182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Wlanseraf #108139 Nem, simán agyhalott.. -
IXEMGabeo #108138 fanatikus ázsiai asszonyság volt ne csodálkozzunk az eredményen:D -
Neked valami Kimi fóbiád van, igaz? -
arról a nőrős is megvan a véleményem, fellöki a saját gyerekét (eleve úgy megy autogrammot kérni hogy visza a gyereket, mert úgy könnyebb) és amikor már elesett és ír még megy tovább erőszakoskodni, ahelyett hogy a saját gyerekével foglalkozna.. -
az is raikkonen volt szerintem:D
de igen, itt sem és ott sem látom hibásnak -
Wlanseraf #108134 Ja te ezt tudod ott voltál:) ki a retket érdekel mit vett? rá volt írva hogy Kimi majd aláírja?
Nézd meg jól milyen erőszakosan tolja oda azt a szart!! -
Igazad van a nő hibája, hát miaz hogy kifizette a paddock jegyet sok pénzé és megpróbál a szupersztártól autogramot kérni. Még örülhet is hogy csak a gyereket vágta pofán :D -
Wlanseraf #108132 ezt mondom én is... -
Wlanseraf #108131 Te ki a faszomnak gondolod magad? komolyan mondom annyira szánalmas vagy hogy az már fájdalmas.. fotelodból nyomod itt a baromságaidat egy emberről mintha ismernéd..
El lehetne gondolkozni ki a féreg:) -
IXEMGabeo #108130 nem is látta a gyereket pont a másik irányba fordult a feje...és mivel ő eleve hideg, mint a jég minek menjen vissza 10 métert a gyerekhez? úgy volt vele nem az ő hibája, majd az anyja lerendezi...
ez kb olyan eset, mint amikor az operatőr belenyomta Montoya pofájába a kamerát és a kolumbiai joggal háborodott fel -
Wlanseraf #108129 Aki erre azt mondja hogy Kimi itt hibás az egy retardált idióta... -
Hát ja ott nem csipázzák ha riportereket meg autogrammot kérő kisgyereket rugdos fel. De ő már csak ilyen féreg :D -
G_ArchAngel #108127 108121-ből idéznék:
"és nem utolsó sorban nem illik fellökni egy autogrammot kérő gyereket a pitben.."
Nem lökött fel senkit. -
1. nem utálom
2. leszarta még azt is hogy beverte a fejét vagy sem
3. szemészhez menj el..ő lökte meg a mappát az meg a gyereket..
4. te már politikus vagy? -
G_ArchAngel #108125 Raikkönen mit csinált itt?
Én nem láttam mást, mint egy hülye picsa fejbevágta mappával a kölykét.
Értem, hogy pár ember utálja Raikkönent, de hazudni miért kell, politikusnak készülsz? -
Ambrus Gergely #108124 azt a saját anyja lökte fel. -
öhöm...az ott egy kisemberke..
-
G_ArchAngel #108122 Fotóst lökött fel és ha valaki, akkor én tudom, hogy mekkora parasztok tudunk lenni egy jobb(nak gondolt) képért... -
annyira beleivódott az F1-es nagyarc, hogy nem tudom elképzelni, hogy illik majd bele a nyílt közegbe, ami nascarban van. itt orrba-szájba kell adni az interjúkat, és sorozatban kell menni különböző szponzori rendezvényekre, és "közelebb" vannak a nézők, rajongók is.
és nem utolsó sorban nem illik fellökni egy autogrammot kérő gyereket a pitben.. -
G_ArchAngel #108120 Egy ideig vicces volt flémelni, trollkodni veled, de most komolyan kérdezem, Te tényleg ennyire buta vagy?
Szerinted ezek az emberek mögé nem álltak oda befektetési tanácsadók? Ha a farkát verné egész életében, akkor is megélne a befektetéseiből.
Szerinted veszteséggel elindítana motocross csapatot?
Még DC is két marokkal szórhatja a pénzét csajokra, yachtokra, mert az étteremei, szállódái hoznak elég pénzt és Ő csak a töredékét kereste a finnek.
Farkas Pétertől, az egyetlen normális, magyar F1-publicistától:
Kimi Räikkönen a NASCAR-ban? Először azt hittem, átaludtam két napot, és április 1-je van. A hírt hallva alighanem sokan gyanakodtak arra, hogy Räikkönennek egy sodrós balos közepén érintőirányban elgurult a gyógyszere. Nyilván ő maga is pontosan tisztában van vele, hogy a diadalmas európai kultúra magas lováról nézve a NASCAR valahol az Antarktisztól néhányezer kilométerrel délre fekszik a sporttérképen. Benzinüzemű kocsiverseny a tajtrészeg redneckek kocsmává alakított Circus Maximusában, ahol a pályán zajló ciklikus bohóckodás nem több ürügynél egy maratoni sörözésre, s ahol a népet már csak egy lefelé fordított hüvelykujjal lehetne még boldogabbá tenni. De ő tojik rá. Bevallom, nekem imponál ez a vagányság.
Vajon Kimi tartozik-e annyival, hogy istenadta tehetségét az emberiség legnagyobb üdvére kamatoztassa? A miénkre, természetesen. Hát nem, nem tartozik. A szurkolóit megajándékozta egy F-1-es világbajnoki címmel, legyenek vele boldogok. Imádják azóta is. Szívott eleget a legrosszabb pillanatban lerobbanó autók miatt, bámult elégszer a kamerákba üveges tekintettel, csak mert kötelező volt. Már letett valamit az aszfaltra - ha értik, mire gondolok. Mondom, tojik rá. Megteheti, hogy azt csináljon, amihez kedve van, még ha ez a beszűkülten sikerorientált F-1-es bagázsnak teljességgel érthetetlen is.
Már alig várom, hogy beüljön a pick-up kormánya mögé, és egy százezres ovális aréna fókuszában álldogálva, a zsivajgó tömeg gyűrűjében nézzen farkasszemet imádott kamerájával. Az lesz ám csak a kedvére való móka! Ki nem hagynám, az egyszer biztos.
-
Hát idén wrc csapatot kell fenntartani, meg lehet NASCARost is gyorsan el fog fogyni a ferkás végkielégítés :D Ha egyáltalán van még belőle. -
IXEMGabeo #108118 minek? tele van pénzzel... -
Csak ezekután nem kell csodálkozni hogy a pénz után megy. Kell hogy meglegyen a napi adag :DDDDDDD -
Azért ne fogadj még rá hogy lesz új motor. Lehet eki bácsi megfúrja és újabb 5 évig élvezhetjük ezeket a csodálatos korszerű hipermodern V8-asokat :DDD -
IXEMGabeo #108115 "élvezte" szegénykém igen fiatalon meg ki is készítette magát a kokó által... -
IXEMGabeo #108114 amúgy sztem rohadtul mind1 mit nyom. Az az ő magánügye...James Hunt is hasonló módon élvezte az életet és e mellett imádták! -
Ez nem provokálás tényleg ezt olvastam valahol :DDDDDDDD
-
ők voltak a beszállítói a jenkiknek tavalyig most nem tudom maradtak is vagy sem..
tavaly azt pletykálták, hogy Ecclestonék tárgyaltak velük..
új motorhoz új üzemanyag dukál :) -
G_ArchAngel #108111 Ignoráld, kérlek... -
Ambrus Gergely #108110 ne buzizz már mindig -
IXEMGabeo #108109 
Az igazság bajnoka
-
IXEMGabeo #108108 na most direkt provokálod?:) most írtam h senki nem sérteget senkit xD -
Ambrus Gergely #108107 a füvet én is kipróbáltam.
hetente szoktam minden formában tolni.
Jobb mint az alkohol!!!
okosabb leszel, feltalálsz dolgokat stb. -
G_ArchAngel #108106 Látod, újabb közös hobbytok van. Nem is értem miért nem kedveled... Nem az olvasásra és gondolkodásra gondoltam, mert azt a finn veled ellentétben szokott és tud:D -
IXEMGabeo #108105 tudom, hogy nem ezt mondtad csak kihagytál 2 okot
1. Az illető nem iszik, mert nem vágyik alkoholra, esetleg nem az ízlése
mert túl keserű neki
Kiminek az, és emiatt senki nem sértegette
2. buzi is ihat alkoholt nekik ott a tojáslikőr:D:D:D -
De kimi valami narkót is nyom? Votl hogy nyom valami olyan cuccot ami finnországon kívül mindenhol be van tiltva. Azért van qannyira belassulva. Szét cuccozta már az agyát. :D Mondjuk doha nem volt egy iq bajnok. -
G_ArchAngel #108103 Te vagy Schmitt Pál rokona vagy, vagy maga a Nagy Nyelvújító... -
Ambrus Gergely #108102 de semmi értelme.
Csípi a torkod és rossz az íze, és hánysz tőle!!!!
meg az agyad bekonfrorádólik. -
IXEMGabeo #108101 légyszi ne szólalj meg, mert itt félreértések tömkelege van! xD senki nem sértegetett senkit csak véleménynyilvánítás folyik -
G_ArchAngel #108100 Nem azt írtam, hogy alkoholistának kell lenni, ahhoz, hogy akármilyen alkoholtartalmú italt-ételt fogyassz.