182279
  • Totti5
    Flawless Victory
  • gercse
    jól van, így tovább, jó lenne látni, hogy mutassák az ünneplést, de gondolom nem fogják
  • Ulvar
    IGEEEEN!!!!!! EZ AZZZZZ WÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ SZÉP VOLT TOMI!!!
  • Ulvar
    kössz a tippet már én is körök óta nézem csak izgulok KPTért.
  • Totti5
    Vannak egy páran:)
  • gercse
    atdhe.me és others, megtalálod
  • desigo
    milyen látványos ahogy a boxutcában vonulnak át...
  • desigo
    Charlie Whiting egyből mentette az irháját
  • Ulvar
    Stream??? :S
  • gercse
    egy két kör pihi
  • desigo
    hajrá,hajrá
  • Totti5
    Eurosport GP3, Tomi a poleból, MOST!!
  • szabii98
    :D
  • G_ArchAngel #110483
    Hajra Trulli es Liuzzi!!!
  • Ulvar

Én tudom kívülről :PPP. Tessék gyakorolni!
  • szabii98
    olaszhimnusztakarok :D
  • kifli
    vagy csak hami kilöki a redbullokat, alonso az élretőr, massával együtt és mindenki hepi

MONDOM MINDENKI!!! :D
  • IXEMGabeo
    Bruno Senna szegény elég nehezen került be tavaly a mezőny leggyengébb autójába. 2009-ben bemutatkozhatott volna a Brawnban, de akkor éppen Barrichellonak szavazott bizalmat Ross
  • MaSzKa
    Bruno Senna...

Abban bízok, hogy holnap Hamilton és Alonso elég agresszív lesz és egymást kilökik a Webberrel együtt.
  • IXEMGabeo
    Schumacher is anno jókora pénzbeli támogatással és Briatore hathatós segítségével került be...

Rosberg, Piquet, Fittipaldi és egyéb legenda leszármazottjainak van a legkönnyebb dolguk. Náluk a név és szintén a nagy családi háttér óriási segítség!
  • Dietrich
    Hamiltonnal
    jogos
  • Kit--Kat
    Kevered Heidfedel és Hamiltonnal.
  • Dietrich
    Kimit a meki tudatosan a F1-re tenyésztette ki..mondhatni neki fixálva volt a F1.
    KPT esetében sajnos a tehetség önmagában kevés lesz (Alonsonál is kevés volt anno) pénz is kell és annyi már nem elég mint Baum idejében.
  • Totti5
    Nem véletlen. Kimit sem véleten hozták be hamar. A fejvadászok ezeket nagyon kiszúrják, és láthatjuk hogy egyikkükkel sem tévedtek sőt, VBk lettek és meghatározó alakjai a sportnak. Abban biztos lehet mindenki hogy ha KPT-ben is megvan ez a tehetség akkor azt kiszúrja valamelyik nagycsapat és benyomja az F1be, persze ehhez nagyon meggyőzőnek kell lenni.
  • Norbi1990
    Vettel is F3ból ment a BMW-hez helyettesíteni Kubicát. Aztán a WSR-ből meg a Toro-ba.
  • Minstrel
    régen azért voltak "csodák" Kimi meg Button is alig versenyzett többet, mint KPT eddig, és már mentek is Forma-1-be, persze ők nem magyarok.. (ha eddig ezt valaki nem tudta volna :) )
  • Totti5
    Kimaradt a sikeres szó, vagyis keményen benne kell hogy legyen az első 3 max 4ben, győzelem, dobogók stb... akkor talán, de ehhez a GP2ben is az élen kell majd mennie.
  • G_ArchAngel #110469
    Magyarkent, semmi penzzel a hata mogott meg folyamatos 1-3 helyekkel sem lenne eselye. Sajnos.
  • IXEMGabeo
    attól még, ha Kobayashi elmegy nagyobb csapatba Peter Sauber kiszúrhatná neki van érzéke a tehetséges versenyzők kiválasztásához
  • Dietrich
    2 év a GP3-ban
    utána GP2
    majd valamikor álom az F1

ezt mondták az érintettek.
  • IXEMGabeo
    jelen pillanatban Button és Hamilton évekig Mclaren pilóták lesznek, Alonso 2016-ig marad, Massa tuti nem maradna vagy Webber menne oda, vagy pedig (Kubica volt tervben, de ő sztem kampec a keze miatt) volt egy Kobayashi alternatíva ő talán odapasszolna mást nem tudnék elképzelni...Vettel a Red Bull kiskedvence, Webber helyére nem hinném h azonnal betennék KPT-t. Rosberg marad még évekig Schumacher, ha végleg visszavonul vagy Di Restát vagy Hülkenberget szerződtetnék. én a Saubernél tudom elképzelni, hogy elkezdje a pályafutását Perez nyilván maradna még ott. Talán rajtuk kivül a Toro Rossonál bár ő nem Red Bull programos...
  • Máté94
    Ferrarinál japán pilóta, érdekesen nézne ki. :D
  • madmanic
    mi is ezen dühöngtünk.. tetves gumiszabály miatt rettentő "izgalmas" volt a Q3..

5 versenyző ücsörgött a boxban 5 percig egy gyors körre tartogatva a maradék gumit...
  • IXEMGabeo
    majd szépen Sauber úr felfedezi és benyomja majd Perez mellé:D addigra Kobayashi Ferrari pilóta lesz:D
  • Máté94
    Visszavonom ami anno írtam. Mégis lesz újra magyar az F1-ben? :)
  • Dietrich
    Eurosport vasárnap
    Race1 ism. 9:00
    Race2 élő 9:30
  • IXEMGabeo
    nagy tehetség lennék a helyében:D
  • Dietrich
    Tamas Pal Kiss Sziasztok,
    Vége az első futamnak Barcelonában, Tomi a 8. helyen zárt! :) Megvan Tomi első pontszerzése a GP3 Seriesben! Szép volt Tomi! :) Gratula!
    Ami nem mellékes, hogy Tomi holnap a POLE - POZÍCIÓBÓL kezdi a második futamot!
    Ez az Tomi! Hajrá! :)

Eurosport vasárnap
    Race1 ism. 9:00
    Eace1 élő 9:30
  • Kit--Kat
    Biztos széthajtja :D
  • IXEMGabeo
    hihetetlen mindig az ő kocsijában szarakszik a KERS vagy a DRS