182279
  • nyuny01 #110416
    Stream P3
  • Mersant
    felirat
  • Dietrich
    nekem is az orosz volt a kötelező :p
  • mcmoha
    Merre talahatnam meg azt a magyar feliratot? Egyik havert erdekelne a film de csak magyarul tud.:)
  • Dietrich
    Végre van a Senna filmhez magyar felirat..érdekes dolgok hangoznak el benne.
    Film nézése közben rájöttem, hogy múlik az idő...1984 Monacoi esős verseny mintha 2 éve lett volna ;)
  • Ulvar

Múltkori "akárhányszor válthatna a védekező ívet" vitára, James Hunt reagál.
  • IXEMGabeo
    közben láttam Webber volt a leggyorsabb a szabadedzésen. Ez tényleg az ő hétvégéje lehet a Spanyol pálya télleg fekszik neki:), Monacora és még Nürburgringre leszek kíváncsi ezek még tipikus Webber pályák Brazíliában is jól szokott menni, tavaly mondjuk alig kapott ki Vetteltől ott is
  • IXEMGabeo
    Vettel nem csak nyert azzal a Toroval, de év végén a kb 4-5. legjobb Toroval folyamatos Q3-as résztvevő és pontszerző volt...Bourdais a 4x Champ car bajnok sehol és akkor még nem is nyomták el...

szerintem azóta bitang nagyot fejlődött, Di Resta nem biztos, hogy meg tudná verni, engem az idegesít, hogy folyamatosan ezzel arcoskodik hogy húú őő már leverte Vettelt 5 éve:D:D vicc...
  • Dietrich
    Gábor Wéber
    A Ferrari első szárnylapjainak hátoldala "cápabőr" borítást kapott, az áramlás gyorsítása miatt. A megoldás az America's Cup versenyhajóiról származik.

Közben tovább gyűrűzik a "fújt diffúzor" balhé, a fékezés közben nyitvatartott pillangószelepek miatt lehet, hogy holnaptól óvás alatt megy az élmezőny...
  • Norbi1990
    Na de épp ez az, Di resta még a F1-be nem ült nyerő autóba így nem is tudná megmutatni mit tud, de már villantott, hogy az első versenyeken kiválóan szerepelt és pontokat szerzett.
    Tudom hogy Vettel a Toro Rossoval is tudott nyerni de Di Restának még nem volt olyan verseny körülménye mint Vettelnek Monzába.
  • Laceee
    Az, hogy nem Nyúi tervezte, ezért módosítani kell a szabályt, hogy szabálytalan legyen a Ferrari hátsó szárnya, így be tudják tiltani...
  • IXEMGabeo
    ja 2006-ban, na dehát ott még Vettel egy tejfelesszájú gyerek volt, azóta sokat fejlődött rendesen és hát világbajnok lett, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy Di Restával megtörténik. Lehetséges, hogy lesz 1-2 jó éve, de nem biztos, hogy világbajnok lesz csak, mert jól szerepelt egy másik szériában...
  • oneal1
    tudja valaki hogy mi van a ferrarik hátsó szárnyával?
  • Norbi1990
    Mikor tudjuk meg? Szerintem soha :D
    Egyébként Vettelt már Di Resta (ő volt a csapattársa) legyőzte már ugyanolyan autóval, az már jelent valamit :)
  • IXEMGabeo
    majd megtudjuk egyszer...2009-ben a Brawn volt a leggyorsabb a szezon 1. felében mindenki Buttont szidta:D

2004-ben csak a Ferrari, de akkor mindenki Schumit szidta, pedig mérföldekkel verte Barrichellot még ott is:D

így megy ez
  • Norbi1990
    Bocs, nem tettél fel kérdést :D
    De akkor sem tudjuk meg, hogy Vettel jobb lenne Hamiltonnál és Alonsonál ha ők is Red Bullal menne.
  • Norbi1990
    Erre a kérdésre sohasem kapjuk meg a választ, hacsak nem lesz egyikőjük Vettel csapattársa.
  • IXEMGabeo
    vicces vagy:D ha Vettel gyenge lenne nem nyert volna 3 futamot...a 2 pilóta kihozza a Red Bullból a maxot, hidd el az Alonsocskád és a Hamiltonocska se tudna többet kihozni belőle...
  • Totti5
    99%uk mindig elmondja hogy a pole köre nem volt hibátlan. Aki nagyon határon megy és kihasznál mindent, az biza beleront, de ezek olyan apróságok hogy lényegtelen.
  • Firerock
    szebasztian fettel még életében nem ment egy hibátlan kört...
  • Firerock
    de én még ilyet nem láttam hogy ennyire gyengék legyenek a pilóták és ennyivel jobb az autó mint a többieké
  • Norbi1990
    Sajnos mindig azok nyernek akiknek jók az autói, kivéve ha hibáznak vagy ki ütik a versenyből őket.
  • Firerock
    borzasztó látni hogy mennyire gyengék ezek a RedBull pilóták,viszont nagyon jó az autó...
  • desigo
    webber kezd éledezni :)
  • MaSzKa
    Stream P2
  • bakkerman
    május 28.
  • nyuny01 #110390
    Stream
  • kifli
    mennyi lett a meccs?
    vagy még nem is volt?
  • MaSzKa

Csak a németeket érdekli a foci?
  • kifli
    lehet néger, csak sminkelik fehérre? :D

olyan nincs, ahol a dinnyéről beszél? :D
  • Firerock
    :D
  • Ulvar
    KFC...
  • Norbi1990
    És akkor megyünk a csikenbe... :D:D:D
  • G_ArchAngel #110383
    Nem lehet hulyeseg, mert a szimulatorban is szedul es a szemuveg szuksegesseget nem mindig a latasban es annak romlasaban kell keresni - nekem pl. a latasom tokeletes volt, de belso szemtengelyferdulesem volt. A vicc, hogy meggyogyultam es allitolag a monitor, azaz egy adott pont folyamatos bamulasa segitett :D
  • MaSzKa
  • MaSzKa

Schumacher teljesítményéről az 1992-es világbajnok Nigel Mansell sincs nagy véleménnyel. „Ha a dolgok nem javulnak az év végéig, akkor lehet, hogy meg kellene fogadnia mások tanácsát (és vissza kellene vonulnia)” – nyilatkozta Mansell a német Expressnek Közben az újság egy orvosra hivatkozva azt állítja, hogy a 42 éves német fő problémái a látásában keresendők, így Schumachernek szemüvegre lenne szüksége.

A rendszer betiltásának a másik oka pedig a magasabb üzemanyag fogyasztás. A Renault Sport F1 már korábban elárulta, hogy a kipufogó-diffúzor rendszernek köszönhetően az üzemanyag fogyasztás nagyjából 10%-al növekszik, ami a futamok 200 liter körüli üzemanyag felhasználását tekintve igencsak jelentős mennyiség, ez pedig semmiféleképpen sem fér össze a Formula-1 új zöldebb képével, így az FIA szerint megengedhetetlen, hogy a pilóták csak azért pazaroljanak el autónként 20 liter üzemanyagot, hogy néhány századdal gyorsabban tudják bevenni a kanyarokat.

• SitatiS
    Monaco 5 milla?
  • desigo
    olaszok odavetnek egy kis aprópénzt
  • IXEMGabeo
    közben Lauda lealázta Vetteléket:D
  • bakkerman
    ennyit kap az FIA azért,hogy futam legyen az adott helyszínen,vagy fordítva?