrich
    off

van egy cikk ami Talmával foglakozik. De ebben elhangzik az is, hogy a volt menedzsere lesz Kiss Pál Tamásnak is.
    itt
  • IXEMGabeo
    xD az gáz, mert, ha az is elkopik akkor létrejöhet a nem kívánt köztes állapot és egy bizonyos emberi keverék jöhet létre:D:D:D
  • Falcon83
    rotfl
    Te beteg vagy.Inkább másfajta gumit koptatnál ennyire akkor nem lenne időd ilyen baromságokra ;).
  • Ulvar
    Nem fogunk hidd el.
  • Ambrus Gergely
    velem?
    Több slick gumit koptattam el mint te valaha fogsz...
    És minden keverékből.
    fantasztikus gumik ezek, és nekem tetszik amit a pirelli gyárt, te biztos valami pirelli fan vagy
  • bardocz
    Ne foglalkozzatok vele inkább.
  • Ambrus Gergely
    az f1 challange 2010 be lemodelleztem a szezont, osztottam szoroztam és arra jutottam hogy a mostani gumik túl lágyak, nyúlósak!
    És ezt a pilóták is alátámasztották.
    De idén tényleg nem csak rnya, látszik a gumikon h nagyon kopnak, és nagyon lágyak.
    Nincsb ennük a tartóságot jelentő anyag.
  • Ulvar
    Mérnök úr, ezt miből szűrte le? :). Tavaly is annyi rinya volt a teszteken hogy eszméletlen a gumik miatt, aztán lásd Vettelt Monzába, vagy Button egy két húzását...
  • Ambrus Gergely
    hú az a kék gumi biztos jó fog tapadni!
  • Ambrus Gergely
    akkor se fog bírni semmit az a gumi nagyon maximum 7 kört.
    Az én szuperlágy gumijaim is hamar szemcsésednek, és kopnak.
    De 25 kört kibír legalább.
  • bardocz
    Szóval azt írtad...
  • Ambrus Gergely
    nem azt írtam én csak a szuperlágy gumikról írtam
  • desigo

• Nightt
    Ez nagyon okos hsz volt, gratulalok Tehat szted csak azert fejlesztett ki a Pirelli egy gumit, h utana senki ne hasznalja... omg...
  • Falcon83
    Elvileg most év végén jár le a ratyi klub szerződése. Olyan hírek is voltak nemrég, hogy ratyiék amikor átváltanak HD-re akkor átmennek fizetős csatornának. Szóval szerintem az lesz a vége hogy az m1-en köt ki a közvetítés.
  • cobranco
    Jogdijat kell fizetni...?...melyikre nem kell jogdijat fizetni?
    Aki tudja nézni a MotoGP-t HD-ban,az tudja mi az amit"minőségi közvetitésnek" hivnak,bár az tény,hogy a lakosság harmada tudja csak fogni...ott van viszont az M1,technikailag alkalmas rá,ráadásul tudjuk,hogy Palik/mikor még"valaki" volt/ bulizta ki az RTL-nek a közvetitési jogot...most,hogy repült valaki igazán újrapályáztathatná a dolgot.
    Egyébként nincs az RTL-el semmi bajom,de azért 2011-ben 4:3-as kép...röhögnöm kell,még a zimbabwei TV is előttük jár a technikai fejlesztésben.
  • WNW
    En is, a volt DSF-en...:)
  • Dietrich
    mit tüntettek el? tegnap is néztem..
  • Ambrus Gergely
    Szerintem nem sokan fogják használni a szuperlágy gumit, mert még 1 időmérős kört se bír ki, és ha azzal lesz valaki első, akkor futamon 2 kört se fog tudni megtenni.
    Szerintem defektek is lesznek.
    Izgalmas lesz.
  • WNW
    A Digisport inkabb ne, a Moto GP-t mar eltuntettek a kinalatbol..