182279
  • G_ArchAngel #108818
  • a.carkey
    Azért Petrov a törött kormánnyal járhatott volna szarabbul is:

(Martin Donnelly, Spanyol Nagydíj, időmérő, 1990)
  • IXEMGabeo
    ja érdekes az 1. szektor az egyforma, a 2., 3. szektorban pont egy hajszállal volt Hami gyorsabb, pont annyi amennyivel mondjuk Hamilton bal első kereke mondjuk már a sikánon van míg Buttoné nem megy rá teljesen, mintha szélesebben használná az íveket Hamilton, Button pedig teljesen bent tartja az autót a pályán és kevésbé megy ki a rázóra. Érdekes, megnéznék ilyet Vettelékről, Alonsoékról és Schumiékról is...
  • G_ArchAngel #108815
    ez igy volt, egyik nap meg dohanyoztam, aztan soha tobbet:)
  • Totti5
    Hami támadja a kanyarokat, Button pedig lendületből megy.
  • IXEMGabeo
    igen. Könnyű ezt mondani sztem ez olyan, mintha azt mondanák neked, hogy szokj le a cigiről már, ha igen kemény dohányos hírében állsz:) sztem nem olyan könnyű átállni...
  • G_ArchAngel #108812
    Buttonnak kifizetodo az urivezeto stilusa versenyen, de ezt fel kellene adnia idomerore.
  • IXEMGabeo

idenézzetek mit találtam!! most lehet megnézni milyen más a stílusuk:)
  • Totti5
    Hamilton 9 dobogóját nem igen fogja egy újonc sem felülmúlni:)
  • IXEMGabeo
    Paul Di Resta történelmet írt:

A Force India versenyzője a harmadik olyan újonc az elmúlt 31 évet tekintve, akinek sikerült az első két futamán (Ausztrália, Malajzia) pontot szereznie.

Ez a bravúr korábban csak a négyszeres világbajnok Alain Prost-nak és 2008 győztesének, Lewis Hamilton-nak sikerült.

azért ebben vastagon benne van az új pontrendszer (1-10.) és a 2 Sauber kizárása mákülönben ez nem jött volna össze neki:)

Alain Prosté a bravúros mivel 1-6 ig volt akkoriban pontszerző hely és azonbelül végezni újoncként az a nem semmi. Ráadásul ő nem egy Mclarennel debütált, mint Hamilton 2007-ben...
  • Dietrich
    dallarák is törnek rendesen most de nem a pályától :)
  • bardocz
    Az a Barberi pálya... F1-es autó atomjaira hullana kb, olyan hullámvasút, kurvajó!:D
  • IXEMGabeo
    Trulliról köztudott h edzéseken nagyon ott volt, az egyik legjobbak egyike/volt?
  • IXEMGabeo
    és azt elfelejtettem mondani nem tudom mennyire emlékszel, de amikor a RB szar volt csak ő tudta bevinni edzéseken a Q3-ba az autót...ez a tendencia 2007-es 2008-as évekre is jellemző volt amíg Vettel nem volt, addig ő bevitte rendszeresen edzéseken a jóval gyengébb Red Bullt. Az sem kis teljesítmény. Akkoriban ő mellette a Toyotával Trulli és a Williamssel Rosberg csinált efféle bravúrokat...
  • Dietrich
    most tart az IC-nek a Barberi versenye..
    "Ganassi átment Penske-ékhez, hogy fejezze be a restertoknál a ráhúzást Dixonra, már a versenybíróság is figyelmeztette Powert. Aztán hozzátette, ha nem hagyja abba, akkor "szólok a saját versenyzőmnek, hogy üsse ki." :D

nem kell ide vizsgáló bizottság meg ex pilóta meg a tököm..azonnali megoldás :p
  • IXEMGabeo
    most mondjam azt, hogy szerencsétlen volt a szerződésekkel úgy, mint Button? érdekes Button is középszerűnek tartották mégis világbajnok lett Alonso 2005 féle módszerrel. Ha van egy versenyképes autód és egy gyengébb csapattársad simán vb lehetsz. Webber pedig nem egy utolsó senki, aki kikap minden csapattársától...Sztem azért többre hivatott egy Trullinál és egy Fisichonál. Ők voltak az átlagos pilóták mondhatni, de Webberben több van csak éppen a RB úgy érzem elnyomja picit Helmuth Marko miatt...
  • Totti5
    "nem vitte sokra"

világbajnok csapatban versenyez, valamire csak mégis tellett... de aki nem látta a Jaguaros időszakát annak fogalma sincs róla hogy micsoda bravúrokat és mekkora versenyeket futott
  • Murder3
    csupa középszerű dolog, az hogy berobbant jól, de nem vitte sokra ha megnézed mióta is pilóta, egyébként meg nem véletlenül vettel az első számú pilóta nem azért mert webberrel csak kibaszni akarnak.

rb uralom előtt nem votl több középszerű pilótától, mikor bejött az f1-be a jaguárnál és utánna akkor volt yoan a teljesítmény h mehetett volna nagy csapathoz is.
    de beszürkült, vettel ezzel szembe egy szar autóból elég hamar felkerült.
  • Totti5

• Minstrel
    Egy kis nosztalgia, most volt YT ajánlások között...

Hogyan tudunk 4 autót kiütni egyszerre, beleértve magunkat is?
    A megoldás
  • IXEMGabeo
    összegezve Coulthard és Vettel verte csak meg a csapattársai közül, sőt az egyiknek visszavágott...úgy érzem Vettel csak egy hajszálnyival jobb Webbonál én azért nem egy átlag pilótának tartom Webbet ő a klasszis és az átlag között van...
  • IXEMGabeo
    2002: Minardival bravúr hegyek 2 pontot szerzett első futamán
    2003: év pilótája a Jaguárral csodákat művelt
    2004: folytatta a csodákat
    2005: remekül helytállt a Williamssel, verte Heidfeldet sok technikai hibája volt ez mellett, az igaz h Nicknek kb 3 futamot kellett kihagyni sérülés miatt
    2006: megverte Rosberget a Williamsban, amely középszintű autó volt már akkor Monacoban emlékezetes teljesítménnyel volt 3. amikor a motorja elfüstölt
    2007: Red Bullnál szerzett dobogót, igaz a szezon végén Coulthard több pontot szerzett legtöbb esetben balszerencsés kiesései voltak
    2008: itt már egyre jobb volt ismét, el is verte Coulthardot, amennyit az autója engedett azt kihozta belőle maximálisan
    2009: nem volt rossz éve, de itt bezony Vettel előtte végzett
    2010: tavalyi volt a csúcsformája többször is megverte önerőből Vettelt és átlagban 2 tized volt kettejük közt a különbség. A RB sokszor magyarázkodott h így meg úgy.

idei évet meglátjuk mindenesetre 2-ből 2x csak neki volt problémája...
  • Murder3
    persze mert webber mit ért el a nagy rb ferrári korszak előtt?
    szürke középmezőny, régen még első éveibe volt benne spiritusz de annyi.

nem kérdés h ki a jobb pilóta webber egy átlagos pilóta aki alatt jó autó van.
  • Kit--Kat
    Ezt már 2 éve elolvashattad volna és nem itt értetlenkednél.

Ezért kérdeztem, még itt tartasz? :D
  • G_ArchAngel #108794
    Nem csak Kiminek, Kimi figyelt egyedul az eligazitason.
    Van aki azert kuka, mert figyelni szeret, van aki pofazik es nem figyel dolgokra.
  • Firerock
    te hoztad fel apa:)
  • Kit--Kat
    Lyúly

Még mindig itt tartasz? :(
  • Dietrich
    akkor mondhatta magában:
    AZ NEM VERSENY AMIBEN 5X ELŐZNEK KÖRÖNKÉNT! A KUTYA FÁJÁT NEKIJE! :p
  • Dietrich
    mi van a bizottsággal? még mindig vizsgálják hol rontották el? :)
  • Ulvar
    A futam jó volt!!! Végre...az FIA meg bekaphatja. A Világbajnok Vettel...köszönjük FIA.
  • darkerlomy
    1:00-nál eléggé betellik a pohár neki :D
  • IXEMGabeo
    lol ezt nem is láttam illetve, de a szezont összegző videoban benne volt
  • passatgt
    1:00 inkább
  • IXEMGabeo
    sejtem mire gondolsz mamár elhintettem, hogy lehet a RB sunyul valamit. Nem titok, hogy Helmuth Marko utálja Webbert:S gondolhatna arra is, hogy ennek a csapatnak az alapjait Newey-Webber-Coulthard hármas tette le...
  • Wlanseraf
    1:07:D:D:D

• Wlanseraf
    Szerencse?? nem hinném, pont ezt mondom én is végig versenyben voltak tavaly, most meg mindkétszer az ő autója egy hígfos:D lesz még itt pohár lebaszása az asztalra:D
  • IXEMGabeo
    szerencse magyarul...azért Webber tavaly átlagban 1 tizedre volt tőle nem hinném, hogy annyit lassult volna ezen a futamon is bizonyította Webber, hogy tud ő gyors lenni...
  • zzeN

• Wlanseraf
    Mák?:)))
  • Firerock
    spaban csak Kiminek lehet használni a bukóteret!