182279
  • Dietrich
    ezt is megéltük...volt már ilyen de akkor még vasfüggöny volt..

nédda 2011-ben sem változott a helyzet
  • Dietrich
    vagy csak elakarják üldözni a csapattól, hogy a helyére Hamiltont hozzák jövőre :p
  • G_ArchAngel #109177
    eh:)

• Totti5
    Azonnal, nem azzal:)
  • IXEMGabeo
    tavaly is, ahogy Europába értek Webber megtáltosodott...talán most is így lesz, ha kijavítják a KERS-ét
  • G_ArchAngel #109174
    Azzal utaztak a helyszínre? Az egész csapat? :D
  • Totti5
    1 hét alatt nem lehet átvizsgálni az autót, hiszen azonnal utaztak az új helyszínre és csak a paddockban tudtak rajta bügykölni, és alkatrészekből sincs terülj terülj asztalkám. Jön a 3 hetes szünet az alatt meg lesz a hiba forássa mert atomjaira fogják szedni a gépet a gyárban.
  • IXEMGabeo
    mellesleg a Red Bull is hatalmasat hibázott

újabb okot adtak arra, hogy mennyire be akarják áldozni Webbert.:S Természetesen csak neki nem működik a KERS milyen érdekes
  • IXEMGabeo
    mindenki hibázhat, legalább felvállalta.

kár, mert Rosberg 4. helye azt jelzi, hogy a Merci nem rossz. Elverte a 2 Ferrarit is...
  • madmanic
    Sumák ALTAT!!

Webberrel teszteltetnek Vettelnek... Tudjuk a korrekt egyenlő feltételeket kapnak a pilótáink Red Bull..

Vettel a flexi-car kategóriát ismét megnyerte, kár, hogy más nem indult, a valós erősorrend a második helytől figyelhető meg..
  • paj01
    Úgy latszik a FIA kicsit rászállt a red bullra. Vettel most már szarni se mehet el engedély vagy fia ellenőr nélkül.
  • haaszkrissz
    Hát igen, hajlékony szárnnyal jobban tapad a kanyarokban. :(
  • bakkerman
    Vettel mi a faszt ücsörgött a gépjárműjében??
  • zmeor
    Vettel bejött egyből a boxba és nem szállt ki.. és pont azt az időt várta ki a kocsiban, mintha lement volna még 1 levezetőt..

lehet hogy már csak hülyítenek, aztán franc tudja
  • Totti5
    Döbbenet mennyivel jobb az RB. Látszott belső kamerán Vettelnél hogy egy deka felesleges mozdulata nem volt, rátette az ívre és már nyomta is neki és mozdítani sem kellett a kormányon, Hamilton meg már annyira erőltette hogy majden leesett a pályáról... ez így nehéz lesz és még az sem biztos hogy nem lett volna több Vettel körében ha mégegyet kellett volna mennie.
  • Totti5
    Suminak nem egy már... Két Torro meg vigyorovga űlt a boxba:))))
  • desigo
    izgalmas 2 perc
  • Totti5
    Itt csak a csapat ég, hogy ekkora amatőr balfaszok. Kersze nem működik látható volt a grafikonon, az autó ugyan szar mint multkor, Vettelnek most építenének egy tök újat, ahogy tavaly tették.
  • Totti5
    Lefulladt a Lada:) amúgy csak szerintem van állat hangja a Rönónak a többiekhez képest?:)
  • Tomy Lee
    Jól alakult az időmérő:DD
  • desigo
    webber mekkorát égett OMG
    biztos azért mert most is Vettelt segitették...
  • kifli
    és mennyire nagyképű fasznak gondolnának :D

Max egy szériaversenyben ér valamit, egyforma körülmények közt...
  • MaSzKa
    retekklub:
    szombat 07:40 Forma-1 - Kínai Nagydíj; Shanghai International Circuit, Sanghaj
    vasárnap 08:35 Forma-1 - Kínai Nagydíj; Shanghai International Circuit, Sanghaj
  • G_ArchAngel #109156
    megint 7kor kezdodik az edzes, magazin 6kor:(((

rohadt GMT, most lenne jo otthon lenni...
  • Murder3
    nem hiszem h megdöntheti egyhamar bárki is sumi rekordját, max vettel alatta msot oylan verda is van ami végigveri a mezőnyt.:D
  • b-type
    és milyen igaza volt.
  • G_ArchAngel #109153
  • Ulvar

Petrov bedurvult!! :D.
  • Minstrel
    nem vagyok Vettel ellenes és tuti tud előzni is, de a Button előzés nem volt egyenlő küzdelem, mert Button-nak régi gumi volt Vettel-nek új
  • IXEMGabeo
    első 2 futamon, amikor kellett simán előzött KERS nélkül...Buttont is és a Maláj futamon szintén volt előzése...
  • Totti5
    Passz, szerintem most nem lesz semmi fejlesztés mert csak egy hét telt el, ilyenekre most nincs idő.
  • IXEMGabeo
    kíváncsi leszek Kínára...főleg h már a Mclaren is rendelkezik a flexibilis szárnnyal?
  • Totti5
    Sokkal több nem volt mult hétvégén, az meg hogy mi történt vele kemény gumin...
  • IXEMGabeo
    azért az nem 1-2 tized, amivel Hamilton lassabb...jócskán gyorsabb a Red Bull végülis ő fogadott örök hűséget a Mclarennel, ha eligazolna csúnyán segget csinálna a szájából...dehát természetesen ő 8x vb szeretne lenni...
  • bakkerman
    hát igen,sajna olyan autója van,hogy igazából neki a futam is egy időmérő,megy egyedül a légüres térben,néha leköröz egy hrt-t,vagy egy virgint,meg kimegy a boxba,ennyiből állt az előző két futama. na meg a rajtnál ébernek kell lennie
  • Firerock
    csak ő nem tud előzni az a baj:(
    csak időmérőn 1.hely után tud nyerni...
  • Firerock
    én megyek mind2-re szerintem:)
  • Dietrich
    AutoGP is lesz..
    The Auto GP car: the Lola B05/52, powered by a 550 bhp V8, 3.4 litres engine by Zytek.

• Szeki26
    WTCC : Baromi jó.Tud vki info-t, hogy milyen betétfutamok szoktak még lenni ? Én a WSR-re akartam menni, de ez most közbejött :) Csak attól félek nincs az kemény motorbőgés ami a Formula renault 3.5 versenyen van, az durvaság de rendesen :)
  • bardocz
    Nem megy ő sehova a 2. legjobb autóból.