182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Loeb sosem hibázott ugye? -
Meg NASCAR versenyző. Ezt kifelejtetted mert az itteni okosok szerint az dönt hogy hol van vezető engedélye. szal karty f1 és NASCAR versenyző jelenleg :D -
Azért ez után elgondolkodik az ember, hogy mekkora munka lehetett a gymkhana videókban 
De a Karthikeyan-os hasonlat jó, mert az indiai srác is f1 versenyző attól, hogy nincs az első 10 közelében. -
baumgártner is indult f1-ben, mégsem nevezhető f1 pilótának tudása alapján. Ittmost nem arról van szó, hogy kinek mi a hivatása, milyen papírja van, hanem megvan-e a profi szintet megütő tudása.
-
Hát de ha egyszer ő a világ legismertebb WRC-se(egyesek szerint) ezt csak elnézzük neki. :D -
Amatőr.. -
-
Hamilton nem tárgyal a Red Bull-lal :) -
n003 #112634 a mi Zsoltink az első magyar f1 versenyzőként vonul be a történelemkönyvbe .. az hogy mennyi tehetsége van hozzá már más kérdés .. ilyen alapon block is rallyeversenyző -
Már Fordal megy:) -
Bannerban az f1 kocsik mellett elmehetne Ken Block egy subaruval -.- -
Hamilton a Red Bullal tárgyal -
Ez a Ken gyerek inkább marketingarc, mint komoly raliversenyző -
Abbahagyhatnátok basszátokmeg. Amikor végigértem ezen a sok szarságon és megláttam a bannert egy pillanatra elcsodálkoztam, hogy mit keres ott. Aztán rájöttem, hogy nem én vagyok rossz topicban, hanem ti... -
Szó nem volt arról hogy ő lenne Loeb. Egyesek szerint nem rally versenyző ez volt a kiindulópont. -
Walter Röhrl
nevét illik nagy kezdőbetűvel írni. -
Karthikeyan nem formula versenyző?
Career summary
2011: Formula One World Championship HRT, 25th (season in progress)
2010: Superleague Formula - PSV Eindhoven, NASCAR Camping World Truck Series - Starbeast Motorsports, Wyler Racing
2009: A1GP World championship A1 Team India, 2nd place at British GP at Brands Hatch
2009: 24 Hours of Le Mans and Le Mans Series, Kolles Audi R10 TDI
2008: A1GP World Championship A1 Team India, Winner British GP, Brands Hatch.
2007: A1GP World Championship A1 Team India, Winner Chinese GP
2007: Formula One World Championship Williams F1 Team, Test Driver
2006: Formula One World Championship Williams F1 Team, Test Driver
2005: Formula One World Championship Jordan, 18th (5pts)
2004: Formula Nissan World Series (World Series by Nissan), 6th (TATA RC Motorsport)
2003: Formula Nissan World Series (Superfund Word Series), 4th (Carlin Motorsport)
2002: Formula Nissan World Series (Telefónica World Series), 9th (TATA RC Motorsport)
2001: Formula Nippon, 14th (Team Impul)
2000: British Formula 3, 4th (Stewart)
1999: British Formula 3, 6th (Carlin Motorsport)
1998: British Formula 3, 12th (Carlin Motorsport)
1997: British Formula Vauxhall, 8th
1996: Formula Asia, Champion
1995: Formula Asia (4 races)
1994: British Formula Ford Winter Series, Champion
1993: Indian Formula Maruti + British Formula Vauxhall Junior
1992: ELF Winfield Racing School, Circuit Paul Ricard, France won debut race Pilote Elf Competition for Formula Renault. -
Karthikeyan is csak dísznek van az F1-ben.
-
látszik, hogy mindenki vakon mantrázza a hülyeségeit, és elbeszélünk egymás mellett.
mivel kezdtem az első kommentemben? azzal, hogy én nagyon bírom amit csinál. csak az bassza a csőröm, mikor tudatlanul egy lapon emlegetik az igazi profi pilótákkal, és ajnározzák.
na, lapozzunk... -
igazad van teljesen -
A WRC-be a top kategóriába kb 10en voltak tavaly. Ott kb mindig az utolsó helyek egyikén végzett ha nem törte össze a verdát. Ja és néhány szakaszon a sokkal gyengébb S2000es autóval megverték az idejét.
Szóval kb olyan mint Karthikeyan a F1-be. -
Ugylátom nehéz felfogni... éveken át szereplője volt a nemzeti rally bajnokságnak, ahol előkelő helyezéseket ért el, ez a munkája, hivatása. Nem hobby szinten űzi. Nektek megáll az tudomány ott hogy aki nem WRC top 10 az nem rally versenyző. Szomorú.
A yutubos csapatásai pedig látványosak és modernek, persze hogy sokaknak tetszik, a begyöpösödött fikagépek meg úgy is lenézik, hiszen ők sikeresebb ebben a sportágban az zinternet mögül otthonról ülve... -
csak a ti baromságotokra fűztem rá.
de úgy tűnik, hiába vezettem le ismét a lényeget, nagyon nem akar kigyulladni a 100as izzó a burádban. -
G_ArchAngel #112619 Annyira lenne Simonyi urhajos, mintha Te befizetnel egy korre, Loeb vinne par kort egy palyan es ettol rally pilotava valnal.
Ha hulye hasonlatokkal jossz, akkor legalabb szanj 5 masodpercet arra, hogy atgondold. -
ti most komolyan papírokon, és a szavak jelentésén lovagoltok? pfff
várjatok, beszállok: charles simonyi ki van tömve lóvéval, "hobbija" az űrutazás, befizetett egy körre, akkor mostantól teljes jogú űrhajósként tartják számon? ehem...
block egyedül azért lehet ott a profi rallyban, mert zsebből kicsengeti azt, ami a háttérhez kell. épp ezért nevetséges, ahogy pl a youtubeon úgy isteníti a sok tudatlan fanboy, mintha egy walter röhrlről lenne szó. ennyi. -
Wlanseraf #112617 gyorskocsihajtó:) -
G_ArchAngel #112616 Falcon logikajat kovettem csak, de ugye nem volt a mondanivalojaban:)
Amugy Totti leirta kicsit elobb, kurvara mindegy, ha csak Nyiradi OB-n indul vki minden evben, akkor is rallyversenyzo. Esetleg nem pro. -
Ők már letettek valamit az asztalra, azért ne keverjünk már ebbe minden szart. -
G_ArchAngel #112614 "de kifizette a nevezesi dijat, megkapta az engedelyt"
engedely = licence (angol)
Folytathatjuk, ha megtanultal olvasni es ertelmezni.
Jah, Sordo, Solberg nem indult az Argentin futamon, ergo most ok sem rally pilotak a te felfogasod szerint. Gratulalok. -
n003 #112613 igen 40 f1 versenyző van .. nemértem egy megnevezésen vitatkozunk?? :D jogilag az a megnevezése hogy f1 versenyző vagy rallye versenyző az meg hogy ki minek tartja saját szívfájdalom :) -
Még mindig a WRCnél vagyunk? ugye minden nemzentnek van foci bajnoksága, van rally bajnoksága... aki sose jut el a WRCbe de hazájában csapatja az az adott szakágnak a versenyzője. Hazai rallyban van pár tehetség a többi meg gondolom akkor nem rally versenyző, csak por a gépezetben. -
Ja csak a nevezési díjról beszélt nem licenszről :D Amúgy ezen logikán elindulva a Forma 1-es mezőnynek is vagy 40 tagja van mert kb annyi versenyző rohangál érvényes F1-es licenszel a zsebében. -
n003 #112610 a licenszis pénzbe kerül ami egy évre szól .. az amit a versenyen fizetnek az a versenyre a nevezési díj.. -
Ahhoz képest hogy mekkora WRC "szakértő" vagy látom nem igazán vágod a dolgokat. Mi az hogy kifizette a nevezést? Igen arra a két versenyre amin elindult kifizette. Itt nem egész évre fizetik, hanem versenyenként. De ezt biztos tudod. :DD Szal azon a 2 versenyen WRC versenyző volt.
Amúgy ha te attól jobbat alszol hogy ez a cipőgyáros az igen színvonalas WRC mezőny tagja akkor legyen. Csak ezt ne hangoztasd szaktopicokban mert hülyének néznek ;). -
Wlanseraf #112608 Oké rally versenyző!! de kurva szar:D -
G_ArchAngel #112607 Se idom, se kedvem lerajzolni.
Ha egy labdarugo, aki egy Premiere League csapat igazolt jatekosa, megserul vagy nem jatszattjak, csak ket meccse volt a 36-bol, attol meg elvonalbeli igazolt, profi jatekos. Ha Block egyszer sem indul, de kifizette a nevezesi dijat, megkapta az engedelyt, akkor a WRC mezony tagja. Ezen semmilyen jatekbolt elotti foldon vergodes nem fog valtoztatni. Anyunal bejohetett, mikor kicsi voltal, ebben az esetben nem fog. -
Azért mert elindul 2 versenyen egy évben. Akkor már nem ainkább a Rally America mezőny tagja ahol pl minden versenyen indul? :) Gondolkozz már! -
G_ArchAngel #112605 Ha az a munkakorod, akkor igen. Block hivatalosan a WRC mezony tagja, engedellyel rendelkezik, nem csak a kozeli falubol John Doe, aki beall csapatni, ergo rally versenyzo. Ez teny, akkor is, ha ettol nem fogsz tudni aludni. -
én egyszer csináltam egy weboldalt, akkor most webfejlesztő/tervező vagyok?
sőt néha photoshopolok is, akkor grafikus is vagyok! -
Szerintem pozitív,hogy nincs az egész bekötve hanem viszonylag szabadon van.Majd építenek neki olyan kasztnit ami jól testre van szabva.