182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #110864 sokan eldobták az alagút után, Coulthard is vagy 3 éve edzésen, Raikkonen a Sutil esetnél, Rosberg is ma, Perez, Friesacher, Button 2003-ban és még a Wurz is 98-ban nagyot bukott itt -
Mi volt a Q3ban? mindenki jócskán elmaradt az idejétől. Kiestek a ritmusból, és senki sem 1 körre tervezett hanem minimum kettőre, mert annyi vot ezekben a gumikban. -
vass17 #110862 Lehet szeretni és nem szeretni. Én se tudom elviselni, de azt el kell ismerni, hogy az egyik legjobb versenyző és legalább megközelíthette volna Vettel-t...
Egyébként a balesetről a Raikkonen féle eset jutott eszembe, nemsok pilótát láttam, aki ott megtudta fogni az autó kitörését. -
IXEMGabeo #110861 nem baj legyen jó futam holnap...tökmind1 mit nyilatkozik amúgy, alapjáraton nem bírom a csávót, de azért erős túlzás a Q3 alapján, hogy Vettelt megverhette volna... -
Miért ne mondjon? Szólás szabadság van nem?
Szerintem leszarja mit gondolnak az anti Hamilton fanok. -
IXEMGabeo #110859 ő azt mondta, hogy ő sokkal jobb munkát végezne a RB-nál, mint Vettel...most tök mind1 lehet mondani, hogy ferdítenek a nyilatkozatokon, de ilyet ne mondjon már megint előhozza az úgymond régi énjét -
a mai gp2 futamhoz tudtok stream-et? -
IXEMGabeo #110857 nem gerjesztem az utálatot, megint eleresztett 2 olyan nyilatkozatot, amit már félreérteni se lehet
Q3-ban Vettel ugyanúgy faragott volna esélyük nem volt a Mclareneknek hiába nyerte meg Hami Q1-et Q2-őt... -
Nem tudom, de szerintem aki a F1-be versenyzik vagy bárhol a világon valamilyen versenybe részt vesz úgy kell gondolkodnia mint Hamiltonnak, hogy ő a legjobb. Nem véletlen versenyeznek. Mindenki első akar lenni, nem 2. és 3. -
IXEMGabeo #110855 onnan, hogy a RB a Q3-ra tartalékolt látszódott, Button-Hamilton között nincs 5 tized Vettel közel 443-al asszem annyival verte Buttont, Hamilton maximum a 2. lehetett volna, de ez lényegtelen, mert éppenséggel Rosberg is lehetett volna 4. 5. akár, 7. 8. helyről indulnak ez a lényeges:)
nem érzem azt, hogy sima futam lesz -
Te neked miért kell mindig az utálatot gerjeszteni? Hamilton megverhette volna és Button is faragahatott volna ha nincs a baleset. -
Honnan tudod? Istenem, most legalább valami okosat mondtak Gyulák, hogy ez a leállítás kizökkentette őket a ritmusból... Úristen... -
IXEMGabeo #110852 ez a 13:5 nagyon nagy idő volt az ismét nagyképű Hami, aki jobbnak tartja magát Vettelnél se verte volna el úgyhogy hagyjuk is...maximum Button környéke lehetett volna az ideje -
IXEMGabeo #110851 reméljük Perez lába olcsón megúszta szegény hatalmasat bukott:( pedig milyen jól ment...
Hamilton és Rosberg időmérője kampec -
Nem arra gondoltam hogy beszédhibás gyerek milyen rtrakit tört szarrá.Csak azon poénkodtam hogy balázska milyen kemény volt :D -
Nem. Seat Euro Cup -
vítíszíszí futam? :DDDDD -
Minden szava kincs volt, mert ő átélt ilyet...
-
Persze, mert a második sikánt ha elbasszák, akkor kavicságynál ottmaradnak, aszfaltnál meg átmennek rajta, és folytatják a versenyt. -
Félre értés elkerülése miatt, ez Monzában volt. a Ring egy másik példa. -
Wéber Gabi a balesete után 8 percig volt eszméletlen
-
Pont ezért kezdték el aszfaltozni a bukótereket. Régen a Ringen hol volt ennyi aszfaltozott bukótér? Sehol, és erről cikk is volt anno.
[URL=http://f1vilag.hu/cikk/20070828/Uj_bukoteret_kap_a_masodik_sikan_Monzaban]pl: 2007 egyik balhéja! ". A GPDA arra kérte a pálya üzemeltetőit, hogy a második sikán bukóterét a biztonság javítása érdekében aszfaltozzák le."[/URL]
-
Pont a kavics fog valamit... Csak onnan már nem tudnak visszajönni versenybe. -
Igen te :). (Hungaroring Mansell kanyar "tesó").
Ne trollkodj hanem húzzál már jó? Megköszönném... -
Te tényleg egy debil barom vagy és ne személyeskedj. Csak ennyi, ha hülye vagy arról nem tehetek csak ne terjeszd a baromságod. Fröcsögsz itt a marhaságról...nem kell utcai pálya...édes istenem.... -
madmanic #110839 "a kavics meg nem fog semmit, ezért aszfaltozzák mostanában a bukótereket..."
és ÉN vagyok a sötét...
-
NLN #110836 pancser vagy és vak -
madmanic #110835 ez ugyanaz a bukkanó ahol pl Kimi is eldobta mikor beleszállt Sutilba pár éve.. a mai napig nem javították ki.. -
(Y)
kiment külső ívre, lehetett látni, hogy mekkora porfelhő volt utána, egyből ahogy kijött az alagútból.
esélye nem volt. ( szerintem más se tudta volna megfogni ) -
madmanic #110832 figyelj tesó! erről leszokhatnál, hogy minden egyes futamhétvégén rátelepszel a fórumra és mindenkit leugatsz aki nem ért veled egyet, meg lököd a baromságaidat..
nem azért mondom el, hogy okosabb legyél, de mégse maradj ennyire agyhalott:
az, hogy nem szólunk neked vissza, az NEM azt jelenti, hogy igazad van, csak nem pazarolunk felesleges energiát...
regelj másikat...
-
Azt hogy ez egy utcai pálya...Azaz a verseny pálya egy városban van...a kavics meg nem fog semmit, ezért aszfaltozzák mostanában a bukótereket...
Amúgy nincs komoly baja Pereznek. -
ez a szezon eddig nagyon hajaz 2004-re...az a formula 1 történetének legundoritóbb szezonja,akkor asszem júliusig bírtam,utána már nem néztem a futamokat abban a szezonban. -
Semmi baj nem volt a pályával.Perez ez csúnyán elrontotta. -
Bullitt #110826 És mind vezetői hiba volt. Itt nem a pálya egyedül a probléma. Persze nem tudom, mi akadályozza, hogy oda egy kavicságyat kiszórjanak... -
Hát te sötét vagy .... -
bbc-n azt mondják, beszél, szóval nincs nagy gond:) -
Gyulám ezt rosszul mondja. Ha nem megy a mentő, akkor az jelenti a rosszat. Nincs szállítható állapotban. -
NLN #110822 mert vettel(red bull) csaló csicska/csicskák ne lepödj meg..és még "mázlijuk" is van.. -
madmanic #110821 DE!pontosan ezt mondom! Semmi szükség ilyen szarokra!
Épített sima pálya , biztonságos bukóterekkel!!
Ettől nem lesz nézettebb az F1... Ugyanazon a bukkanón dobták el 4 en vagy öten CSAK IDÉN!! -
Remélem Hami.. vagy bárki!!!! elveri még 2 és fél perc alatt Vettel, nekem már sok.. unom, hogy mindig az a kis takony van mindenhol :)