182279
  • repvez
    Nekem az a bajom a szabályokkal hogy vannak.
    Ha beszerelték a kerst és a drs-t akkor mindenki ott és akkor használhassa ahol akarja.Végtére is ez a autoverseny krémje pont az lenne a lényege neki hogy a lehetö legtöbb ujjitást és eröt kihozni az autóbol és a leggyorsabban menni, ehhez pedig nem szabadna korlátozni a használatukat.És gyözzön aki jobb alternativát talál.
    Ugyan ez vonatkozik a motorokra is, mindent a csucsra járatni azt hadd szoljon.
    Régebben sokkal több volt a motor elfüstölés és emiat is izgalmasabb volt a verseny mert senki nem tudta hogy mikor megy szét.Most meg csak akkor megy el a motor ha valami ujitás nem jön össze a csapatnál, ami elég ritka.
  • G_ArchAngel #109736
  • G_ArchAngel #109735
  • kifli
    Egy másik oldal fórumán olvastam, és megtetszett :D

"Webber egy montenbájk világbajnok... az is marad..."
  • gabi89
    Felipe was faster...
  • IXEMGabeo
    Rosberg is előzött ott 2008-ban, sőt, ha jól emlékszem Massa és Alonso is...
  • Norbi1990
    Ott nem lehet. Tavaly láttuk, hogy amikor próbált volna valaki valakit előzni mindig összementek mert nem hagytak helyet a másiknak hogy bevegyék ketten a kanyart. Kivéve Kubica aki mindenkinél gyorsabb volt a verseny végén.
  • IXEMGabeo
    nincs olyan hosszú egyenes Szingapúrban plusz ott vannak a korlátok. Talán egy pályaszakasz van, ahol tavaly is tudtak előzni (Webber-Hamilton esetnél) az egyenes utáni féktáv.

Valenciában csupa csupa rövidke egyenes kivéve a cél egyenes utáni 1. kanyar...

Melbourne-ben se vált be, ezeken a pályákon se várok csodát, ennek ellenére lehet egy jó futam..
  • Norbi1990
    Szingapúron lehet a célegyenesbe, Valenciába van 2 hosszú egyenes is ahol lehetne használni. Egyedül Monacoba lenne veszélyes, ugyanis nincs kimondottan egyenes és a pálya is egyenetlen.
  • IXEMGabeo
    arra szerettem volna utalni, hogy egész jól bevált a rendszer. Persze lesznek olyan pályák, ahol sztem veszélyes lesz (Szingapúr, Monaco, Valencia) ha Melbourne-ben idén nem vált be az utcai pályákon nem is lesz érdemes használni...
  • Kit--Kat
    Mondjuk inkább a KERS a 21. századi. DSR rendszerek voltak a 60-as években is már, csak betiltották. A szárny állításban nincs semmi ami olyan hű de csúcs technológia lenne.
  • madmanic
    Kubica elhagyhatja a kórházat
  • IXEMGabeo
    megoszló eszköz. Vannak ak onzervatív gondolkodásúak, ő nekik ez túl mesterséges.

Nekem tetszik a DRS KERS kombó. Így van értelme és a XXI. században élünk miért ne használja a pilóta a DRS-t...
  • Falcon83
    Parr: A 2013-as motorszabály menti meg az F1-et
  • Totti5
    Rosberg: A szabályozható hátsó szárny a legjobb találmány
  • Mauro
    Itt van
  • Mauro
    Nem de akkor is.
  • Mauro
    A 16:9 nem drágább. Csak a HD.
  • Dietrich
    senkinek, aki kirepült a fekete autóval az állítólag csak sokkot kapott, de semmi komoly.
  • kifli
    lehet pont arra járt valaki akinek joga volt osztogatni a hg-t?
    Van topik amihez egy hét eltelt vagy több hogy hg jogot kapott valaki
  • Dietrich
    na igen
    az 3 ember mit érezhetett? elöttük és mögüttük is repül egy autó...
  • Totti5
    Minden régi pályán elférne, egyenesen vicces az a bukótér ami ehhez a kanyarhoz jár. Remélem nem lett senkikek sembaja...
  • Dietrich
    Brands hatch a hétvégén...itt is elkéne egy kis biztonsági korekció..

• Minstrel
    szerintem ne siesd el a dolgot, hívjad fel Détári Dömét hátha berak NB1-be fizetős játékosnak
  • IXEMGabeo
    haha toljatok egy FIFÁt
  • bakkerman
    én holnap megyek próbajátékra Barcelonaba,1 hétig leszek kinnt,addig Messi házában fogok lakni,majd pizzázunk,meg toljuk a pes11-et a full hd led tv-én,ps3-on.
  • G_ArchAngel #109711
    anno majdnem két órába telt mire megkaptam az Apple blogot...
  • kifli
    2 napja, kicsit több ideig tart...
  • G_ArchAngel #109709
    Mi tart ennyi ideig? Két napja már, hogy Totti5 igényelte a házigazda jogot...
  • TomSolberg
    te meg a kockásfülü nyúl vagy
  • MR ME
    skizo vagy, kezeltesd magad
  • TomSolberg
    sziasztok gyerekek!
    Megtörtént a csoda.
    Rockinghami pályára meghívtak egy Skip Barber tesztvezetésre.
    Azt mondták jó időt mentem.
    Talán lesz magyar skip barber versenyző.
    Csak Amerikába rendezik és sokat kéne utaznom.
    De megéri.

K.P.Tomival beszéltem, azt mondta nem igazán lát lehetőséget azokba az autókba, inkább pénzért üljek be egy f renaultba vagy GP3 ba ha tehetséget érzek magamba.
    Hát nekem annyi pénzem azért nincs.
    De majd meglátjuk.
  • Firerock
    szerintem nem a "törpe" dönti ezt el,hanem a tvtársaság aki megveszi a 16:9-re a jogokat...
  • bakkerman
    nem pár fészbukos lájk huszár fogja döntés kényszerbe hozni a törpét
  • V43 1105
    Marketing nélkül szart se ér az egész..
  • Minstrel
    ja mert ha csatlakozunk akkor biztos 16:9-essé fog változni a közvetítés..
  • Ulvar
    Miért van olyan? Mert én még nem láttam...talán a reklámozással van gond nem?
  • Mauro
    Ahhoz képest hogy mennyien panaszkodnak arra hogy ReTeK klub 4:3-ba adja F1-et. Ne sokan csatlakoztak Facebook-os kezdeményezéshez.

• Wlanseraf
    Nekem a nem szimpatikus nem rémlik:D
  • ScarY MAN
    belefér, de az utóbbi x napban mindenki a saját kedvencét istenítette a végtelenségig, és halálra volt sértve, ha valaki azt merte mondani, hogy neki "nem szimpatikus" az illető.