182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #107939 Hah! Kissé odaszúrt Heidfeldnek... -
vass17 #107938 Nem tudom ezt miért nem büntetik.
Én szerelnék egy távolságmérőt a szárnyra, kivinném a pályára és meg is van a bizonyíték, hogy menet közben alacsonyabb, mint a többi autó esetében.
Inkább a vezetési technikán múlna a vb cím, mint ilyen csaláson... -
Wlanseraf #107937 Számomra az az érdekes hogy a Saubert kizárják 3mm miatt, a RedBullnak meg lehajlik az orra azt csókolom így fasza.. -
G_ArchAngel #107936 Van mar official osszefoglalo video/highlights? FIA vagy BBC? -
nem kezdenék bele,csak felidegesíteném magamat -
IXEMGabeo #107934 Vettel miért nem? -
Ha jól tudom a szárny hajlását az szárnyak végeire erősített súlyokkal ellenőrzik...
Mi van akkor ha a szárny bírja a terhelést, viszont ha az orrkúp végére nehezedik nyomás akkor az a szárnyal együtt elcsavarodik ? Ha jól találják el a forgáspontot ennek a csavarodásnak akkor szerintem simán lehet, hogy a szárnyaknál fogva nem lehet lehajlítani az orrot , és akkor a mérésnél minden szabályos ...
Persze nem vagyok mérnök... :DDDD -
-
itt az origós cikk -
ő az egyetlen gerinces ember abban a csapatban,meg talán Mark -
IXEMGabeo #107929 xD Newey akkor is zseni ez vitathatatlan xD -
..mármint az első szárny minimális magassága ... -
Én is így tudom. A flexibilis szárnyak, a csókos orrkúpok, sőt, a padlólemezek is be lettek tiltva. -
ez korán sem biztos... lehet hogy a szárny miatt az orr rész is előre hajlik vele együtt az erőhatás miatt, így viszont tudja valamire fogni Newey, hogy nem a szárny hanem az egész orr rész hajlik...ez valami trükk...így kikerüli a szabályt...de ha a szárny miatt hajlik az orr rész, akkor az is szabálytalan...szóval nem tudom...de ha az én verzióm az igaz, akkor az mocskos nagy geciség... -
Szerény tudásom szerint semmi nem hajolhat mozoghat az autón, kivéve az állítható hátsószárnyat(gondolom az is csak az állítás hatására, nem a légellenállástól..).Így az orrkúp sem.
Sőt ha jól tudom a minimális magasság is meg van szabva. A tévedés jogát fenntartom :) -
igen, az egész hajlik szerintem:
rakjátok a kurzort az orr tetejére az elején, kb 4-5 pixelt mozog le/fel, mondjuk ez egy régebbi felvétel -
G_ArchAngel #107923 akkor viszont nem biztos, hogy szabalytalan, inkabb csak Newey volt ismet zsenialis :) -
loool. Az egész orr rész hajlik??? -
-
És a Sauber volt szabálytalan...akkor ez mi? Faszom Charlieba is..ő is olyan szinten van agyilag mint Börni... -
-
-
IXEMGabeo #107917 elméletileg a leszorító erő alacsonyabb lesz, ezáltal kevesebb lesz a légáramlat és, azért ez vagy egy 5 tizedet jelenthet körönként az én elméletem szerint..persze nem én vagyok a műszaki és fizikai zseni.
mondjuk valamiért az FIA átengedte őket tavaly is -
-
mi van akkor ha ennyivel lentebb van az eleje a redbullnak?:) -
G_ArchAngel #107914 mi van ha a szarny merev es a felfuggesztes terpeszt? -
FIA-> Van csapat akinek szabad, van akinek, meg nem. Más sportokban is bizonyították már rátermettségüket. -
IXEMGabeo #107912 túlságosan megbízhatatlan volt a Ferrari. 89-es évében a balesete előtt 2 ezután az eset után pedig további 9 befejezetlen futam állt különböző műszaki okok miatt, ugyanakkor az a durva, hogy 3 dobogót (asszem) 1 győzelmet is össze tudott szedni a Ferkával, tehát a gyorsasága sztem nem sokat kophatott... -
A szabály világos: semmiféle körülmények között nem hajolhat, mozdulhat el semmi a kasztnin ....Én már tavaly sem értettem hogy lehet ez szabályos ..... -
Ezt mar tavaly is vizsgalgattak, vegul szabalyosnak talaltak. -
IXEMGabeo #107909 így van összetévesztettél. Sose volt beírva semmi a weboldalas részhez...
lac coo: az a szárny bezony lejjebb van, tavaly is átmentek a teszteken simán. -
kezdődik a csalás megint... -
Meg Ferraris volt.;) Utana volt a McLarennel Senna csapattarsa, aztan ujra ferrarihoz szerzodott. -
Origon olvastam, állítólag gyanúsan hajlik a Red Bull első szárnya :
Darren Heath fotója:
-
Összetéveszted! Nekem van gokart iskolám! -
Ambrus Gergely #107904 nyáron vmilyen gokartos link volt a weboldal menüdnél
(tavaly nyáron)
és talán akkor kép se volt neked kirakva.
De lehet összekeverlek vkivel, meg akkor még nem is ergisztráltam, csak háttérből figyeltem.
De tökmind1 már akkor se jött be az oldal :D -
IXEMGabeo #107903 xDD szép is lenne, sok lóvé állna a házhoz xD
ezt hol álmodtad? -
IXEMGabeo #107902 mondjuk a videoban már Ferraris volt, és sztem nem rajta múlott, hogy a Ferrarival nem tudott világbajnok lenni. Azokban az időkben élte a Ferrari a gyenge és megbízhatatlan szezonok sokaságát egészen addig, míg 1996-ban meg nem jelent Schumacher! -
Ambrus Gergely #107901 neked volt egy gokart iskolád vagy mi a fenéd nem? -
IXEMGabeo #107900 ez nagy baleset volt, ugyanott történt ahol Senna halála is...Tamburello hmm
nem is mondtam, hogy rossz pilóta volt sok szép eredményt ért el, végeredményben abszolút nem gáz, hogy a világtörténelem egyik legjobb versenyzője (Senna) ellen is tudott futamokat nyerni, mint csapattárs.