182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #107819 ha belegondolsz olyan nép nincs is h svájci...főként olaszok, németek, franciák + egyéb etnikumok lakják a területet, de konkrétan svájci típusú ember nincsen... -
Az arab vonások dominálnak jobban... -
IXEMGabeo #107817 elég olaszos... -
IXEMGabeo #107816 ez ritka, pedig van vagy 5-6 német a mezőnyben:D -
Sébastien Buemi csak félig svájci
csak rá kell nézni
-
IXEMGabeo #107814 ezt most minek biggyesztetted ide? sehol nem ejtettem szót Kimiről, mellesleg ismerem az előéletét köszönöm... -
2009-ben közelebb tudtak kerülni egymáshoz a célegyenesben, mint idén. -
nemzetközi mezőny
Australian GP: German, British, Russian, Spanish, Australian, British, Mexican, Brazilian, Swiss -
A DRS helyett Aero-t is kiírhatnának és nem kéne annyi magyarázni. -
Ott is van jég?
-
paj01 #107809 Na hat DRS...mint halottnak a csók:D Mondjuk ez melbourne, Sepangban azért a hosszú egyenesekben esélyes, hogy jobban fog működni.
Szerintem Red Bull ban meg egy deka kers sincs, max egy ceruza elem, hogy elhitessék, hogy van valami:D Rájöttek 2009ben, hogy felesleges, csak elbassza a balancot. -
G_ArchAngel #107808 A hétvégén a szakértők sokat találgattak arról, hogy milyen KERS-t használ a csapat, de Marko sem adott pontos felvilágosítást a témában. "A rajtnál nem használtuk a KERS-t, de lehet, hogy a későbbiekben be fogjuk vetni. Lesznek pályák, ahol hosszabb az egyenes, például Malajzia vagy Kína, ahol érdemes bevetni."
Arra a kérdésre, hogy van-e egyáltalán van hibrid rendszer az autóban, a szakember azt felelte: "Nem tudom."

motorsportal.hu
-
G_ArchAngel #107807 Montoya egy Lada Samaraval versenyzett Mexikoban. -
Ő szerinted hol tanult?
Kimi Raikkönen: Az első kocsim egy Lada volt -
IXEMGabeo #107805 szerintem Webbernek problémái voltak, éppenhogy áthaladt a célvonalon...azt sem értettem Vettel, hogyan lehetett nála majdnem gyorsabb 2 seccel a futam közepén, ráadásul még ugyanazon a keveréken, taktikával mentek...ott valami nem volt döfi -
IXEMGabeo #107804 és az ausztrál futam mindig jó szokott lenni, még a nem izgalmas években is...sok van még hátra, de ez nem jó előjel valahogy, hamár Melbourne-ben is kevés az előzés -
IXEMGabeo #107803 Ladával tanult jégen vezetni vigyázzáá 
-
Megj. - Hakkinen fanként -, hogy Perez 13. helyről indult élete első versenyén, mint anno Hakkinen. Amellett, hogy szimpatikus a gyerek, még gyorsnak és taktikusnak is tűnik ...
Petrov -
IXEMGabeo #107801 elfogultan hülyeséget beszélsz...miért ne lenne motivált? -
bodajoci #107800 Kár h nem tartott még vagy 10 körig a verseny, Alonso megint megkapta volna Petrovot, mint tavaly
-
Ja, de gondolkodott rajta, nem jött megerősítő info, így rávágta kútfőből. :D -
IXEMGabeo #107798 Veltmeisternek grat. Legnagyobb dícséret Petrovot illeti nagy volt, és Sergio Perez is, h 1 kiállással megcsinálta az egészet elverve Kobát...mondtam h jó kis újonc ember lehet:D
Schumit és Rosberget sajnálom:S úgy tűnik ismét csalódás lesz számukra az évad... -
Ha Vettelnél nem lenne Kers, akkor át lenne húzva a Kers logo a közvetítésekben, ahogy korábban is csinálták. -
hívjad fel, hogy neked közvetítse, nekünk már elég volt ez a 15 év -
Rubensnek bemutattam volna a feka zászlót a rajtszámával ... -
Jó ez, csak pl. ahol lehet változtatni a szárnyállást, ott tiltani kéne a Kers használatát. Ennyi. -
-
-
Na még csak az kéne hogy ez a vadbarom, shellnyaló, a rágógumi effekt feltalálója, visszajöjjön! -akkor inkább legyen néma film! -
Lehetséges. De van rá ellenpélda is mert például a 2010es Olasz győzelmet nagyon ott köszönhetik. Minden csapat hibázik, valamelyik feltűnőbb valamelyik nem. -
Toro Rossoval előzött eleget vagy sem?Nem hiába ül a mostani autóban!Vagy mit kéne még mutasson nektek? lol -
Hát pedig az utóbbi években a Ferrari bukott a legtöbbet boxkiállásokon. -
Amúgy történelmi pillanat, Vettel előzött egyet törés és zúzás nélkül!!4 -
Dög unalmas futam, dg unalmas kommentálással. A képminőség és a sebességérzet se éri el a manapság elvárt szintet.
Üzenem a ezúton ReteKlubnak, hogy sürgősen vegyék vissza Palik-ot!
"Palik megválasztásakor a Hungaroring elnöki és vezérigazgatói posztját is megkapta, később a vezérigazgatói posztról leváltotta Gyurcsány Ferenc"
forrás -
Alonsoét 3.7 alatt cserélték le. Egyik csapat se volt annyira toppon. Webberét is elrontották. Úgyhogy kár beállítani olyan dolgokat, ami valótlanok. -
Már évek óta egy amatőr bagázs szintjét hozza a Ferrari a boxban. -
Pettersson #107783 Akkor ebben lehet az előnyük. Nem értek hozzá annyira, de valami ilyesmi lehet benne... -
Pettersson #107782 Ja. Az elől haladó használhatja a kerst, aki mögötte jön, az viszont használhatja a DRS-t, illetve a kerst is. DRS-t, viszont csak abban az esetben, ha kevesebb, mint 1 másodperc a hátrány, amit ebben az esetben a kormányon egy kigyulladó lámpa jelez... Amúgy a védekezőnek annyiban van előnye, hogy neki elég a célegyenesben használni a kerst, a támadónak, pedig, hogy meglegyen az 1 másodpercen belüli különbség muszáj már a kör korábbi részén elhasználni. -
G_ArchAngel #107781 Nem konnyebb az auto, azonos sulya van mindegyiknek.
A kulonbseg, hogy a KERS es az akksik egy hatarozott tomeg, amit el kell helyezni, oda ahova elfer, mig a KERS nelkuli autokban ezt a tomeget, amit az akksi es a KERS jelent, szabadon hasznalhatod a tokeletes egyensuly eleresehez.
Pillanatanyi erofoleny vs. jol kiegyensulyozott auto. -
Laceee #107780 Kíváncsi vagyok mi fog történni a Ferrarinál, mert ezt Montezemolo nem fogja szó nélkül hagyni az biztos.