182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #110376 érdekes, hogy az Európai helyszínek (Valencián kívül) ennyire hátul vannak -
Versenyrendezési díjak
1. Abu Dhabi: 45 millió dollár
2. Malajzia: 41 millió dollár
3. Szingapúr: 40 millió dollár
4. Japán: 35 millió dollár
4. Spanyolország (Valencia): 35 millió dollár
6. Kína: 33 millió dollár
7. Bahrein: 28 millió dollár
8. Ausztrália: 27 millió dollár
9. Törökország: 26 millió dollár
10. Belgium: 23 millió dollár
11. Magyarország: 19 millió dollár
12. Spanyolország (Barcelona): 17 millió dollár
12. Anglia: 17 millió dollár
12. Németország: 17 millió dollár
15. Brazília: 12 millió dollár
16. Monaco: 5 millió dollár
16. Olaszország: 5 millió dollár -
IXEMGabeo #110374 okos volt, sikeres vállalkozásai vannak ennyi a lényeg... -
A Ferrari és a Jaguar expilótája F1-es karrierének 2002-es befejezése óta 128 millió dollárnyi vagyonra tett szert.
BEFEJEZÉSE ÓTA...nincs véleményem. -
Irvine a leggazdagabb brit F1-es versenyző -
nem fog megépülni ezt megsúgom -
Abból nem lesz semmi + felesleges is, mert nam vagyunk Motogp hatalom hogy külön hyper mondern pályát tartsunk fenn ( maga az ötlet is az volt, de biztos voltak kik jól jártak még így is ). Azt kell megbecsülni amink van és az a Hungaroring, ami egy jó pálya. -
Hagyjad ő már csak tudja mert ő igazi autóversenyzőőőőő :DDDDDD :DDDDD -
G_ArchAngel #110368 -
Miből, azt elmondod? Meg minek? Azt nem F1re tervezték hanem MotoGPnek...és nem fogják neked átszabni...ez nem így működik... -
IXEMGabeo #110366 ami nekünk is bevétel, ráadásul több munkalehetőséget is teremt a ring...
mondjuk most Kubica balesete nagyon nem jött jól, mert így tömérdek lengyel szurkolót vesztettünk...Petrovért nem hiszem, hogy Oroszországból ide fognak jönni... -
Meg fog épülni.
Épp azért mondom, hogy amíg nem épül meg, f1 re is alkalmas pályává kell tenni. -
Ész kombájn
1, Balatonring soha az életbe nem fog megépülni.
2, A Balatonring motorosoknak készült, még szűkebb mint a Ring :). -
Barszelónába is nehéz előzni, ráadásul a Ring versenyei rendre izgalmasak szoktak lenni, mert nagyon technikás és melet így sok a kiszámíthatalan dolog. -
ismét egy hülye magyar :)
azért szeretik, mert semmit sem kell csinálni, olyan egyszerű rajta végigmenni, semmi gyors kanyar nincs benne.
Utcai, lassú autóval élvezet rajta menni.
Mentem rajta formula bmw-vel, nah azzal még elég gyorsnak tűnik a pálya, de f1-nek már kicsi.
Vannak sokkal gyorsabb kanyarú, izgalmas pályák.
Monacohoz meg ne hasonlítsd ezt a pályát, az egy kuriózum.
Bernie csak azért tart itt futamot, mert fizetünk, csak a pénz érdekli.
ha vannak nézők, van pénz. -
IXEMGabeo #110361 ismét egy pesszimista büdös magyar:)
jó a Hungaroring, elvégre is 1986- óta megszakítás nélkül vannak itt versenyek. Amíg Ecclestone él, addig lesz is verseny, ráadásul nem a Hungaroringen a legnehezebb előzni, hanem Monacoban mégis 1954 óta mindig van ott verseny...pilóták is szeretik a pályánkat meg is mondták -
Szerintem a pályával van a baj.
Miénk a legnyomibb pálya, török pálya sokkal jobb.
Balatonringre kéne vinni az f1-et ha végre kész lenne, hungaroringen meg wtcc-t, meg kamionversenyt. -
IXEMGabeo #110359 érdekes , hogy Pedrotol milyen sokan tanulnak:D -
A motorsportal is elkurvult, már nem szívesen olvasom, mert idióta félmkeltő címeket nyom direkt minden cikkhez. Marad az A5... -
IXEMGabeo #110357 nem kell ennyire negatívnak lenni:D
Manssell az egyetlen brit, aki korrekt a volt világbajnokok közül... -
Amig az oreg szobra ott all a bejaratnal addig szerintem lesz verseny.
-
szerintem arról van szó érik a leváltásunk (nem tudom mennyit fizetünk neki, de szerintem lassan a legkevesebbet)...valamelyik olaj sejk az udvarában akar F1-t nézni...
-
Mielőtt kitör a flém, arról van szó hogy olyan szerződési feltételeket ad a Török pályának mint ami nekünk van. Gondolom jóónyomigabi majd szépen elferdíti ezt is, mert nem érti:)) -
Ecclestone: Készen állok a magyarok szerződését a törököknek adni -
Tuti valami poziciót felajánlottak neki az FIA-nál azért mond ilyeneket :D -
Mansell izgalmas szezont jósol
A Williams 1992-es világbajnoka, Nigel Mansell elégedetten nyilatkozott az idei szezonkezdésről, és az első négy futamot kifejezetten izgalmasnak találta. -
IXEMGabeo #110350 ha idén nem lesz vb, akkor már nem fogja megdönteni Schumi rekordját:D -
helyes:) -
Fernando Alonso megújította szerződését a Ferrarival, amelynek értelmében a spanyol versenyző 2016 végéig az olasz csapat versenyzője marad. -
n003 #110347 nézd az első hozzászólást :) -
madmanic #110346 félreértettem, bocsánat!
-
Én nekem is szokásom a cikk írás, csak én máshol, és V8al kapcsolatban, ezért ugrottam múltkor az F1 live-ra amikor egy 5%-os hírértékű dolgot felemeltek olyan magaslatokba, hogy ez már így is lesz, miközben sehol nem lett megerősítve. Legalább tudom hogy pitpass.com-ról szedik infoikat...
Konkrétan a Liuzzi V8 hírt...ráadásul Pitpasson úgy volt írva hogy lehetséges, hogy D'Alberto mellé beül a Surfers Endurance-ra...csak hogy ezt senki se erősítette meg, még D'Alberto se... -
Jos the boss! -
G_ArchAngel #110343 Csakhogy ez a fogalmatlan az index.hu házi szakértője, akinek gyakran kerülnek az F1-gyel kapcsolatos írásai címlapra.
Bele sem merek gondolni, hogy ezért a pozicióért kinek, mit és hányszor tett meg. -
Így kell blogot reklámozni, az F1 live is így csinálja, ezért szóltam be nekik múltkor Facen kirakott cikkük alá, mert totál feldühítettek. -
Ha az első 4 szónál tovább olvasnád, akkor lehet rájönnél, hogy kit majmozott le
-
madmanic #110340 remélem nem engem majmoztál....
-
pénz beszél... undormány ez a RedBull... -
Ki ez a majom? legalább írná le pontosan. Vissza lett vonva igen, mert sokan tiltakoztak, ergó sokan használják és kevés az idő áttervezni ezért kijelőltek egy későbbi időpontot az egyeztetésre. Mi ebben a szenzáció és az érthetelen dolog? -
madmanic #110337 Az FIA megint bohócot csinált magából...