182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Semmilyen büntetést nem kapott,ő nyerte a futamot.
muhaha -
lama king19 #112441 nem is okolom ezért vettelt, de ebből is látszik h magasról leszarja horner meg mateschitz webbert. volt egy nyilatkozata hornernek a spanyol időmérő után ahol nemhogy webbert megdícsérte volna, hanem azt mondta, h vettel EGYENLŐTLEN KÜZDELEMBEN MARADT ALUL MERT NEM MŰKÖDÖTT A KERSE. hmm..hogyisvanez? webbernek idén 1X VOLT CSAK JÓ AUTÓJA talán törökbe, de ebben nem vagyok biztos és ezt vhogy nem említi meg senki...ja és én nem mclarenes vagyok, hanem mclarenes-ferraris-mercedeses-F1 összes csapatát szeretem KIVÉVE VETTELT MERT EGY ARROGÁNS BEKÉPZELT KISKIRÁLY -
srácok mi lett a döntés button ügyében??? -
lama king19 #112439 egyetértek. vettel a kivételezett a csapatnál, webbernek mindig csinálnak vmi bajt mégis hozza a jobbnál jobb eredményeket és nem ismerik el a csapatnál ezt, ez a felháborító. azzal a redbullal ami VETTEL ALATT VAN mindenki nyerne, de akkoris vettelke kiskirály lenne a kivételezett és őt tolná a csapat... -
Én úgy gondolom,hogy hibátlan technikával Button,Rosberg,Kobayashi,Alonso,Hamilton pont ugyan olyan kényelmesen körözgetne elől mint most Vettel.
Seb a futam 80%-ában leggyorsabb köröket ment úgy,hogy nem volt rajta semmi nyomás.Mintha egy szinttel a többiek felett lenne.
Ezért maximális respect Adrian Neweynak. -
petike2003 #112437 és még csak huszon akárhány éves, előtte van még az élet.
Van még 20 éve az F1-ben. -
petike2003 #112436 Mondj már olyat légyszives.
Egyedül talán Schumacher volt erre képes, még a Ferrarival, hogy ekkora előnyt össze tudjon szedni.
Viszonyításban ott van Webber, aki a mezőny legjobb autójával megy, még is nem képes hozni Vettel szintjét.
Ki merem jelenteni Vettel a legjobb versenyző a mezőnyben, gyorsan tanul, jó a kocsija is.
Azt is leírom, hogy simán beelőzi majd Schumachert világbajnoki címek, és futamgyőzelmek tekintetében.
-
Tudásban?
Max technikában nem közelítik meg.
Jópár pilóta van a mezőnyben aki könnyedén vezetné a VB-t ha jobb autót kapna mint a többiek. -
azért eddig a szezonban Vettel mégis magasan a legjobb. Egy hiba belefér bőven, még így sem közelíti meg senki sem tudásban jelenleg (mondom ezt úgy, hogy nem a red bull-nak szurkolok) -
petike2003 #112433 Maradj már az ostobaságaiddal.
Látszik, hogy Mclarenes vagy, ne égessétek már tovább magatok.
Mintha Button nem hibázott volna, sőt elmondom neked Button ezen a futamon többet hibázott, mint Vettel az egész eddigi szezonjában.
Szóval nem kéne itt fikázni, mert kicsit lecsúszott az ívről.
De azért szép volt Buttontól, hogy fel tudott zárkózni Vettelre, de ha azt nézzük, hogy sikerült ez neki (A fél mezőnyt kilökte), akkor már nem olyan szép ez a győzelem.
És azt de szabad feledni, hogy Vettel 3-szor el tudott szakadni a mezőnytől a SC fázisok után, sajnos az utolsó SC fázis nem jött be neki, nem számított Buttonra, és ez volt a veszte.
Az meg hogy a csapat nem említi meg Webber 3. helyét, az ő hibájuk, ezért nem szabad Vettelt okolni. -
Igazából lehet hogy nemis hibázott, csak látta hogy jön a "pusztító button" és inkább elengedte minthogy ő is hamilton és alonso mellől nézze tovább a versenyt
-
Vettel egyszer hibázott ebben az évben máris le kell szólni? ez milyen mérce, ha a többiekhez viszonyítunk? -
lama king19 #112430 button élete versenyét futotta, ez nem vitás, rémisztően emlékeztet 2005 japánra, de lehet h a körülmények miatt és a boxutcaáthajtásos büntetés miatt ez nagyobb bravúr, vettel elmehet a p*csába, nem bírta idegekkel a "kiskirály", webber is óriásit ment, de a redbull egy árva szót sem említ meg róla, tiszta szégyen. schumi is jó volt, de a dobogóhoz egy picivel jobb autóra lett vna szüksége. hatalmas a körbeverés vettel mögött a pontversenyben, biztos ő lesz a vb. sajna. -
pedig ott is volt egy "esés" XD -
ha a safety car-os részeket eltekered akkor nem is lesz hosszú és jó is -
G_ArchAngel #112427 Monacot is megnezettetek velem, s bar ne tettem volna, remelem ez azert jobb lesz... -
G_ArchAngel #112426 Bar nem lattam a futamot, de kozhelyet azert elsutnek:
Olyan, mint a foci: gol az, amit a biro annak itel.
Ha Button nyerte a futamot, akkor Button nyerte, mert ez a hivatalos eredmeny. Ezen nem fog valtoztatni ujsagirok, forumozok, rajongok foldon vergodese es vinnyogasa. -
nézd meg érdemes
laza 4 óra 4 perc volt :) -
COOLancs #112424 Monacoban Hamilton tolt ki 2 kocsit a versenyből, most Button xDDD a FIA meg tapsikol hozzá, remélem Valenciában is kiütnek még néhányat a podiumért xD
Vettel meg nem volt annyira idegbeteg a díjkiosztón mint lehetett volna, nyilván tudja hogy még ígyis neki áll az zászló a bajnokságban. -
-
G_ArchAngel #112422 787 olvasatlan uzenet, volt futam? 
Ket napig megint felmeztelen lanyokat fotoztam F1 nelkul, utalom az eletem!
-
madmanic #112421 értem..
ezt a fórumot tényleg csak olvasni szabad... -
Mindegy. A csúnyán elverte baromság. A többi meg történelem. Ennyi. -
madmanic #112419 vagy HA nem löki ki Hamiltont, vagy HA megbüntetik a végén stb... -
Ha nincs piros, vagy csak egyel kevesebb SC, Button sehol sincs, nemhogy nyer. -
madmanic #112417 a boxkiállásokat is nézd... -
"Csúnyán" ... :)
Megcsúszott 1x egy kanyarban és pont kikapott. :)
Schumachernek örültem volna ha RT beér legalább harmadiknak. :(
Na majd Spaban! -
Nagyon helyes! -
Ne már! :( -
madmanic #112413 egyik szemem sír a másik nevet...
Meki drukkerként örülök, hogy végre sikerült Vettelkét csúnyán elkalapálni, másrészről amit művelt Button, minimum 2x20 másodperc kinézett futam után részemről.. -
madmanic #112412 Hivatalos: Button nyerte a futamot
forrás: formula.hu -
13. Liuzzi!!!
14. Karthikeyan
xDDDD MAJDNEM PONTSZERZŐ VAZZE xDDDDD HRT POWER!!! -
-
-
2 tatter :D -
-
IXEMGabeo #112406 az FIA így is úgyis pengeélen táncol ezekkel a büntetgetésekkel, ma Di Restát is megbüntették csak mert nekiment Heidfeldnek, ott volt a Sutil eset is, itt is ennyi erővel Alonso ellen Buttonnak kellett volna kapnia egy áthajtásost az FIA sémája szerint...komolyan én már nem tudom követni mi a szabályos és mi a nem, illetve mi számít versenybalesetnek:S régen, ami nem volt szándékosa baleset azt nem büntették ma mindenért kiosztanak rád egy boxutca áthajtásost...mostmár azt mondom Hamilton monacoi esetei ugyanezek voltak, mint Buttoné, ott járt a büntetés itt most nem, innentől kezdve az FIA-n múlik...
Button fehér is angol, ezért nem kapott büntit (na jó csak vicc volt) xD -
Remélem igaz. -
Esés 1
Esés 2
+1 a riporter Rihannánál :D azt most nem tudom meg keresni. Állatok ezek a kanadiaiak :D -
Toro Rossok is szép eredményt értek el 8. 10.