182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én ezt arra írtam, hogy Magyarországon vagy "ingyenes" csatorna közvetíti vagy semmi éppen a médiatörvény miatt.
Az MTV nél is van pénz dögivel VB-t is ők adták és szerintem már rég fáj a foguk az F1-re is ha akarják simán versenybe tudnak szállni az RTL Klubbal.
Mondjuk én a SPORT tv-n is szívesen nézném pénzük nekik is van gondoljunk csak arra, hogy a focis jogokért akkora összeget tettek le, hogy mindenki csak nézett és nem volt senki aki felüllicitálta volna, viszont ott nagyon nem a technikai sportok irányába van eltolódva a vezetés. -
és ebben KO-val győz az RTL...ha egy való világra kitudnak adni pár száz milliót,akkor az F1-re is ki fognak,mert nézik az emberek -
az FIA magasról leszarja milyen média törvény van nálunk..őt csak az érdekli kifizet többet a jogokért. -
ezt azért nem mondanám..'77-re jobban igaz volt mikor abszolút nem adtak európán kívűli versenyeket ;) -
Az régen volt. Mostanában nem divat ez. -
Az hogy átmegy egyik csatornáról a másikra, nem jelenti azt hogy a kommentátor változik...
Palik is "átment" az RTLhez MTVtől... -
"Az új médiatörvény szerint ugyanis a televíziók nem gyakorolhatják kizárólagos közvetítési jogukat oly módon, hogy a közönség több mint 20 százalékát kizárják a kiemelten nagy jelentőségű események – előfizetési díj fizetése nélkül is hozzáférhető közvetítésen keresztüli – nyomon követéséből. Hogy melyek ezek az események, azt a Médiatanács állapítja meg"
Az F1 valószínűleg ilyen de lehet, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy nem lesz F1 közvetítés nálunk. Mondjuk a színvonalt tekintve ez nem is baj. Viszont az RTL KLUB közvetítési joga lejár év végén és lehet, hogy visszakerül az F1 az MTV-re ami még lehet jó is lesz. Én nem bánnám elég volt már Gyulából. -
madmanic #109890 irónikus megjegyzés volt... -
Ugyan már! Itthon 86ig alig adtak le versenyt. Osztrák nagydíj és talán Monaco volt ami ált. mindig lement. És baromi népszerű volt a sport itthon is ... -
Amikor ez bekövetkezik, akkor fogom befejezni F1-es "karrieremet". -
adblock:forma 1 :D -
Végén kiderül, hogy a storyban Bernie a jófiú.
"max este letöltjük..."
Persze ennyi erővel ne is nézd majd év végén az egészet egyben letöltöd miután minden csatorna 20x bemondta az eredmény... -
Szabi1991 #109885
-
madmanic #109884 max este letöltjük... -
IXEMGabeo #109883 Flame on:D
a szezon végén hálistennek mind Alonso, mind Hamilton kikapott és még a csapat vb pontjaikat is elvették... -
várható volt hogy egyszer bekövetkezik ez is..
amig van nete az embernek nincs mitől tartani..
IC-t neten HD-s streamen lehet nézni.. -
G_ArchAngel #109881 Sötét fellegek gyülekeznek...:( -
madmanic #109880 ezt kár volt... érik a büntipont nekem..
szegény mad.. -
pont olyan mint amilyennek kinéz ... -
G_ArchAngel #109878 Részemről kimaradnék. -
sajnos ez most egy kis flame-re ad okot :\ ... pár nap múlva visszanézek. addig is jó szórakozást. -
Alonso kis trükkje a boksz-utcában
2007, Hungaroring
Már Monacóban is érezni lehetett, hogy nincs minden rendben a McLaren háza táján. Csapatutasítások és önmagukból kikelt pilóták. Ron Dennis arcáról is olvasni lehetett, hogy nem egyszerű kezelni a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót és a hihetetlenül tehetséges és nagyravágyó újoncot, Lewis Hamiltont. Az események a Magyar Nagydíjon csúcsosodtak ki. A wokingiak csapatánál futamonként váltották a pilóták között azt a lehetőséget, hogy csapaton belül ki futhatja az utolsó kvalifikációs etapot. A Hungaroringen ezt az esélyt a brit versenyző kapta meg, és előtte annak rendje és módja szerint kiment a bokszba friss gumikért. Azzal viszont egészen biztosan nem számolt, hogy csapattársa leparkolja előtte autóját és addig el sem indul onnan, míg Hamiltonnak már esélye sem lehet arra, hogy áthaladjon a célvonalon, egy utolsó gyors kör reményében. A többi már történelem. A spanyol pilóta az év végén elhagyta a McLaren istállót és ezzel mindenki számára egyértelművé vált, hogy az ifjú Hamilton bizony elsőbbséget élvez szinte mindenkivel szemben a csapatnál.
Csapaton belüli harcok
Bernie-ről is elég sokat cikkeznek mostanság. -
az se a pénzére utazik :p -
Bernie 80 éves
50 évvel fiatalabb barátnője van most. Nem semmi. -
-Készpénzben adjam??? -
-Nem adok lányom,mondtam már ne nyalókázz annyit!
-Dee Apaaa,ez egy gazdag arab sejk! -
Papa kéne egy kis money nyalókára...tudsz adni?
-
több kép
-

-
Ki az a Lindsay Lohan..?
Egyébként rákerestem és kis hasonlóság tényleg van, de sokan hasonlítanak még rá. -
1000%, hogy egyik lány sem az övé:D -
G_ArchAngel #109866 Tamara kicsit Lindsay Lohan nekem, vagy csak kavet kellene innom?:) -
Új férfikollekciót tervezett a Forma-1-milliárdos lánya
-
hogy kéne nekem oda bekerülnöm...tamarának adnám az ívet :DDD -
3 lánya van:
Ecclestone 1985-ben vette feleségül az egykori horvát modellt, Slavicát; a tanú Max Mosley volt. Második házasságából két lánya született, Tamara és Petra. Deborah Ecclestone (nem mutatkozik) első házasságából származik
Ecclestone lánya bugyiban pózol -
vajh honnan is ismerős ami a monitoron megjelent ;) -
Szabi1991 #109861 F1 2006 - Räikkönen autójával.. 
-
fogynia kéne hogy beférjen újból egy ow autóba ;) -
Ha jól tudom Watkins Glenen. -
Egy hasonló.