182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ShaiHulud #108698 eleg egyertelmuen ez van benne igen. -
csinálhatják nyugodtan az FIA-nal a dolgokat,önerőből úgysem lehet bajnok a ferrari,sőt,annyival gyengébbek az RBk-nél,hogy csalással se vehetik fel a versenyt...nyugodtan lehet tolni ilyen manőverekkel Alonsot. Ahhoz autó is kell,ami jelenleg a ferrarinak nincs :) -
G_ArchAngel #108696 Tehat Alonsonak volt annyi elonye, hogy megmaradt a helye, de O is megkapta a 20sec-et?
Okos ez a Pirro, veletlenul se annyit kaptak, hogy mindketto megszivja:D -
Alonso, Hamilton hit with penalties
By Pablo Elizalde
Sunday, April 10th 2011, 12:09 GMT
Lewis Hamilton and Fernando Alonso were handed 20-second penalties following the Malaysian Grand Prix at Sepang.
The McLaren driver, who endured a difficult race and finished in seventh position, was handed the penalty for making more than one move to defend his position when fighting with Fernando Alonso.
Alonso was given the penalty after he made contact with Hamilton during their fight, the Spaniard damaging his front wing and having to pit to replace it.
The penalty has dropped Hamilton to eighth, with Sauber's Kamui Kobayashi taking seventh.
Alonso keeps sixth place. -
vinc3nt #108694 szerintem telemetrikából úgyis kiderül és ha fékezett akkor szopassák le ha néger hanem.... -
legalább ment volna rá izomból alonso,azt akkor kiesik az a lófejű csalonzó...hálistennek hogy befékezett Hami -
G_ArchAngel #108692 lol, Emanuele Pirro, foallasu Ferrari-fan vezette a bizottsagot, gondolom bemagyarazta, hogy Hamilton fekezett, mert ossze akarta toretni az autojat:DDD
-
sKeezo #108691 mert még rá is húzta h véletlenül se tudjon elmenni alonso -
Kevés ilyen retardált fasszal találkozni itt a fórumon mint te :) -
"valoszinuleg Hamiltont megbuntetik"
oszt miért? -
sKeezo #108688 egyértelmű hogy diret csinálta a nigger :) -
sKeezo #108687 like -
vinc3nt #108686 ... akkor kopp erre való a telemetrika :) -
G_ArchAngel #108685 Azt olvasom motorsportal forumon, hogy behivtak Alonso-t es Hamilton-t, Alonso mar telesirta a mediat es valoszinuleg Hamiltont megbuntetik.
Ha ez igaz... -
vinc3nt #108684 vegig Piquet emlegetnek (miközben megkülönböztetni a kettőt annyira volt nehéz h egyiket elől másikat hátul kelett keresni a mezőny végén vagy a falban):DDD -
G_ArchAngel #108683 vegig Piquet emlegetnek:DDD -
IXEMGabeo #108682 haha ezen röhögtem anno:D -
És akkor most ezzel a retardált döntéssel kinek az oldalán állnak?:D Ezt még csak vizsgálni is fölösleges. -
amiket most leírtál,ezek miatt lett izgalmasabb a mai futam is... -
"A kemény keveréknek pedig lazán bírni kellene 30-35"
akkor megint nem lenne értelme az egészenk... elmúlt években bebizonyosodtt hogy a tartós gumi megöli a versenyt egy másfél órás futamnál -
vinc3nt #108678 video -
vinc3nt #108677 Kiscsibém te hol a f@szba voltál amikor Hamilton teli-betrafálta Alonso Renaultját hátulról Bahreinben ? Már megint savazol egy embert miközben a kis kedvenced egy fokkal se különbbe
http://www.f1fanatic.co.uk/2008/04/06/video-alonso-denies-blame-for-hamilton-crash/ -
IXEMGabeo #108676 ezért:D -
IXEMGabeo #108675 Korzika rally:D:D:D ez hatalmas volt, ezek a buta hibák nem kellenének Petrovtol és akkor egy qva jo pilóta lenne:S -
-
IXEMGabeo #108673 márpedig a verseny így sokkal izgalmasabb volt, a gumitörmeléket aláírom, de ez kell egy igazi versenyhez h kopjon a gumi. nehogy már egy kemény keverékkel valaki végigmenjen nem nem ebben ez a lényeg, hogy óvni kell a gumikat. Mellesleg Alonso pont azért előzte meg Button, mert, ha jól emlékszem Button gumijai totál elkoptak rögtön ki is ment a boxba. amúgy Massa kerékcseréjét szúrták el de csúnyán -
jaja igazad van. inkább fussanak körbe körbe :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem jó verseny volt. legyen a többi is hasonló vagy jobb. -
IXEMGabeo #108671
Sergio Perez
Valami lesett Buemi autójáról, majd az autómmal eltaláltam az elemet. Ezt követően kénytelen voltam megállni. Most utána kell járni, hogy mi történt valójában.
Sajnos rossz stratégiát választottunk a mai napon. Túl későn álltam ki a bokszba, ezért a futamom nem alakult valami jól.
na bazz -
vass17 #108670 Nem tudom, miért dicséritek a Pirellit, szerintem egy rakás **** az egész.
Egyrészt felkavarja az egész versenyt: például az első kiállás után Alonso megelőzte Buttont és elég rendesen le is hagyta, a 2. kiállás után Button rejtélyes módon visszakerült Hamilton mögé (hozzáteszem, hogy benne lehetett ebben az is, hogy Alo kerékcseréje kétszer is nagyon lassú volt, grat. a Ferrarinak ezért....).
Szerintem nem a gumin kellene múljon egy verseny, márpedig a mait minden szempontból felkavarta. Hamilton is üldözhette volna Vettelt, de nem, mert ott is rejtélyes gondok adódtak.
Arról nem is beszélve, hogy soha életemben nem láttam ennyi gumitörmeléket a pályán, mint most, nem is értem, hogy lehet az ideális íven kívűl máshol közlekedni, gondolom tapadás szempontjából nem valami ideális...
A kemény keveréknek pedig lazán bírni kellene 30-35 kört, ez meg alig volt jobb, mint lágy..
-
Kb :D -
IXEMGabeo #108668 Perezre is kíváncsi lettem volna kiesése előtt már a 11. helyen állt!!! -
G_ArchAngel #108667 Coulthard mondta futam kozben, hogy Kobayashi tobbet elozott rovid palyafutasa alatt, mint a legtobb pilota teljes F1-es karrier alatt:) -
IXEMGabeo #108666 erről jut eszembe a nagy Sutil ismét kikapott Di Restától!!! -
IXEMGabeo #108665 ja és mégegy dolog: 2--ből 2 futam ahol Webbernek komoly gondja volt érdekes csak neki és érdekes mód pont a KERS míg Vettelnek működött...pff nem akarok szövögetni összeesküvést, de én ezt nem érzem tisztának Webberrel szemben -
Force India szintjén vannak, picit gyorsabbak talán.. -
IXEMGabeo #108663 Mercedes is elbaszta Schumit és Rosberget egyaránt kint hagyták, mivel ők várták az esőt. Nem mindig jó erre játszani, mindenesetre Kobayashit el kellett volna kapni, ha nem ezt a taktikát választják...szégyen mennyire lassú a Merci GP sajnálom Rosbergékat:S:S -
IXEMGabeo #108662 visszaolvastam nem Alonso tette tönkre Hamilton versenyét előtte is lassú volt a Mclaren a kemény keveréken. Button is szenvedett vele csak ő más stratégián volt ezenfelül lazább a vezetési stílusa mindenesetre megint a semmiből okosan lett 2.:) ahogy Heidfeld is sőt Heidfeld 2. is lehetett volna, ha az elején a Lotus R taktikája nem az, hogy még 2 körig kint hagyják Nicket...
sok előzés volt a DRS és a KERS kombóban köszönhetően a hosszú egyenesek okán..Kínában is ezt várom abban a szuper hosszú egyenesben -
Jó ez a pirelli, lehet veszek egy cinturato p7-et a verdára hálám jeléül, az utcai slick már úgyis kikopott 2 hónap alatt alólam :D
-
IXEMGabeo #108660 nagyon nagy futam volt, bevált a DRS.
húú Vettel megingathatatlan a Lotus Renault stabil, Alonso fasz volt, Hamilton nem tehetett róla h hátraesett, Button szokás szerint okos volt, Massa alibi, Webber pedig parádés volt és külön grat Kobayashinak, aki megint nagyot ment...Schumi 9. helye szép volt simán verte Rosberget...
Heidfeld pedig 2 év után ismét dobogós, Petrovot sajnáltam szerencsésen megúszta, mert a kormány oszlopa kitört:S
10/9 et nálam megért a futam és ebben a Pirelli is benne van vastagon
-