182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #110136 Abban a korszakban, amikor a regi nagyok versenyeztek nem volt piszkos levego az autok mogott, azert lehetett elozni. Itt 2010-ig ha kozel ment a tamado, akkor elvesztette a tapadasat es eselye sem volt, talan csak a boxutcaban.
Ha atterveztetnek az autokat, akkor nem lenne szukseg DRS-re, de szerintem ebbe senki nem menne bele.
Megjegyzem, hogy a pilotakat peldaul nem zavarja, mert tudjak, hogy vedekezokent rossz, ami tamadokent segiti oket. Ergo ami a DRS elvesz, azt vissza is adja. -
IXEMGabeo #110135 rácsúszott Schumi szárnyára** -
IXEMGabeo #110134 arról már nem ő tehetett h Petrov miután elment, rácsúszott Schumi már tartotta az ívét Petrov pedig túlzottan vakmerő volt, még Heidfeldet is majdnem kitette a box utcába -
A baleset egyértelműen Schumacher keménykedésének az oka volt. Annyira felesleges mozdulat volt az a rálegyezás mint Rubens falra kergetése. -
IXEMGabeo #110132 az tény és elismerem, hogy egyes pályákon túl könnyű előzni...szakemberek is elismerik. Azzal is egyetértek, hogy ez nem tudás, hogy benyomjuk a DRS és a KERS gombot és esélyed sincs az egyenesben...valóban kissé fura és a pozicíó védés gyakorlatilag megszűnt. Rosberg azért kemény gumival tudta picit Hamiltont és Massát is tartani körökig az a nem semmi...láthatóan szinte mindenki meg lett szopatva (Vettelen kivül) a 8-as kanyar kivezetője után:D -
Ettől még szánalom hogy ilyet be mertek vezetni, de ez kell az embereknek. A tizenkét éves kiscsajok lehet ettől lefossák a bokájukat , de szerintem nagyon gagyi ahogy kerülgetik egymást. Ez nem autóverseny. Erről ennyit. :) -
IXEMGabeo #110130 pályafüggő is, Melbourneben még mindenki arról beszélt milyen nehéz előzni DRS-el:D Malaysia, Kína, Török pálya pont olyan volt, ahol eleve szélesek a pályák és hosszú egyenesek vannak dögivel...
most következnek a kicsit kanyargósabb pályák, na ott ne várj olyat, mint ma:)
szerintem ez még mindig jobb, mint a vonatozgatás, ami pl 2009-ben dögivel volt, élvezhetetlenek voltak a versenyek...nehéz eltalálni a helyes utat, mindig lesznek elégedetlenkedők az új szabályokkal kapcsolatban, egyébként pedig régóta nem arról szól az F1 ki mit tud, hanem inkább a technika dominál -
Azért, mert csak kerülgetik egymást. Itt nem azon múlnak a dolgok, hogy mit tud egy versenyző, hanem azon hogy most ő nyomkodja-e ügyesebben a gombokat. Ha valaki hátul van az előzni fog.
Asszem most az F1 nagyjai forognak a sírjukban. DRS? Előzési zóna? Védekezésért büntetnek?
Szánalom!!! -
IXEMGabeo #110128 indoklásod? -
Hát ez a mai "verseny" inkább volt majomparádé mint autóversenyzés. Be kéne már látni hogy ezzel a DRS-es nagyon túllőttek a célon. -
IXEMGabeo #110126 igen, jó volt ma Alonso, Webbert is megelőzte, jó tempója volt, ma nem lehetett belekötni viccen kivül:) csak csipkelődtem vele kicsit... -
G_ArchAngel #110125 Oke, de most tenyleg nem Alonso volt, aki tehet arrol, hogy ilyen fan-jai vannak:)
Amugy nyilvanvalo, hogy nem MS hibaja volt, ha az lett volna, akkor en is beszolok :D -
IXEMGabeo #110124 madmaniac: neked semmi se jó hallod, állandóan panaszkodsz, ha vonatoznak, ha nagyon könnyű a KIKERÜLÉS, szűnj már meg légyszíves annyira utálom az ilyen negatív embereket -
IXEMGabeo #110123 reagálnom kellett valamit rá, mert előszeretettel kiszúrta Schumit magának...holott a mezőny ma ide-oda mindenki alázott mindenki mindenkit, az élmezőny is Vettel kivételével mind benne volt valami akcióban
Schuminak ott volt az esete Petrovval nincs miről beszélni:S a Merci pedig nem Red Bull, hogy 22. helyről feljöjjön 3. helyre...
Kobayashinak még egy +, hogy 10. lett utolsó előtti helyről... -
Egy pici ütközéstől is sérülhet a futómű...
Nézd csak meg.
-
"más is sérülhetett"
Hátsó szárnya?:) első szárnya sérült semmi más, cserélték és újra 100%os volt. -
ja értem,akkor viszont elég lassúak voltak a szerelői!
5. Rosberg Mercedes + 47.539
12. Schumacher Mercedes + 1:25.400 -
Mindig a HA. Sajnos elbénázza így milett volna HA értelmetlen, hiszen nem tudhatjuk. -
Nem tudom hogy láttad e a futamot, de mintha egy Orosszal ütközött volna az elején. Alapból borult a taktika, ráadásul más is sérülhetett, utána meg forgalom...pozitívum az hogy egy Massával versenyzett....hmm...
-
Menny már a legközelebbi szemészetre! Ha nem tör le az első szárnya, akkor nagyjából Rosberg környékén lett volna szintén! -
minden bizonnyal!
Mondanál nekem egy olyan mozdulatot ami pozitív volt? -
Nem láttad a futamot, divatfikázó vagy. -
G_ArchAngel #110114 
En akarom legkevesbe vedeni Alonsot, de ezt most nem ertem. Nem azert volt elol, mert gyors volt?
Nem az O hibaja, hogy a Mercedes szar volt... -
IXEMGabeo #110113 legközelebb az Alonsodnak nem lesz ilyen mázlija...gyors volt, de ismét csak alibiből volt ott elől... -
G_ArchAngel #110112 Ha nem tudnam, hogy lehetetlen, akkor azt mondanam, hogy az elso 10-12 korben nem pislogtam, nem vettem levegot.
Ilyen azert tenyleg nagyon-nagyon regen volt az F1-ben. -
Ha Schumi legközelebb is ilyen jól fog menni akkor Lizzival jókat fognak meccselni! -
IXEMGabeo #110110 versenybalesetről nem tehetett, Petrov csúszott túl így, azért az volt a csoda h beéért 12. re. Az pedig, hogy mennyien megelőzték az azt bizonyítja, hogy a gumi taktikája is más volt, mint a többieknek...(fasz ki van, hogy mindig benne van valami esetben)
Rosberg 5. helye a végén csoda volt, mert a lágy gumi holyagzott az elején...nagy kár érte.
Button simán Hami előtt végezhetett volna, ha nem tér át 3 kiállásra, Alonso ma meglepően gyors volt, Vettel, Webber pedig jól mentek ma.
Nem volt rossz a tavalyi év sem, de előzésileg idén eddig toronymagas az átlag:D most aztán nem lehet panasz senkinek, semmire se... -
No, ovis barátunk alázza a mezőnyt? :) -
Ha ez nem tetszik, akkor tényleg valami zűr van. Szerintem ez így jó. És maradjon is így. -
Így van, és ahhoz hogy sikerüljön ott kellett lenni, a féktáv sem könnyű ilyenkor és sokszor nem volt meg elsőre. Kersel meg szárnyal nyilván nagyon be lehet lendülni, de ha marad kerse az üldözöttnek is és az autó mondjuk csak 315re volt belőve a 320 helyett ott nem volt olyan egyértelmű. Itt azok ugrlátak nagyon párszor akinek 320nál volt a vége. -
7 kiló egy ilyen gumi o.O Nice. -
G_ArchAngel #110106 Amit en neztem, ott azert ez nem volt egyertelmu. Nem mindig vagy nem elsore sikerult. -
Szerintem jobb mint a vonatozás.
Te jobban szereted azt amikor nincs egész versenyen semmilyen előzés? -
Aki tudott visszatámadott. Igazából ez azért nagyon jó, mert aki gyorsabb az nem torpan meg és nem vonatozza le az egész versenyt, így aki előzni tud az előz is, de sok előzés volt a pálya többi szakaszán is... nem tudom te mit néztél...... -
Szabi1991 #110103
-
madmanic #110102 Sumák szánalmas volt ezen a versenyen.. alázta boldog-boldogtalan..
-
madmanic #110101 az előzési zónát ahol nem előzés van hanem KIKERÜLÉS, vonjuk ki aztán csináljunk statisztikát...
kommentátorok is majd' elélveznek ettől..
szerintem meg ez NEM VERSENY! -
Jó verseny volt. Sumi ha nem izmozik az elején, akkor nyerhetett volna:D amúgy nagyon sokat hibázik, tavaly is úgy ment sokszor mint aki nem lát vagy nem érzi... ebből így nem lehet felépíteni egy jó futamot ha az elején elszúrja. Rosberg kihozta a maxot, ennyit tud a Merci. Alo is jól ment, és a 10 mp nem egy ledolgozhatatlan hátrány. Massa lasú volt, a McLaren pedig ennyit tudott.
Sok szép csata és előzés volt, odatette magát mindenki. Műküdnek a szabályok, izgalmas a verseny végig. -
G_ArchAngel #110099 Vettel 7/10
Webber 7.5/10
Alonso 7.5/10
Hamilton 8/10
Rosberg 8.5/10
Button 7.5/10
Heidfeld 7.5/10
Petrov 7/10
Buemi 8/10
Kobayashi 8.5/10
Kurvara nem lesz ez igy jo gyerekek, ma meg Alonsonak is drukkoltam egy kicsit, de Vettel szerintem behuzza ezt az evet. A kerekcserejuk is nagyon durvan gyors, a tobbieke alatt ehhez kepest el lehet aludni:/ -
Kellene egy olyan versenyt csinálni,mint a Mr.Olympiának van a Master Olympia...ott bohóckodhatna Schumaher és Barichello. :))))