182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pilóta egyetlen fegyvere a fenyegetőzés hogy jobb munkára ösztökélje a csapatot. Csak egy kicsit vannak lemaradva az RBtől, ami simán behozható, de Vettelnek nem szabadna mindent megynernie így év elején, mert azt nehéz lesz hiba nélkül behozni később. Biztosan rossz érzés hogy mindig gorsabb nála 1-2 tizeddel hiába nyomja ki az autó szemét, mert nem rajta múlik és persze eddig Vettelnek nem kellett megszakadnia sem, mert kényelmesen hozta a dolgokat.
Mercitől Rosberg is menekülne, nem hogy oda menne bárki is...
Rönó nem életbiztosíték, egyszer fenn egyszer lenn, most jó az autó.
Ferrari most lassú, bár ők is olyan mint a Meki hogy év közben akár képesek is felkapaszkodni és nyerni. -
G_ArchAngel #109138 F1 pilota lennek, raadasul folyamatosan elol, akkor matricaznek kis logokat a megelozott autok utan, mint anno a vadaszrepulo pilotak: McLaren jel, Ferrari lovacska, Renault gyemant, voros bika... - mennyire felbaszna mar a tobbiek agyat? :D -
"többiek libasorban sorakozó mögöttem"
-
G_ArchAngel #109136 Uj menedzsmentje van, kell penzt sajtolni a McLarenbol:)
Amugy Webber szerdose lejar es Marko illetve Horner is dicserte mar Hamiltont a sajtonak az elmult hetekben:) -
Wlanseraf #109135 Sehova nem tud menni jóformán, és mi lenne a garancia hogy ott VB autót kap?:) bulvár erősen.. -
elmegy a Nascarba -
Az hogy bűngyengék az kicsit túlzás,inkább azt mondanám hogy alakulóban vannak...és hogy lesz náluk jövőre üresedés? ...azt kizártnak tartom! -
Lewis Hamilton kilátásba helyezett egy elválást a McLarennel, amennyiben a csapat nem tud neki világbajnoki autót biztosítani. A brit jelenleg a második leggyorsabb kör birtokosa, délelőtt azonban a kemény gumikon két másodpercnél is többet kapott Vetteltől.
na arra kiváncsi lennék,hogy hova menne Hamilton,ha idén se nyerne VB-t a mekivel. Ferrari ugye kizárva,mert ott Alonsonak hosszútávra van papírja,na meg nem is lennének jóban,Red Bull kizárva,ott Vettel a figura,Mercedesbe talán átmehetne,ha idény végén visszavonul Sumák,de ők meg bűngyengék. Amit el tudnék képzelni,az a Renault,Hamilton-Kubica kettőst jövőre,bár azért a Renault is gyengébb mint a Meki. -
te menthetetlen vagy. -
Na F1-lájvék bealakítottak, még undorítóbb lett mint volt. Eddig is szanaszét volt az oldal most meg aztán főleg. De így biztos több reklám blokk fér el :P :D -
az a oldal mindennel egy kuka :p -
Wlanseraf #109128 chrommal jó, firefoxal kuka.. -
Wlanseraf #109127 F1live.hu másnál jó? nekem úgy szét van esve az oldal hogy csak na:) -
perszehogy Vettel nyerte az első szabadedzést Kínában
Kínai Nagydíj - 2. szabadedzés közvetítés -
pontosan,ez mindig is így volt és így is lesz,amikor így kivannak hegyezve a dolgok akkor minden számít -
G_ArchAngel #109124 szerintem nem vagja, hogy evtizedekkel ezelott pl. a Lotus annyira le volt konnyitve, hogy a pilota nem finghatott, mert kettetort - mindig megvoltak a kiskapura az igenyek, csak most mar nem hal bele senki a kiserletezesbe... -
hagyd már ezt a hülyeséget...ne csak ezt szajkózd már -
Newey: Mindig megkeressük, hogy hol vannak a kiskapuk a szabályzatban
Régen más volt az F1
-
off
WTCC-re majd ingyen lehet menni mint 2006-ban a GT-re. :) -

-
[URL=http://formula.hu/hirek/153/383/46333/webber-seb-dominanciaja-nem-tart-orokke]Webber: "Talán mindnyájunknak otthon kellene maradnia!"
[/URL] -
a ferrari mindigis a motorerőben hitt, legalábbis a nagyon régi ferrarikat nézve...
Bár nyilván akkor nem panaszkodna... -
tényleg jó,főleg az abu dhabis:D -
Redmer #109116 Nagyon jó.
-
-
Akkor szerintem a többieket ócsárolná. -
G_ArchAngel #109113 -
De azért te sem vagy elájulva a jelenlegi helyzettől?
Én nagyban osztom a véleményét,nézd meg mondjuk a mostani Forma1-et és nézd meg a 10 évvel ezelőttit!Ég és föld!Szerinted jó irányban tart ez az egész?
Az F1 a technikai sportok csúcsa,ez arról szólt hogy mindenki annyit tesztelt amennyit a pénztárcája bírt,sok sok milliókat öltek abba hogy az ő autójuk legyen a legjobb és szerintem ez hozzá tartozott a sporthoz!Ez a sok hülye szabály kers,meg állítható hátsószárny,előzi zóna....nevetséges!Lassan már a pilóták "robotok" lesznek...meg lesz szabva mit mikor csinálhatnak!Tönkre teszik teljesen az F1-et... -
alázástól nagyon messze van... -
Nem dehogy,csak nem tetszett annyira,nem úgy sikerült ahogy azt szerettem volna! :)
Semmi sincs ami eltántoríthat a csapattól! ;) -
IXEMGabeo #109109 hova lett a szuper logód? máris elvesztetted a reményt h a Merci GP iránt? -
Jó vidi!Jó lenne ha meg oldható lenne mint (azt hiszem Nascarban) hogy én váltogathatom tetszés szerint a kamerát,én ezt nagyon bírnám!Meg a helmet cam sem lenne rossz! :) -

Amúgy én szívesen cserélnék velük,itt nálunk csend és nyugalom van! ;) -
persze hogy nem tetszik neki,volt csapatát alázza a renault,vb cím közelében nincsenek -
G_ArchAngel #109105 Azon gondololkodom, hogy mit mondana, ha Alonsonak 50 pontja lenne... -
IXEMGabeo #109104 süket dumának érzem:S:S:S
remélem a Török nagydíjra ütős csomaggal jönnek elő különben ismét fuccs a szezonnak...legalább szorongassák meg a Mclarent-Lotus párost a RB-t még ha nem is, 1-2 dobogónak örülnék -
Egy bármilyen tesztet pláne F1et nem lehet titokban tartani, még egy saját pályán sem, és igen bünti járna, kb kizárás. -
haaszkrissz #109102 Nagyon nagyon nagy! :) -
amúgy ez a teszttilalom, hogyan van? pl. ha most gondol egyet a Ferrari és kiküld egy autót a Fioranoi pályára egy pilótával (nem Alo vagy Massa) akkor ezért bünti lenne? figyelik egész nap a pályát FIA ellenőrök, vagy beköpné őket valaki? -
[URL=http://formula.hu/hirek/153/383/45815/montezemolo-tobb-tesztet-szeretne]Montezemolo "Ez a Formula-1 nem tetszik nekem."[/URL]