182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #109459 na és? azt csak előzésnél kell lehet használni futamon! 1 secen belül...KERS-e működött, Hamiltont simán megelőzhette volna, de önhibából elszúrta ezen nincs mit szépíteni.
Massa végig előtte volt szépen elszúrták a kerékcseréjét -
G_ArchAngel #109458 Kaphatott volna ma Massa (vonal), Vettel (rajt), Button (pit), meg meg ki tudja ki buntetest, de most semleges volt a biro, nem a Ferrarit tamogatta, mint egy futammal ezelott... -
vinc3nt #109457 múltkor se működött a DRS. -
IXEMGabeo #109456 nézd vissza azt a 2004-es Kínai nagydíjat. Összevissza csúszkált hibázott, az igaz h már régen vb volt, de nyilván nem osztott nem szorzott hanyadik és futott egy leggyorsabb kört a világ egyik legjobban megépített V10 es autójával...
mellesleg 3 futamon vagyunk túl és, azért akkora különbség nincs köztük...időmérős problémát már leírtam -
te Alonso faszát szopod éppen, vagy mi a tökömnek kell itt folyamatosan mentegetned őt? ez egy szimpla verseny, nem egy világot megváltó esemény...komolyan, vannak elvakult emberek, akiket én soha nem fogok megérteni
na de, hogy témába is kapcsolódjon Vettel a rajtjáért nem kap büntetést, vagy nem is volt szabálytalan? -
IXEMGabeo #109454 egyébként figyelj oda, mert az Alonsod a 3. futamon rajtol szarul és azért nincs mindig szar autója, mint pl a múltkor is... -
paj01 #109453 Nem az ő pályája? Hmm nem ő tartja a körrekordot?:D Schuminal kezd kinos lenni ez a nagy különbség rosberggel szemben...állandóan megy a magyarázkodás. Bár igazából tök mind1, hogy 5. v 15. sokat nem számít. -
vinc3nt #109452 ahogy ma benyeleted a banánt, massa gyorsabb mint Alonso? hát ez az epikus lúzersség egyik jele... -
vinc3nt #109451 való igaz ha massa 2dik helyen küzdött vajon Alonso mit tudod volna normális kocsival? -
XDDD -
vinc3nt #109449 Azt mondtad konkrétan hogy mindenkinek volt problémája és lazán elsiklottál amellett hogy "halmozottan" de ugye megmondtam előre hogy mi volt? aztán itt ugráltál massával a kebleden ... imádom hogy ilyenkor adod az ártatlant -
IXEMGabeo #109448 teljesen mind1, hidd el számára nagyobb büntetés az, hogy a Ferrari sehol nincs és jelenleg még Massa is a nyomában van...engem boldogít a tudat, hogy a vb címre esélytelen egyelőre... -
G_ArchAngel #109447 Most ezt nem értem.
Megint mi a bajod?
Írtam valamit a szárnnyal kapcsolatban ma? Annyit, hogy Alonso sem említette.
Illetve, hogy a BBC-sek szerint a szárnnyal volt gond.
Epikus lúzer vagy, komám, de én nem rakom a mocskos szádba... -
Ha már annyira kéred, legalább tudnád leírni rendesen
-
vinc3nt #109445 bőnyálal -
vinc3nt #109444 HOPPÁ - HOPPÁ
Alonso hátrányt szenvedett a DRS hibája miatt, az FIA vizsgálatot indított
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres spanyol világbajnoka valójában hátrányt szenvedett azzal, hogy a DRS rendszer meghibásodott az autójában.
Alonso az érintett körben csak 300 méterrel a célegyenes vége előtt tudta használni a DRS-t Michael Schumacher mögött.
Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Google Bookmarkon Kövess minket facebook-on! Megosztás IWIW-en
Mint arról az F1-live.hu korábban beszámolhatott, az FIA nem büntette meg Fernando Alonso-t a DRS szabálytalan használata miatt Kínában, miután kiderült, hogy minimális előnyre sem tett szert Michael Schumacher Mercedes mögött.
A vizsgálatok megállapították, hogy Alonso az érintett körben a 752 méteres zónában csak az utolsó 300 méteren tudta használni a mozgatható hátsó szárnyat a 13-as és a 14-es kanyar között, mely után a rendszer a hiba miatt egy pillanatra aktiválódott.
Archangel bőnyálal kérném!!!!!!!!!!!!!
-
G_ArchAngel #109443 -
A tajparaszt itt te vagy. :) Egyébként meg kurvára nem érdekel a véleményed kis Alfonsó fanocska, itt lezártam szia
-
vinc3nt #109441 Tudod mi a problémám az ilyenekkel? 1 Az hogy Alonso az égadta világon semmilyen előnyt nem szerzett hogy félmásodpercre kinyílt a szárnya 2 Nyilván arról sem Alonso tehet hogy olyan helyen nyílt ki ahol elvileg le van szabályozva akkor meg miért kapna büntetést? ja mert utálod bocs 3 Nyilván nem Alonso hozza az ítéletet ha valamiben vétett megbüntetik ahogy Malaysiában is dehát hiába ugatsz Alonsot is büntetik pl Kubica előzésénél is szóval a Ferrarinak sem szabad mindent. 4 tajparaszt módjára fórumozol egy emberről és még neked áll feljebb ha ugyan abba a stílusba válaszol neked valaki f@szkalap -
IXEMGabeo #109440 az mind1 volt, mert hagyott magának helyet és akkor abban a pillanatban az 1. és a 2. szektorban egyéni legjobbját futotta a hétvégén. 3. szektorban a hosszú egyenes végén az a hiba a szárny meghibásodás miatt volt. Elsőre Schumi nem érezhette a hatást, hogy a DRS elromlik, később Ross Brawn nyilatkozta, hogy az a hiba annak is betudható volt...kár volt érte, mert simán Q3 meg lett volna. Most jön a Török nagydíj itt abban bízom 1-2 fejlesztés felkerül az autóra és szépen ott fognak tudni autózni tartósan a Ferrari előtt...
ja igen és mégvalami: Lotus Renault ma kifejezetten gyenge volt és el is taktikázták magukat -
Na meg ha nincsen rohadt nagy forgalom a végén. -
IXEMGabeo #109438 azért visszább vehetnél
14. helyről rajtolt, előzött, akcióban volt és így is elkapta volna a végén Alonsot, aki éppenhogy előtte maradt...8. helye nem rossz.
Időmérőn, mint kiderült simán Q3-as lett volna, ha a szárnya nem krepál be az egyetlen mért körén... -
IXEMGabeo #109437 rajtnál sosem szoktak büntetni irányváltoztatás miatt... -
vinc3nt #109436 az én stílusom minősíthetetlen a tied mi? Akkor is igazam van kezdetű mondatokat legutóbb az óvodába hallottam. honnan a jó büdös francból tudod? tudtommal egy ember van aki mindent büntetést megúsz: Lewis Hamilton -
de elfuserált vagy, ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd azt a videót, látnád, hogy semmi előnye nem származott belőle. Jah és ki is váltott vagy 3x irányt a rajtnál? Vettel! megbüntették érte? Nem! Massa átlépte a boxnál a vonalat? Át! Megbüntették érte? Nem! Akkor miért pont Alonsoval kellene szívózni? Schumacher ezen a futamon nem sokszor volt méltó a képernyőre, így gőzöm sincs mit művelt a pályán, de ha alaposan átnéznénk a ténykedését, tuti nála is lenne valami szabálytalanság, amekkora gyökér mióta visszatért -
Hangzatos szavak, szerintem inkább Webber mai teljesítményét, úgy lehetne jellemezni hogy : "Szarva közt a tőgyét" Elcseszett időmérő után, a régi gondolkodás szerint ki kellett volna zavarni a pályára keménykeverékkel, aztán menjen addig még ki nem villan a gumi alól a felni. Aztán 1 kiállás év végig. Ezzel szemben ez a 3 vagy 4 kiállás marhára bejött. Ez is jelzi, hogy idén minden más, és ideje újragondolni a dolgokat. Főleg a ferrarinál. -
Azt már az időmérőn is átlépte mindenki. Szerintem azon a szakaszon még szabad volt, de utána, ahol már a pályára kilógott volna, nem. És ezért nem kapott büntit. -
Nem büntették de legközelebb ha ilyen előfordul akkor komolyabb bünti lesz.
Szóval akkor a szabály az most nem volt érvényes vagy mi?
Miért nem ellenőrzik azt hogy mitől nyílt ki a hátsó szárnya?
Massával is kivételeztek ma pedig átlépte a boxból kivezető fehér vonalat. Neki is kellett volna büntetést adni. -
IXEMGabeo #109431 Vettelnek az incidens miatt néhány pillanatig várakoznia kellett a kerékcserére, mégis sikerült a bokszban megelőznie az eltévedt Buttont. "Egy kicsit meglepődtem, hogy Jenson mit keres nálunk. Gondoljanak bele, mi történt volna, ha a csapatom kicserélte volna a kerekeit. Hatalmas pácban lettünk volna. Kénytelen lettem volna a McLarenhez menni, és megkérni őket, hogy akkor most legyenek szívesek lecserélni az én kerekeimet" – jegyezte meg nevetve Vettel az incidens kapcsán.
:D:D:D -
nyugi,az FIA úgyis ejti az ügyet :) -
Akkor is igazam van, hiába reagálsz ilyen minősithetetlen stilusban.. ha más csinálta volna ezt akkor jött volna a bünti, dehát Alfonsónak mindent szabad :)) -
vinc3nt #109428 ennek a gyökér fórumozónak is mindent lehet? -
Tipikus, a kis gyökér Alonsonak mindent lehet .. (: -
IXEMGabeo #109426 oké köszi a választ... -
Állítólag elektronikai hiba volt,mert ugye zónán kívül nem szabadna működnie!A FIA közölte hogy nincs értelme vizsgálni az ügyet! -
IXEMGabeo #109424 Helmut Marko
Mark (Webber) ma egyszerűen fantasztikus teljesítményt nyújtott. A 18. helyről kezdte meg a versenyt és hihetetlen módon eső és biztonsági autós fázis nélkül fel tudott állni a dobogóra.
Ez a teljesítmény önmagáért beszél, és büszkék lehetünk rá. Úgy gondolom, hogy ezen a délutánon nagyon sokat hozott számára a tapasztalata.
Ez nem volt egy könnyű verseny számunkra, de elégedettek vagyunk, és mindannyian bízunk benne, hogy a KERS rendszer problémája a múlté és Törökországban kifogástalanul fog működni az autónkban.
jéé mit evett her Helmut?:D még azt is hozzátette, hogy SC nélkül érte el ezt az eredményt... -
IXEMGabeo #109423 hmm ez mi? -
IXEMGabeo #109422 plusz 1
az időmérőt elismerem, hogy gyenge pontja. Egyéni legjobbját futotta az 1. 2. szektorban utána jött a hiba a szárny miatt. Elismerte, hogy hibázott, de az edzés után megállapították, hogy a szárny meghibásodása miatt volt az a hiba:S ez azért qva nagy pech Q3-ba csak bejut már egyszer...innentől remélhetőleg csak a fejlődés várható -
G_ArchAngel #109421 ha meg 2 korrel hosszabb a verseny, akkor Alonsot megelozi, szerintem ma jol ment, a rajtja is jo volt, talan a legjobb - csak az idomero szanalmas, ezen kell javitania -
IXEMGabeo #109420 francokat, pont megvolt a távolság, optimális védekező pozíció volt körökön keresztül tarthatta volna még, ha nincs ott Maldi, mind1 végülis. Azt nem értem Buttonnal mi lett, mert a futam nagyrészében sokkal jobban ment, mint Hami:S hogy lehet, hogy a gumispórolás nagymestere ennyire korán jött ki?