182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
miután ha button büntit kap, vettel mégjobban ellép, ő sem hülye ;) (bár már ígyis hatalmas fölénye van...) -
Hamilton és a fair.ség...:)
utolsó mondat!!! LOOL -
Laceee #112480 Fingod nincs hol vagyok, egyébként itt nem süt a nap. -
látom nálatok is süt a nap,biztos napszúrást kaptál,hideg vizes borogatást próbáltad már? -
Laceee #112478 Értem én, mindenki nekimegy szegény Hamilton-nak
-
Aha, szóval ha A pilóta belekormányozza az autóját B pilótába, akkor a B pilóta megtorpedózta az A pilótát. Gratulálok. -
Laceee #112476 Nem kilökte a fél mezőnyt, hanem meg torpedózta, ez így már helytállóbb ? -
Végén még kiderül, hogy Button lökte ki Vettelt az utolsó körben. Amúgy Alonso elleni kocc, szerintem is csak versenybaleset volt. Nem hagytak egymásnak helyet, így jártak. Kétlem, hogy ne tudta volna folytatni, ha nem akad fenn a rázókövön -
Az a fél mezőny úgy próbált meg elfordulni, mintha egyedül lenne ott^^ -
a fél mezőnyt
-
Mond már el Hamilton kit lökött ki Webberen kívül az utóbbi időben. -
Alonso versenybaleset mondott, szóval ő nem érezte szabálytalannak egyátalán. -
petike2003 #112470 Button most tényleg azt hitte buldózerrel van.
Am clarenesek előzni nem tudnak cserébi kilökik az előttük lévőket, pl Hamilton monacoba, most buton meg itt.
sajnos még van hova fejlődnie a Mcalrennek.
Főleg Hamiltonnak, mert mostanába elég amatőrként viselkedik sajnos. -
G_ArchAngel #112469 "Maradj már az ostobaságaiddal."
vs.
"(A fél mezőnyt kilökte)"
Most mar csak arra lennek kivancsi, hogy ki az a 12 pilota, akiket kilokott.
Vagy inkabb ertekeljuk at, hogy ki ir ostobasagokat? -
Tulajdonképpen pont ezt csinálta, csak nem a zóna előtt két kanyarral, meg nem sikerült a seggében maradnia :D -
Így utólag belegondolva, el kellett volna engednie az előzési zóna előtt két kanyarral Vettelnek Buttont, és a seggében maradnia, a zónában meg visszaelőzni :D -
ManoNegra #112466 Azt nem mondanám, hogy nem szeretik. Inkább szeretnének az ütőképes autójában ülni ;-) -
lehetek a barátod?
-
hát igen,általában nem csípik azokat akik mögött egy világi szponzor van,és konkrétan kifizethetné az egész cirkuszt zsebből... -
petike2003 #112463 de amúgy nem akarok nagyképűnek tűnni, Vettel sokkal jobb nálam, mivel ő f1-es autót vezet, én meg utcait, ezért össze se lehet hasonlítani minket.
Ezért kissé butának hangozhat amit írtam.
De kb én is hasonló stílussal rendelkezem, engem is sokan nagyképűnek tartanak, mert a rögeszméikkel bebeszélték maguknak ezt.
Pedig rendes vagyok.
Vettel is hasonló problémákkal küzdhet, mert sajnos nem szeretik a többi f1 es versenyzők. -
petike2003 #112462 csak azért írtam, mert kb ugyanúgy vezetünk.
Kanyarba néha én is kicsit rezegttem a lábam a gázon, ha erősebb autóval megyek, kicsit játszok a gázzal, hogy semlegesen gyorsítsak ki, vettel is így csinálja, kihasználja a maximális motorféket, stb.
Igaz én nem f1-es autóval megyek, de mindig elmegyek a Hungaroringi pályanapra, és minden kanyart 100%-osan veszek, mert ismerem a pályát. -
ez hízelgő Vettelre nézve -
petike2003 #112460 Azért bírom Vettelt mert kb olyan tehetsgées, mint én, és a stílusunk is azonos. -
kiváncsi vagyok a red bull elintézi-e vettelnek az első helyet,vagy meghagyják gombjancsinak. -
Cameraman fail
-
hi
tegnap mekkora volt már Massa, az utolsó körben előzött a cél előtt :DD -
Vettel idén eddig minden versenyen tizedekkel gyorsabb mint Webber, így nem kérdés hogy ki a támogatott.
-
mikor webber előzte schumit (az utolsó alkalommal) akkor látszott, hogy annyira száraz az ideális ív, hogy két autó simán elfér. tehát védekeznie kellett vettelnek, ha csak autókázik akkor button simán megelőzi. -
madmanic #112454 http://sportgeza.hu/forma1/2010/07/11/webber_nem_rossz_egy_kettes_szamutol/
http://www.nemzetisport.hu/f1/egy-csapatban-az-ellenseggel-pilotaparharcok-2047432?nocache
http://www.nemzetisport.hu/f1/webbernek-nincs-szuksege-red-bullra-a-szarnyalashoz-2036839?nocache
-
babus #112453 Shumi a Ferkával annak idején ugyan ilyen szinten volt,mint most a Mercivel.Az "Ő" segitségével jutottak a csúcsra,kell még egy kis idő a Mercivel is.Lehet szeretni vagy nem,de ez a tény.Hátsószárny állitás szerintem baromság,ennyi erővel azt is bevezethetnék,hogy aki elölmegy lassitson le kb 15-20km/h-val,ha mögé ér valaki 1 másodpercen belül. -
COOLancs #112452 Sztem is Redbull Vettelt támogatja. Miért? Mert általában ő van elől. Kicsit fárasztóak már ezek az elméletek hogy Webberrel direkt kibasznak csak nehogy nyerjen -.-" Nyilvánvaló hogy ha egy versenyző 1. helyen áll, a másik meg 3. akkor inkább a 3.-al kisérleteznek h milyen gumi kell, és nem fordítva. -
COOLancs #112451 Vettelt ugyis megelőzte volna a kersel meg a szárnyal az egyenesben , gyakorlatilag a Mclarennek jobban feküdt a pálya. -
madmanic #112450 így van, láttuk ahogy sumákot próbálta előzni webber, ki is csúszott...
ilyenekből lehet látni, hogy ki a jó pilóta és kit viszt a technika a hátán.. -
viszont az már előtte kiderült, hogy az egyenes elég hosszú ahhoz, hogy Button izomból megelőzze és még a kanyar előtt időben visszamenjen a száraz ívre -
madmanic #112448 A redbull egy autóval versenyez..
Webbert -sajnos- a pályán kényszerítik arra, hogy a mindenkinél jobb -muhaha- vettelt segítse, láttuk ezt most is, amikor először felrakatták vele a slicket, és mikor látták, hogy járható, akkor adták vettelnek is..
Ilyen körülmények közt maximális elismerés Webbernek, remélem olyan csapathoz szerződik ahol megbecsülik.. Nem vagyok benne biztos, hogy azonos autóval ( nem egyszínűvel ) nem verné bucira vettelt... -
Vettel ha okos akkor figyel arra,hogy végig a száraz íven autókázzon biztonságosan.Button ha előzni akar akkor úgyis neki kell lemenni a vizes részre ami csúszós.
Illett volna kivédekezni azt a 2 kört... -
*1 másodpercen belül... -
Vettelnek semmi baj az idegeivel...tudta, ha Button 1 percen belül marad, akkor tuti megelőzi, ezért megpróbálta a maximumot kihozni az autóból és a határon autózni, minél jobb köridőt kisajtolva...viszont félig vizes aszfalton sokkal nehezebb kicentizni ezt a határt, megpróbálta, nem jött neki össze, ennyi...valószínűleg sok más vb-nek sem sikerül volna a dolog -
Sokan elfelejtik, hogy az F-1 technikai sport. Annak idején mindenki Schumiról áradozott és tessék itt ül egy nem versenyképes autóban a produkciót mindenki ismeri. Ugyanez a helyzet most Vettelel átülne a mercibe ő is Rosberg szintjén teljesítene.
Webber-t megvédeném mert baromi nehéz úgy versenyezni, hogy tudod a csapatod nem, hogy nem áll ki melletted hanem még a csapattársadat segíti lásd tavalyi szárnycsere de a lista szinte végtelen. Ha tavaly kicseréltük volna a Ferrari és Redbull vezetőségét akkor most Webber lenne a világbajnok nem a kislány. -
Mi vaaan veleeed ?