182279
  • Jeffjohnson
    Én ezt arra írtam, hogy Magyarországon vagy "ingyenes" csatorna közvetíti vagy semmi éppen a médiatörvény miatt.

Az MTV nél is van pénz dögivel VB-t is ők adták és szerintem már rég fáj a foguk az F1-re is ha akarják simán versenybe tudnak szállni az RTL Klubbal.
    Mondjuk én a SPORT tv-n is szívesen nézném pénzük nekik is van gondoljunk csak arra, hogy a focis jogokért akkora összeget tettek le, hogy mindenki csak nézett és nem volt senki aki felüllicitálta volna, viszont ott nagyon nem a technikai sportok irányába van eltolódva a vezetés.
  • bakkerman
    és ebben KO-val győz az RTL...ha egy való világra kitudnak adni pár száz milliót,akkor az F1-re is ki fognak,mert nézik az emberek
  • Dietrich
    az FIA magasról leszarja milyen média törvény van nálunk..őt csak az érdekli kifizet többet a jogokért.
  • Dietrich
    ezt azért nem mondanám..'77-re jobban igaz volt mikor abszolút nem adtak európán kívűli versenyeket ;)
  • Jeffjohnson
    Az régen volt. Mostanában nem divat ez.
  • Ulvar
    Az hogy átmegy egyik csatornáról a másikra, nem jelenti azt hogy a kommentátor változik...

Palik is "átment" az RTLhez MTVtől...
  • Jeffjohnson
    "Az új médiatörvény szerint ugyanis a televíziók nem gyakorolhatják kizárólagos közvetítési jogukat oly módon, hogy a közönség több mint 20 százalékát kizárják a kiemelten nagy jelentőségű események – előfizetési díj fizetése nélkül is hozzáférhető közvetítésen keresztüli – nyomon követéséből. Hogy melyek ezek az események, azt a Médiatanács állapítja meg"

Az F1 valószínűleg ilyen de lehet, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy nem lesz F1 közvetítés nálunk. Mondjuk a színvonalt tekintve ez nem is baj. Viszont az RTL KLUB közvetítési joga lejár év végén és lehet, hogy visszakerül az F1 az MTV-re ami még lehet jó is lesz. Én nem bánnám elég volt már Gyulából.
  • madmanic
    irónikus megjegyzés volt...
  • a.carkey
    Ugyan már! Itthon 86ig alig adtak le versenyt. Osztrák nagydíj és talán Monaco volt ami ált. mindig lement. És baromi népszerű volt a sport itthon is ...
  • DannyL
    Amikor ez bekövetkezik, akkor fogom befejezni F1-es "karrieremet".
  • Count Adyn
    adblock:forma 1 :D
  • Jeffjohnson
    Végén kiderül, hogy a storyban Bernie a jófiú.

"max este letöltjük..."
    Persze ennyi erővel ne is nézd majd év végén az egészet egyben letöltöd miután minden csatorna 20x bemondta az eredmény...
  • Szabi1991
  • madmanic
    max este letöltjük...
  • IXEMGabeo
    Flame on:D

a szezon végén hálistennek mind Alonso, mind Hamilton kikapott és még a csapat vb pontjaikat is elvették...
  • Dietrich
    várható volt hogy egyszer bekövetkezik ez is..
    amig van nete az embernek nincs mitől tartani..
    IC-t neten HD-s streamen lehet nézni..
  • G_ArchAngel #109881
    Sötét fellegek gyülekeznek...:(
  • madmanic
    ezt kár volt... érik a büntipont nekem..

szegény mad..
  • Armagedown
    pont olyan mint amilyennek kinéz ...
  • G_ArchAngel #109878
    Részemről kimaradnék.
  • ScarY MAN
    sajnos ez most egy kis flame-re ad okot :\ ... pár nap múlva visszanézek. addig is jó szórakozást.
  • MaSzKa

Alonso kis trükkje a boksz-utcában
    2007, Hungaroring

Már Monacóban is érezni lehetett, hogy nincs minden rendben a McLaren háza táján. Csapatutasítások és önmagukból kikelt pilóták. Ron Dennis arcáról is olvasni lehetett, hogy nem egyszerű kezelni a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót és a hihetetlenül tehetséges és nagyravágyó újoncot, Lewis Hamiltont. Az események a Magyar Nagydíjon csúcsosodtak ki. A wokingiak csapatánál futamonként váltották a pilóták között azt a lehetőséget, hogy csapaton belül ki futhatja az utolsó kvalifikációs etapot. A Hungaroringen ezt az esélyt a brit versenyző kapta meg, és előtte annak rendje és módja szerint kiment a bokszba friss gumikért. Azzal viszont egészen biztosan nem számolt, hogy csapattársa leparkolja előtte autóját és addig el sem indul onnan, míg Hamiltonnak már esélye sem lehet arra, hogy áthaladjon a célvonalon, egy utolsó gyors kör reményében. A többi már történelem. A spanyol pilóta az év végén elhagyta a McLaren istállót és ezzel mindenki számára egyértelművé vált, hogy az ifjú Hamilton bizony elsőbbséget élvez szinte mindenkivel szemben a csapatnál.

Csapaton belüli harcok

Bernie-ről is elég sokat cikkeznek mostanság.
  • Dietrich
    az se a pénzére utazik :p
  • MaSzKa
    Bernie 80 éves

50 évvel fiatalabb barátnője van most. Nem semmi.
  • nonicks
    -Készpénzben adjam???
  • bakkerman
    -Nem adok lányom,mondtam már ne nyalókázz annyit!
    -Dee Apaaa,ez egy gazdag arab sejk!
  • MaSzKa
    Papa kéne egy kis money nyalókára...tudsz adni?
  • MaSzKa

több kép

• bakkerman
  • MaSzKa
    Ki az a Lindsay Lohan..?
    Egyébként rákerestem és kis hasonlóság tényleg van, de sokan hasonlítanak még rá.
  • passatgt
    1000%, hogy egyik lány sem az övé:D
  • G_ArchAngel #109866
    Tamara kicsit Lindsay Lohan nekem, vagy csak kavet kellene innom?:)
  • MaSzKa
    Új férfikollekciót tervezett a Forma-1-milliárdos lánya

• bakkerman
    hogy kéne nekem oda bekerülnöm...tamarának adnám az ívet :DDD
  • MaSzKa
    3 lánya van:

Ecclestone 1985-ben vette feleségül az egykori horvát modellt, Slavicát; a tanú Max Mosley volt. Második házasságából két lánya született, Tamara és Petra. Deborah Ecclestone (nem mutatkozik) első házasságából származik

Ecclestone lánya bugyiban pózol
  • Dietrich
    vajh honnan is ismerős ami a monitoron megjelent ;)
  • Szabi1991
    F1 2006 - Räikkönen autójával..

• Dietrich
    fogynia kéne hogy beférjen újból egy ow autóba ;)
  • Norbi1990
    Ha jól tudom Watkins Glenen.
  • bardocz

Egy hasonló.