182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #108898 Ferrarinál a vezetőség szar nem pedig Kimi. Elárulom neked, hogy Kimi munkáját dícsérték 2009 után, mert nem értették azzal a szarral, hogy tudott még futamot nyerni is miközben FIsicho középmezőnyben harcolt vele -
G_ArchAngel #108897 -
:D Nagyon találó. -
G_ArchAngel #108895 -
Az év felét összebetlizte, kezébe volt a cím az utolsó versenyen is, de ott is befürdött egy botrányos rajttal és egy Petrov nevű újonccal.
A tavalyit Alonso önhibájával bukta el, szóval azt az évet nem idézgetném annyira. -
Poénnak veszem és nem reagálok:Ö -
vinc3nt #108892 2010 - vb második
2009(fostalicska renault-val) - vb kilencedik
2008(fostalicska renault-val) - vb ötödik
2007 - vb második
nem tudom te milyen rossz szereplésről beszélsz... -
Hát én csak olyan nyilatkozatokat olvastam, (lehet én járok rossz helyekre)ahol arról beszéltek hogy nem tudott beilleszkedni, meg szart a csapatra, a mérnökök rühellték stb. -
Wlanseraf #108890 Neked? nem érsz te annyit:) olvasgass.. -
vinc3nt #108889 neked tényleg ki kellene vizsgáltatnod magad... szerintem daganatot fogsz kapni sürgős F1-es elvonást ajánlók mély Alonso kúrával és egyszer még életképes egyed lehetsz. És ezt te el is hiszed a mezőny egyik legjobb pilótájáról??? -
szánalom amit művelsz. Annyira nem látod az igazságot. Nem látsz a mérhetetlen gyűlöleten kívül mást. -
Má nem azé de a rönyóhoz is mentek a mekis mélejk rózsikától. Attól mert nem lett belőle gigabotrány, még nem kell kihagyni :D.
De még így is többre vitte mint a teherautóhuszár :D -
Na linkeld, de kimilájv nem játszik :D
-
nem mondom hogy rossz pilóta,de a munkamorálja és a viselkedése nem F1-be való(volt). -
G_ArchAngel #108884 Nehez, foleg olyan pilotaval, aki egy tulertekelt makos es fejleszteni keptelen:
Renault - Trulli rakta ossze, majd elkuldtek
McLaren - kesz auto volt, ami melle meg jottek De La Rosa instrukcioi a Ferraris doksibol
Renault - semmit nem tudott csinalni vele, csak falhoz csapatta a csapattarsat
Ferrari - lejto
Fizetos pilota, aki apuci nelkul loszart sem er:D
-
Wlanseraf #108883 Nyert? hogy vesztett?:) -
Wlanseraf #108882 :D annyira szánalmas vagy hogy nem kezdek linkelgetni mérnökök véleményét Kimiről.. -
vinc3nt #108881 "Briatore nélkül valahogy nem megy:) "
ha emlékeim nem csalnak tavaly egy pontal maradt le a világbajnoki címről örülnék ha nekem annyira "nem menne". -
Wlanseraf #108880 Lehetett volna:) és látod ilyenkor kellene briós:) -
Ja de tegyük fel hogy nem veri el egy közeopes massa, meg behúzza a VB-t akkor mikor a mezőny legjobb autója van alatta és persze be tudott volna illeszkedni a csapatba, részt vett volna a fejlesztésekben stb stb akkor fizethetett volna akármennyit a szántáder akkor se küldték volna el, így meg örültek hogy megkapták a mezőny egyik legjobbját, és megszabadították őket egy középszer alkesztól teljesen ingyen. -
Wlanseraf #108878 :))))))))) én szeretném ha fele tehetség szorult volna belém mint ami neki van...
Akik itt fikkantanak nagy valószínűséggel egyenesen nem tudnak menni:D -
"de Briatore nélkül valahogy nem megy:)"
2007ben VB lehetett volna, de nem bírta hogy Hamilton jött látott és győzött és bedarálta az egész mezőnyt mindenestül... Ferrari pedig nem annyira jó az utóbbi években, így nehéz VBt nyerni.
-
ez elég nagy hiba volt egy lecsúszott versenyző fan topikjában -
Wlanseraf #108875 Juj te egy szakértő vagy:D:D:D:D csak még ki kell találnom miből:)
Nyert nekik egy VB-t, tényleg szar... Aztán fizettek neki egy raklap pénzt mert jött a bevásárolt pilóta... Ha Petrovot fizetős pilótázzák akkor Alfonso is az..
Nem megyek bele a VB cimeibe.. mert van neki, de Briatore nélkül valahogy nem megy:) az öreg 1-0.5 másodpercet azért belerak az autóba:D:D remélem felfogod hogy hogyan:D -
És te el is hiszed, amit írsz?:ASD -
-
vinc3nt #108872 -
vinc3nt #108871 Megtaláltam : Az akkori vegytiszta Renault hozott minden porcikájában minőségi autókkal 2vb- címet. A mezőny legszebb autója volt. A mostani csapat Kubica hiányában teljesen érdektelen és Petroval egyetemben egyenesen hulladék... -
Azért adnék neki még néhány évet, mert elég mélyre került a Ferka hála kisalkesz csodálatos fejlesztő munkájának. Meg ki tett le többet az asztalra? Nekem úgy rémlik csalonzónak két vb-je van és jelenleg is a királykategóriában versenyzik. Kimszikét meg kirakták f1-ből mert szar volt, kirakták vöröcöből me szar volt, most meg befizette magát a NASCAR teherautó szériájába. Az ám a nagy karrier :D. De azt azér thozzáteszem, hogy Kiszikéből lehetett volna valaki ha legalább annyit foglalkozott volna a vezetéssel, meg a fejlesztésekkel mint a sérójával meg a piálással.
"Kimi letolta volna Petrovot tavaly"
Inkább aszfaltozott bukótérben legyorsulta volna, rá az volt a jellemző, meg a zúzás. -
Hát a számok és a hibaszázalékok nem ezt igazolják ;) -
G_ArchAngel #108868 Oh, remélem megtalálod a szignifikális különbséget az akkori és mostani Renault között:D
Megjegyzem, hogy Petrov képeket kerestem elsősorban:) -
IXEMGabeo #108867 ha azt nézzük a Lotus Renault eltaktikázta az első boxkiállást tehát Heidfeld ott végzett ahol várható volt. Sebességben pedig semmivel se voltak lassabbak a Ferrarinál, ami nem rossz -
Wlanseraf #108866 Alfonso hányadik seasonját futja a ferkánal? hányszor nyert VB-t náluk?:) szóval addig csitu amíg nem tesz többet le az asztalra mint a szerinted alkesz Kimi (te sosem iszol gondolom) és tudod mit! Kimi letolta volna Petrovot tavaly .. annyi. -
G_ArchAngel #108865 Én is remélem, hogy beleszólnak, nem akarom, hogy úgy veszítsenek, hogy nem is volt esélyük
-
IXEMGabeo #108864 ezt miért nekem linkeled? ez egy másik rekord, amit én linkeltem:) -
Ha olyan embert lehet szidni, aki már nem is versenyez itt, akkor egy még itt versenyző pilótát miért ne lehetne? -
:ASDDS -
vass17 #108861 A hangsúly azon van, hogy másodszor. Még alig kezdődött el a szezon, arról nem is beszélve, hogy másodjára csak szerencsével került oda Heidfeld, egyébként csak 5. hely lehetett volna belőle.
én nem temetném a Ferrarit, nagyon remélem, hogy beleszólhatnak a vb alakulásába. -
Amikor kimszikét elengedte massa hogy vb lehessen akkor a Ferrari volt az isten, most meg, hogy lecserélték kis alkeszt egy jobb versenyzőre egyből ők lettek csúnya gonoszok :D
Szánalamsak ezek a kimifan kislányok. -
elképeztő hogy mit műveltek...
Ha a kis kedvenc már rég nem az F1-ben szereplő pilótátokról egy rossz szót is mert szólni valaki akkor két napig osztjátok. Most már két napja Fernando fikázása folyik. Vagy fejezzétek be vagy ne háborodjatok fel ha Raikonnent kritizálja valaki is