182279
  • G_ArchAngel #108738
    Vettel cikazott???
  • vinc3nt
    ja bocs az egyik szituáció bahrein egyik egyenesében volt míg a mai malaysia egyik kanyarjában hát látod tényleg igazad van bocs :D
  • Murder3
    nem tudom mit számít ez nem mind1 hanyadikok?
    úgyis vettel lesz a világbajnok, csak az a kérdés meddig fog tartani a rajt-cél győzelmi sorozata.
  • IXEMGabeo
    na most akkor a hivatalos végeredmény micsoda?

röhej, hogy eltelt 2 futam és eleddig nem sikerült befejezni úgy egy futamot, hogy az ne változott volna meg a futam végén vmi szabálytalanság által...ez az FIA összevissza büntetget mindenkit:S hol a régi F1, ahol ilyenekért csak legyintettek?
  • G_ArchAngel #108734
    szerinted ez a ket szituacio ugyanaz?
    ugyanolyan felmeresi idoszakasz elozte meg mindkettot?

remelem nincs jogositvanyod, de ha van, akkor inkabb tepd szet...
  • Wlanseraf
    Vettel vagy 3x váltott irányt a rajt után....
  • IXEMGabeo
    tavaly Hamilton valóban szabálytalan volt Petrovval szemben, egyébként sokat előzött.
  • HTS s3rg1nh00
    autóversenyző,ezért kapja a fizetését,nem azért hogy hagyjon maga mellett elmenni mindenkit...omg.
  • IXEMGabeo
    én utálom Hamiltont, de ezen a futamon nem éreztem hibásnak sehol se. a kemény keverék által 1,5 kapott Vetteltől körönként kihívták, visszament ismét keménnyel aztán jött Alonso, aki türelmetlen volt és szépen beleszállt Hamiltonba semmiféle cikázást ill lefékezés nem lehetett látható, ha mégis azt maximum a telemetriából lehet megállapítani. Viszont, ha Hamiltont hozták ki hibásnak akkor Alonso miért kapott pl büntit? nem versenybalesetnek kellett volna legyen ez??? úristen FIA neee...
  • TomSolberg
    jaja az nagy mák vb volt!!!
    De nembaj ilyen több úgyse lesz neki
  • vinc3nt
    És amikor Alonsoba ment bele Hamilton akkor mi volt? távollátó? vagy megint a kettős mérce beszél belőled? Amit Hamilton szerzett na az a tipikus mákVB nem is csoda hogy sose fogja megismételni az ön jelölt Senna utód...
  • TomSolberg
    nem lényeg, az a lényeg h hamiltonra már ráfért egy kuki, mert sokszor nem úgy vezet ahogy kéne.
    Pl tavaly ugyanitt.
  • IXEMGabeo
    én ezt nem értem sima versenybaleset volt úgy mint 3 éve Bahreinben és büntetést kapott mindkettő?:D:D:D akinek itt büntit kellett volna adni egyedül Alonso, mert rosszul mérte fel a helyzetet...no comment
  • nearo
    Te mit szívtál? Kérek belőle én is :D
  • G_ArchAngel #108724
    Sajnálom, hogy csalódást fogok okozni: nem drukkolok Hamiltonnak, de ebben az esetben Alonso volt türelmetlen és meggondolatlan. Vagy a szeme rossz.

Rendőrnek sem magyarázhatom, hogy azért mentem bele, mert lelassult. Van biztonságos távolság, F1-ben is, főleg ha 20m széles a pálya.
  • sKeezo
    button százszor jobb, ahoz képest hogy "átlag" pilótának mondták itt :D......
  • TomSolberg
    Tudom rossz érzés a hamilton fanoknak, hogy idei évbe elúszott a vb je a saját hibái miatt, de majd jövőre van remény, nem kell szomorkodni!!!
  • vinc3nt
    Különben meg Hamilton (ha jól tudom) csak egyszeres mákVB és nem 2x szóval nem tudom miről beszélsz...
  • G_ArchAngel #108720
    de van 30 sec is, csak az most nem lett volna jo a Senoritanak:)
  • ShaiHulud
    eleg ha googlezod azt hogy 20 sec penalty meg 25 sec penalty meg 30 sec penalty, egyertelmuen latszik hogy a 20 sec volt midnig is a trend forma 1 ben. neha 25sec is volt igen.
  • sKeezo
    akárhogy fáj, alonso vbje csak a kocsin fog múlni. massácska szarrá van alázva ígyis.
  • vinc3nt
    fékezésben még így is veri a kedvenced, még nem ütött ki senkit a boxutca végén....
  • TomSolberg
    kár is reménykedni, már ne is reménykedjetek hamilton fanok a vb je elúszott nekije..
  • G_ArchAngel #108715
    Ezt mástól, mert én nem tudtam:

"Már hogy ne létezne. Eddig +25 mp volt. Idéntől van utólagos áthajtásos (+20 mp) és utólagos stop and go (+30 mp) külön."
  • G_ArchAngel #108714
    Csokker fizetős pilótadat most nem engedte el a csapattársa, meg is zavarodott. Rajtolni meg talán illene tudni egy 2x mákVB-nek is:DDD
  • G_ArchAngel #108713
    Tudom immár, de lehetett volna 5 helyes rajt mindkeettőnek, itt a lényeg, hogy Hamilton szívjon, Alonso ne.
  • TomSolberg
    hahaha sukár hamilton fehércsokit jól megbüntették, neki már el is úszott a vb :P:D:D
  • ShaiHulud
    20 secet szoktak adni maskor is.
  • vinc3nt
    Nem láttam a futamot csak utólag ezt a videót hát én archangel helyében szépen összehúznám magam és nem trollkodnék tovább, olyan kulcsmondatok vannak ebben a szövegben mint: "a spanyolnak nem működött a mozgatható hátsó szárnya", "pedig körönként egy másodperccel volt gyorsabb nála", "Hamilton csodával határos módon megúszta defekt nélkül." Lol megsem lepődök: a kettős mérce dupla szemellenzővel ez = archangale :D
  • sKeezo
    akkora szar volt hamika, úgyis meg lett volna előzve de hát mértne bassza el más versenyét ha már ő ekkora szar akkor más is szívjon..:D így is beszopta
  • LeventeV
    nem értem miért kellett ezt bűntetni. sima versenybaleset volt, ráadásul mindketten megszivták a versenyen.
  • haaszkrissz
    Hamiltont az előző célegyenesben való cikázásért büntették meg, Alonsot pedig a balesetért ha jól tudom.
  • bardocz
    Aki itt nem húzta volna be belső ívre Hamilton helyében, az nem ide való...
  • G_ArchAngel #108705
    ugy nezem meg volt egy 8 autonyi hely, tehat vdekezett es hagyott eleg helyet:)
  • Dietrich
    én az egészet alapból nevetségesnek tartom, hogy büntetik..ráadásul megint órákkal a futam leintését követően.
    ez máshol mindennapos történet mezei versenybaleset..
  • Totti5
    Milyen cikázás??????
  • Totti5
    Ez ugye csak vicc akar lenni? fél 20 méteres pályán fél méter... Alo nagyon közel ment és hamar utolérte, hibába rántotta ki a Ferkát szívóhatás volt és telibekapta.
  • G_ArchAngel #108701
    6 Fernando Alonso Ferrari 56 +37.2 5
    7 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 56 +49.9 2
    8 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 56 +66.4 10
    9 Michael Schumacher Mercedes 56 +84.8 11

30 sec-nel mindketten hatra mennek egy helyet, ugyesek ezek, csakhat a FIAt segitsege sem lesz eleg :D
  • haaszkrissz
    Hamilton cikázásáról tudnátok linkelni egy videót?
  • sKeezo
    ha nem is fékezett, de ráhúzta a kormányt...