182279
  • IXEMGabeo
    érdekes, hogy az Európai helyszínek (Valencián kívül) ennyire hátul vannak
  • Totti5
    Versenyrendezési díjak

1. Abu Dhabi: 45 millió dollár
    2. Malajzia: 41 millió dollár
    3. Szingapúr: 40 millió dollár
    4. Japán: 35 millió dollár
    4. Spanyolország (Valencia): 35 millió dollár
    6. Kína: 33 millió dollár
    7. Bahrein: 28 millió dollár
    8. Ausztrália: 27 millió dollár
    9. Törökország: 26 millió dollár
    10. Belgium: 23 millió dollár
    11. Magyarország: 19 millió dollár
    12. Spanyolország (Barcelona): 17 millió dollár
    12. Anglia: 17 millió dollár
    12. Németország: 17 millió dollár
    15. Brazília: 12 millió dollár
    16. Monaco: 5 millió dollár
    16. Olaszország: 5 millió dollár
  • IXEMGabeo
    okos volt, sikeres vállalkozásai vannak ennyi a lényeg...
  • bakkerman
    A Ferrari és a Jaguar expilótája F1-es karrierének 2002-es befejezése óta 128 millió dollárnyi vagyonra tett szert.

BEFEJEZÉSE ÓTA...nincs véleményem.
  • desigo
    Irvine a leggazdagabb brit F1-es versenyző
  • bakkerman
    nem fog megépülni ezt megsúgom
  • Totti5
    Abból nem lesz semmi + felesleges is, mert nam vagyunk Motogp hatalom hogy külön hyper mondern pályát tartsunk fenn ( maga az ötlet is az volt, de biztos voltak kik jól jártak még így is ). Azt kell megbecsülni amink van és az a Hungaroring, ami egy jó pálya.
  • Falcon83
    Hagyjad ő már csak tudja mert ő igazi autóversenyzőőőőő :DDDDDD :DDDDD
  • G_ArchAngel #110368
  • Ulvar
    Miből, azt elmondod? Meg minek? Azt nem F1re tervezték hanem MotoGPnek...és nem fogják neked átszabni...ez nem így működik...
  • IXEMGabeo
    ami nekünk is bevétel, ráadásul több munkalehetőséget is teremt a ring...

mondjuk most Kubica balesete nagyon nem jött jól, mert így tömérdek lengyel szurkolót vesztettünk...Petrovért nem hiszem, hogy Oroszországból ide fognak jönni...
  • TomSolberg
    Meg fog épülni.
    Épp azért mondom, hogy amíg nem épül meg, f1 re is alkalmas pályává kell tenni.
  • Ulvar
    Ész kombájn

1, Balatonring soha az életbe nem fog megépülni.
    2, A Balatonring motorosoknak készült, még szűkebb mint a Ring :).
  • Totti5
    Barszelónába is nehéz előzni, ráadásul a Ring versenyei rendre izgalmasak szoktak lenni, mert nagyon technikás és melet így sok a kiszámíthatalan dolog.
  • TomSolberg
    ismét egy hülye magyar :)

azért szeretik, mert semmit sem kell csinálni, olyan egyszerű rajta végigmenni, semmi gyors kanyar nincs benne.
    Utcai, lassú autóval élvezet rajta menni.
    Mentem rajta formula bmw-vel, nah azzal még elég gyorsnak tűnik a pálya, de f1-nek már kicsi.
    Vannak sokkal gyorsabb kanyarú, izgalmas pályák.

Monacohoz meg ne hasonlítsd ezt a pályát, az egy kuriózum.
    Bernie csak azért tart itt futamot, mert fizetünk, csak a pénz érdekli.
    ha vannak nézők, van pénz.
  • IXEMGabeo
    ismét egy pesszimista büdös magyar:)

jó a Hungaroring, elvégre is 1986- óta megszakítás nélkül vannak itt versenyek. Amíg Ecclestone él, addig lesz is verseny, ráadásul nem a Hungaroringen a legnehezebb előzni, hanem Monacoban mégis 1954 óta mindig van ott verseny...pilóták is szeretik a pályánkat meg is mondták
  • TomSolberg
    Szerintem a pályával van a baj.
    Miénk a legnyomibb pálya, török pálya sokkal jobb.
    Balatonringre kéne vinni az f1-et ha végre kész lenne, hungaroringen meg wtcc-t, meg kamionversenyt.
  • IXEMGabeo
    érdekes , hogy Pedrotol milyen sokan tanulnak:D
  • Totti5
    A motorsportal is elkurvult, már nem szívesen olvasom, mert idióta félmkeltő címeket nyom direkt minden cikkhez. Marad az A5...
  • IXEMGabeo
    nem kell ennyire negatívnak lenni:D

Manssell az egyetlen brit, aki korrekt a volt világbajnokok közül...
  • mcmoha
    Amig az oreg szobra ott all a bejaratnal addig szerintem lesz verseny.
  • Dietrich
    szerintem arról van szó érik a leváltásunk (nem tudom mennyit fizetünk neki, de szerintem lassan a legkevesebbet)...valamelyik olaj sejk az udvarában akar F1-t nézni...
  • Totti5
    Mielőtt kitör a flém, arról van szó hogy olyan szerződési feltételeket ad a Török pályának mint ami nekünk van. Gondolom jóónyomigabi majd szépen elferdíti ezt is, mert nem érti:))
  • Dietrich
    Ecclestone: Készen állok a magyarok szerződését a törököknek adni
  • Dietrich
    Tuti valami poziciót felajánlottak neki az FIA-nál azért mond ilyeneket :D
  • Dietrich
    Mansell izgalmas szezont jósol

A Williams 1992-es világbajnoka, Nigel Mansell elégedetten nyilatkozott az idei szezonkezdésről, és az első négy futamot kifejezetten izgalmasnak találta.
  • IXEMGabeo
    ha idén nem lesz vb, akkor már nem fogja megdönteni Schumi rekordját:D
  • Firerock
    helyes:)
  • desigo
    Fernando Alonso megújította szerződését a Ferrarival, amelynek értelmében a spanyol versenyző 2016 végéig az olasz csapat versenyzője marad.
  • n003
    nézd az első hozzászólást :)
  • madmanic
    félreértettem, bocsánat!

• Ulvar
    Én nekem is szokásom a cikk írás, csak én máshol, és V8al kapcsolatban, ezért ugrottam múltkor az F1 live-ra amikor egy 5%-os hírértékű dolgot felemeltek olyan magaslatokba, hogy ez már így is lesz, miközben sehol nem lett megerősítve. Legalább tudom hogy pitpass.com-ról szedik infoikat...

Konkrétan a Liuzzi V8 hírt...ráadásul Pitpasson úgy volt írva hogy lehetséges, hogy D'Alberto mellé beül a Surfers Endurance-ra...csak hogy ezt senki se erősítette meg, még D'Alberto se...
  • Ulvar

Jos the boss!
  • G_ArchAngel #110343
    Csakhogy ez a fogalmatlan az index.hu házi szakértője, akinek gyakran kerülnek az F1-gyel kapcsolatos írásai címlapra.
    Bele sem merek gondolni, hogy ezért a pozicióért kinek, mit és hányszor tett meg.
  • Ulvar
    Így kell blogot reklámozni, az F1 live is így csinálja, ezért szóltam be nekik múltkor Facen kirakott cikkük alá, mert totál feldühítettek.
  • bardocz
    Ha az első 4 szónál tovább olvasnád, akkor lehet rájönnél, hogy kit majmozott le
  • madmanic
    remélem nem engem majmoztál....

• Firerock
    pénz beszél... undormány ez a RedBull...
  • Totti5
    Ki ez a majom? legalább írná le pontosan. Vissza lett vonva igen, mert sokan tiltakoztak, ergó sokan használják és kevés az idő áttervezni ezért kijelőltek egy későbbi időpontot az egyeztetésre. Mi ebben a szenzáció és az érthetelen dolog?
  • madmanic
    Az FIA megint bohócot csinált magából...