182279
  • Totti5
    Két oldala a dolgoknak. Nyilván arra értettem amikor direkt erre menne ki a fika. Azt hogy Massa az maszat, a Sumi cipész, Heifeld a csuvi "megszokott", de azért Hamira igencsak dúrva jelzőket szoktak írni ami egyértelműen a bőrszínére utal. Szerencsére itt mostanában nem nagyon volt ilyen, de volt rá pálda.
  • Firerock
    ja hogy nem szidod azt akit nem szeretsz?
    Akkor Alonso illetve a Ferrari csapattal mi van?
  • IXEMGabeo
    azt kihagytad: Aki nem szurkol Hamiltonnak +1 büntetőpontot kap:D:D
  • szabii98
  • bakkerman
    a pilóta bőrszínére és származására negatív alpári megjegyzések.

ahányan itt "csipázzák" Lewist lesz dolgod bőven...
  • Totti5
    Nocsak:)

A játékszabályok egyértelműek. TILOS a trollkodás, flém keltés, egymás szidása, a pilóta bőrszínére és származására negatív alpári megjegyzések. Mindenről lehet beszélni amíg az értelmes, ha néha kicsit elkanyarodunk az F1től mondjuk Indy 500, WTCC vagy akármilyen téma felé egy kis időre én azt nem fogom törölni, szóval ne is kérjétek, mert ez mind belefér. Akinek külön baja van valamivel, észerevett valamit amit én nem, hiszen ez nem 24órás felügyelet, az írjon privátot és megoldjuk.

Remélem nem lesz sok munkám!
  • G_ArchAngel #111275
    finally, hulljanak a troll-kommentek:)
  • bakkerman
    totti íz dö president mostmár now
  • szabii98
    grat.
  • bakkerman
    szavazz a fideszre
  • IXEMGabeo
    +1 szavazat neked
  • desigo
    +1
    hajrá
  • benőmenő
    +1 én bármilyen hg-t támogatok, csak néha, ha elszabadulnak a fanok legyen hsz törlés, estleg ban, annak aki nem bír magával.
    Szerintetek amúgy mi lesz Kanadában 2 előzési zónával? moto gp 4 keréken?
  • Laceee
    +1
  • gercse
    Én is többnyire csak olvasom a topikot, de ideje, hogy legyen hg.
  • Christian88
    Én nagyrészt csak olvasni járok ide, de vicc amikor egy két verseny után 300 hsz van, akkor már tudom, hogy fölösleges végig olvasni. Ha a fölöslegeset takarítod, akkor én is támogatlak.
  • Torzonborz
    +1
    mondjuk csak read only vagyok itt de jó lenne ha vki rendet tudna tenni amikor kell. :)
  • Totti5
    Sok esetben az is megoldás hogy ha a flémkeltő hszeket törli valaki, álltalában abbamarad, megunja, ha nem akkor jöhet a modi és a bann, de ezek már igen szélsőséges esetek... ehhez stabilin idiótának és trollnak kell lenni. Multkor volt egy ilyen az xbox topikba, ha 30 hszt nem töröltem tőle aznap akkor egyet sem, a vége olyan bann lett hogy szerencsére azóta sem láttuk.
  • Totti5
    Na még 1-2en írjatok hogy ha ok és akkor becopyzom a modi topikba a hsz számokat, mert ez az utolsó leküzdendő akadály és aztán jöhet a diktatúra:)
  • bardocz
    Nem egyszer írtam már a moderátor topikba, de nem bannoltak senkit. Ellenben van olyan script, amivel a beállított felhazsnálók üzenetei nem látszanak, csak ha meg akarod nézni.
  • fire2001
    Az se biztos, hogy jó megoldás.
    Aki nem tud viselkedni, úgy is kapja a bant, akkor meg amúgy se tud írni :)
    De ezt csak négyszer játszhatja el :)
  • desigo
    Érdemes lenne majd a problémás usereket tiltólistára tenni.
    Ne is írhassanak ide ha nem tudnak kulturáltan hozzászólni.
  • fire2001
    Nem írtad a linkbe, hogy konkrétan miről van szó, ezért elkerülte a figyelmemet. I'm sorry.
  • G_ArchAngel #111258
    8 kommenttel elotted volt, meg csak oldalt sem kellett volna visszalapozni, de talan kepernyot sem gorgetni:)
  • kifli
    korábban nem volt akkora jelentőssége, ha letört 1-1 elem a kocsiról
  • fire2001
    hűű totti jó nagyot rajtoltál :D
    Már nem is látlak úgy elhúztál a rajt után :)
  • bardocz
    Nyomjad neki Totti!
  • nearo
    Legyen... de csak ha képes vagy pártatlan lenni. Ha nem, leváltunk ;)
  • madmanic
    ha kis ráfordítással újra látogathatóvá teszed ezt a fórumot, kiírtod a droidokat, akkor van mégegy szavazatod..

• Dietrich
    Örülök Alonso 2. helyének Monacoban :)
  • Totti5
    Na most komolyan, már itt vagyunk a célegyenesben csak pár értelmes komment kell:)
  • Dietrich
    megvesztegethető vagyok 2-3 sörért
  • bakkerman
    valamit igérj a népnek!
  • bakkerman
    mi a programod? :DD
  • Ulvar
    Csak ne legyél "faociszta" :)))). Tőlem nyugodtan, de akkor egyenlően bánj mindenkivel :).
  • fire2001
    Jelentkeztem én is HG-nak, inkább voksolni kéne.
    Bár ha nagyon akarsz akkor legyél, ne legyen vita belőle. :)
  • Totti5
    Inétződik a házigazda jog. Légyszíves írjátok le mégegyszer hogy elfogadtok e avagy nem.
  • Freedom88
    köszönöm!
  • Dietrich
    vélhetően azért nincs ott forgalom, mert van olyan fórum aminek jóval nagyobb a látogatottsága mint az sg-nek és van IC része is
  • fire2001
    Geri Halliwell meets Adrian Newey: 'What do you do around here, change the tyres?

Biztos hülyén érezte magát Adrean a beszélgetés közben, de akinek szégyenkezni valója van az inkább a csaj.
    Ha ennyire okos miért megy f1-es pálya közelébe? :D:D