182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezt is megéltük...volt már ilyen de akkor még vasfüggöny volt..
nédda 2011-ben sem változott a helyzet -
vagy csak elakarják üldözni a csapattól, hogy a helyére Hamiltont hozzák jövőre :p -
G_ArchAngel #109177 eh:)
-
Azonnal, nem azzal:) -
IXEMGabeo #109175 tavaly is, ahogy Europába értek Webber megtáltosodott...talán most is így lesz, ha kijavítják a KERS-ét -
G_ArchAngel #109174 Azzal utaztak a helyszínre? Az egész csapat? :D -
1 hét alatt nem lehet átvizsgálni az autót, hiszen azonnal utaztak az új helyszínre és csak a paddockban tudtak rajta bügykölni, és alkatrészekből sincs terülj terülj asztalkám. Jön a 3 hetes szünet az alatt meg lesz a hiba forássa mert atomjaira fogják szedni a gépet a gyárban. -
IXEMGabeo #109172 mellesleg a Red Bull is hatalmasat hibázott
újabb okot adtak arra, hogy mennyire be akarják áldozni Webbert.:S Természetesen csak neki nem működik a KERS milyen érdekes -
IXEMGabeo #109171 mindenki hibázhat, legalább felvállalta.
kár, mert Rosberg 4. helye azt jelzi, hogy a Merci nem rossz. Elverte a 2 Ferrarit is... -
madmanic #109170 Sumák ALTAT!!
Webberrel teszteltetnek Vettelnek... Tudjuk a korrekt egyenlő feltételeket kapnak a pilótáink Red Bull..
Vettel a flexi-car kategóriát ismét megnyerte, kár, hogy más nem indult, a valós erősorrend a második helytől figyelhető meg.. -
paj01 #109169 Úgy latszik a FIA kicsit rászállt a red bullra. Vettel most már szarni se mehet el engedély vagy fia ellenőr nélkül. -
haaszkrissz #109168 Hát igen, hajlékony szárnnyal jobban tapad a kanyarokban. :( -
Vettel mi a faszt ücsörgött a gépjárműjében?? -
Vettel bejött egyből a boxba és nem szállt ki.. és pont azt az időt várta ki a kocsiban, mintha lement volna még 1 levezetőt..
lehet hogy már csak hülyítenek, aztán franc tudja -
Döbbenet mennyivel jobb az RB. Látszott belső kamerán Vettelnél hogy egy deka felesleges mozdulata nem volt, rátette az ívre és már nyomta is neki és mozdítani sem kellett a kormányon, Hamilton meg már annyira erőltette hogy majden leesett a pályáról... ez így nehéz lesz és még az sem biztos hogy nem lett volna több Vettel körében ha mégegyet kellett volna mennie. -
Suminak nem egy már... Két Torro meg vigyorovga űlt a boxba:)))) -
izgalmas 2 perc -
Itt csak a csapat ég, hogy ekkora amatőr balfaszok. Kersze nem működik látható volt a grafikonon, az autó ugyan szar mint multkor, Vettelnek most építenének egy tök újat, ahogy tavaly tették. -
Lefulladt a Lada:) amúgy csak szerintem van állat hangja a Rönónak a többiekhez képest?:) -
Tomy Lee #109160 Jól alakult az időmérő:DD
-
webber mekkorát égett OMG
biztos azért mert most is Vettelt segitették... -
és mennyire nagyképű fasznak gondolnának :D
Max egy szériaversenyben ér valamit, egyforma körülmények közt... -
retekklub:
szombat 07:40 Forma-1 - Kínai Nagydíj; Shanghai International Circuit, Sanghaj
vasárnap 08:35 Forma-1 - Kínai Nagydíj; Shanghai International Circuit, Sanghaj -
G_ArchAngel #109156 megint 7kor kezdodik az edzes, magazin 6kor:(((
rohadt GMT, most lenne jo otthon lenni... -
nem hiszem h megdöntheti egyhamar bárki is sumi rekordját, max vettel alatta msot oylan verda is van ami végigveri a mezőnyt.:D -
és milyen igaza volt. -
G_ArchAngel #109153 -
Petrov bedurvult!! :D. -
nem vagyok Vettel ellenes és tuti tud előzni is, de a Button előzés nem volt egyenlő küzdelem, mert Button-nak régi gumi volt Vettel-nek új -
IXEMGabeo #109150 első 2 futamon, amikor kellett simán előzött KERS nélkül...Buttont is és a Maláj futamon szintén volt előzése... -
Passz, szerintem most nem lesz semmi fejlesztés mert csak egy hét telt el, ilyenekre most nincs idő. -
IXEMGabeo #109148 kíváncsi leszek Kínára...főleg h már a Mclaren is rendelkezik a flexibilis szárnnyal? -
Sokkal több nem volt mult hétvégén, az meg hogy mi történt vele kemény gumin... -
IXEMGabeo #109146 azért az nem 1-2 tized, amivel Hamilton lassabb...jócskán gyorsabb a Red Bull végülis ő fogadott örök hűséget a Mclarennel, ha eligazolna csúnyán segget csinálna a szájából...dehát természetesen ő 8x vb szeretne lenni... -
hát igen,sajna olyan autója van,hogy igazából neki a futam is egy időmérő,megy egyedül a légüres térben,néha leköröz egy hrt-t,vagy egy virgint,meg kimegy a boxba,ennyiből állt az előző két futama. na meg a rajtnál ébernek kell lennie -
csak ő nem tud előzni az a baj:(
csak időmérőn 1.hely után tud nyerni... -
én megyek mind2-re szerintem:) -
AutoGP is lesz..
The Auto GP car: the Lola B05/52, powered by a 550 bhp V8, 3.4 litres engine by Zytek.
-
Szeki26 #109141 WTCC : Baromi jó.Tud vki info-t, hogy milyen betétfutamok szoktak még lenni ? Én a WSR-re akartam menni, de ez most közbejött :) Csak attól félek nincs az kemény motorbőgés ami a Formula renault 3.5 versenyen van, az durvaság de rendesen :) -
Nem megy ő sehova a 2. legjobb autóból.