182279
  • Dietrich
    ha tisztába lennél az amcsi autósportal akkor nem ezt írod...de nem vagy.
  • tmp
    Srácok, nem tudja valaki hogy ez alatt milyen zene megy? Talán Nickelback, de nem találom sehol. köszi!
  • madmanic
    valamint nem ugyanazt próbálgatják az edzéseken..
  • Nightt
    Ne legy buta, ilyenkor edzesrol edzesre javul a palya, ahogy felgumizodik...
  • madmanic
    "szabadedzésekről a véleményem:

a Red Bull véleményem szerint az első szabadedzésen hozta a reális köridőket,a másodikon meg csak altattak,"

A másodikon a hetedik Massa is jobbat ment...
  • gabi89
  • madmanic
    nem sikerült az új kipufogórendszer, visszaépítették a régit padlólemezzel együtt..
  • IXEMGabeo
    nem igaz h a Mclarennek egyetlen normális tesztje nem volt most meg ott viribelnek elől ez nem jóféle...
  • barmi
    Az első és második szabadedzést meg tudom nézni valahol? reggel melóztam és nem volt időm rá sajnos! Köszi!
  • Firerock
    én is nagyon remélem!
  • allock #107490
    Remélem Ricciardonak adnak majd lehetőséget egy futamon :)
  • bakkerman
    az "xd" abban a mondatomban a cinizmusomra utal,mi szerint én arra tippelek,hogy massa ezekkel a pilótákkal fog harcolni.
  • G_ArchAngel #107488
    jah, az xd a kommented vegen az osszkerek meghajtasu BMW-kre utal?
  • bakkerman
    rajta se nevettem,kubican se nevettem,aki ilyen dolgokat viccesnek tart az beteg ember. én csak annyit mondtam,hogy amit nyújtott tavaly,baleset ide vagy oda,az nagyon vérszegény volt,lehet,tényleg vissza kéne vonulni,vagy kisebb csapatba igazolnia,lehet csak a nagy nyomás miatt teljesít gyengén,ki tudja?
  • nyuny01 #107486
    Én úgy gondolom ne a tavalyi évet vegyük alapul,idén Rosbergnek "fel kell kötnie a nadrágot" vagyis nem lesz olyan könnyű dolga mint az előző szezonban ebben biztos vagyok!De majd holnap kiderül! :)

Várom már nagyon,kár hogy az időmérő alatt dolgozom úgy hogy live timing lesz telefonon!
  • G_ArchAngel #107485
    Nem talalom viccesnek, ha Kubica is maradando - akar mentalis - serulest szerzett, akkor rajta is nevetni fogsz?

Arrol a pilotarol beszelsz, aki az elso evesen, Zsarolonzo szintjen teljesito Hamiltonnal szemben 10 masodpercig VB volt az utolso futamon.

Sose szerettem a brazilt, de biztos, hogy nem 100%-os, lehet vissza kellene vonulnia...
  • bakkerman
    jah,hát igen,massa...jókat fog csatázni idén is a petrov-barrichello-kobayashi hármassal xd
  • Firerock
    Helyesbítenék!
    Alonso és a Mclaren egy szinten vannak,lassan el kéne gondolkodni a pösze tevékenységén... Ha ezt a teljesítményt fogja nyújtani, remélem nem fejezi be a szezont
  • Pettersson
    Nézegettem a német Sky oldalát. Ott van ilyen lehetőség, egy évre 40 euró a HD elérés. ;)
  • bakkerman
    szabadedzésekről a véleményem:

a Red Bull véleményem szerint az első szabadedzésen hozta a reális köridőket,a másodikon meg csak altattak,a Meki,Ferrari kb egy szint,ott hnap sok minden ki fog derülni,a merci picit feljebb zárkózott a télen a nagyokra,rájuk nagyon kiváncsi leszek,de fölösleges sch 8. címéről beszélni,ahhoz óriási mák kell,és ahogy lentebb írták,majdnem minden futamon ki kéne esni legalább 2-3 pilótának a 3 nagy csapatból. persze nem indult be úgy ténylegesen a szezon,de azért nagy csodákat nem kell várni ettől a mercitől,vagyis inkább úgy mondom,rosberg hozhat pár dobogót azért
  • madmanic
    szégyelld össze magad...
  • passatgt
    szerintem meg a hispania altat
  • G_ArchAngel #107478
    Így elsőre:

Lesz egy McLaren, Red Bull, Ferrari boly, amit a Mercedes, Williams, Sauber és Renault fog üldözni.

Csodát nem várok.
  • G_ArchAngel #107477
    Nálunk közvetíti a BBC és faszán elfelejtettem, pedig ébren voltam...
  • passatgt
  • passatgt
  • Ulvar
    Esős reggel volt, a V8 Supercars verdái tisztára nedves pályán mentek ki a gyakorlásra.
  • kabel15
    És a mai milyen volt?
  • a.carkey
    Köszi.
  • Ulvar
    Időjárás előre jelzés

SUN Sunny. Cool. 9 km/h - 88% 12 22

magyarul: Vasárnap napos, hűvös, 9km/h órás szél 88% páratartalom 12 minimum és 22 maximum hőmérséklettel.
  • kabel15
    6.40 kor kezdik az adást.
  • a.carkey
    Magyar idő szerint mikor lesz holnap az időmérő?
  • madmanic
    már csak egyet kell aludni..
  • madmanic
    meg ilyenek..
  • lama king19
    gyereke, most nézzétek meg, hogy hamilton h ment az előbb, úgy kanyarodik az az autó mint a golyó, rohadt jó a mclaren nem lessz ott gond!!!
  • MaSzKa
    Itt vannak még Streamek
  • MaSzKa
    Live Stream
  • WNW
    Hoppa.. Massa nyitott hatso szarnnyal ment, a fektavnal lecsukodott, a segge meg egybol kitort... Szepen visszarallyzott a homokbol....
  • WNW
    Valami 3 fura madar csipeget a fuvon kozvetlenul a palya mellett.. Elhuzott toluk 2 meterre egy Red Bull, meg se neztek...
  • ScarY MAN
    hogymi? :D