182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Angolt olvastam, a magyart kerülöm, volt már pár dolog ami kiverte a biztosítékot :D -
Ambrus Gergely #108098 kiétérdekel.
Te meg strici vagy nemkel a másiakt sétegetni.
Szar a cigi meg az alkohol, csak a kocsiba jó. ennyi.
-
IXEMGabeo #108097 kössz egészséges, huszonéves ember vagyok és a fejem lágya is régen beérett, nem kell már gondoskodnod rólam master!;) -
IXEMGabeo #108096 igazából ez a duma nem tetszett és sértő pl rám nézve, h már buzi vagyok, ha nem iszok ez a tipikus, ha te nem azt csinálod, mint a többség, már szar ember vagy...nekem ez így jött le... -
G_ArchAngel #108095 Majd felnősz és nem hiszel többet a tündérmesékben. A Lord of the Rings-et sem a Discovery adja, jobb, ha tudod... -
Ambrus Gergely #108094 ígyvan!
Nemjó dolog az akohol és a cigi se.
-
G_ArchAngel #108093 Rum, alapvetően - finnek nem isszak, csak latinok. -
nem tudom melyiket nézted ha magyar azt ne vedd semmilyen téren alapul.
Ez a kedvencem:
A V8 Supercars egy túraautó-verseny, melyet az FIA működtet.
vajon honnan szednek ekkora ökörségeket? :p -
IXEMGabeo #108091 van, aki elvből nem iszik...erről nem hallhattál, mert te is a begyepesedett gondolkodásmódot követed és mész a tömeg után inni a bulikba, mert rávezettek... -
gondolom ez meggyőz :) -
IXEMGabeo #108089 fenét rombolta le a 7x vb címet és a rekordjait senki nem veheti el tőle, és ezt sose feledd tesókám!!:D:D semmit nem rombolt le, ugyanolyan motivált és elkötelezett a sport iránt, mint még 2006-ben legfejjebb a technika nem áll úgy rendelkezésére egyelőre... -
te hülye vagy :daSA:ad:AD:AD
sin vonal :D -
Ambrus Gergely #108087 Én nem iszok alkoholt, nem is cigizem.
Viszont a minőségi gyümölcseleveket, és engergiaitalt nagyon szeretem.
Szóval amennyi pénzt megspórólok a káros szenvedélyeken azokat elköltöm a presztízsre. így jobb az életsinvonalam. -
Senki nem azt mondta hogy ne igyon, csak ne piássan versenyezzen. -
wikipédia 100-at ír, nem mintha az jelentene bármit is :D -
G_ArchAngel #108084 Férfi, iszik néha.
Aki nem az vagy beteg és érthető, hogy orvosi okból nem fogyaszt alkoholt, vagy kiskorú, vagy hazudik, vagy buzi. Mint az 22, aki most az F1-ben versenyez. -
Ambrus Gergely #108083 Vettel tehetséges, rednes gyerek.
Torro Rossoba ült akkor is neki szurkoltam, sőtt überelem.
Amikor beült kubica helyére a bmw be indianapolisba, akkor is neki szurkoltam, csak kicsit még darabosan veeztett akkor :D
ő jó mindenhol.
De tényleg.
Schumacher meg lerombolta amit felépített.
-
Ja most néztem hogy idén még nem is nyert CWTS-es versenyző CWTS futamot :D -
IXEMGabeo #108081 és kit szeretsz?:D loáál -
indybe E85 van -
E15 szal 15% etanol nem? Az neki nem elég tömény :D Lehet akkor mégis indy lesz ebből, ott 100%-kal nyomják. Azt biztos jobban kedvelné :D -
Ezeket futószalagon gyártják:) -
majd akkor fog igazán nagyot nézni mikor látja egy versenyző indul mind3 kategóriában egy hétvégén :p -
"Hamiltont se szeretem, tudom hogy csal, látszik a fején, de jól leplezi."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
-
nélküle is elég sok big one szokott lenni ;) -
Nem is rosszka ezek a NASCAR Truckok.
Megsajdul a szívem ha belegondolok hogy hány ilyet fog összetörni az a bajfék.
Lehet már tudni hogy milyen gépet fog vezetni, vagy a kedvéért ide is hoznak citroeny barbimobilt? :D -
most váltottak az ólmozott benzinről E15-ös etanolra..
az injektorokat meg a McLaren fogja gyártani (vagy gyártja már) a szériának. -
Ambrus Gergely #108072 Alonsot se szeretem.
Az egy csaló pöcs.
ráadásul még nagyképű is.
Webber ugyanígy.
Hamiltont se szeretem, tudom hogy csal, látszik a fején, de jól leplezi.
Végülis vele nincs bajom annyira.
De rájkőnen meg alonso azoakt ki nem állhatom. -
G_ArchAngel #108071 Meg kellett venni a spanyol hisztikenek az ulest, kulonben meg mindig a Renaultban tekergetne a kormanyt.
Ha Piquet apuka nem tepne le a fejet:)
Bar miota elhagyta a Renault-t, mar az is gyors lett:D
Utoljara akkor allitott az is be autot, mikor De La Rosa megmutatta neki, hogy mit kell csinalnia. -
Ambrus Gergely #108070 rájkőnen.
tavaly úgy kapta a legtöbb zsét hogy be se ült a kocsiba. -
G_ArchAngel #108069 Linket, vagy hazudsz. -
G_ArchAngel #108068 Senki nem szurkol Fernando Csalonzo Santandernek, a fizetos pilotak legjobbikanak, aki fenymasolatok nelkul mar autot sem tud beallitani - vagy kire gondolsz?:D -
G_ArchAngel #108067 Legalabb probalkozott, ez igy is tobb, mint azok az angol, nemet, legfokebb spanyol F1 pilotak, akik hugyos ovodas kislany modjara vergodnek, csalnak es a kozonseg arcaba hazudnak, ha valami nem tetszik nekik:DDD -
Amúgy nem tom mi lesz vele amcsiban. Ott azért nem lehet bepiálva vezetni. Meg ott már valami alkoholos üzemanyagot használnak nem? Majd red bull helyett a tankból iszik verseny közben :D -
az jó vodka volt a szociban..meg a Moskovskaja..
80-100Ft volt egy üveggel rendszerváltás elötti években :) -
a stolichnaya vodka forgalmazója,Kimi a fő felvásárló xD -
Ambrus Gergely #108063 nem tudom ki az aki ennek a szerencsétlen pénzhajhásznak szurkol.
-
Csak tudod kimi ő túl jó a NASCAR-hoz, mert neki lassan ki kell találni egy külön szériát, mert hozzá nem méltó sem az F1 sem a nascar sem a WRC :DDD -
ott is öszetör egy szezon alatt 18 autót,de shemmi baj,legalább van egy új reklám arca a sorozatuknak. -
sajnos ez így van