182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #111201 ők váltanak manuálisan nem? felfele, lefele váltás saját kezűleg nálam nem az automata váltó, vagy pedig egyik évben szabályba iktatták? -
csak fél automata. :) -
IXEMGabeo #111199 most sincs automata váltó... -
Bullitt #111198 Nagy volt a biztonság akkoriban. Sehol egy gumifal, a kaszinó környékén a másik utcába pedig simán be lehetett volna hajtani, mert még szalagkorlát se volt ott. Az alagút is mennyivel másabb... És azért ezek a pilóták tényleg vezettek. No szervó, nincs automata váltó, meg egyéb gomb a kormányon. Rádió nélkül is megvoltak. -
IXEMGabeo #111197
ő volt igazán Monaco hercege:) -
Ott nincs akkora forgalom
ezért itt offolnak
-
A hétvége lányai
-
aha Ő az, 2009-ben tesztelt az India Erő csapattal -
Na én is beállok offó'ni. Megnéztem a fájvhándridot mert hát egyszer száz éves. A vége elég bokalefosósra sikeredett. Sajnáltam ez a Hildebrand gyereket mert nem ment rosszul, de azért így volt csattanós a vége.
Amúgy ez az az Hildebrand aki tesztelt az F1-ben is pár éve? Rélik vmi ilyesmi. -
akkor ez mi? -
nincs,mert nem jár erre annyi amcsi hogy megérje -
jótopikban járok? :D
indycar-nak nincs saját topikja? -
Vágom amit először írtál, itt egy vidi erről. Igaz angolul...
-
Wlanseraf #111188 :))) leírtam mért nem insulin:)
"vagy nem cukorbeteg" ez meg egészben kéne olvasni:) "vagy nem cukorbeteg hanem inzulisresistens"
Ugyanis ezt hívják fordított cukorbetegségnek... amikor túl sok az insulin és ezért mindig csökken a cukor szint..
Elmagyaráznám részletesen de nem hiszem hogy sokakat érdekelne:D
De van valami fogalmam róla mert cukorbeteg vagyok:D -
elolvastam
Insulint egy lófaszt:) vagy nem cukorbeteg
a vastaggal szedettre másoltam be a BIO-t.
egyébként cukros és maximálisan felvoltak készülve ha rosszabbra fordulna az állapota. Doki végig figyelte az adatokat a képernyőn amit a versenyzőről kapott. Az hogy az egyik kiállásnál megszúták lehet puszta elővigyázatosság is különben nem engedi vissza a pályára. -
Wlanseraf #111186 Nekem? olvasd el mit írtam:)
-
tessék:
Charlie Kimball was born in Chertsey, England, while his father, Gordon Kimball, worked for McLaren.
He was accepted into the engineering program at Stanford, but opted to pursue a racing career. He continued his racing career despite being diagnosed with type 1 diabetes in 2007.
Kimball began racing go-karts at age 9 and was later accepted into Stanford University and chose to defer admission to follow his dream to become a race car driver. He finished the 2010 Firestone Indy Lights season in fourth place with five podium finishes, including four second-place finishes.
Before his diabetes diagnosis, Kimball became the first American in 11 years to win a British Formula 3 race. He went on to secure two track records and several F3 victories in both Britain and Europe. Kimball also has raced in the Formula 3 Euroseries and the World Series by Renault.
With Novo Nordisk Chip Ganassi Racing, he is the first licensed driver with diabetes in the history of INDYCAR to compete at the highest level. -
Wlanseraf #111184 Insulint egy lófaszt:) vagy nem cukorbeteg hanem inzulisresistens:)
az insulin a cukrot bontja le.. terhelés is, ezért pont a cukrot kell pótolni..
Hogy ne kelüljön "HYPO" állapotba vagyis hogy 2 alá süllyedjen a cukorszintje:) -
Indianapolis 500: Őrült befutó a centenáriumi versenyen – Hildebrand elbukta, Wheldon megnyerte! + VIDEÓ -
Pedig hogy drukkoltam neki.... -
A drámához az is hozzátartozik, hogy a belga Baguette vezetett a végén mikor kikellett mennie etanolért és az uccsó 3 körre vette át így a vezetést Hildebrand akitől a végén Wheldon vette át az első helyett. Az a Wheldon aki tavaly sárga miatt lett második és nem első. Akkor az élet elvette tőle a győzelmet most visszadta.
És akkor az áláírásom 100%-ban igaz :) -
+Indylights bajnok is!
spéci autóval ment bevolt műszerezve és egy doki figyelte az adatokat a pitben. -
Az egészben a legrosszabb, hogy Hildebrand amerikai, újonc, első indy 500a volt, és a National Guard a támogatója...tehát abszolút amcsi győzelemnek kellett volna lennie a 100. szülinapon...ezt élőben nézni tegnap...hát még mindig sokk állapotban vagyunk hogy ezt hogy sikerült...
Charlie Kimball pedig cukorbeteg és engedték indulni indy500on. Futam közben az egyik boxkiállásnál a bal első kereket lecserélő ember adta be neki az inzulint...az mi? Ilyen hosszú távot még nem ment a srác versenyben és így tudták csak kompenzálni neki. -
Azért ez, ez, ... ez nem semmi ... :( -
na én még csak most tudtam megnézni a futamot, Alonso 2. lett, de ennek ellenére nem tetszett :(
hogy ennyire minden a kisgyerek kezére játszon, az megölte magát a versenyt...
Hamiltonból pedig előjött az, amit nem szeretek, a lökdösődés, mindenkin átgázolás. El kéne küldeni valami wttc, dtb vagy hasonló szériába, ahol alap hogy lökdösődnek, vagy roncsderbizni
A díjak viszont tetszettek :D
-
Alonso -
A kislány Nicole unokahúga, Liliana
Nicole Scherzinger igazi neve: Nicole Kea
-
IXEMGabeo #111174 a barom állatja akkora kavarodást okozott nem is értem miért nem ment be a boxba korábban:S -
IXEMGabeo #111173 ez elfogult fórumozók gyülekező helye...túl vakmerő volt ma el kell ismerni... -
IXEMGabeo #111172 még avassátok szentté...Schumi legalább 2x tudott normálisan előzni a Loews-ben... Massát megkoccolta, Maldonado már régesrég belül volt, Hamilton nem férhetett volna el OMG
mellesleg nem értem, hogy miért nem engedték előre a lekörözött versenyzőket, ez a SC szabály hulladék... -
IXEMGabeo #111171 flúgos futam volt rendesen, rég láttam ilyen jó száraz monacoi nagydíjat tán ez volt a legjobb a 2005, 2004-es óta...
Petrov szegény, azért keményet kapott. a Mercedes tragédia volt:S Koba nagyot ment, ahogy Maldonado is, Hamilton pedig visszatért régi önmagához...túl vakmerő és ezt láthatják az elvakult ajnározói is...
Vettel pedig nagyon jól kezeli a nyomást, megérdemelte, bár Alonso és Button is ugyanúgy megérdemelhette volna -
COOLancs #111170 Hát igen, Vettel mázlista volt, igaz hogy a kerékcseréjét elbarmolták, meg aztán nem hívták ki kerékcserére, meg szar gumikkal kellett mennie 50 kört, meg Alonsót tartani 20 körig, szóval aki ilyen helyzetből nyer az már nem igazán szorul mázlira...
Hamilton meg eléggé átment darálóba, először Massát tologatta, majd Maldonadó versenyét nyírta ki, már csak 5 kocsit kellett volna kiütni és első lehetett volna
-
Akkor ki lehetett volna egyből gurulni a boxba és szépen megszerelni.
De itt szó nem volt erről.
Megúsztak egy boxkiállást. -
vass17 #111168 Itt inkább a kerékcserékről van szó, amivel elrontották a verseny hátralevő részét. -
"Viszont az nagyon nem tetszett,hogy amikor kötelező megállás volt mindenkinek akkor gyakorlatilag újraépítették az egész autót.Hátsó,első szárny,kerekek talán még oldalsó kasztni elemeket is cseréltek. Erre lehetne szabály,hogy ne lehessen az autóhoz nyúlni."
A lefegő hátsó szárny balesetveszélyesnek minősül, ha elszabadul veszélyben vannak a pálya szélén lévő emberek. Ennek tükrében igenis helyes volt, hogy megjavították az autót. -
Jean Todt jegyese Michelle Yeoh kínai származású
f1ladies.blogol.hu
-
Hamit inkább a visszafordítóban történtek miatt büntették, nem az alagutas előzés volt a baj... legalábbis szerintem az érdemelne csak büntit a mai megmozdulásai közül. De az is csak azért, mert ugyanilyet büntettek pár körrel korábban is.
Sutil meg... lehet fel sem tűnt neki, hogy jönnek mögötte. Inkább azzal foglalkozhatott, hogy megfogja három keréken az autót. -
vigyázz mert megvágja a torkodat törött pohárral
-
"Amúgy Sutil is megérne 1-2 pofont mert ő idézte elő az egész balesetet, azzal hogy ahelyett hogy félreáll vagy megvárja amíg a vonat elmegy bement eléjük a sikánon átgurulva."
-
Hamilton esetében az is csoda hogy az autó nem ment KOra, de a szárny jobb fele annyira sérült hogy azt a lélek tartotta ott.. Amúgy Sutil is megérne 1-2 pofont mert ő idézte elő az egész balesetet, azzal hogy ahelyett hogy félreáll vagy megvárja amíg a vonat elmegy bement eléjük a sikánon átgurulva.